Bende senin gibi 5. Günümde dekort ve coraspirin e başladım 8. Gün yani bugün cyclo-progynova başladım bayramdan sonra da kontrol var ama bana şugün transfer olursun demedi kan tahlili ve rahmin kalınlığına Göre vericek kararı@cukulatam benide 6 mayista cagirdilar kontrol icin.. adetin 4.gunu yani 28.nisanda bana coreasprin dekort verdiler hemen basladim.. birde adetin 8. Gunu baslayacagim cyvlo progyonova verdiler, 12.gunu kontrole gidecem. 18.gunde transfer olursun dediler..yani mayis 12sinde..
Bayramdan sonraki randevum da söylecek transfer zamanı başlıcam sanırım bunlaraPrognaf progestan dupaston oksapar azitro ve pruluton depot bunlari ne zaman kullanacaksin.. bana bunlari soylemedilerde..
Ayyy inşallah hadiii bakalımCumartesi yuksek ihtimalle. Yarinda kontrolde soyleyecek doktorum. Anneler gunune anne olarak giris yapıcam insallah
Bayramdan sonra belli olacakCumartesisizin ne zaman belli olucak
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım ilk seferde bende 27 yaşındayım ve ilk deneme bizimde henüz transfer olmadımMerhaba 5. Gün embriyosu transfer edildi. bugün 3.günüm. 4ab kalitede yazıyor. Dayanamayıp 6.-7. Günde test yapacağım sanırımtaze transfere karar verildi rahim kalınlığına kan değerlerine bakıldıktan sonra.yaşım 26 ilk denememiz sebepsiz yere olmuyor sorun yok
Çook teşekkür ederimm inşallah pozitif olurİnşallah pozitif sonuç alırsın canım ilk seferde bende 27 yaşındayım ve ilk deneme bizimde henüz transfer olmadım
İnşallahhhhhh inşallah emeklerimizin karşılığını versin rabbimÇook teşekkür ederimm inşallah pozitif olursende pozitif sonucu en kısa zamanda görürsün inşallah
Bayramdan sonra hangi gun ben cuma gidecem.. denk gelirsek goruselimBende senin gibi 5. Günümde dekort ve coraspirin e başladım 8. Gün yani bugün cyclo-progynova başladım bayramdan sonra da kontrol var ama bana şugün transfer olursun demedi kan tahlili ve rahmin kalınlığına Göre vericek kararı
Salı günü kan vericem yüksek ihtimalle perşembe çağırır beni henüz gün vermedi kan tahlili sonucumu iletince söylevek salı günü belki cuma da olabilir haberleşelimBayramdan sonra hangi gun ben cuma gidecem.. denk gelirsek goruselimsabahtan 10-11 gibi
İnşallah bizlerde sorunsuz ve güzel bi şekilde geçiririz bu süreciAy benimde oyle ya. Kil oluyorum . Hic gecikmez gecen ay 4 gun gecikince gunlerim sasti. Dun olacaktim olmadim . Bayrama denk gelsin hix istemiyorym ya. Gerci doktor ben buralardayim dedi ama ne bilim acaba mi diye dusunuyorym . Ararsin beni dedi yine de panik oluyor insan kotu bi zaman denk geliyo die.
Sen nisanda adet olmadin mi 4.gunu cagirdilar kan verdi e2 p4ume progestronuma falan baktilar vuma tekrar tahlil sonraki hafta transfer dedilerSalı günü kan vericem yüksek ihtimalle perşembe çağırır beni henüz gün vermedi kan tahlili sonucumu iletince söylevek salı günü belki cuma da olabilir haberleşelim
Mesajımı görünce geçmişe gitti beynim duygulandımbenimde 6. gün silik çizgi çıktı 8. gün daha net çıktı çift embiriyo benimde sizinkiler ikiz mi acaba :)
Az kalmış pazar günü mü test yaptıracaksınBenim transferim 19nisan saat 12:30
Hayır dr um 5 mayısta tahlil istedi ama ben 3 mayısta vermeyi düşünüyorumAz kalmış pazar günü mü test yaptıracaksın
Bayram diye mi 5 mayıs istedi acaba bana biraz geç gibi geldi deHayır dr um 5 mayısta tahlil istedi ama ben 3 mayısta vermeyi düşünüyorum
Verdim canım yeni çıktı 5 diyor anlamadımozmut canım kaçta vereceksin kanı? Uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen sen oldun.
Ayyyy sabahtan beri aklım sende valla ya ağlarım bakKızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?