2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bu ilaçlar benimle uzun bi yolculuk yaptı belki gelirken fazla sallandı bakalım eczanenin dönüş yapmasını bekliyorum..
O zaman yüksek ihtimalle sarsıldığı için olmuştur ama tabiki bilene danışmakta fayda var inşallah Güzel sonuçlar olur bunca ilaca bende meriofert kullanmıştı klomen le

Sakinliğini koru yine de ramazan da hiç isyana girme vardır herşeyde bi hayır diyip sığınmak lazım verdiğinde de vermediğinde bi hayır var ama bizler bilemeyiz dua etmekten ve verdiği herşeye şükür etmekten başka çaremiz yok çok zor ama elden bişey gelmiyor imkânsız denilen hastalar kendiliğinden kalıyor şans yüksek denilen defalarca deniyor nasip kısmetten öteye yol gitmiyor işte

Arkadaşlar bir sorum olacak transferden önce progrstanı kaç mg yazdı doktorunuz
Henüz transfer olmadım ama 200 mg progestan fitilim var ve prulüton Depot 500mg lık henüz kullanmaya başlamadım

O kadar haklısın ki ama işte bazen insan kendini kaybediyor neyse ki rahatladım biraz

Ya bana da doktorum transfer tarihini netleştirdiğimde ptogrstan fitil başlıcam dedi o tarihler de bayrama denk geleceği için hazır aile hekimine gitmişken yazdırayım dedim. 200 lük yazdırdım kafama göre beklicem bakalım kaçlık kullan dicek

Kız daha yeni tutunmuştur zaten 2 gün falan anca yerleşiyor kana karışması da zaman alıyor 7. Gün falan olsa neysede 4. Günde verilir mi hiç kan deli bozma moralini boşa herşey için daha çoook erken 10. Gün yap bir dahaki testini yapma erkenden sakın moralini de bozma daha çok küçük ve erken

Ayy hic bosa moralini bozma bak benim 8. Günüm bekliyorum ayni sekilde ozmut da bekliyor kan tahlili icin. Daha cok cok erken. Zamani gelince güzel haberler alırsın insallah

O kadar haklısın ki ama işte bazen insan kendini kaybediyor neyse ki rahatladım biraz
İnan bende çok girdim bu kafaya çok ağladım bakıyorum etrafımdaki herkes hamile bi ara ciddi anlamda tanıdığım herkes teker teker doğurdu diyordum Allah'ım herşey normal adetim günü günene oluyor benim suçum ne Niue olmuyor diye çok yakındım günlerce gecelerce ama bu tüp Bebeğe başladığımdan beri bi sakinlik ve dinginlik hali var hiç düşünmüyorum böyle şeyler

Allahım onların yüzünü gözünü sevsinler doğana kadar korkutsunlar bakalım doğduktan sonra bende memeyi göstericem vermiycem onlara Rabbim karnında olanı da, gönlünde olanı da hepimizi sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah.

Bizim aile hekimi niye şe**lik yapıp yazmıyor hiçbi ilacımı bende bayramın 2. Günü kan vericem progestan ölçümü için ona göre başlıcam bayramda fitile senlede beraber gidecek he günlerimiz ahahha birlikte bekleriz 3 olduk şimdilik

Yahu ben size erken test yapmayın demekten bezdum, canım neden kendinize bebeklerinize bu kötülüğü yapıyorsunuz daha yerleşme tamamlanmadı ki 4.gün HCG üretsin Allah aşkına. Yaptığını unut, çociklerini üzme boşuna.

Aaa benim doktorum da bayramın birinci ikinci günü bana kan testi yapıp yolla dedi yumurta çatlayınca startı vericez inşallah diğer arkadaş kim kaçırmışım.

Aaa benim doktorum da bayramın birinci ikinci günü bana kan testi yapıp yolla dedi yumurta çatlayınca startı vericez inşallah diğer arkadaş kim kaçırmışım.
Benim aile hekimim de gebe kalmada zorluk yaşamış bir kürtajı varmış anlıyo halimden iyi oluyordu da o da kadın doğum kazanmış gidiyormuş üzüldüm. Bu süteçte halden anlayan doktorlara ihtiyaç oluyor

cukulatam var bayramın 3. Günü randevusu onunda, benimde aynı yumurtam vardı 2 tane adetin 5. Günü o yüzden bayramın 2. Günü kan istedi ona göre başlıcazbide 3 ümüzün kide aynı tarihte oluyormuş transfer bugün adetin kaçıncı günüydü senin?

Her zaman olmuyo da arada sinirlerim bozuluyor işte süreç yıpratıcı o yüzden olsa gerek. Bi de kötü anne baba haberleri falan görünce iyice deliye dönüyorum. Ne diyelim Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çoook sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
amin inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…