2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Allah razı olsun canım rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah güzel gönüllerinize göre versin hep yanımda oldunuz valla çok duygulandım
Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz canim bizi bizden başkası anlamaz. Allahim hepimizin gonlune göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun insallah

Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz canim bizi bizden başkası anlamaz. Allahim hepimizin gonlune göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun insallah
Gerçekten öyle canım iyi ki burda sizleri tanımışım direk değeri öğrenir öğrenmez buraya geldim kocama bile demedim daha amin amin inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Kızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
Ay yemin ederim uyandım sayfayı açmadan önce dedim ki Allah'ım 10 çıksın 8 veya 5 çıksın ama 2 çıkmasın dedim sayfayı öyle açtım yemin ederim ayyyyy bi umut ışığı görüyorummm sankii Allah'ım nolurrr lütfennnnn

Yaaaa yerim seni canımsın gerçekten çok tatlısın ay sizin güzel dualarınız enerjileriniz sağolsun valla aşırı aşırı duygusal bir ponçiğim şu an amin canım inşallah inşallah rabbim nasip ederse sağlıklı hayırlı ise devam etsin güzelce artsın inşallah

Canımsın kıyamam biz zaten kaderdaşlar yüreklerimizle sarılıyoruz birbirimize Rabbim korusun kötüyle sonuçlansa dahi bu senin anne olabileceğinin göstergesi olmuş oluyor. Sırf bu umut için bile canını verebilecek insanlar vardır eminim. Dilerim o mucize seni bulsun bu sefer hepimizin duaları seninle Bende aşırı duygusallaştım çok mutlu oldum allahım daim etsin

Valla oturup karşılıklı hep beraber ağlayabiliriz şuan 2 gün sonra tekrar kan verince inşallah yükselir de gerçekten sevinçten ağlarım vallahi şuan bile çok duygulandım Rabbimin mücizesi belli olmaz inşallah Diyorum gönülden

Yumurta toplamadan sonra toplam kac kere transfer icin kan vermis olacaksin muayene olacaksin..
Adet olduğumda gittim ilk muayene oydu ve kan tahlili verdim 2. Tahlilim bayrdamda bayramdan sonraki randevuda da transfer tarihi vericek

Kızlarrr acil yanıt
Ayyy nasil guzel bi haber buu inanki sana soramadim naptin test yaptin mi falan yazdigin gecmislere bakip gordum test yapip cikmadigini hic bisey yazamadim cok uzulmustum hadi hayirlisi olsun..folige devam et yunurta falan ye guclu olmaya bak.. yola cikmiş civcivler geliyorlar

Gerçekten öyle kaderdaş ne güzel evet bana umut oldu gerçekten çünkü tamamen negatife odaklamıştım kendimi biliyorsun. Ama nasip işte Allah belki de tam teslim olduğumda ona bıraktığımda her şeyi gönülden sana hediyem dedi negatif olsa bile dediğin gibi benim için bu güzel bir gösterge. İnşallah canım rabbim hayırlısını versin inşallah bayrama şeker gibi girebileyim yaaa valla kelimeler bitti bende

Tatile 3 yada 4 kişilik bir aile olarak çıkarsınız inşallah

Yaaaa çok tatlısın ayy canım benim inşallah bu zamana kadar hep destek oldunuz bu güzel düşünceleriniz dualarınız bana yoldaş oldu dediğin gibi rabbimin mucizesi belli olmaz olurda yükselirse ağlamaktan helak okurum heralde zaten

Sen ağlama biz senin yerine ağlarız sen gül mutluluktan bile olsa Miniş bebişi üzme inşallah artarda burada bu mucizeye de tanık olmuş oluruz sabırsızlıkla bekliyorum 2 gün sonrayı

Kızlarrr acil yanıt
Ah kuzucum, yeminle gözümden yaşlar akıyor belki kimyasal belki sonuç olumlu değil ama umut hep var işte. Rabbim katlanarak artmasını nasip etsin inşallah, daha çok dua edelim, ah ne diyeceğim bilemiyorum ki içim kocaman bir deniz

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Evet şimdi hemen kendimi yeniden bakıma alıyorum rabbim hayırlısını versin sağlıklı iseler anneleri bekliyor onları sabırsızlıkla

Yaaa Sabahın köründen beri girip girip bakıyorum acaba dedim hep ben bekliyodum ama böyle ara bi rakamı
Rabbim bir mucize verdi belki kim bilebilir Dualarımızı duymuştur belki
Evet dediğin gibi rabbim belki de bir mucize verdi bilemiyorum ki inşallah duymuştur kabul etmişti inşallah vardır sağlıkla ilerler Doktorun yorumunu merak ediyorum bakalım hayırlısı canım

Yaaa güzel gönlünden öperim evet dediğin gibi bir çok ihtimal var ama umutta varmış pes etmemek gerekiyormuş nasip her şey Sağlıklı ise hayırlısı ile gelsin yada gelsinler ama bu bile bana yetti umudum yeşerdi

Evet dediğin gibi rabbim belki de bir mucize verdi bilemiyorum ki inşallah duymuştur kabul etmişti inşallah vardır sağlıkla ilerler Doktorun yorumunu merak ediyorum bakalım hayırlısı canım
Aşırı cool bir tavırla , birşey söylemek için çok erken iki gün sonra testini tekrarlayalım ama tabiki bir değer var.Gibi birşey diycektir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…