Canım çok çok üzüldüm, çünkü neden bilmiyorum seninle ilgili içim umut doluyduKızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
Evet gerçekten insan onların o çabasına, üzüntüsüne daha çok üzülüyor dediğin gibi yoksa ben artık bi şekilde alıştım bu duruma yani olmuyorsa olmuyor ben elimden gelen her şeyi yapıyorum yapmasam dikkat etmesem uğraşmasam tamam ama ben sahip çıkıp koruyorum gerisi rabbimin elinde..evet canım 3 deneme hakkım daha var inşallah allahın iznil ile..bende inanın sizi kendime çok ama çok yakın görüyorum zaten arkadaşlarımdan kimse bilmez bilmiyor söylemem de bana acımalarını ne bilim olur diye umut vermeleri yaşamadıkları bir şey üzerinden ahkam kesmeleri sinirimi bozuyor çünkü.ya ben eminim zaten üzüldüm de bu sabah:) yarın benim için tatil başlangıcı biraz kafa dağıtmaya başlayacağım onu düşünüp hayatı zehir etmeyeceğim:)Canım benim.. çok üzgünüm ve seni okadar iyi anlıyorum ki
Geçen sefer kimyasal gebelikte bebeğimizi kaybettiğimizde eşim resmen kendi kendine poliyanacılık oynuyordu inanmak istemedi saçmaladı hayır değerin yükselicek dedi gitti geldi sevdi üstüme titredi evi tek başına komple temizledi falanDiyorum ki yapma bak zaten benim üzüntüm tavan seni böyle gördükçe daha beter oluyorum..
Benim çocuk sevgimi beni uzaktan bile tanıyan herkes bilir , sokakta gördüğüm sümüklü çingene çocuklarını bile severim kucağıma alırım vs ama onların bu çırpınışları insana kendi acısını hasretini unutturuyor ve oturup onların üzülmesine üzülüyorsun çok iyi anlıyorum
Ama sana birşey söyliyim mi biz bu savaşı yenicez arkadaşım ! Buna inan önce
İçerde daha embriyon var hemde en az iki denemelik hatırlıyorum yanlışmıyım? Burda çoğumuz yumurta üretip 5.güne çıkarabilmek için kendimizi parçalıyoruz yeri geliyor. Diyeceğim o ki şansını bil, görEn yakın arkadaşımdan daha yakın görüyorum sizi inanki , yarın eüer olumsuz bir yanıt alırsan sanmmıyorum da ben , test sonucunda üzüleceksin üzül de üzülme demem ama lütfen hemen kalk!
Yok canım anlatılmıyor aynen öyle benim ailem dışında kimse bilmiyor onlarada mecbur söylüyrum çünkü sürekli bir aradayız..arkadaşlarım zaten bilmez çünkü anlayacak kapasitede değiller bence hepsinin istedikleri an çocukları oldu yalan teselli cümleleri yaşamadıkları şey hakkında ahkam kesmeleri acımaları sinirimi bozuyor o yüzden söylemiyorum.. bebeğim hep pozitif düşündüm ben biliyorsun sende şahit oldun burda ilaç vs bile bulamadığımda aradım taradım oflamadım ne bilim morluklarıma transferde yaşadığım zorluğa rağmen hep onlar iyi olsun yeter ki dedim güzel düşündüm güzel yaşadım ama olmadı nasip kısmet değilmiş demek ki vakti zamanı var.. belki sağlıklsız olacaktı belki öğrenip kaybedecektim benim bilmediğim kötü şeyler deolabilr altında allahıma hep dua ettim önce verip sonra alacaksan verme allahım o acıyı 3. kez yaşatma diye belşki de dualarımın kabul oluş şeklidir.rabbim inşallah sana güzel sağlıklı hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin dualarımdasın hep..evet rahimde problem olabilir dediğin gibi yani onu konuşurum genetik test sorarım yani bu kadar direk negatif olması garip..doğal yolla bile gebe kalabilmişken bunun bu şekilde olması enteresan altında mutlaka bir neden vardr. araştırıp bulacağım allahın izni ile.çok sağol kuzum allah razı olsun gerçekten inşallah olurKimseye de bişey anlatılmıyor ki dediğin gibi çoğumuz içimize atıyoruz elimizden başka bişey gelmiyor Rabbim in vardır bi bildiği bu noktada insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten bizlerin de başına ne geleceği belli değil şuanlık sonuçta Allah hepimize sabır versin ama doktorun tetkikleri yenileyip artıracaktır eminim ki 2 transfer ikisi de çift rahmin içinde bunu engellemeyen bişey mi var acaba sorusunu getiriyor akla emriyoların değil ama sizin genetik testleriniz istenebilir kendimden daha çok senin güzel haberlerini istiyorum inşallah ya üzüldüm gerçekten yarına ni mucize olmasını istiyorum hem şu ramazan hürmetine hemde cuma saati hürmetine
Valla inan bende ilkinden daha çok umutluydum çok iyi hissediyordum gayet pozitiftim ama nasip kısmet işte vardır bir hayır..evet ne desek boş yani hepimiz yaşadığımız için çok iyi anlayabiliyoruz gereksiz teselli cümleleri değil daha gerçekçi düşünebiliyoruz o yüzden:)evet vereceğim canım aynen kafamı toparlamam vücudumu toparlamam lazım..valla maddiyatı da geçtim manevi olarak çok ama çok zor..eşim ben bu kadar ilaç iğne olduğunu bilseydim bu morlukların olaağını bilseydim asla ama asla seni bu işe sokmazdım sen yıpranıyorsun her şey bize kolay ama gerçekten neden annelerin ayakları altında cennet daha iyi anladım diyor:)Canım çok çok üzüldüm, çünkü neden bilmiyorum seninle ilgili içim umut doluyduKesin olacak gibi düşünüyordum. Ama demek ki daha vakti saati gelmemiş. İnsan bu durumlarda ne dese boş, hiçbir şey üzüntünü geçirmez tabii ki ama hayırlısı buymuş diye düşünmek lazım. Ve kesinlikle biraz ara ver vücudunu dinlendir önümüz yaz şu 2-3 ayı güzel şekilde geçir. Eylül gibi başlarsın yeniden. Allah güç kuvvet versin, sağlık olduğu ve maddi imkanlar izin verdiği sürece pes etmek yok
Canım daha önceki kayıpların kimyasal mıydı küretaj oldun mu hiçYok canım anlatılmıyor aynen öyle benim ailem dışında kimse bilmiyor onlarada mecbur söylüyrum çünkü sürekli bir aradayız..arkadaşlarım zaten bilmez çünkü anlayacak kapasitede değiller bence hepsinin istedikleri an çocukları oldu yalan teselli cümleleri yaşamadıkları şey hakkında ahkam kesmeleri acımaları sinirimi bozuyor o yüzden söylemiyorum.. bebeğim hep pozitif düşündüm ben biliyorsun sende şahit oldun burda ilaç vs bile bulamadığımda aradım taradım oflamadım ne bilim morluklarıma transferde yaşadığım zorluğa rağmen hep onlar iyi olsun yeter ki dedim güzel düşündüm güzel yaşadım ama olmadı nasip kısmet değilmiş demek ki vakti zamanı var.. belki sağlıklsız olacaktı belki öğrenip kaybedecektim benim bilmediğim kötü şeyler deolabilr altında allahıma hep dua ettim önce verip sonra alacaksan verme allahım o acıyı 3. kez yaşatma diye belşki de dualarımın kabul oluş şeklidir.rabbim inşallah sana güzel sağlıklı hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin dualarımdasın hep..evet rahimde problem olabilir dediğin gibi yani onu konuşurum genetik test sorarım yani bu kadar direk negatif olması garip..doğal yolla bile gebe kalabilmişken bunun bu şekilde olması enteresan altında mutlaka bir neden vardr. araştırıp bulacağım allahın izni ile.çok sağol kuzum allah razı olsun gerçekten inşallah olur
Bir dış gebelik sağ tüpümü tıkadı rahim filmi ile açıldı 2018 de 2020 de kimyasal kanama ile düştü değerim.hiç küretaj olmadım yani şubatta ki transferimde kanama başladı 8.günde zaten gebelik yoktu şimdi de bu işteCanım daha önceki kayıpların kimyasal mıydı küretaj oldun mu hiç
Şu teslimiyetinin hürmetine inşallah daha da güzel şeyler olur dediğin gibi saçma sapan yarım ağız yapılan tesellilerden se kendi kendime ağlamayı tercih ederim bende beni yatırmaktan daha çok sinirlerim bozuluyor öylelerine inşallah hepimizin hikayesi minicik ellerle biter birgün inanıyorum buna elbet olucak ama vakti zamanını bilemiyoruz işteYok canım anlatılmıyor aynen öyle benim ailem dışında kimse bilmiyor onlarada mecbur söylüyrum çünkü sürekli bir aradayız..arkadaşlarım zaten bilmez çünkü anlayacak kapasitede değiller bence hepsinin istedikleri an çocukları oldu yalan teselli cümleleri yaşamadıkları şey hakkında ahkam kesmeleri acımaları sinirimi bozuyor o yüzden söylemiyorum.. bebeğim hep pozitif düşündüm ben biliyorsun sende şahit oldun burda ilaç vs bile bulamadığımda aradım taradım oflamadım ne bilim morluklarıma transferde yaşadığım zorluğa rağmen hep onlar iyi olsun yeter ki dedim güzel düşündüm güzel yaşadım ama olmadı nasip kısmet değilmiş demek ki vakti zamanı var.. belki sağlıklsız olacaktı belki öğrenip kaybedecektim benim bilmediğim kötü şeyler deolabilr altında allahıma hep dua ettim önce verip sonra alacaksan verme allahım o acıyı 3. kez yaşatma diye belşki de dualarımın kabul oluş şeklidir.rabbim inşallah sana güzel sağlıklı hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin dualarımdasın hep..evet rahimde problem olabilir dediğin gibi yani onu konuşurum genetik test sorarım yani bu kadar direk negatif olması garip..doğal yolla bile gebe kalabilmişken bunun bu şekilde olması enteresan altında mutlaka bir neden vardr. araştırıp bulacağım allahın izni ile.çok sağol kuzum allah razı olsun gerçekten inşallah olur
Amin canım inşallah aminnn..evet kesinlikle o yüzden ben kendi kendime yaşayıp atıp bitireyim daha iyi benim içinde etrafımdaki insanlar içinde:)ayyy ayyy inşallah inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza..maalesef vakti saati var yazılmış her şey bizde yaşıyoruz umarım güzel verebiliriz bu sınavın sonucunuŞu teslimiyetinin hürmetine inşallah daha da güzel şeyler olur dediğin gibi saçma sapan yarım ağız yapılan tesellilerden se kendi kendime ağlamayı tercih ederim bende beni yatırmaktan daha çok sinirlerim bozuluyor öylelerine inşallah hepimizin hikayesi minicik ellerle biter birgün inanıyorum buna elbet olucak ama vakti zamanını bilemiyoruz işte
Şunu okurken duygulandım gerçekten maşallah diyorum eşinin bu düşüncesine nice şeyler gördüm ben doktora giderken bile oflayıp puflayan ne gerek vardı diyen bizim şansımız böyle güzel düşünen eşlerimiz var aşlah aranızdaki muhabbet i daim eylesinValla inan bende ilkinden daha çok umutluydum çok iyi hissediyordum gayet pozitiftim ama nasip kısmet işte vardır bir hayır..evet ne desek boş yani hepimiz yaşadığımız için çok iyi anlayabiliyoruz gereksiz teselli cümleleri değil daha gerçekçi düşünebiliyoruz o yüzden:)evet vereceğim canım aynen kafamı toparlamam vücudumu toparlamam lazım..valla maddiyatı da geçtim manevi olarak çok ama çok zor..eşim ben bu kadar ilaç iğne olduğunu bilseydim bu morlukların olaağını bilseydim asla ama asla seni bu işe sokmazdım sen yıpranıyorsun her şey bize kolay ama gerçekten neden annelerin ayakları altında cennet daha iyi anladım diyor:)
Anladım canım hani dedim bu denemelerin öncesinde küretaj varsa belki rahim içi yapılıklık olmuş olabilir diye çünkü ben de öyle olmuş 2. Denemeyi yaptığımda aslında yapışıklıklarım varmış tutmadı zatenBir dış gebelik sağ tüpümü tıkadı rahim filmi ile açıldı 2018 de 2020 de kimyasal kanama ile düştü değerim.hiç küretaj olmadım yani şubatta ki transferimde kanama başladı 8.günde zaten gebelik yoktu şimdi de bu işte
Gecikiyorsa güzelleşiyor dur, bu cümle hep beni teselli ederAmin canım inşallah aminnn..evet kesinlikle o yüzden ben kendi kendime yaşayıp atıp bitireyim daha iyi benim içinde etrafımdaki insanlar içinde:)ayyy ayyy inşallah inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza..maalesef vakti saati var yazılmış her şey bizde yaşıyoruz umarım güzel verebiliriz bu sınavın sonucunu
evet gerçekten benim bu hayatta ki en büyük şansım o diyorum ya ben onsuz gitmedim bırakmaz asla beni tek gideyim.amin kuzum amin inşallah. biz çocukluk aşkıyız zaten küçüklükten tanıyoruz rabbim yıllar sonra yollarımızı yeniden kesiştirdi o yüzden bu hayatta biz beraber olalım o iyi olsun mutlu mesut yaşayalım çocuk olur hep dedik olmazsa da başbaşa yaşayıp gideriz dedik napalım.biz sağlıklı olalım huzurlu olalım dediğin gibi muhabbetimiz daim olsun yeter banaŞunu okurken duygulandım gerçekten maşallah diyorum eşinin bu düşüncesine nice şeyler gördüm ben doktora giderken bile oflayıp puflayan ne gerek vardı diyen bizim şansımız böyle güzel düşünen eşlerimiz var aşlah aranızdaki muhabbet i daim eylesin
yok kuzum ya hiç öyle bir şeyde olmadı ama bende çikolata kisti vardı belki o etkiliyordur yani bilemiyorum bazı doktor var dedi bazısı yok dedi onu da anlamamıştım o zaman.dediğin gibi bunlara baktıracağım illa ki rahimde bir durum var ki bu kadar tutmuyor düşüyor.evet toparlayıp yeniden yola koyulacağım allahın izni ile.Anladım canım hani dedim bu denemelerin öncesinde küretaj varsa belki rahim içi yapılıklık olmuş olabilir diye çünkü ben de öyle olmuş 2. Denemeyi yaptığımda aslında yapışıklıklarım varmış tutmadı zatenKüretaj vardı 1.ve 2. Denemem arasında.
Sende bu durum yokmuş ama yine de histereskopi ister doktor muhakkak çünkü 2 deneme 4 embriyo artık rahim içini incelemek gerebilir. Polip enfeksiyon vs var mı yok mu diye. Hem belki çizik de atar o da arttırıyormuş biraz tutma ihtimalini. Ama dediğin gibi öncelikle psikolojini toparla ne zaman hazırsan o zaman başlamak en doğrusu
kesinlikle öyle kuzum rabbimin izni ile en güzelleri bizleri bulsunGecikiyorsa güzelleşiyor dur, bu cümle hep beni teselli eder
Maşallah sizeevet gerçekten benim bu hayatta ki en büyük şansım o diyorum ya ben onsuz gitmedim bırakmaz asla beni tek gideyim.amin kuzum amin inşallah. biz çocukluk aşkıyız zaten küçüklükten tanıyoruz rabbim yıllar sonra yollarımızı yeniden kesiştirdi o yüzden bu hayatta biz beraber olalım o iyi olsun mutlu mesut yaşayalım çocuk olur hep dedik olmazsa da başbaşa yaşayıp gideriz dedik napalım.biz sağlıklı olalım huzurlu olalım dediğin gibi muhabbetimiz daim olsun yeter bana
evet kuzum inşallah rabbim nasip ederse görecek günümüz varsa göreceğiz hayırlısı ileMaşallah sizeçocukta olur elbet sonuçta biz imkansız vakalar değiliz er yada geç olacaktır
Canim bende pazartesi transfer oldum bugün 4.gun sayiliyor ve bende de hep regl olacak hissi var. Allah sonumuzu hayretsin.Merhaba arkadaşlar bana 5. Gün embriyosu İLE transfer yapıldı pazartesi günü yapıldı bugün 5. Günüm ama adet olacakmışım gibi sürekli ha oldum ha olcam diye bekliyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı
Yaa aynı bizim gibisinizevet gerçekten benim bu hayatta ki en büyük şansım o diyorum ya ben onsuz gitmedim bırakmaz asla beni tek gideyim.amin kuzum amin inşallah. biz çocukluk aşkıyız zaten küçüklükten tanıyoruz rabbim yıllar sonra yollarımızı yeniden kesiştirdi o yüzden bu hayatta biz beraber olalım o iyi olsun mutlu mesut yaşayalım çocuk olur hep dedik olmazsa da başbaşa yaşayıp gideriz dedik napalım.biz sağlıklı olalım huzurlu olalım dediğin gibi muhabbetimiz daim olsun yeter bana
Canım öyle çok haklısın ki üzülmemek imkansız.. Ancak bu süreci beraber yaşıyorsunuz eşin de mutlaka çok üzülüyordur ancak kadın olarak bizlerin de çektiği az buz değil hem bedensel hem ruhsal olarakyok valla umutların tükendiği yerdeyim artık ilk testte eşime söylemedim bu sabahki testte artık çıkmayınca dayanamadım daha fazla çünkü çok üstüme titriyor bu da bende büyük sorumluluk oluyor çok ağır geliyor..ona söyledim test bozuktur diyor bekle bakalım yarın belki çıkar vs ama insan biliyor olmadığını o teselliler boşa hep..yani olmaması beni üzüyor ama olmadığı için onların üzüldüğünü bilmek daha da üzüyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?