2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Çok sevindim canim hadi insallah

Kızlar tüm yazılanları takipteyim ozmut rabbim hayırlısını nasip etsin bu mübarek günlerde inşallah güzel bir sürpriz olur da pozitif haberini alırız her zaman bir umut var
D dkugu tebrik ederim silik çizgi var inşallah tamamına erdirsin rabbim bu kez. Seninle kaderimiz daha bir ortak. Ben de unicornuat uterusum. İlk transferim pozitif ve düşükle sonuçlandı. 2.si negatif ve 10 gün önce histereskopi oldum 3. Transfer için adet bekliyorum. İnşallah bu sefer pozitif sonucu alırım ve sağlıkla kucağıma alırım.

Burada ve burada olmayan her ne kadar anne olmayı bekleyen ve çabalayan varsa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Histeroskopi de herhangi bir şey çıktı mı canım

Histeroskopi de herhangi bir şey çıktı mı canım
Ben yarım rahimli olduğumu 2. Transferden sonraki hsg ile öğrenmiştim hem rahim hacmine bakıldı çok şükür bebek taşıyacak büyüklükteymiş hem herhangi bir polip var mı bakıldı o yokmuş ama enfeksiyon görmüş doktor onun için 3 kutu monodoks antibiyotik yazdı onu kullanıyorum bir de çizik atıldı. Rahim bebeğe hazır dedi doktorum ama tabi ki Allah bilir

Çok sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için
İnşallah sende bu transferinde pozitif sonuç alırsın rabbim yüzümüze güler inşallah her şey güzel olacak inanıyorum ben umut hep var

Çok sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için
İnşallah sende bu transferinde pozitif sonuç alırsın rabbim yüzümüze güler inşallah her şey güzel olacak inanıyorum ben umut hep var
Amin canım cümlemizden razı olsun
İnşallah canım her olumsuzdan sonra toparlanıp tekrar ayağa kalkıyoruz Rabbim çabalarımızın karşılığını verecek inşallah

Hadi İnşallah canım ya Önümüzdeki ay başlıyorsun o zaman

Merhaba gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi fetal DNA testini ne kadara yaptırdınız acaba? Bu testi yaptırınca tarama testlerine gerek kalmıyor mu?
Teşekkür ederim amin 4200e yaptırdım genoks firmasına. Evet taramalara gerek kalmıyor ve taramalar ikizlerde doğru sonuç veremiyormuş benim ikiz o yüzden direk bunu tercih ettik.

Ayy inşallah unicorn uterus durumu gerçekten çok zor yaşayan bilir Sende inşallah güzel haberler alırsın canım. Silik çizgi var ama hala inanamıyorum lekelenmede korkuttu hayırlısı allahtan dualarım seninle

Korkma canım o yerleşme kanamasıdır inşallah kırmızıya dönmez ki dönse bile devam eden gebelikler çok dert etme , dünyaya gelcek olan her türlü gelir için rahat olsun

Korkma canım o yerleşme kanamasıdır inşallah kırmızıya dönmez ki dönse bile devam eden gebelikler çok dert etme , dünyaya gelcek olan her türlü gelir için rahat olsun
Aynen öyle rabbime sığınıyorum artık O kadar çok yorulduk ki dört negatif üç aşılama negatif çatlatma iğneleri 2 düşük kürtaj mahvolduk artık rabbim yüzümüze baksın hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…