- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
- 23
Hepimiz ayni yollardan geçiyoruz canim bizi bizden başkası anlamaz. Allahim hepimizin gonlune göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun insallahAllah razı olsun canım rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah güzel gönüllerinize göre versin hep yanımda oldunuz valla çok duygulandım
Gerçekten öyle canım iyi ki burda sizleri tanımışım direk değeri öğrenir öğrenmez buraya geldim kocama bile demedim dahaHepimiz ayni yollardan geçiyoruz canim bizi bizden başkası anlamaz. Allahim hepimizin gonlune göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun insallah
Ay yemin ederim uyandım sayfayı açmadan önce dedim ki Allah'ım 10 çıksın 8 veya 5 çıksın ama 2 çıkmasın dedim sayfayı öyle açtım yemin ederim ayyyyy bi umut ışığı görüyorummm sankii Allah'ım nolurrr lütfennnnnKızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
Yaaaa yerim seni canımsın gerçekten çok tatlısınAy yemin ederim uyandım sayfayı açmadan önce dedim ki Allah'ım 10 çıksın 8 veya 5 çıksın ama 2 çıkmasın dedim sayfayı öyle açtım yemin ederim ayyyyy bi umut ışığı görüyorummm sankii Allah'ım nolurrr lütfennnnn
Yumurta toplamadan sonra toplam kac kere transfer icin kan vermis olacaksin muayene olacaksin..Benim 2 tane yumurta gördü ondan böyle demiş olabilir belki bana
Canımsın kıyamam biz zaten kaderdaşlar yüreklerimizle sarılıyoruz birbirimizeYaaa gerçekten güzel gönlün gerçekten çok tatlısın şu an yanımda olsan sarılıp ağlardım heralde aşırı duygusallıkinşallah bu zamana kadar hep hayırlısı dedim negatif olsa da zaten alıştırdım kendimi biliyorsunuz modumu yükselttim ama bu da bi umut oldu Allah büyük olurda sağlıkla ilerlerse ne mutlu ama olmazsa en azından bir umut olacak benim için çağırmıyorum valla şu an içim o kadar huzur dolu ki sadece Allah’a tevekkül ediyorum ona teslim oldum mucizesine
Valla oturup karşılıklı hep beraber ağlayabiliriz şuan 2 gün sonra tekrar kan verince inşallah yükselir de gerçekten sevinçten ağlarım vallahi şuan bile çok duygulandım Rabbimin mücizesi belli olmaz inşallah Diyorum gönüldenYaaaa yerim seni canımsın gerçekten çok tatlısınay sizin güzel dualarınız enerjileriniz sağolsun valla aşırı aşırı duygusal bir ponçiğim şu an amin canım inşallah inşallah rabbim nasip ederse sağlıklı hayırlı ise devam etsin güzelce artsın inşallah
Adet olduğumda gittim ilk muayene oydu ve kan tahlili verdim 2. Tahlilim bayrdamda bayramdan sonraki randevuda da transfer tarihi vericekYumurta toplamadan sonra toplam kac kere transfer icin kan vermis olacaksin muayene olacaksin..
Ayyy nasil guzel bi haber buu inanki sana soramadim naptin test yaptin mi falan yazdigin gecmislere bakip gordum test yapip cikmadigini hic bisey yazamadim cok uzulmustum hadi hayirlisi olsun..folige devam et yunurta falan ye guclu olmaya bak.. yola cikmiş civcivler geliyorlarKızlarrr acil yanıt
Gerçekten öyle kaderdaş ne güzelCanımsın kıyamam biz zaten kaderdaşlar yüreklerimizle sarılıyoruz birbirimizeRabbim korusun kötüyle sonuçlansa dahi bu senin anne olabileceğinin göstergesi olmuş oluyor. Sırf bu umut için bile canını verebilecek insanlar vardır eminim. Dilerim o mucize seni bulsun bu sefer hepimizin duaları seninle Bende aşırı duygusallaştım çok mutlu oldum allahım daim etsin
Tatile 3 yada 4 kişilik bir aile olarak çıkarsınız inşallahGerçekten öyle kaderdaş ne güzelevet bana umut oldu gerçekten çünkü tamamen negatife odaklamıştım kendimi biliyorsun. Ama nasip işte Allah belki de tam teslim olduğumda ona bıraktığımda her şeyi gönülden sana hediyem dedi negatif olsa bile dediğin gibi benim için bu güzel bir gösterge. İnşallah canım rabbim hayırlısını versin inşallah bayrama şeker gibi girebileyim yaaa valla kelimeler bitti bende
Yaaaa çok tatlısınValla oturup karşılıklı hep beraber ağlayabiliriz şuan 2 gün sonra tekrar kan verince inşallah yükselir de gerçekten sevinçten ağlarım vallahi şuan bile çok duygulandım Rabbimin mücizesi belli olmaz inşallah Diyorum gönülden
YaaaKızlarrr acil yanıt
Ayyyy inşallah canım düşünmesi bile harika ayyyyTatile 3 yada 4 kişilik bir aile olarak çıkarsınız inşallah
Sen ağlama biz senin yerine ağlarız sen gül mutluluktan bile olsa Miniş bebişi üzmeYaaaa çok tatlısınayy canım benim inşallah bu zamana kadar hep destek oldunuz bu güzel düşünceleriniz dualarınız bana yoldaş oldu dediğin gibi rabbimin mucizesi belli olmaz olurda yükselirse ağlamaktan helak okurum heralde zaten
Ah kuzucum, yeminle gözümden yaşlar akıyor belki kimyasal belki sonuç olumlu değil ama umut hep var işte. Rabbim katlanarak artmasını nasip etsin inşallah, daha çok dua edelim, ah ne diyeceğim bilemiyorum ki içim kocaman bir denizKızlarrr acil yanıt
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahAyyy nasil guzel bi haber buu inanki sana soramadim naptin test yaptin mi falan yazdigin gecmislere bakip gordum test yapip cikmadigini hic bisey yazamadim cok uzulmustum hadi hayirlisi olsun..folige devam et yunurta falan ye guclu olmaya bak.. yola cikmiş civcivler geliyorlar
Evet dediğin gibi rabbim belki de bir mucize verdi bilemiyorum ki inşallah duymuştur kabul etmişti inşallah vardır sağlıkla ilerlerYaaaSabahın köründen beri girip girip bakıyorum acaba dedim hep ben bekliyodum ama böyle ara bi rakamı
Rabbim bir mucize verdi belki kim bilebilirDualarımızı duymuştur belki
Yaaa güzel gönlünden öperimAh kuzucum, yeminle gözümden yaşlar akıyor belki kimyasal belki sonuç olumlu değil ama umut hep var işte. Rabbim katlanarak artmasını nasip etsin inşallah, daha çok dua edelim, ah ne diyeceğim bilemiyorum ki içim kocaman bir deniz
Aşırı cool bir tavırla , birşey söylemek için çok erken iki gün sonra testini tekrarlayalım ama tabiki bir değer var.Gibi birşey diycektir eminimEvet dediğin gibi rabbim belki de bir mucize verdi bilemiyorum ki inşallah duymuştur kabul etmişti inşallah vardır sağlıkla ilerlerDoktorun yorumunu merak ediyorum bakalım hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?