Bende çocukları bırakamıyorum falan yazınca çocuğunuz var sandım.Estoferm sanırım rahim hazırlansın diyeydi. Ben öğretmenim çocukları bırakıp da 1300 km gidip gelme sürecim de olamayacak ve pgt li tüp bebek dendi Yani yaıznntemmuzfa başlasak bile yetişmeyebilir dedi doktorum ondan biraz erken başlanacak zor ve sıkıntılı bir süreçbana sadece ilk hazırlık adet öncesi dönmede gitmek zor olacak yoksa regl zamanı için zaten yumurta takibi vs o kısımda okul muhtemelen tatil olacak zaten o ilk Mayıs adetinden sonraki süreci merak ettim erken diye hemen de orayı aramak istemedim de keşke az kalp atışlarıma mani olup anlayabilseydim
Umarım heyecan Yaşar ve mutlulukla bitiririzBende çocukları bırakamıyorum falan yazınca çocuğunuz var sandım.
estrofeme opu öncesi başlanmıyor o ilaç transfer öncesi rahim hazırlanması İçin
sizin öncelikle yumurtalarınız toplanacak yani ilaçlar iğneler başka olacak. Pgt ye gidecekse embriyolarınız evet süreciniz uzayacak..
Haziranda adetinizin 2 yada 3. Günü ilaçlara başlanarak yumurta büyümesi bikaç güne bir kontrol ediliyor. Yeterli büyüklüğe ulaşınca yaklaşık 2 haftalık bir süreçte toplama yapılıyor sonra embryo oluşumu sonrası pgt..
Herşey olumlu giderse gelecek olan adetle birlikte transfer estrofem o aşamada lazım ..
Merak etmeyin bir süre sonra heyecan falan kalmıyor alışıyorsunuz duruma …
Hayırlısı olsun inşallah.
Canım biliyorum ne desek boş insanı yıpratan bir süreç, bende bu durumu çok yeni yaşadım.Kızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
İnşallah süreciniz güzel bir şekilde ilerler herşey istediğiniz gibi olur..Umarım heyecan Yaşar ve mutlulukla bitiririzSüreci uzun zamandır yaşayan vArsa onun adına da son olur verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Alışkanlık insan kendi çocuğu gibi gördüğü için çocuklar çocuklarım kelimesini kullanabiliyor . Bakalım bizim sürecimiz nasıl işleyecek hepimiz adına güzellikler olsun inşallah.
Nasip canım yine de umut var ufak bir ihtimal.. Olmasa da bunda da vardır bir hayır diyip toparlanıp tekrar deneyeceğizKızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
ya yıpratıcı,birde eşimin vs gözünün içine bakması çok büyük yük üstünde. güzel bir haber bekliyorlar senden üstüne titriyorlar ama elde var sıfır yine beni en çok kahreden bu zaten.Canım biliyorum ne desek boş insanı yıpratan bir süreç, bende bu durumu çok yeni yaşadım.
İnşallah birdaha ki sefere daha güzel sonuçlar alırsın demekki daha zamanı var Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..
yok valla umutların tükendiği yerdeyim artık ilk testte eşime söylemedim bu sabahki testte artık çıkmayınca dayanamadım daha fazla çünkü çok üstüme titriyor bu da bende büyük sorumluluk oluyor çok ağır geliyor..ona söyledim test bozuktur diyor bekle bakalım yarın belki çıkar vs ama insan biliyor olmadığını o teselliler boşa hep..yani olmaması beni üzüyor ama olmadığı için onların üzüldüğünü bilmek daha da üzüyor beni.Nasip canım yine de umut var ufak bir ihtimal.. Olmasa da bunda da vardır bir hayır diyip toparlanıp tekrar deneyeceğizYeter ki sağlık olsun bizlere bir şey olmasın
Canım seni çok iyi anlıyorum şubattaki transferimde aynı durumu yaşadım. Ben olmadı dedikçe eşim inanmak istemedi kan verene kadaryok valla umutların tükendiği yerdeyim artık ilk testte eşime söylemedim bu sabahki testte artık çıkmayınca dayanamadım daha fazla çünkü çok üstüme titriyor bu da bende büyük sorumluluk oluyor çok ağır geliyor..ona söyledim test bozuktur diyor bekle bakalım yarın belki çıkar vs ama insan biliyor olmadığını o teselliler boşa hep..yani olmaması beni üzüyor ama olmadığı için onların üzüldüğünü bilmek daha da üzüyor beni.
Ah canım benim ya yine de bi umut var belli olmaz yarın kan ver bakalım. Ama olmasa da her seyde vardir bir hayır diyecez artık. Cok zor bir surec bekliyoruz güzel haberler almayi emek veriyoruz ama iste olmayinca olmuyor. Rabbim tez vakitte gönlüne göre versin insallahKızlar günaydın,
Çok zor rabbim yardımcımız olsun.. yani bilmiyorum hemen yeniden deneme için şu anda içimde en ufak bir heves kırıntısı bile yok uzun bir süre deneyeceğimi sanmıyorum en azından eylül ekime kadar kendime mola vereceğim.. bilmiyorum yoksa daha da yıpranacağım.. nasip ama belli ben biliyorum kesin artık benim içinçyani her şeyde hayır vardır napalım kaderimiz diyip kapatacağız bu seferlikte bu defteri.Canım seni çok iyi anlıyorum şubattaki transferimde aynı durumu yaşadım. Ben olmadı dedikçe eşim inanmak istemedi kan verene kadarBirden kabullenmek zor bu sefer olucak gözüyle bakıp umutlandığımız için. Ama merak etme o kanı verdikten sonra hemen bir sonraki deneme için umutlanıyor insan şimdiden kendini çok yıpratma evet olmadı diyoruz ama kesin değil bu idrar sonuçları, kanda görene kadar
valla bence yok canım biliyorum biraz olsun moral olsun diye söyliyorsunuz ama bence hepimiz biliyoruz zaten negatif olduğunu biraz gerçekçi bakıyorum artık belki acımasız ama olsun en azından kandırmak istemiyorum kendimi belk, vardır olmuştur test vs yanlıştır diye. yani olmayınca olmuyor dediğiniz gibi her şeyde bir hayır var tabi ki rabbim en iyisini bilir zaten ondan istiyor ona sığınıyoruz. olmuyorsa vardır bir bildiğiAh canım benim ya yine de bi umut var belli olmaz yarın kan ver bakalım. Ama olmasa da her seyde vardir bir hayır diyecez artık. Cok zor bir surec bekliyoruz güzel haberler almayi emek veriyoruz ama iste olmayinca olmuyor. Rabbim tez vakitte gönlüne göre versin insallah
Hiç öyle düşünme kuzum su an umutsuzlukla oyle diyorsun ama evlat isteği bitmiyor. 15 yil sonra bile evladina kavusanlar oluyor. Biraz dinlenirsin. Hem bedenen hem psikolojik olarak hazir hale gelip tekrar denersiniz. Tam insanin umutlarinin bittigi anda Allahim cikariveriyor ya karşısına mucizeyi. Senin de öyle olacak insallahvalla bence yok canım biliyorum biraz olsun moral olsun diye söyliyorsunuz ama bence hepimiz biliyoruz zaten negatif olduğunu biraz gerçekçi bakıyorum artık belki acımasız ama olsun en azından kandırmak istemiyorum kendimi belk, vardır olmuştur test vs yanlıştır diye. yani olmayınca olmuyor dediğiniz gibi her şeyde bir hayır var tabi ki rabbim en iyisini bilir zaten ondan istiyor ona sığınıyoruz. olmuyorsa vardır bir bildiğiamin inşallah hepimizin isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim 6. seneye gireceğiz sanırım son sene bundan sonra kapanır bu defter.
ya bitmez birde çocukları seven bir insan olunca daha da zor bu durum birde üstüne etrafında herkes çok kolay çocuk sahibi, olup bunu gözüne sokunca daha da zorlanıyorsun bu duruma..inşallah rabbim çok aratmaz beni de isteyen herkesi de.. ya tabi ki ben hep o sağlık meselesini düşünürüm zaten hep duam önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olsun.. burda da neler okudum isteyipte hamile kaldığı zaman kocasını kaybeden mi neler neler rabbim sağlık versin olmazsa yapacak bir şey yok.çok sağol canım allah razı olsun inşallahHiç öyle düşünme kuzum su an umutsuzlukla oyle diyorsun ama evlat isteği bitmiyor. 15 yil sonra bile evladina kavusanlar oluyor. Biraz dinlenirsin. Hem bedenen hem psikolojik olarak hazir hale gelip tekrar denersiniz. Tam insanin umutlarinin bittigi anda Allahim cikariveriyor ya karşısına mucizeyi. Senin de öyle olacak insallahen güzel en dogru zamanda kavus insallah evladina hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz çünkü. Belki engelli olacakti belki düşük yapacaktın bilemiyoruz ki. Dualarım seninle
Tabiki canım ne zaman tekrar başlamak istersen o zaman başlarsınÇok zor rabbim yardımcımız olsun.. yani bilmiyorum hemen yeniden deneme için şu anda içimde en ufak bir heves kırıntısı bile yok uzun bir süre deneyeceğimi sanmıyorum en azından eylül ekime kadar kendime mola vereceğim.. bilmiyorum yoksa daha da yıpranacağım.. nasip ama belli ben biliyorum kesin artık benim içinçyani her şeyde hayır vardır napalım kaderimiz diyip kapatacağız bu seferlikte bu defteri.
evet konuşacağım bayram giriyor araya olmadı yanına gideceğim bayramdan sonra yüz yüze konuşacağım ne yapılması gerekiyorsa yapmak için hepsini bu süreçte dediğin gibi hallederim.. ama şu yazı en azından rahat kafa ile geçirip bol gezmek istiyorum nasipse..Tabiki canım ne zaman tekrar başlamak istersen o zaman başlarsınyine de kandan sonra doktorunla görüş bir sonrakinde hangi adımları izleyeceksiniz diye.. Genetik test vs isterse bu süreçte onları halledersin en azından çünkü sonuçlar hemen çıkmıyor biraz sarkıyor sonraki deneme
Negatif çıkarsa bence tatile çıkmadan önümüzdeki adetin de histereskopi çekil seninde sebepsiz infertiliteydi çünkü belki bişey vardır ve Allah'tan Ümit kesilmez belki tatilde kendiliğinden de olabilir çok üzüldüm gerçekten çok umutluyduk hepimiz herşeye rağmen çok güzel ve enerjik başlamıştın ama işte nasip kimisi ilk seferde burda 5. Denemesi olan vardı sebepsiz infertilite Allah aratmasın bu kadar çok inşallahevet konuşacağım bayram giriyor araya olmadı yanına gideceğim bayramdan sonra yüz yüze konuşacağım ne yapılması gerekiyorsa yapmak için hepsini bu süreçte dediğin gibi hallederim.. ama şu yazı en azından rahat kafa ile geçirip bol gezmek istiyorum nasipse..
kurban bayramından sonra çekileceğim onu da soracağım doktora..şu 2 ayı kafam rahat bunları düşünmeden geçirmek istiyorum temmuz gibi çekilsem ağutos geçer eylül ekim gibi nasip olursa başlarım artık..evet öyle başladım hiç te kötü his yoktu içimde allah biliyor ya hep umutluydum oldu diyordum bu sefer hatta genel diğer gebeliklerimde olan bulgularda oluyordu ama nasip kısmet vardır bir hayır..tabi ki bu daha 2.denemem 7-8 kere deneyen pes etmeyen insanlar var sonuçta ama işte herkesin yapısı da bir değil ben çok çabuk düşüp çok çabuk toparlıyorum kendimi ama toparlarken hep içime atıp yapıyorum etrafımdakiler üzülmesin diye paylaşmıyorum bu da bana zarar veriyor o yüzden önce bunu aşmam ve kafamı tamamen boşaltmam lazım psikolog olur ne bilim bir yardım olur yada hobi olur ama bundan kurtulmam lazım.ondan sonra kendimden yeniden emin olduğumda başlamalıyım..nasip ksımet her şey dediğin gibi rabbim çok aratmasın inşallah inşallah senden güzel haberi alalım da bana umut olNegatif çıkarsa bence tatile çıkmadan önümüzdeki adetin de histereskopi çekil seninde sebepsiz infertiliteydi çünkü belki bişey vardır ve Allah'tan Ümit kesilmez belki tatilde kendiliğinden de olabilir çok üzüldüm gerçekten çok umutluyduk hepimiz herşeye rağmen çok güzel ve enerjik başlamıştın ama işte nasip kimisi ilk seferde burda 5. Denemesi olan vardı sebepsiz infertilite Allah aratmasın bu kadar çok inşallah
Canım benim.. çok üzgünüm ve seni okadar iyi anlıyorum kiKızlar günaydın,
Kimseye de bişey anlatılmıyor ki dediğin gibi çoğumuz içimize atıyoruz elimizden başka bişey gelmiyor Rabbim in vardır bi bildiği bu noktada insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten bizlerin de başına ne geleceği belli değil şuanlık sonuçta Allah hepimize sabır versin ama doktorun tetkikleri yenileyip artıracaktır eminim ki 2 transfer ikisi de çift rahmin içinde bunu engellemeyen bişey mi var acaba sorusunu getiriyor akla emriyoların değil ama sizin genetik testleriniz istenebilir kendimden daha çok senin güzel haberlerini istiyorum inşallah ya üzüldüm gerçekten yarına ni mucize olmasını istiyorum hem şu ramazan hürmetine hemde cuma saati hürmetinekurban bayramından sonra çekileceğim onu da soracağım doktora..şu 2 ayı kafam rahat bunları düşünmeden geçirmek istiyorum temmuz gibi çekilsem ağutos geçer eylül ekim gibi nasip olursa başlarım artık..evet öyle başladım hiç te kötü his yoktu içimde allah biliyor ya hep umutluydum oldu diyordum bu sefer hatta genel diğer gebeliklerimde olan bulgularda oluyordu ama nasip kısmet vardır bir hayır..tabi ki bu daha 2.denemem 7-8 kere deneyen pes etmeyen insanlar var sonuçta ama işte herkesin yapısı da bir değil ben çok çabuk düşüp çok çabuk toparlıyorum kendimi ama toparlarken hep içime atıp yapıyorum etrafımdakiler üzülmesin diye paylaşmıyorum bu da bana zarar veriyor o yüzden önce bunu aşmam ve kafamı tamamen boşaltmam lazım psikolog olur ne bilim bir yardım olur yada hobi olur ama bundan kurtulmam lazım.ondan sonra kendimden yeniden emin olduğumda başlamalıyım..nasip ksımet her şey dediğin gibi rabbim çok aratmasın inşallah inşallah senden güzel haberi alalım da bana umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?