2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bende senin gibi 5. Günümde dekort ve coraspirin e başladım 8. Gün yani bugün cyclo-progynova başladım bayramdan sonra da kontrol var ama bana şugün transfer olursun demedi kan tahlili ve rahmin kalınlığına Göre vericek kararı

Prognaf progestan dupaston oksapar azitro ve pruluton depot bunlari ne zaman kullanacaksin.. bana bunlari soylemedilerde..
Bayramdan sonraki randevum da söylecek transfer zamanı başlıcam sanırım bunlara

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım ilk seferde bende 27 yaşındayım ve ilk deneme bizimde henüz transfer olmadım

Bayramdan sonra hangi gun ben cuma gidecem.. denk gelirsek goruselimsabahtan 10-11 gibi

Bayramdan sonra hangi gun ben cuma gidecem.. denk gelirsek goruselimsabahtan 10-11 gibi
Salı günü kan vericem yüksek ihtimalle perşembe çağırır beni henüz gün vermedi kan tahlili sonucumu iletince söylevek salı günü belki cuma da olabilir haberleşelim

İnşallah bizlerde sorunsuz ve güzel bi şekilde geçiririz bu süreci

Salı günü kan vericem yüksek ihtimalle perşembe çağırır beni henüz gün vermedi kan tahlili sonucumu iletince söylevek salı günü belki cuma da olabilir haberleşelim
Sen nisanda adet olmadin mi 4.gunu cagirdilar kan verdi e2 p4ume progestronuma falan baktilar vuma tekrar tahlil sonraki hafta transfer dediler

benimde 6. gün silik çizgi çıktı 8. gün daha net çıktı çift embiriyo benimde sizinkiler ikiz mi acaba :)
Mesajımı görünce geçmişe gitti beynim duygulandım evet ikiz çok şükür. 9.gün 767 11.gün 1500 civarıydı değerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…