2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ya hadi inşallah güzel haberler alırız hepimiz Çok heyecanlı süreç gerçekten, yani nerden baksan reglin birinci gününden hesaplayınca 18-20 günü buluyo transfer süreci aslında uzun ama hızlı geçiyo zaman

ozmut arkadaşların dediğini gibi yazmak için kan vermeni bekledim içimde garip bi umut vardı, inşallah 2 gün sonra değerin yükselmiş olur burda havalara uçarız mutluluktan
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah öyle olur dualarınız yeter sevincimi de üzüntümü de paylaştınız Allah razı olsun

Canım benimmmm hadi insallaahhh o kadar sevindim ki insallah kat kat artar gebelik sürecin devam etsin insallah Rabbim nasip etsin insallah doktorun tekrarlamanı isteyecektir 2 günde 1 . Elini rahmine koy ve ayetel kürsi oku olur mu bol bol insallah olsun

İnşallah canım inşallah ya hayırlısı neyse o olsun allahım buna da şükürler olsun diyorum Tamam kuzum bol bol okuyacağım başlıyorum hayta şimdi

İnşallah geç tutunmadır
Allah’ın nolur öyle olsun
İçim bi kıpır kıpır oldu çok heyecanlı ya iki gün sonra yine ver tam 5.0 mı degerin
İnşallah öyledir canım hayırlısı
Evet tam 5 şaka gibi o kadar sınır değer ki şok oldum..valla benimde kıpır kıpır oldu. Nasip bakalım

Evet cok stresli bir sureç.. ama hic okadar stres sıkinti yasamiyorum allaha sukur heyecanda yok yaşimin ve surekli deneme yaptigim icin olmadigi icin kafama hic takmiyorum.. benim 18.gunu olacak demisti doktor.. siz transfere kadar kac kere gideceksiniz kontrole doktor bununla ilgili birsey soyledimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…