- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.321
Ben değiştirdim canım Acıbademe geçtik biz ilaçları zaten 12.haftaya kadar kullandırıyorlar genelde progestranı filan benim doktorum öyle dedi çok şükür memnunuz biz diğer türlü bizede çok maliyet oluyoduKızlar doktorunu değiştiren var mı? Kalp atış dan sonra değiştirmeyi düşünüyorum çok maliyetli ama bir yandan da ilaçlar falan ne zaman bırakacağım belli değil farklı doktora gidince de karışır mı diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım yorumun için ben henüz karar vermedim kalp atışını duyalım inşallah araştıracağımBen değiştirdim canım Acıbademe geçtik biz ilaçları zaten 12.haftaya kadar kullandırıyorlar genelde progestranı filan benim doktorum öyle dedi çok şükür memnunuz biz diğer türlü bizede çok maliyet oluyodu
Allah sağlıkla duymayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım yorumun için ben henüz karar vermedim kalp atışını duyalım inşallah araştıracağım
Sorun olmaz sanirim. Benim doktorum kalp atisindan sonra bakmiyormus, oyle demislerdi. Sen de konusursun, ona gore tedavini duzenler.Kızlar doktorunu değiştiren var mı? Kalp atış dan sonra değiştirmeyi düşünüyorum çok maliyetli ama bir yandan da ilaçlar falan ne zaman bırakacağım belli değil farklı doktora gidince de karışır mı diye korkuyorum
Allah sağlıkla kucağına alsın canım çok dikkat et yürümene yatmana kalkmana yorma sakın kendinievet canım 6+2 haftalık
11+3 5.haftamda başladı belki ikiz diye mafetti beni prilamla duruyorum aç yaşıyorum resmen inşallah bir an önce biterKızlar bulantılar başladı mı? Nasıl baş ediyosunuz
İlk bulantılarınız belirtileriniz ne zaman başladı peki11+3 5.haftamda başladı belki ikiz diye mafetti beni prilamla duruyorum aç yaşıyorum resmen inşallah bir an önce biter
Ben de yemek yemek istemiyorum ne yesem kötü oluyorum benim 7+5 de başladı. Beyaz leblebi tuzlu kraker baş ucumda sürekli mide asidim artıyor ve en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Et, balık ve yumurta yiyememeye başladım11+3 5.haftamda başladı belki ikiz diye mafetti beni prilamla duruyorum aç yaşıyorum resmen inşallah bir an önce biter
Bizim doktorumuz zaten kalp atisindan sonra bakmiyor ama ilac konusunda yonlendirir diyKızlar doktorunu değiştiren var mı? Kalp atış dan sonra değiştirmeyi düşünüyorum çok maliyetli ama bir yandan da ilaçlar falan ne zaman bırakacağım belli değil farklı doktora gidince de karışır mı diye korkuyorum
Merhaba canim beyaz leblebi yeme lutfen hamilelikle ilgili degil sadece icinde beyaz olmasini saglayan bi ilkatki maddesi var e 171 di yanilmiyosam avrupada kullanimi yasaklandi hattaBen de yemek yemek istemiyorum ne yesem kötü oluyorum benim 7+5 de başladı. Beyaz leblebi tuzlu kraker baş ucumda sürekli mide asidim artıyor ve en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Et, balık ve yumurta yiyememeye başladım
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap bekle canım o zaman stres yapma kendine
Ben yaptım testBenim salı ama pazartesi yapicam artık dayanamiyorum.ayni bende hem heyecan hem korku endişe hepsi bı arada
Gözün Aydın canımBen yaptım test
Gözün aydın cnm kaçıncı günündü bide kaçıncı gün embriyosuydu
Ben öyleyim bugün yaa midem çok şiş ilaçlardan heraldeKızlar ya şişkinlik ve gaz sancısı yaşayan var mı?
Gözün aydınnnnnnn canım
Canım bana transfer esnasında rahmin yamuk dediler oysaki rahim filmi de çekilmiştim öncedenMrb. Ters rahim olup transfer olan var mi? Bana sıkısık gitmem gerektigi soylendi ama gerek yok diye okudum internette.
Merhaba beta hcg değeriniz neydi ikiz olduğunu hemen anladınız mı11+3 5.haftamda başladı belki ikiz diye mafetti beni prilamla duruyorum aç yaşıyorum resmen inşallah bir an önce biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?