yaaaaa ne güzelll süper bişeyYaa aynı bizim gibisinizbiz de öyleyiz lise aşkıydık sonradan tekrar başladık evlendik Rabbim hepimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin
Canim bende pazartesi transfer oldum bugün 4.gun sayiliyor ve bende de hep regl olacak hissi var. Allah sonumuz
Valla insan bir tuhaf hissediyor olmayacak hissi doluyorCanim bende pazartesi transfer oldum bugün 4.gun sayiliyor ve bende de hep regl olacak hissi var. Allah sonumuzu hayretsin.
üzülmedim diyen ya yalan söyler yada merhametsizdir bu durumda illa ki üzülüyorum ama kendimi öldürmüyorum sabah üzüldüm ağladım geçti gitti zaten..eşimde o yaşadığım zorluğun farkında çok şükür zaten o negatif olursa bir daha bunları yaşamanı istemiyorum varsın olmasın sen iyi ol diyor zaten. amin canım inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinCanım öyle çok haklısın ki üzülmemek imkansız.. Ancak bu süreci beraber yaşıyorsunuz eşin de mutlaka çok üzülüyordur ancak kadın olarak bizlerin de çektiği az buz değil hem bedensel hem ruhsal olarakLütfen metanetli olmaya çalış bizler güçlü anneler olucaz insallah yaşadıklarımızı bir biz bir Allah biliyor yaşamayan bilemez.. Allah dermanlı dert versin en en en kısa zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah ♥
Canım, yani öyle umutla bekledim ki sonucunu ama söylenecek söz kalmıyor bazen. Hayırlısı diyorsun, en iyisinin en doğru zamanda olacağına inanıyorsun ve tabiki toparlanıyorsun yine yeniden. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah ve bundan sonra tüm tetkiklerinin yaptırıp ne eksik ne fazla öğrenip kendini bu konuda tatile çıkar. Her şey güzel olacakKızlar günaydın,
Ben bugün yine idrar testi yptım maalesef yine ne silik ne hayalet çigi yok.. Yarın sadece kan vermek için kan vereceğim..Bu seferde olmadı yani..
canım benim rabbim korusun inşallah hiçbir şey olmaz gayet güzel geçer bebekler iyidir mis gibilerdir. kendilerine yer açıyorlar annesi çok normal korkma yer açtıkça biraz seni rahatsız ve tedirgin ediyorlar sadece allahın izni ile çok güzel geçer.çıkınca yaz mutlakaBen şimdi doktora geldim, dünden beri ağrım var büyük ihtimal rahim genişleme dedi dün konuştuğum hemşire ama bugünde kahverengi lekelenme oldu doktora yazdım o kırmızı aktif kanama değilse sıkıntı yoktur dedi fakat bayram girecek şimdi işimizi sağlama alalım sen gel dedi, geldim. Bekliyorum. Dua edin bize, iyi olalım
valla canım herkes bende kalan herkes umutluydu ben değildim zaten beklediğim gibi de oldu yarın ilaçları kessin diye kan vereceğim işte mecburensonucu bile bile.evet ayarlayacağım zaten yarın arar ama telefonda çok konuşmayız yüz yüze gidip konuşacağım bakalım. şimdi biraz tatil zamanıCanım, yani öyle umutla bekledim ki sonucunu ama söylenecek söz kalmıyor bazen. Hayırlısı diyorsun, en iyisinin en doğru zamanda olacağına inanıyorsun ve tabiki toparlanıyorsun yine yeniden. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah ve bundan sonra tüm tetkiklerinin yaptırıp ne eksik ne fazla öğrenip kendini bu konuda tatile çıkar. Her şey güzel olacak
İnşallah güzel ve sorunsuz geçer. Dualarımız sizinleBen şimdi doktora geldim, dünden beri ağrım var büyük ihtimal rahim genişleme dedi dün konuştuğum hemşire ama bugünde kahverengi lekelenme oldu doktora yazdım o kırmızı aktif kanama değilse sıkıntı yoktur dedi fakat bayram girecek şimdi işimizi sağlama alalım sen gel dedi, geldim. Bekliyorum. Dua edin bize, iyi olalım
Canım gönlünü ferah tut malum iki bebek taşıyorsun. Bizde her şey x2, lekelenmeler için bana 15. haftaya kadar olabilir korkma dediler. Bel ağrım var benim de birkaç gündür ara ara. İnşallah güzel haberler alacaksın için rahat bayrama girersinBen şimdi doktora geldim, dünden beri ağrım var büyük ihtimal rahim genişleme dedi dün konuştuğum hemşire ama bugünde kahverengi lekelenme oldu doktora yazdım o kırmızı aktif kanama değilse sıkıntı yoktur dedi fakat bayram girecek şimdi işimizi sağlama alalım sen gel dedi, geldim. Bekliyorum. Dua edin bize, iyi olalım
İnşallah tahmini 1 gün ara ile olablriz transfer i birlikte bekleriz bizde inşallahhangi ilaçları içiyorsun şuanlık
Sen transfer olalı 4 gün olmuş benim de doğum kontrol hapım bitti. Bi kaç güne adet olurum herhalde. Zaman geçmiyomuş gibi geliyo ama aslında ne kadar hızlı geçiyor öyle değil miCanim bende pazartesi transfer oldum bugün 4.gun sayiliyor ve bende de hep regl olacak hissi var. Allah sonumuzu hayretsin.
Kocaeli de konak hastanesine gidiyorum, valla ben bir sürü ilaç kullanıyorum coraspirin dekort cyclo-progynova şuan bunları kullanıyorum sonrası için de prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve prulüton Depot verdi bunları doktor kullanmaya başla dediği zaman başlıcam bende benim ilaçlar sürüsüne bereketEvett öyle gözüküyorhangi hastanedesin sen canım?
Bana ilaç vermedi doğal siklusta ilerleme olcak dedi. Sadece transferden 4 gün önce başlayacağım ilaçlar var
Ah canim inşallahSen transfer olalı 4 gün olmuş benim de doğum kontrol hapım bitti. Bi kaç güne adet olurum herhalde. Zaman geçmiyomuş gibi geliyo ama aslında ne kadar hızlı geçiyor öyle değil miinşallah bebişin tutunmuştur sana pozitifi görür sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Yakınlarda bi eczane varsa oraya göster olmadı pamuk görüntüsü bozulabiliyor bazen sallandıysa ama nem almışmıdır bilmiyorumKızlar şu meriofert igne vardıya içinden bir su bir toz çıkan onun tozu nemlenmiş gibi olmuş yani toz halinden çıkmış tutmuş acaba bozulmuş mu demek ? Bilgisi olan varmı ?
Aynı his şu an bende tavan yaptı. Herşeyde vardır bir hayır . Sonuç ne olursa olsun bı elimizden geleni yapmış olucazValla insan bir tuhaf hissediyor olmayacak hissi doluyor
İnşallah inşallahAh canim inşallahben doğum kontrol hapini bıraktığım 4. Gün regl olmuştum. Sende kavuşursun inşallah bir an önce sağlıkla bebeğine
Nasıl gidiyor,nasılsın kaçıncı günündü bugünAynı his şu an bende tavan yaptı. Herşeyde vardır bir hayır . Sonuç ne olursa olsun bı elimizden geleni yapmış olucaz
Oyyy maşallahhh inşallah vesile olsun ilaçlarKocaeli de konak hastanesine gidiyorum, valla ben bir sürü ilaç kullanıyorum coraspirin dekort cyclo-progynova şuan bunları kullanıyorum sonrası için de prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve prulüton Depot verdi bunları doktor kullanmaya başla dediği zaman başlıcam bende benim ilaçlar sürüsüne bereket
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sözünü burda doktorlarımızın ilaç tercihinde çok net görüyoruz yaOyyy maşallahhh inşallah vesile olsun ilaçlar
Benim transferden 4 gün önce başlayacaklarım
Monodoks, prednol, lutinus vajinal tablet , progestan dax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?