2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kahverengiyse korkma yerleşme kanı olabilir bazı gebelerde olabiliyor takip et rengini bakalım fitilin falan varsa at hemen bide bir tane bişey olmaz inşallah
İlk pozitif transferinde da olmuştu ama dokuzuncu gün olmuştu bugün altıncı günüm o yüzden korktum fitili günde üç kere kullanıyorum akşam altı gibi bir tane attım şimdi yine mi atayım yani fazladan

Bende seni merak ediyordum görünmüyor sun ortalarda ne zamandı randevun nasılsın nasıl geçiyor hamilelik burun kanamaların ne durumda

Hayırlara alâmet olsun inşallah korkma bakalım, bilmem ki baskılar belki lekenmeyi 10 buçuk gibi falan atarsın olmadı

Yok canım hiç olmadım onu da istiyorum dediğin gibi şu tam belli olsun hepsini konuşacağım artık duruma göre

Bende seni merak ediyordum görünmüyor sun ortalarda ne zamandı randevun nasılsın nasıl geçiyor hamilelik burun kanamaların ne durumda
Sağ ol canım her şey yolunda şükür iyi geçiyor şimdilik ara ara oluyor o kanamalar alıştık alttan olmasın da ben de sizi heyecanla takip ediyorum çok aktif olmasam da çok yoğun geçiyor günler

Sağ ol canım her şey yolunda şükür iyi geçiyor şimdilik ara ara oluyor o kanamalar alıştık alttan olmasın da ben de sizi heyecanla takip ediyorum çok aktif olmasam da çok yoğun geçiyor günler
Aynen alttan kanama olmasın da Şükür güzel geçmesine sevindim doğuma kadar böyle geçsin inşallahhhhh bende heyecanla transfer gününü bekliyorum bayramdan sonraki gün belki olacak inşallah

Lekelenmeyi görünce idrar testi yaptım 6. Gündü bu gün silik çizgi çıktı sizce varmı çatlatma iğnesi vs de vurulmadım donuk embiriyoydu
Benimde 5. Gün böyle silikti Maşallah sizinde pozitif gözüküyor çift embriyo mu :)

Aynen alttan kanama olmasın da Şükür güzel geçmesine sevindim doğuma kadar böyle geçsin inşallahhhhh bende heyecanla transfer gününü bekliyorum bayramdan sonraki gün belki olacak inşallah
Senin az kaldı şimdi böyle görünce diyorum aşırı stres yapmışız zaman bir şekilde geçiyormuş olmasa demek ki biz de şimdi ikinci denemeye geçecektik tabi çok şükür de Allah bu mübarek günde isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah transfer olanların sonuçları pozitif ,gebelerin günleri sıkıntısız geçsin transfer olacaklar da sorunsuzca pozitifi kapsınlar inşallah

Şu güzel gecede kalbimden geçen pozitif ama hiç konuşmaya gerek kalmayacak Allah'ın izniyle
Güzel kalbine kurban olsunlar Allah razı olsun canım benim inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun inşallah bol bol dua ediyorum hepimize Rabbim gönlümüzden aklımızdan geçenleri hayırlısı ise kabul eylesin inşallah

Bi covit zamanı çok kötü oldum bide tedaviye yeniden başlarken elticiğimin hamilelik haberi biraz psikolojimi kötü etkilemişti ama şükür şuanlık stresim yok tek stresim iğne kokusu sadece transfer günlerim de çabucak geçer diye düşünüyorum inşallah aminnnn diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…