2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kesinlikle dene morarma yanma olmayacak öncesinde de buz koy 2-3 dk uyuşsun sonrasında koy missss
Benim doktorum da kesinlikle idrar testini baz almıyor ve 12.gün istiyor kanı da bende de iki tane 5.gün embriyosu idi yani illa ikisi de tutacak ve kıpkırmızı çıkacak diye bir şey yok ,benim 9.günde ilk idrarla gerçekten hiç çıkmamıştı 2-3 dk sonra çoookk silik çıkmıştı yani bu ihtimaller var ,yok değil tabi olumsuz da olabilir olmasıyla olmaması eşit olasılık gibi bu defa da olmazsa acaba tekrar taze mi toplatsan ya da genetik inceleme vs mi olsa yaza kadar biraz dinlenil Ağustos gibi hamile kalmak çok hoş oluyor İnşallah şaşırtır bizi bebeklerin

aynen dediğin gibi ikisi de tutacak diye de bir şey yok valla 12.gün gelip kan verince göreceğim bakalım artık nasip kısmet:)taze yeniden o iğneler vs çok gözümde büyüyor 3 kere daha deneme hakkım var yazı rahat geçirmek kafama göre takılıp gezmek istiyorum belki eylülde falan yeniden başlarım her şey nasip tabi gün doğmadan neler doğar belki şaşırtır:)

Maddiyat gerçekten yoruyor ya dün ve bugün ki ilaçlarım 1400 TL tuttu ucuz değil hiçbir şey artık özellikle sağlık sektörü ipin ucunu koparmış durumda gerçekten
İşte o yüzden bıraz erteledım bana 2.ıcın 8 bın dedı ee bunun ılacları gıdıp gelmesı vs ev taşıdım yenı masraf yaptım kendımı bıraz toparlamam lazım gerçekten normal yolla hamıle kalamıyoruz ama hıc acımaları yok su konuda güya 3 çocuk yapın dıyolar

Aynen öyle çoğu ilacı karşılamıyor devlet karşıladıkları da 50 60 TL zaten 400 TL liği kendim aldıktan sonra 40 liramı koyacak sanki kenara 10 bin 11 bin atana kadar beklersin o zaman paranı tamamlayınca bismillah

Hıc sorma wala bıraz beklesın bebişler sene dolmadan yaptırırım yoksa ona da zam gelecek wala

Usakları alsak ondan sonra ona da baslıcaz tatıl yapmam lazım önce
25 temmuzda bizde çıkıcaz ama bebekler olunca sıkıntı olmaz inşallah bazen doktorlar yola izin vermiyor ama biz Muğla Antalya yapmak istiyoruz hamile iken gezebilir miyim acaba ya çok merak ediyorum

25 temmuzda bizde çıkıcaz ama bebekler olunca sıkıntı olmaz inşallah bazen doktorlar yola izin vermiyor ama biz Muğla Antalya yapmak istiyoruz hamile iken gezebilir miyim acaba ya çok merak ediyorum
Onu da hesap etmek lazım sımdı kafa rahat benım gıdıp tatıl yapacam usaklar nasılsa guvendeler orda bızım dert hıc bıtmıyor kı hamıle kalsan da ooohoo erkekler rahat wala bu konuda

Amin kuzum . Bu gece dualarımız seninle

Evet cidden bu konularda standart bir durum yok kesinlikle arkadaşında bizlerde inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize kuzum

Onu da hesap etmek lazım sımdı kafa rahat benım gıdıp tatıl yapacam usaklar nasılsa guvendeler orda bızım dert hıc bıtmıyor kı hamıle kalsan da ooohoo erkekler rahat wala bu konuda
Bakalım bende negatif leri alırsam kafam rahat gezerim ama pozitif leri alırsam da sıkıntı yok seneye bebişlerle giderim

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’a şükür her şey yolundaydı bebeğimin kesesi de kalbi de düzelmiş 12+4 deyiz fitil dışındaki tüm ilaçları kesti doktorum. Depotu da kanaman olursa yaptır dedi ben yine de devam ederim ona sanırım. Ve enfeksiyon çıktı tahlillerimde oysaki hiç belirti yoktu bir toz verdi suya karıştırılan o geçirmezse antibiyotiğe geçeceğiz sanırım. Fetal DNA için de bugün kan verdim bayram tatili araya girecek biraz gecikecek sanırım ama yapcak bişey yok artık herkes beklediği güzel haberleri alsın inşallah

Çookk sevindimm Allahım sağlıkla kucağına alacağın günler de göstersin

Kızlar bugün transferin altıncı günüydu
Adet olacak gibi sırt ve bel ağrım oldu tuvalete gittim kahverengi hatta baya açık kahverengi lekelenme olmuş hala belim ağrıyor korkuyorum

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım maşallah Allah bu saatten sonra artık Korkutmasın sizleri güzel bi gebelik geçirin inşallah hepiniz sağlıkla da kucağına almak nasip olsun

Kızlar bugün transferin altıncı günüydu
Adet olacak gibi sırt ve bel ağrım oldu tuvalete gittim kahverengi hatta baya açık kahverengi lekelenme olmuş hala belim ağrıyor korkuyorum
Kahverengiyse korkma yerleşme kanı olabilir bazı gebelerde olabiliyor takip et rengini bakalım fitilin falan varsa at hemen bide bir tane bişey olmaz inşallah

Kız sen histeroskopi oldun mu hiç inşallah böyle bir ihtimal olmaz ama olurda negatif olursa tekrar transfer den önce bence bi histeroskopi ol tabi inşallah gönülden diliyorum pozitiftir de bunları konuşmak zorunda kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…