O zaman yüksek ihtimalle sarsıldığı için olmuştur ama tabiki bilene danışmakta fayda varBu ilaçlar benimle uzun bi yolculuk yaptı belki gelirken fazla sallandı bakalım eczanenin dönüş yapmasını bekliyorum..
Sakinliğini koru yine de ramazan da hiç isyana girme vardır herşeyde bi hayır diyip sığınmak lazım verdiğinde de vermediğinde bi hayır var ama bizler bilemeyiz dua etmekten ve verdiği herşeye şükür etmekten başka çaremiz yok çok zor ama elden bişey gelmiyor imkânsız denilen hastalar kendiliğinden kalıyor şans yüksek denilen defalarca deniyor nasip kısmetten öteye yol gitmiyor işteBen gerçekten anlamıyorum nasıl bi sınanmadır buAllahın gücüne gitmesin ama o kadar anne baba olmayı haketmeyen insanlar var ki allah nasip etmiyor demek ki diyoruz ya niye hamile kalıyoruz o zaman niye hamile kalıp kaybediyoruz hiç kalmayalım o zaman madem nasip değil gerçekten bazen dayanamıyorum isyan ediyorum
Henüz transfer olmadım ama 200 mg progestan fitilim var ve prulüton Depot 500mg lık henüz kullanmaya başlamadımArkadaşlar bir sorum olacak transferden önce progrstanı kaç mg yazdı doktorunuz
O kadar haklısın ki ama işte bazen insan kendini kaybediyor neyse ki rahatladım birazSakinliğini koru yine de ramazan da hiç isyana girme vardır herşeyde bi hayır diyip sığınmak lazım verdiğinde de vermediğinde bi hayır var ama bizler bilemeyiz dua etmekten ve verdiği herşeye şükür etmekten başka çaremiz yok çok zor ama elden bişey gelmiyor imkânsız denilen hastalar kendiliğinden kalıyor şans yüksek denilen defalarca deniyor nasip kısmetten öteye yol gitmiyor işte
Kız daha yeni tutunmuştur zaten 2 gün falan anca yerleşiyor kana karışması da zaman alıyor 7. Gün falan olsa neysede 4. Günde verilir mi hiç kan deli bozma moralini boşa herşey için daha çoook erken 10. Gün yap bir dahaki testini yapma erkenden sakın moralini de bozma daha çok küçük ve erkenCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Ayy hic bosa moralini bozma bak benim 8. Günüm bekliyorum ayni sekilde ozmut da bekliyor kan tahlili icin. Daha cok cok erken. Zamani gelince güzel haberler alırsın insallahCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
İnan bende çok girdim bu kafaya çok ağladım bakıyorum etrafımdaki herkes hamile bi ara ciddi anlamda tanıdığım herkes teker teker doğurdu diyordum Allah'ım herşey normal adetim günü günene oluyor benim suçum ne Niue olmuyor diye çok yakındım günlerce gecelerce ama bu tüp Bebeğe başladığımdan beri bi sakinlik ve dinginlik hali var hiç düşünmüyorum böyle şeylerO kadar haklısın ki ama işte bazen insan kendini kaybediyor neyse ki rahatladım biraz
Allahım onların yüzünü gözünü sevsinlerÇok sevindim canım içinin rahatlamasına bizim bebişler doğana kadar bizi korkutacak muhtemelenson muayenemde doktorum bana da daha detaylı baktı 4boyutlu görüntü falan açtı yüzleri baya belliydi şaşkınlıkla izledim görüntülerini
Bizim aile hekimi niye şe**lik yapıp yazmıyor hiçbi ilacımıYa bana da doktorum transfer tarihini netleştirdiğimde ptogrstan fitil başlıcam dedi o tarihler de bayrama denk geleceği için hazır aile hekimine gitmişken yazdırayım dedim. 200 lük yazdırdım kafama görebeklicem bakalım kaçlık kullan dicek
Yahu ben size erken test yapmayın demekten bezdum, canım neden kendinize bebeklerinize bu kötülüğü yapıyorsunuz daha yerleşme tamamlanmadı ki 4.gün HCG üretsin Allah aşkına. Yaptığını unut, çociklerini üzme boşuna.Canim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Aaa benim doktorum da bayramın birinci ikinci günü bana kan testi yapıp yolla dedi yumurta çatlayınca startı vericez inşallahBizim aile hekimi niye şe**lik yapıp yazmıyor hiçbi ilacımıbende bayramın 2. Günü kan vericem progestan ölçümü için ona göre başlıcam bayramda fitile senlede beraber gidecek he günlerimiz ahahha birlikte bekleriz 3 olduk şimdilik
Benim aile hekimim de gebe kalmada zorluk yaşamış bir kürtajı varmış anlıyo halimden iyi oluyordu da o da kadın doğum kazanmış gidiyormuş üzüldüm. Bu süteçte halden anlayan doktorlara ihtiyaç oluyorAaa benim doktorum da bayramın birinci ikinci günü bana kan testi yapıp yolla dedi yumurta çatlayınca startı vericez inşallahdiğer arkadaş kim kaçırmışım.
Aaa benim doktorum da bayramın birinci ikinci günü bana kan testi yapıp yolla dedi yumurta çatlayınca startı vericez inşallahdiğer arkadaş kim kaçırmışım.
Her zaman olmuyo da arada sinirlerim bozuluyor işte süreç yıpratıcı o yüzden olsa gerek. Bi de kötü anne baba haberleri falan görünce iyice deliye dönüyorum. Ne diyelim Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasınİnan bende çok girdim bu kafaya çok ağladım bakıyorum etrafımdaki herkes hamile bi ara ciddi anlamda tanıdığım herkes teker teker doğurdu diyordum Allah'ım herşey normal adetim günü günene oluyor benim suçum ne Niue olmuyor diye çok yakındım günlerce gecelerce ama bu tüp Bebeğe başladığımdan beri bi sakinlik ve dinginlik hali var hiç düşünmüyorum böyle şeyler
Çoook sevindim gözün aydınEki Görüntüle 3058395 Üstteki transferimin 6. Günü yaptığım altta ki bu gün 8. Gün yaptığım kesin var artık sanırım
Erken belli olmuş sanki bi de ikizmişEki Görüntüle 3058395 Üstteki transferimin 6. Günü yaptığım altta ki bu gün 8. Gün yaptığım kesin var artık sanırım
Ben yarım rahimli olduğumu 2. Transferden sonraki hsg ile öğrenmiştim hem rahim hacmine bakıldı çok şükür bebek taşıyacak büyüklükteymiş hem herhangi bir polip var mı bakıldı o yokmuş ama enfeksiyon görmüş doktor onun için 3 kutu monodoks antibiyotik yazdı onu kullanıyorum bir de çizik atıldı. Rahim bebeğe hazır dedi doktorum ama tabi ki Allah bilir
amin inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur :)Çoook sevindim gözün aydınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?