Bende haftaya transfer olucam. Cok heyecanliyim. Bende oksapar ve progeston igne kullanicam. Sizin kacinci gün?Evet canım birkaç video izledim de gerçekten doktorlar asla yapmayın diyor yani boşuna da 12.güne vermiyorlar sonuçta yoksa 9. gün yapın derler ama insanoğlu işte yenik düşüyor napacaksın..devam ediyorum tabi ki hatta biraz önce kan sulandırıcı iğnemi oldum her şey onlar için umarım onlarda bunu anlar sımsıkı tutunurlar gitmezler bendeninşallah canım hayırlısı ile
Kan tahlili ipucu verir birazbenim 6.gün idrarda belli oldu acaba iki embiriyoda mı tuttu nerden anlayabiliriz acaba
Bellimi günüBende haftaya transfer olucam. Cok heyecanliyim. Bende oksapar ve progeston igne kullanicam. Sizin kacinci gün?
Çok şükürHepinizi güzel kalbinizden öperim, biz çıktık. İçeride parti var eller,kollar, ayaklar fıttırı fıttırıiyilermiş şükürler olsun doktorum normal dedi ama iyi ki geldin dedi öbür türlü için rahat etmezdi dedi kiii çok haklı hastasını tanıyor. Bu benim ilk lekelenmem, yerleşme zamanı bile olmadı ağrının üstüne olunca bir de aklım çıktı tabi. Ama geçti gitti neyse ki.
Canım ne yaptınCanim valla pek iyi değil gittim dayanamadım bugün kan verdim. Bugün 4. Gün oluyor .biliyorum çok erken ama Benim bhcg değerin 0.2 nin altında çıkıyor normalde . Onun bir tık üstüne de razıydım ama 0.2 nin altında çıktı yine. Kuvvetle ihtimal tutunamadı
Kısmet artık kuzum. Varsada yoksa da yapacak bişey yok. Erken biliyorum ama olsaydı ne bilim minicik bir artış olurdu heralde diye düşünüyorum.Canım ne yaptınama çok erken tatlım çıkmaz ki daha bence Lütfen moralini bozma unut şıan bı sonucu yok say bence
kan için 12. günü bekliyorum doktorum kızıyor çünkü erken yaptırdığımdaEvet canım gözün aydinbi de kanda öğrenirsin tamam olur
AminnnnÇok şükürEksik olmasın inşallah hareketleri de varlıkları da
Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalıtransfer günü belli olunca daha da heyecanlı olacak Emin ol transfer anıda heyecandan pelte ye döneriz artık
cukulatam var bayramın 3. Günü randevusu onunda, benimde aynı yumurtam vardı 2 tane adetin 5. Günü o yüzden bayramın 2. Günü kan istedi ona göre başlıcazbide 3 ümüzün kide aynı tarihte oluyormuş transfer bugün adetin kaçıncı günüydü senin?
benimde 6. gün silik çizgi çıktı 8. gün daha net çıktı çift embiriyo benimde sizinkiler ikiz mi acaba :)Ay kesin yazınca kalbim hızlanıyor nasıl emin oluyorsunuzEğer ikiz olursa kapatırım bebek defterini çok güzel olur çok teşekkür ederim cumartesi kese için gitçem içimizde korku olmaya devam ediyor belli olur inşallah bebeğim
6.günden itibaren yapmıştım hep damlatır damlatmaz çıkmıştı ama yükseklikle alakası yok bence çıkma hızının çünkü daha önceki kimyasal gebeliğimde 50-60civarlarındaydı onda da damlattığım anda çıkmıştı. Bu daha koyu çıkıyordu. Erken test yapmadım kaset test hepsi
Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalıtransfer günü belli olunca daha da heyecanlı olacak Emin ol transfer anıda heyecandan pelte ye döneriz artık
Prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve pruluton depot bunlari ne zaman kullanacaksin.. bana bunlari soylemedilerde..Kocaeli de konak hastanesine gidiyorum, valla ben bir sürü ilaç kullanıyorum coraspirin dekort cyclo-progynova şuan bunları kullanıyorum sonrası için de prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve prulüton Depot verdi bunları doktor kullanmaya başla dediği zaman başlıcam bende benim ilaçlar sürüsüne bereket
Cumartesi yuksek ihtimalle. Yarinda kontrolde soyleyecek doktorum. Anneler gunune anne olarak giris yapıcam insallahBellimi günübenimde bayramdan sonra belli olucak
Cumartesi yuksek ihtimalle. Yarinda kontrolde soyleyecek doktorum. Anneler gunune anne olarak giris yapıcam insallah
CumartesiBellimi günübenimde bayramdan sonra belli olucak
Di mi bende hep ayni seylere maruz kaliyorum. Ceketini atsan hamile kalanlar var. bi arkadasimin 1.5 yasinda cocugu var. acaba hamilemiyim yine oyleyse alidircam dediya bitmez birde çocukları seven bir insan olunca daha da zor bu durum birde üstüne etrafında herkes çok kolay çocuk sahibi, olup bunu gözüne sokunca daha da zorlanıyorsun bu duruma..inşallah rabbim çok aratmaz beni de isteyen herkesi de.. ya tabi ki ben hep o sağlık meselesini düşünürüm zaten hep duam önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olsun.. burda da neler okudum isteyipte hamile kaldığı zaman kocasını kaybeden mi neler neler rabbim sağlık versin olmazsa yapacak bir şey yok.çok sağol canım allah razı olsun inşallah
Ay benimde oyle ya. Kil oluyorum . Hic gecikmez gecen ay 4 gun gecikince gunlerim sasti. Dun olacaktim olmadim . Bayrama denk gelsin hix istemiyorym ya. Gerci doktor ben buralardayim dedi ama ne bilim acaba mi diye dusunuyorym . Ararsin beni dedi yine de panik oluyor insan kotu bi zaman denk geliyo die.3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?