2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Yazmasamda burayı takip ediyorum
Bende hikayemden bahsedeyim. 3 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyoruz. 1 kere bile hamile kalamadım
Ocak ayında tüp bebeğe başladık. Toplamam olacağı gün covid pozitif çıktım tedavim iptal oldu 2 ay ara verdik. Sonra mart ayında tekrar tedaviye başlayıp yumurta toplamam oldu. Bu seferde ohss oldum yine 2 ay beklemek zorunda kaldık. Şimdi ikinci reglim geldi ve transfer aşamasındayım, 4’ünde gideceğim ve transfer günüm belli olacak

Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin, hepimize hayırlı evlatlar versin

Resmen seninle aynı şeyleri yaşamışız yaa bende 3 yıldır sebepsiz infertilite ile 1 kere bile hamile kalmadım ilk evlendiğim zaman kalmıştım 2018 ocakta kalmıştım düştü 2019un başından beri bebek istiyoruz ve maalesef yok Şubat'ta başladık bizde covit pozitif çıktı iptal oldu opu anı Mart'ta tekrar başladım senin gibi polip olduğu için benimde ertelendi histeroskopi oldum ve ben adetimi oldum ve başladım benimde 5 inde belli olacak güzel bie transfer geçir inşallah sonucundq güzel olsun ama yaşadıklarımız çok benzer gerçekten

Tahminimce 10 u gibi regl olsam ay sonuna transfer olurum canım dualarınızı eksik etmeyin hamişler olarak hepimize yollayın güzel güzel dualar enerjiler
Her zaman transfer aşamasında olan isteyen herkese dua ediyorum rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

Canim umarım sorunsuz bir transfer ile bebeklerine kavuşursun sürecini bizlerle paylaşmayı unutma

Selam herkese, 2 gün bel ağrım vardı dinlendim çoğunlukla iyiyim şimdi ama bu halsizlik sürekli uyku hali ne zaman bitecek Evde de sıkıldım sanırım neyseki yarın yola çıkıyoruz eşimin memleketine. Henüz kayınvalidemlere haberi vermemiştik hem riskli dönem geçsin hem de yüzyüze söyleyelim diye Öyle işte eski enerjik halimi özlüyorum bi yandan da daha detaylı ultrasonuma1 hafta var meraktan ölüyorum. 2 haftadır görmedim bebişleri bu endişe hali ne kötü bişey

Her zaman transfer aşamasında olan isteyen herkese dua ediyorum rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Büşra son kontrolde cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun? Sordum ama cevap yazmış mıydın kaçırmış olabilirim

Canım ya inşallah bu sondur Gerçekten yıpratıcı süreçler, ah ama bi olsa kucağımıza alsak ne kadar da harika duygular olucak muhakkak ki bütün bunları unutucaz

Bende aynı evde hiçbir şey yapasım yok sadece yatıp uyumak veya uzanıp tv izlemek istiyorum
Ohh git biraz değişiklik iyi gelir
Detaylı ultrason derken kaçıncı haftada detaylı istiyor doktor bana öyle bir şey demediler

Aynen yaa evde tüm gün sadece yatayım istiyorum oysa hava nasıl güzel Tek gebeliklerde 20. hafta civarı yapılıyor canım, ikiz diye perinatolojide detaylı yapılcak 12+ larda doktorum öyle dedi. Sanırım biz bikaç defa yaptırcaz detaylıyı

Yaaa cidden çok benzer şok oldum okurken İnşallah sonumuz güzel olur bebişlerimize kavuşuruz

Bende aynı dışarıya çıkmak hiç istemiyorum ama çıkınca da eve gelmek istemiyorum o üşengeçlik işte
Aaa bilmiyordum birden fazla yapıldığını çoğul gebelikte ay ne güzel ya detaylılar çok keyifli geçiyormuş

Kızlar merhaba . Ben tüp bebek sürecine yeni karar verdim. Uzak bir ilden tedaviye başlayacağım okullar kapanmadan estoferm başlanacak sanırım Haziran 3. Haftası reglimw ile yumurta takibi başlayacak sanırım. Ben hazirandan önce estoferme başlanacak dedi doktorum ama reglden 10 gün önce mi yoksa Mayıs regli ile miydi stresten unuttum sanırım. O ilk yumurta takibine kadar olan süreç herkeste farklı mı ? Uzaktan sadece ilacı yazsa başlasam olabilirmi çok uzak ve okulda çocuklar da geri kalacak en azından Haziran ikinci haftası giderim zaten reglim 3. Hafta dedim ama planlarım tutmazsa hem kararsız hem gergin hem. Cahillik size danışmak istedim. Bir de estoferm sağlık ocağı yazabiliyor mu ? Bulmak zor diye de okudum olduğum İl çok küçük bulamazsam diye şimdiden tedarik etmek mantıklı mı sizce

Haziran ayında opu yapılacak sanırım estrofeme önceden başlama nedenini anlayamadım çünkü transfer aşamasında estrofem başlıyor diye biliyorum.
Bende uzaktan gidiyorum doktoruma ama kontrollerini yapmadan ilaca başla demedi hiç ayda 3 defa olduğum yerden doktora gittiğimi biliyorum sürekli hesapta olmayan şeyler çıkıyor mesafe uzak olunca zor oluyor.
Sanırım çocuklarınız var en iyisi okul tatili döneminde başlamak
opu aşamasında ve sonrasında sürekli kontroller olacak gidip gelmeniz gerekecek.

Estoferm sanırım rahim hazırlansın diyeydi. Ben öğretmenim çocukları bırakıp da 1300 km gidip gelme sürecim de olamayacak ve pgt li tüp bebek dendi Yani yaıznntemmuzfa başlasak bile yetişmeyebilir dedi doktorum ondan biraz erken başlanacak zor ve sıkıntılı bir süreç bana sadece ilk hazırlık adet öncesi dönmede gitmek zor olacak yoksa regl zamanı için zaten yumurta takibi vs o kısımda okul muhtemelen tatil olacak zaten o ilk Mayıs adetinden sonraki süreci merak ettim erken diye hemen de orayı aramak istemedim de keşke az kalp atışlarıma mani olup anlayabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…