Benim 12.günüm bugünBende haftaya transfer olucam. Cok heyecanliyim. Bende oksapar ve progeston igne kullanicam. Sizin kacinci gün?
Ayyy anlamadım ki ya çok düşük bir değer ama yeni mi tutunuyor ki anlamdım ben şu an o kadar karmaşığım ki dünden beri de yok diye yapmadığım kalmadı..yazdım evet cevap bekliyorum büyük ihtimalle 2 gün sonra bidaha ver dicekAyyyy sabahtan beri aklım sende valla ya ağlarım bakbence birşeyler var kuzum gec mi tutundu nolduysa ama 0 degil sonuçta doktoruna soyledin mi
Evet normalde 14. Gün tahlil istiyormuş dr ama bayrama denk geldiği için benim kan tahlilim 16. Güne denk geliyor bugün 11. Günüm. Ha bire gidip test versem mi diye düşünüyorumBayram diye mi 5 mayıs istedi acaba bana biraz geç gibi geldi de
Yani 5. Gun embriyosu 7. İle 12. Gun arasi bhgc salgilamaya başlarmis. Belki seninki yeni baslamistirAyyy anlamadım ki ya çok düşük bir değer ama yeni mi tutunuyor ki anlamdım ben şu an o kadar karmaşığım ki dünden beri de yok diye yapmadığım kalmadı..yazdım evet cevap bekliyorum büyük ihtimalle 2 gün sonra bidaha ver dicek
Kızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
Hey allahım ya zaten o insanları asla anlamıyorum. Ben yani o zaman doğru düzgün korun. Gerçekten gidiyor.evet öyle yapıcam canım bakalım nasip kısmet bugün kan verdim değerim 5 çıktı çok saçma bi değer 12.gün için doktordan haber beklicem artık. Benimde dış gebelik olduğunda öyle olmultu tatilde kafa rahatken ama nasip olmadıDi mi bende hep ayni seylere maruz kaliyorum. Ceketini atsan hamile kalanlar var. bi arkadasimin 1.5 yasinda cocugu var. acaba hamilemiyim yine oyleyse alidircam dedibisey demedim ama insanin zoruna gidiyo Allahtan degilmis. Bence olmazsa eger yazin ara ver tatile gidersiniz belki kafalar dagilir o sekilde cocuk sahibi olan cok kadin var. ben ilk hamileligimde oyle oldu. Sonra tutmadi ama olsun . Kafayi bosaltabilirsen ne mutlu
Ayyy evettt biri tutunmuş yeni yeni ondan testslerde çıkmıyorKızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
Valla İnan hiç ama hiç bilmiyorum ben beklemiyordum böyle bir değer çok arada birde 20 30 olsa yine bir ihtimal ama 5 çok az ay ne bilim çok karıştığım ya Allah’ın bir mucizesi olur belki burda bana dua eden bı kadar arkadaşımın duaları kabul olıyordurYani 5. Gun embriyosu 7. İle 12. Gun arasi bhgc salgilamaya başlarmis. Belki seninki yeni baslamistirmuhtemelen tekrarlatacaktir ay Allahim insallah artar ya modunu dusurme arkadaşım dikkat et kendine
12.günüm canımozmut canım bugün kaçıncı günün
12.günüm canım
Yaaa hala inanamıyorum ben gerçekten o kadar karıştığım kiAyyy evettt biri tutunmuş yeni yeni ondan testslerde çıkmıyorÇok olumlu hissediyordum seninle ilgili inşallah sağlıkla ilerler kat kat artar
Ayy aman aman bosver temizliği dinlenmene bakValla İnan hiç ama hiç bilmiyorum ben beklemiyordum böyle bir değer çok arada birde 20 30 olsa yine bir ihtimal ama 5 çok az ay ne bilim çok karıştığım ya Allah’ın bir mucizesi olur belki burda bana dua eden bı kadar arkadaşımın duaları kabul olıyordurşimdi evi temizleyecektim uzandım hemen
Öyle valla bak çamaşır astım dedim bi bakayım çıkmıştır belki ayakta bakıyordum değeri görünce bi idrak edemedim koltuğa attım kendimiAyy aman aman bosver temizliği dinlenmene bakdur bakalım hayırlısı neyse o olsun tabi ama insallah guzelce artar değerin canim benim. Umut hala var
Aminnn inanki sen negatif yazınca yorum dahi yapmadım kan vermeni bekledim enteresan bir şekilde olumlu düşünüyordumYaaa hala inanamıyorum ben gerçekten o kadar karıştığım kiinşallah öyledir canım ya bakalım doktor ne dicek aşırı merak ediyorum yani dün de nasılsa negatif diye çamaşır sepeti taşıdım falan saçma sapan şeyler yaptım ama. Allah büyük belli olmaz belki bir mucize oluyordur hayırlısı neyse o olsun Ahhh inşallah canım ya güzel gönlünden geçenler kabul olsun
Öyle valla bak çamaşır astım dedim bi bakayım çıkmıştır belki ayakta bakıyordum değeri görünce bi idrak edemedim koltuğa attım kendimiay rabbim hayırlısını versin inşallah ya allahım umut mucize valla var
Hiç sorun değil ben zaten negatife odaklıydım 3 gündür değerin bu şekilde çıkması beni şaşırttı. Nasip kısmet teslimiyetimiz var sabrımız var şükrümüz bar Allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz ben 3 gündür 0.01 falan diye umuyordum zaten bu bile umut oldu olmasa da zaten ona odaklıyım. Rabbim hayırlısını versin hep öyle dua ettim yine öyleSeni üzmek istemem ama ilk denememde benim 10. Gün 46 çıkmıştı dr. Um biz tüp bebekte başarı için 50 üstü bekliyoruz sizin de sınırda iki gün sonra bir daha verin demişti ve iki gün sonra değerim 9 a düşmüştü. Herşeyde var bir hayır hiç sıkma kendini
Allah razı olsun canım rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah güzel gönüllerinize göre versin hep yanımda oldunuz valla çok duygulandımİnsallah gonlunce olsun canimm dua ediyoruz senin icin
Yaaa gerçekten güzel gönlün gerçekten çok tatlısın şu an yanımda olsan sarılıp ağlardım heralde aşırı duygusallıkAminnn inanki sen negatif yazınca yorum dahi yapmadım kan vermeni bekledim enteresan bir şekilde olumlu düşünüyordumİnşallah rabbimin izniyle sağlıkla ilerler Bu arada ben hergün sepet falan taşıyorum ev topluyorum temizliyorum hiç kötüyü negatifi çağırma. İki gün sonra iyi haberlerini alalım hepberaber inşallah
Benim 2 tane yumurta gördü ondan böyle demiş olabilir belki banaSen nisanda adet olmadin mi 4.gunu cagirdilar kan verdi e2 p4ume progestronuma falan baktilar vuma tekrar tahlil sonraki hafta transfer dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?