Gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla buyusunler insallah minnoslarKızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
Yaaa ne diosunnnKızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
Aynı ilaçları kullandım ben de ama sanki uygulama farklı. İlk 4gün Fostimonu 2 toz 1 su olmak üzere 300 mg kullandım, sonraki 4 gün buna meriofert eklendi 1 su bir toz ama hiç tek iğnede karıştırmadan biri sağdan diğeri soldan değiştire değiştire vurundum. Sonraki 4 gün bunlara cetrodite eklendi göbekten. Opu tarihinden 1,5 gün önce yani 13.gün sadece cetrodite ve ovitrelle kullandım bir tane. 15.gün opu oldu. Süreç böyledi bende ama süreç kişiye özel olduğu için bir şey diyemiyorum.Evet 5. Günü başladım 14. gune kadr hergun sabah vuruldum canim bazıları 2 iğne karışmaz tek tek vurulcan dedi tuhaf geldi onlara ondan kafam karıştı zaten 3 iğneyi tek enjektöre karıştırırken zorlandım hep
Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
40 yaşın bereketi mi diyeyim ne diyeyim. Amiin amiiin sağlıkla kavuşalımYaaa ne diosunnno zaman aramızdaki ikiz kardeşliğine sağlıkla kavuşun inşallah kuzularınıza
Çok teşekkür ederim, amiiinÇok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah1 nisan şakası yapmışlar size
Ahahaaaa, ne güzel laf 40 yaşımızı seveyim40 yaşın bereketi mi diyeyim ne diyeyim. Amiin amiiin sağlıkla kavuşalım
Anlamadim cetrodite digerleriyle mi karistirdinEvet 5. Günü başladım 14. gune kadr hergun sabah vuruldum canim bazıları 2 iğne karışmaz tek tek vurulcan dedi tuhaf geldi onlara ondan kafam karıştı zaten 3 iğneyi tek enjektöre karıştırırken zorlandım hep
Masallah canim40 yaşın bereketi mi diyeyim ne diyeyim. Amiin amiiin sağlıkla kavuşalım
Amiiin çok teşekkür ederimMasallah canimsaglicakla buyumek nasip olsun ... ne guzel ikiz senin 3. Gun dondurulmustu dimi ikiside kaliteli
Yaaaa çok duygulandım inşallah benimde ikiside birlikte tutar çok güzel bişey yaaaKızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
O okuryazar dediği çıktıKızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
Harikaa haber çok hayırlı olsunn40 yaşın bereketi mi diyeyim ne diyeyim. Amiin amiiin sağlıkla kavuşalım
Yaaaa inanmıyorum
Ya bana karıştır dedi ben emin olamadim bidaha sordum kimse böyle yapmıyoruz dedi hatta karıştırırken zorlandım neyse kaderde bu varmış belki bidakine inşallah canim sonra gonalf menepor kullandım onlar hemen büyüttüAynı ilaçları kullandım ben de ama sanki uygulama farklı. İlk 4gün Fostimonu 2 toz 1 su olmak üzere 300 mg kullandım, sonraki 4 gün buna meriofert eklendi 1 su bir toz ama hiç tek iğnede karıştırmadan biri sağdan diğeri soldan değiştire değiştire vurundum. Sonraki 4 gün bunlara cetrodite eklendi göbekten. Opu tarihinden 1,5 gün önce yani 13.gün sadece cetrodite ve ovitrelle kullandım bir tane. 15.gün opu oldu. Süreç böyledi bende ama süreç kişiye özel olduğu için bir şey diyemiyorum.
Yok fostimon meriofert caninAnlamadim cetrodite digerleriyle mi karistirdin
canım 11:30 daydı randevu daha yeni eve geldimKaçta randevun
yaaaa ben biliyordum o zaman da değerlerinden demiştik galiba sana ikiz olmasın falan diye süper bir haber çok ama çok sevindim sağlıkla gelsinler darısı da bana ve ben gibi bekleyenlere olsun inşallah:)Kızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkiz mi bebişlerimiz, çok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?