Acayip ya sabah karnım dümdüz akşama doğru sanırsın ki 5 aylık hamile nasıl gergin sabah eşim diyor eeee inmiş karnın dedim evet sabah böyle akşam öyleAyy evet ya o gerilip kaşınma bazı günler hala oluyot sabah yumuşayıp iniyor çok değişikayakta kalınca çok şişiyordu benim
Geçmiş olsun büşracım11. Hafta sonundaki kanama ile tekrar merhaba hasteneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Yaaa canım önemli bir şey yoktur inşallah bu kanama neymiş ya bi bırakmadı yakamızı11. Hafta sonundaki kanama ile tekrar merhaba hasteneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Canim bugun 2.gunum daha.İnşallah canım bellimi opu günü kaçıncı gündesin bugün ilaçların
Canim bugun 2.gunum daha.
Bu ilaclari hic kullanmadim,nasil cevap verecek yumurtalar bilmiyorum ama bayramin son gunh sanirim Opu gerceklesir
Ayy keske❣Benim 11 yumurtam oldu o ilaçlarla inşallah güzel yumurtalar olur
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah11. Hafta sonundaki kanama ile tekrar merhaba hasteneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Güzel haberlerini bekliyoruz11. Hafta sonundaki kanama ile tekrar merhaba hasteneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Çok yumurtaya ihtiyacın yok az olsun kaliteli olsun inşallahAyy keske❣
Ama bende amh dusuk baya.
O kadar cikmasi imkansiz ama ben de merak ediyorum bakalim nasil sonuclanacak.
Acayio heyacanliyim bakalim nasip kismet
Benim de geriye 2 emriyom kaldı sadece önemli olan oluşan emriyo nun tutunması inşallahAyy keske❣
Ama bende amh dusuk baya.
O kadar cikmasi imkansiz ama ben de merak ediyorum bakalim nasil sonuclanacak.
Acayio heyacanliyim bakalim nasip kismet
Hayırlısı şu riskli zamanları bi atlataydınız ya insanın yüreği hop oturup hop kalkıyor11. Hafta sonundaki kanama ile tekrar merhaba hasteneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Benimde iki tane kalmıştıBenim de geriye 2 emriyom kaldı sadece önemli olan oluşan emriyo nun tutunması inşallah
Evet belli oluyomuş ama yine erkek olunca işler karışıyomuş sanırım biraz bizim firma doktora bildiricek cinsiyetleri bize attığı mailde yasakmış söylemeleri :) Ya biz tekrar yaptırıcaz yani detaylı ultrasonu bide uzun sürüyor bakalım nasıl olucakO zaman tüm yorumları unutunBir sonrakinde daha net şeyler söyleyebilirler. Fetal dna ile kromozom dizilişinden cinsiyet kesin olarak tespit ediliyormuş ama bazı laboratuvarlar söylüyor bazısı söylemiyormuş Benim detaylı ultrasonum sata göre 12+5 ya da 12+6 da olcak. 12+ larda oluyomuş ikizlerde ilk detaylı tarama. Sanırım tek gebelikler 20, haftayken biz 2-3 kez filan gircez
Benim çift transfer olacağı için geriye Doğal yolla şansımız olursa olur olmazsa tekrar düşeriz tüp bebek yollarına çünkü ben 2 -3 tane çocuğum olsun istiyorumBenimde iki tane kalmıştıBiri şuan benimle diğeri de rabbim nasip ederse bir iki yıl sonrası için bekliyor inşallah sende bebişini alacaksın hayırlısıyla Allahım hiç birimizin emeklerini umutlarını yarım bırakmasın
Erkek olunca niye karışıyormuş?Evet belli oluyomuş ama yine erkek olunca işler karışıyomuş sanırım biraz bizim firma doktora bildiricek cinsiyetleri bize attığı mailde yasakmış söylemeleri :) Ya biz tekrar yaptırıcaz yani detaylı ultrasonu bide uzun sürüyor bakalım nasıl olucak
Ben daha dün transfer oldum canım 10. Gün yap dedi doktor
Canim ben baska bi arkadasa yazacakken sana yazmisim simdi o arkadasinda testini negatif oldugunu ogrenince etiketlemedim..cok uzuldumBen daha dün transfer oldum canım 10. Gün yap dedi doktor
Ilk zamanlar az artiyor canim oyle cok okudum artislari..arttigina gore umut vardir. Hayirli olsun simdidenMerhaba kizlar 5. Gün embriyo dün 7. Günümdu 7.67
8. Gün 8.1
Yok sanırım bebek dimi test günüm 25 Nisan böyle olup değeri artan varmi
Aynen öyle atlatabilecek miyiz bilmiyorum sürekli devam edecek sanki yaklaşık 7. Haftalarda kesmişti tekrar başlamasıHayırlısı şu riskli zamanları bi atlataydınız ya insanın yüreği hop oturup hop kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?