2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bende haftaya transfer olucam. Cok heyecanliyim. Bende oksapar ve progeston igne kullanicam. Sizin kacinci gün?

Çok şükür Eksik olmasın inşallah hareketleri de varlıkları da

Canım ne yaptın ama çok erken tatlım çıkmaz ki daha bence Lütfen moralini bozma unut şıan bı sonucu yok say bence

Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalı transfer günü belli olunca daha da heyecanlı olacak Emin ol transfer anıda heyecandan pelte ye döneriz artık

Kesinlikle katılıyorum şuanda bile çok heyecanlı gerçekten

benimde 6. gün silik çizgi çıktı 8. gün daha net çıktı çift embiriyo benimde sizinkiler ikiz mi acaba :)

Hızı bayramın 3. Gününe senin randevu benim merkez bayram da kapalı transfer günü belli olunca daha da heyecanlı olacak Emin ol transfer anıda heyecandan pelte ye döneriz artık
cukulatam benide 6 mayista cagirdilar kontrol icin.. adetin 4.gunu yani 28.nisanda bana coreasprin dekort verdiler hemen basladim.. birde adetin 8. Gunu baslayacagim cyvlo progyonova verdiler, 12.gunu kontrole gidecem. 18.gunde transfer olursun dediler..yani mayis 12sinde..

Prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve pruluton depot bunlari ne zaman kullanacaksin.. bana bunlari soylemedilerde..

Merhaba 5. Gün embriyosu transfer edildi. bugün 3.günüm. 4ab kalitede yazıyor. Dayanamayıp 6.-7. Günde test yapacağım sanırım taze transfere karar verildi rahim kalınlığına kan değerlerine bakıldıktan sonra.yaşım 26 ilk denememiz sebepsiz yere olmuyor sorun yok

Son düzenleme:
Di mi bende hep ayni seylere maruz kaliyorum. Ceketini atsan hamile kalanlar var. bi arkadasimin 1.5 yasinda cocugu var. acaba hamilemiyim yine oyleyse alidircam dedi bisey demedim ama insanin zoruna gidiyo Allahtan degilmis. Bence olmazsa eger yazin ara ver tatile gidersiniz belki kafalar dagilir o sekilde cocuk sahibi olan cok kadin var. ben ilk hamileligimde oyle oldu. Sonra tutmadi ama olsun . Kafayi bosaltabilirsen ne mutlu

3 4 güne adet olursam bayrama denk geliyo doktoruma yazdım napacaz diye umarım iptal etmez yine gerçekten sinirim bozuluyor
Ay benimde oyle ya. Kil oluyorum . Hic gecikmez gecen ay 4 gun gecikince gunlerim sasti. Dun olacaktim olmadim . Bayrama denk gelsin hix istemiyorym ya. Gerci doktor ben buralardayim dedi ama ne bilim acaba mi diye dusunuyorym . Ararsin beni dedi yine de panik oluyor insan kotu bi zaman denk geliyo die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…