2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Erken belli olmuş sanki bi de ikizmiş
Çift embiriyo koyuldu kuzum zaten hayırlısı allahtan ben yarım rahimli olduğum için ikiz taşıması sıkıntılı benim eğer çok risk görülürse biri alınacak öyle bir durumda inşallah ikisini bir taşır :)

Aynen erken ama bende yüksek değer beklemedim zaten 0.3 çıksa yeterliydi

Ya araştırdım 4. Gün 3 4 falan çıkıyormuş değer ondan yaptırayım dedim ama hüsran oldu.

Ya internette 4. Gün yapılan testler pozitifse hep 3-4 çıkmış ondan yaptirmistim. Kısmet artık yapacak birşey yok

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alınca o kadar mutlu oluyorum ki en az kendim pozitifi görmüş kadar hem de

Canim tebrik ederim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine

3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyor
nasıl yani ya transfer ya yumurta toplama varsa bekletemezler ki. Senin büyük ihtimal ilaçlara başlatırlar ama. Senin sürecini çok etkilemez diye düşünüyorum kuzum

Ne olur böyle düşünme
Rabbim sevdiği kullarını sınarmış senin için neyin ne zaman hayır ya da şer getireceğini bilemezsin vardır Rabbimin bildiği. unutma bir de Allah bir kapıyı kapatıyorsa daha iyi bir kapı açacağındandır böyle düşün

nasıl yani ya transfer ya yumurta toplama varsa bekletemezler ki. Senin büyük ihtimal ilaçlara başlatırlar ama. Senin sürecini çok etkilemez diye düşünüyorum kuzum
Konuştum doktorumla tedirgin olma organize edecem dedi rahatladım umarım aksilik çıkmaz 2 dir iptal oluyo transfer. Bu sefer başlamak istiyorum bu sürece. Adet olunca gitmem gerekecek ya muayene için kan için ona göre başlıyor ya transfer sürecine(estrofem falan) e bayrama denk geliyo endişelendim ben de doktorum yok çünkü bayramda. Endişelenme ayarlayacam dedi.

İnşallah inşallah

Benim 19 nisan sat. Hadi bakalım baya yakın olacak tarihlerimiz Sizin sat ne zamandı

Ayarlar kuzum dedim ya sürecine zarar vermez bayram olması. İllaki ayarlicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…