2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben değiştirdim canım Acıbademe geçtik biz ilaçları zaten 12.haftaya kadar kullandırıyorlar genelde progestranı filan benim doktorum öyle dedi çok şükür memnunuz biz diğer türlü bizede çok maliyet oluyodu

Teşekkür ederim canım yorumun için ben henüz karar vermedim kalp atışını duyalım inşallah araştıracağım

Sorun olmaz sanirim. Benim doktorum kalp atisindan sonra bakmiyormus, oyle demislerdi. Sen de konusursun, ona gore tedavini duzenler.

11+3 5.haftamda başladı belki ikiz diye mafetti beni prilamla duruyorum aç yaşıyorum resmen inşallah bir an önce biter
Ben de yemek yemek istemiyorum ne yesem kötü oluyorum benim 7+5 de başladı. Beyaz leblebi tuzlu kraker baş ucumda sürekli mide asidim artıyor ve en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Et, balık ve yumurta yiyememeye başladım

Bizim doktorumuz zaten kalp atisindan sonra bakmiyor ama ilac konusunda yonlendirir diy Merhaba canim beyaz leblebi yeme lutfen hamilelikle ilgili degil sadece icinde beyaz olmasini saglayan bi ilkatki maddesi var e 171 di yanilmiyosam avrupada kullanimi yasaklandi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…