- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 33
- 39
Kimseyle kendini kıyaslama lütfen, herkesin süreci farklı ilerliyor ve doktorlar asla gününden önce yapılan testlere güvenmiyor. Biz kendi heyecanımıza ve sabırsızlığımıza yenilip bir işaret görmek istiyoruz sadece. İlaçlarına modunu düşürmeden devam etmen gerekiyor, içerde senin desteğine ihtiyacı olan bebişlerin var. O yüzden inşallah Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruzCanımsın çok teşekkür ederimmmKübranın attığı videodan sonra bir sürü video izledim hepsi asla ama asla idrara güvenmeyin diyor..yanlış negatif yada yanlış pozitif çıkar diyor. yani 9 dan sonra artar diyorlar ama burda çıkanlar var herkes bir değil tabi kiii onu da biliyorumm 8-9. günde kanda görebilirsiniz ama sağlıklı sonuç vermez en garantisi 12.gün diyollaaa:)aynen duaya devam rabbim bu mübarek günde kabul etsşin dualarımızı siz hamişlerimizin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı benim gibi transfer olan olacak olanlarında güzel sağlıklı pozitif sonuçlar alabilmeyi nasip eylesin inşallah
evet canım yola devamm cumartesiye kadar bol dua bol umutlaa bekliyorummm inşallahMoral bozmuyoruz daha 9. Günün kan testi verene kadar ümitsizlik yok bol bol dua edelim rabbim dualarımızı kabul eylesin
Evet canım birkaç video izledim de gerçekten doktorlar asla yapmayın diyor yani boşuna da 12.güne vermiyorlar sonuçta yoksa 9. gün yapın derler ama insanoğlu işte yenik düşüyor napacaksın..devam ediyorum tabi ki hatta biraz önce kan sulandırıcı iğnemi oldum her şey onlar için umarım onlarda bunu anlar sımsıkı tutunurlar gitmezler bendenKimseyle kendini kıyaslama lütfen, herkesin süreci farklı ilerliyor ve doktorlar asla gününden önce yapılan testlere güvenmiyor. Biz kendi heyecanımıza ve sabırsızlığımıza yenilip bir işaret görmek istiyoruz sadece. İlaçlarına modunu düşürmeden devam etmen gerekiyor, içerde senin desteğine ihtiyacı olan bebişlerin var. O yüzden inşallah Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben halen cebellesiyorum enfeksiyonla. Bol su tüket su an sana onerecegim sey bu. İlerlemesin en azindan. C vitamini de tuket limon portakal falan vücut enfeksiyonla savassin eger varsa. İnsallah bi sıkıntı yoktur da gecer? Kızlar hiç başına gelen yokmu
Şimdiden hayırlı olsun canım inşallah bu sefer herşey daha güzel olurSelam kizlar 2 aylik bir arayla bende tekrar bu seruvene katilicam insallah reglimi bekliyorum , rabbim buyuk bu mubarek gunler hurmetine elimizi , kucagimizi bos cevirmesin insallah
Eczane de enox yokmuş oksapar verdi banaaaAnladım canım benim rabbim hayırlısını versin hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
aaaaa başka yere sorsaydın yoksa bu da piyasa da yokEczane de enox yokmuş oksapar verdi banaaa
Hayırlı olsun sürecin inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerineSelam kizlar 2 aylik bir arayla bende tekrar bu seruvene katilicam insallah reglimi bekliyorum , rabbim buyuk bu mubarek gunler hurmetine elimizi , kucagimizi bos cevirmesin insallah
Sicak su koy ayaklarinin altina bol su ic . Ben hep o skilde atlatiyorum canim? Kızlar hiç başına gelen yokmu
Orası öyle canım ama iş sadece bızde de bıtmıuor ki maddı de onemlı tabı yaptırcam ama bıraz dınlenmek ıstıyorum ıhtıyacım war çünküİnşallah heyecan dorukta bakalım ne olacakbence cesaretini topla ve kolları sıva tekrardan bilemeyiz ki kaçıncı denemede olacağını ama elbet olacağına eminim sonuçta bizlerin her zaman bi şansı var
Kuzum seni üzmek istemem. En son isteyeceğim şey odur..Evet canım birkaç video izledim de gerçekten doktorlar asla yapmayın diyor yani boşuna da 12.güne vermiyorlar sonuçta yoksa 9. gün yapın derler ama insanoğlu işte yenik düşüyor napacaksın..devam ediyorum tabi ki hatta biraz önce kan sulandırıcı iğnemi oldum her şey onlar için umarım onlarda bunu anlar sımsıkı tutunurlar gitmezler bendeninşallah canım hayırlısı ile
Sağol canım teşekkür ederim bende zaten farkındayım sıkıntı yok ama zaten 12. gün mecburen kan vereceğim doktorum bu şekilde istiyor ona göre de ilacı kes diyor geçen sefer 8.gün kanamam olmasına rağmen devam ettim ilaçlara yani o 12. gün dolmadan kabul etmiyorlar. şu an vermem bir şey değiştirmeyecek negatif olsam da 12.gün ver diyecekler mecburen bekleyeceğim anlayacğın artık gerisi takdiriilahi:)Kuzum seni üzmek istemem. En son isteyeceğim şey odur..
Ama 2 negatif almış ve ikisinde de 8-12.günlerde kanda negatif almış biri olarak söylüyorum. İdrar testi bir testte negatif oldu. 2. Testte gene negatif oldu negatiftir..
Buradaki bütün hikayeleri okudum. Hiçte öyle değil.. Tos pembe bulutlar içinde hayal kurmanın anlamı yok..
2 Embryo transfer edildi ise ve 9.gün negatifse negatiftir.. Genede moralini bozmadan 12.günü kan vermek istersen birşey diyemem ama şuan bile versen net sonucu öğrenirsin..
çift embryo 4.gün bile tutunmuş olsa 9.gün en az 40-50 düzeyinde beta hcg salgılar.. geç tutunma dedikleri 4.güne kadar..
Çünkü artık hem rahim çok kalınlaştığı için hem de hücre bölünmesi fazla olduğu için tutunmadıysa tutunamaz..
Moral bozmak için değil, gerçekten durumu anla diye yazdım..
Çok geçmiş olsun , Allahım güç versin.Çok istiyoruz hepimiz evet ama herşey Allahtan işte..çok üzgünüm sizin adınızaınşallah ama tek pozıtıfle bıtmıyorkı cnm ben geçen hafta kese gordum nasılda mutluydum c ertesı bıraz kanama pldu ama kese vardı bugun gıttık yolk kese yok dedı 1hafta beklıyelım dedı şmdı eve geldım bı baktım kanama başladı bıde parça düştü gıttı butun hayallerım kaldım mosmor gobegım goz altı morluklarımla
Canim dualarım seninle. Bugünün hatrina dilerim ki yeni yeni attiyordur değerin. Arkadaşım çift embriyo transferi oldu 8. Gün kaset testte çıkmadı. Diğer gün kan verdi 16 çıktı değeri iki gün sonra 60 oldu. Umudunu kaybetme. Olmadıysa da vardır bir hayır. Ben bu güzel enerjinin birgün anne olacağına eminimÇok sağol canım inşallah nasip kısmet bakalım.. Tabi ki öylee dediğin gibi vardır bir hayır bizim bilmediğimiz nasip kısmet her şey
Aynen kuzum bende öyle besleniyorum. Artı olarak sabah yarım avakado (sarımsak limon ile püre gibi yapıyorum ) ve çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Bol su ve evin içinde 10 ar dk yürüyüşAy çok teşekkür ederim inşallah. İnşallah sizinde tutunsun isteyen herkesin olsunnİnanın yediğim içtiğim her lokmayı Google a yazıp yiyiyorum kahve içmiyim dedim çayı az içiyorum çikolata büskivi paketli gıda yok. fındık ceviz meyve et tavuk balık bildiğim faydası olan şeyler( hemşireler et tavuk balık sebze meyve yiyin dedi )
Hemşire sorun olmaz onuda alabilirsin dedi gidip aramadım bir dahaaaaaa başka yere sorsaydın yoksa bu da piyasa da yoksen sağlık ocağında falan vurduracaksın di mi? hemşireye sor bakalım sonrasında buz uygulaması vs yapman gerekirse ona göre tedbirli ol.yakıyor çünkü öncesinde buz uygulaması iyi oluyor beybi
Maddiyat gerçekten yoruyor ya dün ve bugün ki ilaçlarım 1400 TL tuttu ucuz değil hiçbir şey artık özellikle sağlık sektörü ipin ucunu koparmış durumda gerçektenOrası öyle canım ama iş sadece bızde de bıtmıuor ki maddı de onemlı tabı yaptırcam ama bıraz dınlenmek ıstıyorum ıhtıyacım war çünkü
çok teşekkur ederım canım yıne çagırdı az once koşa koşa gıttık ve kese var ama tolk kese yok kanama var anlamadık şaşkınız haftaya bakıcaz yıne olmazsa kurtaj yapıcakmış ya 6haftalık olmuştu hayırlısı demekkı yıyecek ekmegı yokmuş bu bebışın dedım ama umudunu kaybetme aynen ılaçlara devam dedı hayırlısı ınşallah ya çok karmakarışıgım ne agladım ne guldum dondum kaldımHerşey nasip kısmet, eminimki elinden geleni yapmışsındır. İnsanız çok üzülüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkında, kendini toparlamaya çalış. Çok şükür ki sağlıklısın inşallah tekrar denersin Allahdan ümit kesilmez, Rabbim herkesin gönlüne göre versin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?