Neden bilmiyorum ama içimde bir umut var ya rabbim hayırlısını versin diyoruz her zaman ama işte o çizgileri görmeden veya negatif aldığımız da hayırlısı buymuş diyemiyoruz ilk anda sonra toparlanıyor insan çok farklı duygular ama bozma moralini sen zaten maşallah çok güçlüsünKızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
Bu ilaç zaten böyle görünüyor suyu eklediğinizde hemen eriyorKızlar şu meriofert igne vardıya içinden bir su bir toz çıkan onun tozu nemlenmiş gibi olmuş yani toz halinden çıkmış tutmuş acaba bozulmuş mu demek ? Bilgisi olan varmı ?
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımCanım çok teşekkür ederim çok sağol inşallah sizin umutlarınız dualarınız sayesinde belki güzel haberi alırım allah büyük yarın ola hayrola..aynen toparlandım ya şimdi bayrama tatil planımı yapıyorum otel falan bakıyorum:)
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sözünü burda doktorlarımızın ilaç tercihinde çok net görüyoruz yaherkes farklı farklı gerçekten umarım hepimizin ki fayda eder ve güzel sonuçlar alırız
Aynen doktorunun senin için iyisini yaptığını hissediyorsan orada bitiyor iş zatenAmiiin inşallah. Kesinlikle güven çok önemli doktora ben aşırı güveniyorum inşallah vesile olurlar bebişlerimize kavuşmaya
Aynen doktorunun senin için iyisini yaptığını hissediyorsan orada bitiyor iş zatenbayram bittikten sonra ki gün müydü randevun? Az kaldıkça heyecan basıyor
Maşallah maşallahHepinizi güzel kalbinizden öperim, biz çıktık. İçeride parti var eller,kollar, ayaklar fıttırı fıttırıiyilermiş şükürler olsun doktorum normal dedi ama iyi ki geldin dedi öbür türlü için rahat etmezdi dedi kiii çok haklı hastasını tanıyor. Bu benim ilk lekelenmem, yerleşme zamanı bile olmadı ağrının üstüne olunca bir de aklım çıktı tabi. Ama geçti gitti neyse ki.
Yok vermedi hiçbir şey, dinlen dedi bugün için iki bebek büyüyor normal alışacaksın dedi.hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın biraz daha dedi, test meselesini konuştuk detaylıya ben alıcam zaten seni, sen de kan ile yapılan fetal DNA den yaptır dedi. Artık bayram dönüşü onu araştırırım. Çoğul gebelere 12.haftadan sonra öneriyormuş tam zamanı gelmiş olacak onun daMaşallah maşallahYerim ben onları İğne filan verdi mi canım? Bugün yarın ayaklarını yükselt dinlen güzelce. Benim genelde 2 gün sürüyor dinlenince geçiyor.
Bu ilaçlar benimle uzun bi yolculuk yaptı belki gelirken fazla sallandı bakalım eczanenin dönüş yapmasını bekliyorum..Yakınlarda bi eczane varsa oraya göster olmadı pamuk görüntüsü bozulabiliyor bazen sallandıysa ama nem almışmıdır bilmiyorum
Canim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadıNasıl gidiyor,nasılsın kaçıncı günündü bugün
Ama daha gerçekten çok çok erkenCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Aahh ama çok erken yapmışsınCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Çok sevindim canım içinin rahatlamasına bizim bebişler doğana kadar bizi korkutacak muhtemelenYok vermedi hiçbir şey, dinlen dedi bugün için iki bebek büyüyor normal alışacaksın dedi.hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın biraz daha dedi, test meselesini konuştuk detaylıya ben alıcam zaten seni, sen de kan ile yapılan fetal DNA den yaptır dedi. Artık bayram dönüşü onu araştırırım. Çoğul gebelere 12.haftadan sonra öneriyormuş tam zamanı gelmiş olacak onun da
3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyorCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısını versin inşallah..öyle veren o alan o sadece ondan isteyebiliyoruzAllah hakkında hayırlısını nasip etsin canım
Benim iki aşılama ve bir tüp bebek geçmişim var hepsi başarısız geçmişti herşeyde var bir hayır umudunu yitirmeden Allah tan istemeye devam
Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalıTam 4’ünde randevum. Acaba bidaha ne zaman çağırırlarben reglimin bayramdan aonraya sarkabileceğini düşündüğüm için tatil planı yapmıştık şehir dışında olucam mecbur git gel yapıcam 4’ünde inşallah pazartesiye falan çağırır bidaha git gel yapmak zorunda kalmam ya sorma içimde hiiiiç heyecan yoktu sıfırdı regl olduğum gün hamile kalmış kadar sevindim şuan daha çok heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?