İlk pozitif transferinde da olmuştu ama dokuzuncu gün olmuştu bugün altıncı günüm o yüzden korktum fitili günde üç kere kullanıyorum akşam altı gibi bir tane attım şimdi yine mi atayım yani fazladanKahverengiyse korkma yerleşme kanı olabilir bazı gebelerde olabiliyor takip et rengini bakalım fitilin falan varsa at hemen bide bir tane bişey olmaz inşallah
Bende seni merak ediyordum görünmüyor sun ortalarda ne zamandı randevunBenim doktorum da kesinlikle idrar testini baz almıyor ve 12.gün istiyor kanı da bende de iki tane 5.gün embriyosu idi yani illa ikisi de tutacak ve kıpkırmızı çıkacak diye bir şey yok ,benim 9.günde ilk idrarla gerçekten hiç çıkmamıştı 2-3 dk sonra çoookk silik çıkmıştı yani bu ihtimaller var ,yok değil tabi olumsuz da olabilir olmasıyla olmaması eşit olasılık gibibu defa da olmazsa acaba tekrar taze mi toplatsan ya da genetik inceleme vs mi olsa yaza kadar biraz dinlenil Ağustos gibi hamile kalmak çok hoş oluyor İnşallah şaşırtır bizi bebeklerin
Hayırlara alâmet olsun inşallah korkma bakalım, bilmem ki baskılar belki lekenmeyi 10 buçuk gibi falan atarsın olmadıİlk pozitif transferinde da olmuştu ama dokuzuncu gün olmuştu bugün altıncı günüm o yüzden korktum fitili günde üç kere kullanıyorum akşam altı gibi bir tane attım şimdi yine mi atayım yani fazladan
Yok canım hiç olmadım onu da istiyorum dediğin gibi şu tam belli olsun hepsini konuşacağım artık duruma göreKız sen histeroskopi oldun mu hiç inşallah böyle bir ihtimal olmaz ama olurda negatif olursa tekrar transfer den önce bence bi histeroskopi ol tabi inşallah gönülden diliyorum pozitiftir de bunları konuşmak zorunda kalmayız
Şu güzel gecede kalbimden geçen pozitif amaYok canım hiç olmadım onu da istiyorum dediğin gibi şu tam belli olsun hepsini konuşacağım artık duruma göre
Çokk teşekkür ederim canım hepimize inşallahÇookk sevindimmAllahım sağlıkla kucağına alacağın günler de göstersin
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelimHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım maşallah Allah bu saatten sonra artık Korkutmasın sizleri güzel bi gebelik geçirin inşallah hepiniz sağlıkla da kucağına almak nasip olsun
Sağ ol canım her şey yolunda şükürBende seni merak ediyordum görünmüyor sun ortalarda ne zamandı randevunnasılsın nasıl geçiyor hamilelik burun kanamaların ne durumda
Benimde ilk testim böyle çıkmıştı bence pozitifLekelenmeyi görünce idrar testi yaptım 6. Gündü bu gün silik çizgi çıktı sizce varmı çatlatma iğnesi vs de vurulmadım donuk embiriyoydu
YaaaBenimde ilk testim böyle çıkmıştı bence pozitif
7. Gün aynı böyle çıkmıstı canımYaaainşallah kaçıncı gün yapmıştın :)
Ay inşallah tek embiriyo mu szinkide7. Gün aynı böyle çıkmıstı canım
Sonra hergün tekrarladım hep dahada belirginleşti
Aynen alttan kanama olmasın da Şükür güzel geçmesine sevindim doğuma kadar böyle geçsin inşallahhhhhSağ ol canım her şey yolunda şüküriyi geçiyor şimdilik ara ara oluyor o kanamalar alıştık alttan olmasın da ben de sizi heyecanla takip ediyorum çok aktif olmasam da çok yoğun geçiyor günler
Benimde 5. Gün böyle silikti Maşallah sizinde pozitif gözüküyor çift embriyo mu :)Lekelenmeyi görünce idrar testi yaptım 6. Gündü bu gün silik çizgi çıktı sizce varmı çatlatma iğnesi vs de vurulmadım donuk embiriyoydu
Yok canım 2 embriyoydu ama üçüzlere hamileyimAy inşallah tek embiriyo mu szinkide
Senin az kaldı şimdi böyle görünce diyorum aşırı stres yapmışız zaman bir şekilde geçiyormuş olmasa demek ki biz de şimdi ikinci denemeye geçecektik tabi çok şükür deAynen alttan kanama olmasın da Şükür güzel geçmesine sevindim doğuma kadar böyle geçsin inşallahhhhhbende heyecanla transfer gününü bekliyorum bayramdan sonraki gün belki olacak inşallah
Güzel kalbine kurban olsunlarŞu güzel gecede kalbimden geçen pozitif amahiç konuşmaya gerek kalmayacak Allah'ın izniyle
Bi covit zamanı çok kötü oldum bide tedaviye yeniden başlarken elticiğimin hamilelik haberi biraz psikolojimi kötü etkilemişti ama şükür şuanlık stresim yok tek stresim iğne kokusu sadece transfer günlerim de çabucak geçer diye düşünüyorum inşallahSenin az kaldı şimdi böyle görünce diyorum aşırı stres yapmışız zaman bir şekilde geçiyormuş olmasa demek ki biz de şimdi ikinci denemeye geçecektik tabi çok şükür deAllah bu mübarek günde isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah transfer olanların sonuçları pozitif ,gebelerin günleri sıkıntısız geçsin transfer olacaklar da sorunsuzca pozitifi kapsınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?