2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhabalar Temmuz anne adayları bende dünden beri idrar testi yapıyorum hep negatif kan testi vermeye gideceğim birazdan ama negatife alışmam gerekecek galiba olmadı gibi bi silik çizgi çıkar oda yok maalesef
Tamamen aynı olayları yaşamışız diğer bilgilerimiz de aynı. Ben 2 gün sonra kan testi vermeyi düşünüyorum. İnşallah olumlu olur bekleyen herkesin. Allah yardımcımız olsun

Hayırlısı olsun canınızı sıkmayın bende ufaktan kendimi negatife alıştırmaya çalışıyorum olmayınca yapacak bişey yok tekrar tedavi yollarına giderim artık diyorum herşeyin başı sağlıktır

Merhaba Kızlar, benim bugün transfer sonrası 5. Günüm. Çok fazla karın ve kasık ağrım var. Ayrıca acayip halsizim, çok uyuyorum. Ama bende hiç tutunma kanaması olmadı, sadece transferin 2. Günü yeşilimsi gibi çok yoğun bir akıntı oldum. Sizce bebeğim bana tutunmuş mudur

Tutunmuştur inşallahben de öyleydim o kadar yorgun ve bacak ağrıları yaşadım ki. Kullanılan ilaçlar ve fitilde akıntıya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…