2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

İnşallah değerin yukselir bende yarın kan testi vereceğim Allah hepimize önce sabır sonra da bebiş nasip etsin

o progestan fitilden kaynaklı bir akıntı canım. Terleme için bişey diyemeceğim belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama ben üşüme yaşamıştım tutan tüm tüp bebeklerimde bunda da öyle oldu ayaklarım bir üşüdü bir yandı geceleri hep üşüdüm.idrara daha geç düşer 10-11 gün tekrar test yap genelde illaki silikte olsa bişeyler çıkar diye düşünüyorum çünkü 12. gün kan vericeksin

Üşüme de bazen geliyor bı anda yanıyorum içim daralıyor gibi ,sadece geceleri terleme çok inşallah çok istiyorum

Asistanına mı yazdın kendisine mi? Kendisine yazdıysan asistanına da yaz yada tam tersi.Veya arayabilirsinde açıyor muhakkak yada dönüyor kesin.Mesajları bazen çok geç görüyor
Embriyolar için arayan numara yazdı sordu ona söyledi. Dönüş yapacak dediler Rabia ya mı yazayım ?

Kızlar benim bi arkadaşımın da transferi gerçekleşti (taze 5.gün) 5.günün üstünden sayıyo 1 hafta oldu 12.gündeyim kan verecem diyo tazelerde böyle mi anlayamadım
Yok canım benim, o yanlış anlamış büyük ihtimal. Herhangi bir mecrada aratırsa yada doktorun yanındaki hemşirelere sorarsa doğrusunu öğrenir. 05 Mart'ta transfer oldum (5.gün embriyo taze) 17 Mart test tarihimdi.

çok istiyorum doğuştan yarım rahimliyim ama çok zor olucak erken doğum olma ihtimali çok yüksek doktorlar 6.5 7 ay durur derlerse aldırmıcam tekini ama daha erken doğarlar derlerse ikizse mecburen biri alınacak
Öyle bir karar almak zorunda kalmak daha zor bir durum bence. Böyle bir risk varsa nasıl iki tane embriyo koydular ki. İnşallah öyle bi mecburiyette kalmazsınız sağlıkla gelirler dünyaya

Bana test sonucu için yazan numaraya sordum ilaçları alayım mı bitti devam edeceksem diye ilaçları bırakabilirsiniz doktor bey yoğun arayacak sizi dedi. Yani burdan Dönmez demek istediler olmadı
Canım çok üzgünüm senin adına inşallah Allah daha güzelini hazırlıyordur senin için.

Aranızda Lutinus 100 mg fitil kullanan var mı acaba kaç doz alıyorsunuz?Kaç saatte bir alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…