2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
Neden bilmiyorum ama içimde bir umut var ya rabbim hayırlısını versin diyoruz her zaman ama işte o çizgileri görmeden veya negatif aldığımız da hayırlısı buymuş diyemiyoruz ilk anda sonra toparlanıyor insan çok farklı duygular ama bozma moralini sen zaten maşallah çok güçlüsün

Canım çok teşekkür ederim çok sağol inşallah sizin umutlarınız dualarınız sayesinde belki güzel haberi alırım allah büyük yarın ola hayrola..aynen toparlandım ya şimdi bayrama tatil planımı yapıyorum otel falan bakıyorum:)

Kızlar şu meriofert igne vardıya içinden bir su bir toz çıkan onun tozu nemlenmiş gibi olmuş yani toz halinden çıkmış tutmuş acaba bozulmuş mu demek ? Bilgisi olan varmı ?
Bu ilaç zaten böyle görünüyor suyu eklediğinizde hemen eriyor

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım
Benim iki aşılama ve bir tüp bebek geçmişim var hepsi başarısız geçmişti herşeyde var bir hayır umudunu yitirmeden Allah tan istemeye devam

Amiiin inşallah. Kesinlikle güven çok önemli doktora ben aşırı güveniyorum inşallah vesile olurlar bebişlerimize kavuşmaya

Amiiin inşallah. Kesinlikle güven çok önemli doktora ben aşırı güveniyorum inşallah vesile olurlar bebişlerimize kavuşmaya
Aynen doktorunun senin için iyisini yaptığını hissediyorsan orada bitiyor iş zaten bayram bittikten sonra ki gün müydü randevun? Az kaldıkça heyecan basıyor

Aynen doktorunun senin için iyisini yaptığını hissediyorsan orada bitiyor iş zaten bayram bittikten sonra ki gün müydü randevun? Az kaldıkça heyecan basıyor

Tam 4’ünde randevum. Acaba bidaha ne zaman çağırırlar ben reglimin bayramdan aonraya sarkabileceğini düşündüğüm için tatil planı yapmıştık şehir dışında olucam mecbur git gel yapıcam 4’ünde inşallah pazartesiye falan çağırır bidaha git gel yapmak zorunda kalmam ya sorma içimde hiiiiç heyecan yoktu sıfırdı regl olduğum gün hamile kalmış kadar sevindim şuan daha çok heyecanlıyımm

Hepinizi güzel kalbinizden öperim, biz çıktık. İçeride parti var eller,kollar, ayaklar fıttırı fıttırı iyilermiş şükürler olsun doktorum normal dedi ama iyi ki geldin dedi öbür türlü için rahat etmezdi dedi kiii çok haklı hastasını tanıyor. Bu benim ilk lekelenmem, yerleşme zamanı bile olmadı ağrının üstüne olunca bir de aklım çıktı tabi. Ama geçti gitti neyse ki.

Maşallah maşallah Yerim ben onlarıİğne filan verdi mi canım? Bugün yarın ayaklarını yükselt dinlen güzelce. Benim genelde 2 gün sürüyor dinlenince geçiyor.

Maşallah maşallah Yerim ben onlarıİğne filan verdi mi canım? Bugün yarın ayaklarını yükselt dinlen güzelce. Benim genelde 2 gün sürüyor dinlenince geçiyor.
Yok vermedi hiçbir şey, dinlen dedi bugün için iki bebek büyüyor normal alışacaksın dedi.hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın biraz daha dedi, test meselesini konuştuk detaylıya ben alıcam zaten seni, sen de kan ile yapılan fetal DNA den yaptır dedi. Artık bayram dönüşü onu araştırırım. Çoğul gebelere 12.haftadan sonra öneriyormuş tam zamanı gelmiş olacak onun da

Yakınlarda bi eczane varsa oraya göster olmadı pamuk görüntüsü bozulabiliyor bazen sallandıysa ama nem almışmıdır bilmiyorum
Bu ilaçlar benimle uzun bi yolculuk yaptı belki gelirken fazla sallandı bakalım eczanenin dönüş yapmasını bekliyorum..

Nasıl gidiyor,nasılsın kaçıncı günündü bugün
Canim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı

Ama daha gerçekten çok çok erken neden verip moralinizi boşuna bozdunuz moral bozukluğu her şeyin ihtimalini daha da kötüye götürüyor inşallah gününüz geldiğinde güzel haber alıp burda bize de verirsiniz

Aahh ama çok erken yapmışsın

Çok sevindim canım içinin rahatlamasına bizim bebişler doğana kadar bizi korkutacak muhtemelen son muayenemde doktorum bana da daha detaylı baktı 4boyutlu görüntü falan açtı yüzleri baya belliydi şaşkınlıkla izledim görüntülerini

3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyor

Ben gerçekten anlamıyorum nasıl bi sınanmadır bu Allahın gücüne gitmesin ama o kadar anne baba olmayı haketmeyen insanlar var ki allah nasip etmiyor demek ki diyoruz ya niye hamile kalıyoruz o zaman niye hamile kalıp kaybediyoruz hiç kalmayalım o zaman madem nasip değil gerçekten bazen dayanamıyorum isyan ediyorum

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım
Benim iki aşılama ve bir tüp bebek geçmişim var hepsi başarısız geçmişti herşeyde var bir hayır umudunu yitirmeden Allah tan istemeye devam
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısını versin inşallah..öyle veren o alan o sadece ondan isteyebiliyoruz

Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalı transfer günü belli olunca daha da heyecanlı olacak Emin ol transfer anıda heyecandan pelte ye döneriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…