Çift embiriyo koyuldu kuzum zaten hayırlısı allahtan ben yarım rahimli olduğum için ikiz taşıması sıkıntılı benim eğer çok risk görülürse biri alınacak öyle bir durumda inşallah ikisini bir taşır :)Erken belli olmuş sanki bi de ikizmiş
Aynen erken ama bende yüksek değer beklemedim zaten 0.3 çıksa yeterliydiAma daha gerçekten çok çok erkenneden verip moralinizi boşuna bozdunuz moral bozukluğu her şeyin ihtimalini daha da kötüye götürüyor inşallah gününüz geldiğinde güzel haber alıp burda bize de verirsiniz
Ya araştırdım 4. Gün 3 4 falan çıkıyormuş değer ondan yaptırayım dedim ama hüsran oldu.Kız daha yeni tutunmuştur zaten 2 gün falan anca yerleşiyor kana karışması da zaman alıyor 7. Gün falan olsa neysede 4. Günde verilir mi hiç kan deli bozma moralini boşa herşey için daha çoook erken 10. Gün yap bir dahaki testini yapma erkenden sakın moralini de bozma daha çok küçük ve erken
İnşallah kuzum kısmet artık napalimAyy hic bosa moralini bozma bak benim 8. Günüm bekliyorum ayni sekilde ozmut da bekliyor kan tahlili icin. Daha cok cok erken. Zamani gelince güzel haberler alırsın insallah
Ya internette 4. Gün yapılan testler pozitifse hep 3-4 çıkmış ondan yaptirmistim. Kısmet artık yapacak birşey yokYahu ben size erken test yapmayın demekten bezdum, canım neden kendinize bebeklerinize bu kötülüğü yapıyorsunuz daha yerleşme tamamlanmadı ki 4.gün HCG üretsin Allah aşkına. Yaptığını unut, çociklerini üzme boşuna.
Hadi bakalım inşallahÇift embiriyo koyuldu kuzum zaten hayırlısı allahtan ben yarım rahimli olduğum için ikiz taşıması sıkıntılı benim eğer çok risk görülürse biri alınacak öyle bir durumda inşallah ikisini bir taşır :)
Canim tebrik ederim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerineÇift embiriyo koyuldu kuzum zaten hayırlısı allahtan ben yarım rahimli olduğum için ikiz taşıması sıkıntılı benim eğer çok risk görülürse biri alınacak öyle bir durumda inşallah ikisini bir taşır :)
nasıl yani ya transfer ya yumurta toplama varsa bekletemezler ki. Senin büyük ihtimal ilaçlara başlatırlar ama. Senin sürecini çok etkilemez diye düşünüyorum kuzum3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyor
Gözün aydın, geliyor bebişkolarEki Görüntüle 3058395 Üstteki transferimin 6. Günü yaptığım altta ki bu gün 8. Gün yaptığım kesin var artık sanırım
Ne olur böyle düşünmeBen gerçekten anlamıyorum nasıl bi sınanmadır buAllahın gücüne gitmesin ama o kadar anne baba olmayı haketmeyen insanlar var ki allah nasip etmiyor demek ki diyoruz ya niye hamile kalıyoruz o zaman niye hamile kalıp kaybediyoruz hiç kalmayalım o zaman madem nasip değil gerçekten bazen dayanamıyorum isyan ediyorum
Konuştum doktorumla tedirgin olma organize edecem dedi rahatladım umarım aksilik çıkmaz 2 dir iptal oluyo transfer. Bu sefer başlamak istiyorum bu sürece. Adet olunca gitmem gerekecek ya muayene için kan için ona göre başlıyor ya transfer sürecine(estrofem falan) e bayrama denk geliyo endişelendim ben de doktorum yok çünkü bayramda. Endişelenme ayarlayacam dedi.nasıl yani ya transfer ya yumurta toplama varsa bekletemezler ki. Senin büyük ihtimal ilaçlara başlatırlar ama. Senin sürecini çok etkilemez diye düşünüyorum kuzum
İnşallah inşallahNe olur böyle düşünme
Rabbim sevdiği kullarını sınarmış senin için neyin ne zaman hayır ya da şer getireceğini bilemezsin vardır Rabbimin bildiği. unutma bir de Allah bir kapıyı kapatıyorsa daha iyi bir kapı açacağındandır böyle düşün
Çok teşekkür ederim kuzumHadi bakalım inşallahgüzel haberlerinizi alınca o kadar mutlu oluyorum ki en az kendim pozitifi görmüş kadar hem de
Amin canım darısı başına inşallahCanim tebrik ederim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine
Benim 19 nisan sat. Hadi bakalım baya yakın olacak tarihlerimiz@cukulatam var bayramın 3. Günü randevusu onunda, benimde aynı yumurtam vardı 2 tane adetin 5. Günü o yüzden bayramın 2. Günü kan istedi ona göre başlıcazbide 3 ümüzün kide aynı tarihte oluyormuş transferbugün adetin kaçıncı günüydü senin?
22 Nisan benimki deBenim 19 nisan sat. Hadi bakalım baya yakın olacak tarihlerimizSizin sat ne zamandı
Ayarlar kuzum dedim ya sürecine zarar vermez bayram olması. İllaki ayarlicaklarKonuştum doktorumla tedirgin olma organize edecem dedi rahatladım umarım aksilik çıkmaz 2 dir iptal oluyo transfer. Bu sefer başlamak istiyorum bu sürece. Adet olunca gitmem gerekecek ya muayene için kan için ona göre başlıyor ya transfer sürecine(estrofem falan) e bayrama denk geliyo endişelendim ben de doktorum yok çünkü bayramda. Endişelenme ayarlayacam dedi.
Harika hadi bakalım inş en hayırlısı sağlıklısı ile tutunur bebetolar22 Nisan benimki de
Evet canım gözün aydinEki Görüntüle 3058395 Üstteki transferimin 6. Günü yaptığım altta ki bu gün 8. Gün yaptığım kesin var artık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?