DeğişikSöylüyorum yanlış sayıyorsun diye hayır benim doktorum böyle dedi bana diyo
İnşallah değerin yukselir bende yarın kan testi vereceğimCanım erken yapma bende 9. Ve 11. Gün yaptım çıkmadı ama. 12.gün 5 çıktı değerim belki sağlıksız belki de devam eder Allah bilir ama daha kana yeni karışmış idrarda olmaması çok normal boşuna moralini bozma derim
Asistanına mı yazdın kendisine mi? Kendisine yazdıysan asistanına da yaz yada tam tersi.Veya arayabilirsinde açıyor muhakkak yada dönüyor kesin.Mesajları bazen çok geç görüyorYok kuzum haber bekliyorum hala dönmedi
o progestan fitilden kaynaklı bir akıntı canım. Terleme için bişey diyemeceğim belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama ben üşüme yaşamıştım tutan tüm tüp bebeklerimde bunda da öyle oldu ayaklarım bir üşüdü bir yandı geceleri hep üşüdüm.idrara daha geç düşer 10-11 gün tekrar test yap genelde illaki silikte olsa bişeyler çıkar diye düşünüyorum çünkü 12. gün kan vericeksinMerhabalar aranızda çok yeniyim20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün emriyosu transfer oldum iki gündür adet sancım var ve bugün adet günüm normalde , 2-3 gündür renksiz su gibi süt gibi akıntılarım var geceleri de acayip terleme yaşıyorum ,erken gebelik yaptım dün ve bugün sabah ikisi de negatif
Üşüme de bazen geliyor bı anda yanıyorum içim daralıyor gibi ,sadece geceleri terleme çok inşallah çok istiyorumo progestan fitilden kaynaklı bir akıntı canım. Terleme için bişey diyemeceğim belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama ben üşüme yaşamıştım tutan tüm tüp bebeklerimde bunda da öyle oldu ayaklarım bir üşüdü bir yandı geceleri hep üşüdüm.idrara daha geç düşer 10-11 gün tekrar test yap genelde illaki silikte olsa bişeyler çıkar diye düşünüyorum çünkü 12. gün kan vericeksin
Amin canım amin inşallahİnşallah değerin yukselir bende yarın kan testi vereceğimAllah hepimize önce sabır sonra da bebiş nasip etsin
Embriyolar için arayan numara yazdı sordu ona söyledi. Dönüş yapacak dediler Rabia ya mı yazayım ?Asistanına mı yazdın kendisine mi? Kendisine yazdıysan asistanına da yaz yada tam tersi.Veya arayabilirsinde açıyor muhakkak yada dönüyor kesin.Mesajları bazen çok geç görüyor
Yok canım benim, o yanlış anlamış büyük ihtimal. Herhangi bir mecrada aratırsa yada doktorun yanındaki hemşirelere sorarsa doğrusunu öğrenir. 05 Mart'ta transfer oldum (5.gün embriyo taze) 17 Mart test tarihimdi.Kızlar benim bi arkadaşımın da transferi gerçekleşti (taze 5.gün) 5.günün üstünden sayıyo 1 hafta oldu 12.gündeyim kan verecem diyotazelerde böyle mi anlayamadım
11. Gün yaptım, ikinci çizgiyi gördüm ve kan verdim aynı günteşekkür ederim idrar testi yapmışmıydınız :)
Bende de geceleri fena bir terleme oluyordu özellikle gögüs bölgem su içinde uyanıyordım hala arada oluyorÜşüme de bazen geliyor bı anda yanıyorum içim daralıyor gibi ,sadece geceleri terleme çok inşallah çok istiyorum
Öyle bir karar almak zorunda kalmak daha zor bir durum bence. Böyle bir risk varsa nasıl iki tane embriyo koydular ki. İnşallah öyle bi mecburiyette kalmazsınız sağlıkla gelirler dünyayaçok istiyorum doğuştan yarım rahimliyim ama çok zor olucak erken doğum olma ihtimali çok yüksek doktorlar 6.5 7 ay durur derlerse aldırmıcam tekini ama daha erken doğarlar derlerse ikizse mecburen biri alınacak
Canım çok üzgünüm senin adına inşallah Allah daha güzelini hazırlıyordur senin için.Bana test sonucu için yazan numaraya sordum ilaçları alayım mı bitti devam edeceksem diye ilaçları bırakabilirsiniz doktor bey yoğun arayacak sizi dedi. Yani burdan Dönmez demek istediler olmadı
İnşallah canım çok sağolCanım çok üzgünüm senin adına inşallah Allah daha güzelini hazırlıyordur senin için.
Sabah ve aksam 1er tane kullanıyorum ben. Sabah 8.30 aksam 8.30 gibi yapiyorumAranızda Lutinus 100 mg fitil kullanan var mı acaba kaç doz alıyorsunuz?Kaç saatte bir alıyorsunuz?
Bi arasaydı doktor merak ettim ne yorum yapacak acabaBana test sonucu için yazan numaraya sordum ilaçları alayım mı bitti devam edeceksem diye ilaçları bırakabilirsiniz doktor bey yoğun arayacak sizi dedi. Yani burdan Dönmez demek istediler olmadı
Ben de günde 3 doz kullanıyorum da ikinci dozu biraz geçirdim gibi de bi tedirgin oldumSabah ve aksam 1er tane kullanıyorum ben. Sabah 8.30 aksam 8.30 gibi yapiyorum
Özel hastane acilleri alır ya illakiAyy hadi bakalımgüzel olur gün sayarız birlikte şimdi bi iki hastaneye bayramda hormon çalışıyorlar mı onu sormam lazım.
Valla bende ama aramadı halaBi arasaydı doktor merak ettim ne yorum yapacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?