2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Aynen canım geçen ay pozitif gören arkadaşım ki o da çift embriyo aldı zorla, bir dünya dil dökerek yaptırmadım idrar testi ona 12. Gün kan testini verdiğinde değeri sadece 29 idi hatta doktor bile kesin konuşmadı fakat artarak ilerledi ve şu an tekil olarak devam ediyor gebeliği

Çok geçmiş olsun , Allahım güç versin.Çok istiyoruz hepimiz evet ama herşey Allahtan işte..çok üzgünüm sizin adınıza
çok sagol cnm allah bıyuktur daha zamanı var demkkı 16sene olcak mayıs 8de bakalım durmak yok yola devam sıfırdan başlıcaz yıne hayırlısı allahım hepımıze saglıklı hayırlı uzun omurlu bebışler versın ınşallah

Allah razı olsun canım benim çok sağol gerçekten burda hepinizi iyi ki tanışım o kadar çok destek oldunuz ki bugün bana duygular şelaleee Hayırlısı kader kısmet valla artık öyle bir şey olursa on numara olur olmazsa da yapacak bir şey yok rabbim böyle uygun görmüş demek kiaynen inşallah olacağım çılgın bir anne gelecek İNŞALLAH HEPİMİZ BU DUYGUYU TADABİLİRİZ

Hiç yok ya ne ağrı ne sızı ne şişlik bu bebek islerine baslamadan onceki haldeyim sanki sen var mi belirtin
Ya valla bilmiyorum 4. Transferim bu 1 pozitifim vardı ilki. Oda geçen seneydi belirtileri hatırlayamıyorum. Şuan sabah kalkınca mesela sırt ağrım oluyor belki yatmaktandır. Dün gece çok ayaklarım yandı ondan önceki gecelerde çok üşüdü. Göğüslerimde damarlanma var ama negatif 2 transferimde de vardı belirti olarak göremiyorum onu. Sadece sık acıkıyorum ara ara sırt bel kemiği ağrısı oluyor bide yatınca sağ tarafıma ağrım oluyor çözemedim yani. Dün bulantım oldu istifra ettim bisküvi yemiştim midemi bulandırdı ama bence belirti değil.

Herkeste belirti farklidir tabi ama inşallah bunlar bebislerin etkisidir de yaşadığımız onca şeye deger bulanti falan güzel belirti bence ya insallah oyledir

Herkeste belirti farklidir tabi ama inşallah bunlar bebislerin etkisidir de yaşadığımız onca şeye deger bulanti falan güzel belirti bence ya insallah oyledir
İnşallah son embiriyolarımdı bunlar 5 tane dondurmuştuk 5 inide kullandık artık bilseydim kalan hepsini dondururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…