2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Amin inşallah ben daha yıkanamadığım için sadece tesbih çekip dua ediyorum ama Allah kabul etsin yine de

Lekelenme sütlü kahve gibi fitil koyunca birazdaha geldi korkuyorum çok kesilmedi
O konuda pek yorum yapamıycam canım yerleşme kanaması olabilirmi pek bilmiyorum
Benim lekelenmelerim 5. Haftada başladı doktoruna danış istersen

Merhaba gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi fetal DNA testini ne kadara yaptırdınız acaba? Bu testi yaptırınca tarama testlerine gerek kalmıyor mu?

Ayy canım iyi cesaret yapmışsın 6. Gün bile boyleyse pozitiftir
Lekelenmelerim var kahverengi korktum önceden 2 düşüğüm olduğu için. Bide leke geldiğinde pozitif oluyor benm o yüzden emindim çıkacağına ama leke öncekilere göre fazla gelince korktm bari yapym ne bu adetmi olcam yerleşememi diye yerleşmeymiş çift embiriyo benim glba ikiside tuttu

Lekelenme sütlü kahve gibi fitil koyunca birazdaha geldi korkuyorum çok kesilmedi
Doktorunuza bilgi verin bence. Benim 9. Gün olmuştu. Test gününden bı gün önce. Doktorum kalçadan progestan başlatmıştı ekstra. Beş kere vuruldum sonra bıraktım. Bı dört gün sürdü o lekelenme. Fitille karıştığı için sütlü kahve rengini alıyor bence.

Evet doktoruma da yazdım ama dönmedi daha zaten günde 3 tane fitil 2 tane de progestan iğne vuruluyorum karından :)

Kızlar bugün randevum var bana dua edin
Lekelenmem bugün dahada çoğaldı tuvalete iki kere pıhtı düştü yine dualarınızı bekliyorum güzel haberlerle dönerim inşallah
Canım dualarımız seninle hayırlı haberler ile dön inşallah bebekler gayet sağlıklı büyümüş olsun..bu lekelenme kanama vs bu grubun belası oldu bu sefer ama inşallah yine güzel haberler ile geleceksin.

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…