- 17 Haziran 2022
- 19
- 27
- 3
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.041
Tamamen aynı olayları yaşamışızMerhabalar Temmuz anne adayları bende dünden beri idrar testi yapıyorum hep negatif kan testi vermeye gideceğim birazdan ama negatife alışmam gerekecek galiba olmadı gibi bi silik çizgi çıkar oda yok maalesef
Şimdi kan verdim bakalım ne çıkacakTamamen aynı olayları yaşamışızdiğer bilgilerimiz de aynı. Ben 2 gün sonra kan testi vermeyi düşünüyorum. İnşallah olumlu olur bekleyen herkesin. Allah yardımcımız olsun
Bende verdim sonuç bekliyorumŞimdi kan verdim bakalım ne çıkacak
Hayırlısı olsun canınızı sıkmayın bende ufaktan kendimi negatife alıştırmaya çalışıyorum olmayınca yapacak bişey yok tekrar tedavi yollarına giderim artık diyorum herşeyin başı sağlıktırBenim de negatif cıktı hanımlar herseyin hayırlısı olsun kendimi hazırlamıştım zaten artık dondurulmuslrla yola devam edeceğim 9 donmus embriyom kaldı transfer edilen bebeğin bu dünya da yiyecek ekmeği yokmus ne diyim Allah hayırlısını versin bU yolda yürüyen herkesin Allah yardımcısı olsun kucagını Bos bırakmasın
Bende verdim sonuç bekliyorum
8. Gün sabah lekelenmelerim ve kasık ağrılarım başladı o yüzden kan tesi istedilerBenim 7. Gün senin kaçıncı gündü acaba kaçırmışım
Sağlıkla artarak ilerlesin gözünüz aydınBenimde sıkıntıda 2 gün önce verdim 37 çıktı bugün 55 çıktı 29 unda transfer olmuştum bugün 13.günüm
İnş pozitif sonuç alırsınHayırlısı olsun canınızı sıkmayın bende ufaktan kendimi negatife alıştırmaya çalışıyorum olmayınca yapacak bişey yok tekrar tedavi yollarına giderim artık diyorum herşeyin başı sağlıktır
Tutunmuştur inşallahMerhaba Kızlar, benim bugün transfer sonrası 5. Günüm. Çok fazla karın ve kasık ağrım var. Ayrıca acayip halsizim, çok uyuyorum. Ama bende hiç tutunma kanaması olmadı, sadece transferin 2. Günü yeşilimsi gibi çok yoğun bir akıntı oldum. Sizce bebeğim bana tutunmuş mudur
Papatya dayanamadın mıKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Sabah kasık ağrısı ve lekelenmeyle uyandım daha da artınca kan testi istediler benim de işime geldiPapatya dayanamadın mı
Ahahahhaha ama pozitif demek oluyo dimi buSabah kasık ağrısı ve lekelenmeyle uyandım daha da artınca kan testi istediler benim de işime geldieşim diyo ki naptın ne ettin test yaptırmayı başardın
HarikaKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
İnşallah pozitif çıkar canımŞimdi kan verdim bakalım ne çıkacak
Hayırlı olsun, beta değerin çok güzel, Allahım bize de nasip eder inşallahKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Ahahahhaha ama pozitif demek oluyo dimi bu
Sanıyorum pozitif ama şoktayımHarikaçok sevindim senin adına tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?