Amin inşallah ben daha yıkanamadığım için sadece tesbih çekip dua ediyorum ama Allah kabul etsin yine deGüzel kalbine kurban olsunlarAllah razı olsun canım benim inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun inşallah bol bol dua ediyorum hepimize Rabbim gönlümüzden aklımızdan geçenleri hayırlısı ise kabul eylesin inşallah
Evet çift tutunca mı acaba böyle erken gözüküyor:)Benimde 5. Gün böyle silikti Maşallah sizinde pozitif gözüküyor çift embriyo mu :)
Benimde 2Yok canım 2 embriyoydu ama üçüzlere hamileyim
Hadi maşallah gözün aydın benceBenimde 2
Lekelenme sütlü kahve gibi fitil koyunca birazdaha geldi korkuyorum çok kesilmediHadi maşallah gözün aydın bence
O konuda pek yorum yapamıycam canım yerleşme kanaması olabilirmi pek bilmiyorumLekelenme sütlü kahve gibi fitil koyunca birazdaha geldi korkuyorum çok kesilmedi
Bence ondan dolayı benimde ikiz böyle erken belli etmişti kendini hayırlısı olsun hakkınızda çok sevindim sizin adınıza darısı diğer arkadşlarımızın başına İnşallahEvet çift tutunca mı acaba böyle erken gözüküyor:)
Merhaba gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziSelam kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’a şükür her şey yolundaydı bebeğimin kesesi de kalbi de düzelmiş12+4 deyiz fitil dışındaki tüm ilaçları kesti doktorum. Depotu da kanaman olursa yaptır dedi ben yine de devam ederim ona sanırım. Ve enfeksiyon çıktı tahlillerimde oysaki hiç belirti yoktu bir toz verdi suya karıştırılan o geçirmezse antibiyotiğe geçeceğiz sanırım. Fetal DNA için de bugün kan verdim bayram tatili araya girecek biraz gecikecek sanırım ama yapcak bişey yok artık herkes beklediği güzel haberleri alsın inşallah
Ayy canım iyi cesaret yapmışsın 6. Gün bile boyleyse pozitiftirLekelenmeyi görünce idrar testi yaptım 6. Gündü bu gün silik çizgi çıktı sizce varmı çatlatma iğnesi vs de vurulmadım donuk embiriyoydu
Amin amin inşallah canım rabbim biliyor içimizi duamızıAmin inşallah ben daha yıkanamadığım için sadece tesbih çekip dua ediyorum ama Allah kabul etsin yine de
Tebrik ederimBenimde 2
Lekelenmelerim var kahverengi korktum önceden 2 düşüğüm olduğu için. Bide leke geldiğinde pozitif oluyor benm o yüzden emindim çıkacağına ama leke öncekilere göre fazla gelince korktm bari yapym ne bu adetmi olcam yerleşememi diye yerleşmeymiş çift embiriyo benim glba ikiside tuttuAyy canım iyi cesaret yapmışsın 6. Gün bile boyleyse pozitiftir
Doktorunuza bilgi verin bence. Benim 9. Gün olmuştu. Test gününden bı gün önce. Doktorum kalçadan progestan başlatmıştı ekstra. Beş kere vuruldum sonra bıraktım. Bı dört gün sürdü o lekelenme. Fitille karıştığı için sütlü kahve rengini alıyor bence.Lekelenme sütlü kahve gibi fitil koyunca birazdaha geldi korkuyorum çok kesilmedi
Evet doktoruma da yazdım ama dönmedi daha zaten günde 3 tane fitil 2 tane de progestan iğne vuruluyorum karından :)Doktorunuza bilgi verin bence. Benim 9. Gün olmuştu. Test gününden bı gün önce. Doktorum kalçadan progestan başlatmıştı ekstra. Beş kere vuruldum sonra bıraktım. Bı dört gün sürdü o lekelenme. Fitille karıştığı için sütlü kahve rengini alıyor bence.
Canım dualarımız seninle hayırlı haberler ile dön inşallah bebekler gayet sağlıklı büyümüş olsun..bu lekelenme kanama vs bu grubun belası oldu bu sefer ama inşallah yine güzel haberler ile geleceksin.Kızlar bugün randevum var bana dua edin
Lekelenmem bugün dahada çoğaldı tuvalete iki kere pıhtı düştü yine dualarınızı bekliyorum güzel haberlerle dönerim inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım dualarımız seninle hayırlı haberler ile dön inşallah bebekler gayet sağlıklı büyümüş olsun..bu lekelenme kanama vs bu grubun belası oldu bu sefer ama inşallah yine güzel haberler ile geleceksin.
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım sıkma canınıKızlar bugün randevum var bana dua edin
Lekelenmem bugün dahada çoğaldı tuvalete iki kere pıhtı düştü yine dualarınızı bekliyorum güzel haberlerle dönerim inşallah
Bende günde iki kere iğne ve fitil kullaniyordum . Doktorunuz en doğrusunu bilir zaten.Evet doktoruma da yazdım ama dönmedi daha zaten günde 3 tane fitil 2 tane de progestan iğne vuruluyorum karından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?