2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Evet normalde 14. Gün tahlil istiyormuş dr ama bayrama denk geldiği için benim kan tahlilim 16. Güne denk geliyor bugün 11. Günüm. Ha bire gidip test versem mi diye düşünüyorum
12.gününde acilden ver istersen sonuçta acil de bayram diye bir şey yok

Mesajımı görünce geçmişe gitti beynim duygulandım evet ikiz çok şükür. 9.gün 767 11.gün 1500 civarıydı değerim.
Benimde böyle çıkıyor çift embiriyo transferi :) acaba ikiz mi daha kan vermedim yarına veririm

Eklentiler

• 7C1650A6-5105-437E-A1CA-0D3FC132DFA6.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
Benimde böyle çıkıyor çift embiriyo transferi :) acaba ikiz mi daha kan vermedim yarına veririm
Eğer istiyorsan inşallah ikizdir Allah gönlüne göre versin inşallah Ben 12yi bekleyememiştim Verirsen muhtemelen pozitif çıkar artarak devam eder inşallah benim de böyle silikti hep değerim çok yüksek olmasına rağmen sadece damlatır damlatmaz direk o saniyede çizgi çıkıyordu bi alakası var mıdır bilmiyorum değerle.

Genel olarak doktorlar HCG değeri ile alakalı değil diyor ama ikiz gebeliklerin çoğu yüksek değer ile ilerliyor. Benim 11. Gün 1000küsür 13. Gün 2000küsür şeklinde ilerledi mesela. İnşallah gönlünden hangisi geçiyorsa öyle olsun, tekrar gözün aydın

çok istiyorum doğuştan yarım rahimliyim ama çok zor olucak erken doğum olma ihtimali çok yüksek doktorlar 6.5 7 ay durur derlerse aldırmıcam tekini ama daha erken doğarlar derlerse ikizse mecburen biri alınacak

teşekkür ederim idrar testi yapmışmıydınız :)

Merhabalar aranızda çok yeniyim 20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün emriyosu transfer oldum iki gündür adet sancım var ve bugün adet günüm normalde , 2-3 gündür renksiz su gibi süt gibi akıntılarım var geceleri de acayip terleme yaşıyorum ,erken gebelik yaptım dün ve bugün sabah ikisi de negatif

Canım erken yapma bende 9. Ve 11. Gün yaptım çıkmadı ama. 12.gün 5 çıktı değerim belki sağlıksız belki de devam eder Allah bilir ama daha kana yeni karışmış idrarda olmaması çok normal boşuna moralini bozma derim

Az önce kontrolden çıktım rahim 3 çizgi şeklinde görünüyor güzel dedi pazartesi lh e2 kan testi yapıp yollucam sonraki ctesi yada ptesi yaparız dedi transferi
Oooo hadi hayırlı olsun bende tahmini cumartesi yada pazartesi transfer olurum diye düşünüyordum kız valla aynı günlere gelivez ay bende salı şu kanı vereyim de kesinleşsin iyice yaaa

Gebelik testleri yanıltabiliyor canım kan gününe az kalmış inşallah pozitiftir moralini düşürme sakın

Kızlar benim bi arkadaşımın da transferi gerçekleşti (taze 5.gün) 5.günün üstünden sayıyo 1 hafta oldu 12.gündeyim kan verecem diyo tazelerde böyle mi anlayamadım

Oooo hadi hayırlı olsun bende tahmini cumartesi yada pazartesi transfer olurum diye düşünüyordum kız valla aynı günlere gelivez ay bende salı şu kanı vereyim de kesinleşsin iyice yaaa
Ayy hadi bakalım güzel olur gün sayarız birlikte şimdi bi iki hastaneye bayramda hormon çalışıyorlar mı onu sormam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…