O kadar haklısın kiAşırı cool bir tavırla , birşey söylemek için çok erken iki gün sonra testini tekrarlayalım ama tabiki bir değer var.Gibi birşey diycektir eminim
Kesinlikleee sana katılıyorumAşırı cool bir tavırla , birşey söylemek için çok erken iki gün sonra testini tekrarlayalım ama tabiki bir değer var.Gibi birşey diycektir eminim
cukulatam benide 6 mayista cagirdilar kontrol icin.. adetin 4.gunu yani 28.nisanda bana coreasprin dekort verdiler hemen basladim.. birde adetin 8. Gunu baslayacagim cyvlo progyonova verdiler, 12.gunu kontrole gidecem. 18.gunde transfer olursun dediler..yani mayis 12sinde..
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah öyle olur dualarınız yeter sevincimi de üzüntümü de paylaştınız Allah razı olsunozmut arkadaşların dediğini gibi yazmak için kan vermeni bekledim içimde garip bi umut vardı, inşallah 2 gün sonra değerin yükselmiş olur burda havalara uçarız mutluluktan
Ayy hadi inşallah inşallahKızlarrr acil yanıt
Kan verdim 5 çıkmış yani gebelik yeni mi oluşuyor
Canım benimmmm hadi insallaahhh o kadar sevindim ki insallah kat kat artar gebelik sürecin devam etsin insallahValla İnan hiç ama hiç bilmiyorum ben beklemiyordum böyle bir değer çok arada birde 20 30 olsa yine bir ihtimal ama 5 çok az ay ne bilim çok karıştığım ya Allah’ın bir mucizesi olur belki burda bana dua eden bı kadar arkadaşımın duaları kabul olıyordurşimdi evi temizleyecektim uzandım hemen
İnşallah geç tutunmadırKızlarrr acil yanıt
Kızlarrr acil yanıt
İnşallah canım inşallah ya hayırlısı neyse o olsun allahım buna da şükürler olsun diyorumCanım benimmmm hadi insallaahhh o kadar sevindim ki insallah kat kat artar gebelik sürecin devam etsin insallahRabbim nasip etsin insallah doktorun tekrarlamanı isteyecektir 2 günde 1 . Elini rahmine koy ve ayetel kürsi oku olur mu bol bol insallah olsun
İnşallah öyledir canım hayırlısıİnşallah geç tutunmadır
Allah’ın nolur öyle olsun
İçim bi kıpır kıpır oldu çok heyecanlı ya iki gün sonra yine ver tam 5.0 mı degerin
Heyecan yaratacak ya hepimizdeİnşallah öyledir canım hayırlısı
Evet tam 5 şaka gibi o kadar sınır değer ki şok oldum..valla benimde kıpır kıpır oldu. Nasip bakalım
Sorma tam olarak öyle olacakHeyecan yaratacak ya hepimizdeHeyecanla iki gün sonraki artışını bekliyoruz
Evet cok stresli bir sureç.. ama hic okadar stres sıkinti yasamiyorum allaha sukur heyecanda yok yaşimin ve surekli deneme yaptigim icin olmadigi icin kafama hic takmiyorum.. benim 18.gunu olacak demisti doktor.. siz transfere kadar kac kere gideceksiniz kontrole doktor bununla ilgili birsey soyledimi..Ya hadi inşallah güzel haberler alırız hepimizÇok heyecanlı süreç gerçekten, yani nerden baksan reglin birinci gününden hesaplayınca 18-20 günü buluyo transfer süreci aslında uzun ama hızlı geçiyo zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?