Valla bende ama aramadı halaBi arasaydı doktor merak ettim ne yorum yapacak acaba
Haklısın yarın gidip test yaptırayım Allah nasip ederse12.gününde acilden ver istersen sonuçta acil de bayram diye bir şey yok
Çok teşekkür ederim Rabbim gönlümüze göre versin inşallah yarın paylaşırım sonucumuGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Ver kuzum kafanda kalmaz en azındanValla bende ama aramadı hala
Ben yarın akşam yine kan vereceğim yine de
Aynen yoksa içim içimi yerVer kuzum kafanda kalmaz en azından
Ayşe hemşire o ,o anca yarın yada presi söyler.sen direk hocayı yasa rabiayı ara yada yazEmbriyolar için arayan numara yazdı sordu ona söyledi. Dönüş yapacak dediler Rabia ya mı yazayım ?
Yok yanlış anlamamış yaptırmış testini negatif çıkmış. Söylemiş doktoruna da hatta doktoru şaşırmış embriyolar çok kaliteliydi nasıl olur falan demişYok canım benim, o yanlış anlamış büyük ihtimal. Herhangi bir mecrada aratırsa yada doktorun yanındaki hemşirelere sorarsa doğrusunu öğrenir. 05 Mart'ta transfer oldum (5.gün embriyo taze) 17 Mart test tarihimdi.
Konuştuk bi hastane ile yaparız dedilerÖzel hastane acilleri alır ya illaki
İşte sen böyle güzel bir kalbe sahip olduğun için Rabbim er ya da geç yüzünü güldürecek çünkü sen isyan etmiyorsun ve Allahtan ne gelecekse baş göz üstüne diyorsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benimYaaa gerçekten güzel gönlün gerçekten çok tatlısın şu an yanımda olsan sarılıp ağlardım heralde aşırı duygusallıkinşallah bu zamana kadar hep hayırlısı dedim negatif olsa da zaten alıştırdım kendimi biliyorsunuz modumu yükselttim ama bu da bi umut oldu Allah büyük olurda sağlıkla ilerlerse ne mutlu ama olmazsa en azından bir umut olacak benim için çağırmıyorum valla şu an içim o kadar huzur dolu ki sadece Allah’a tevekkül ediyorum ona teslim oldum mucizesine
Ayy inşallah ama iki erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifBende de geceleri fena bir terleme oluyordu özellikle gögüs bölgem su içinde uyanıyordım hala arada oluyor
Estrofem nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum da konu güncel miDün eczaneden progestan alırken tanıdık eczane arka tarafta oturuyordum bir kadına estrofem getirtmiş depodan burada hiç sorun yaşanmıyor galiba ya ben ilçede olduğum İçin bu tarz ilaçlar depodan isteniyor ama gittiğim hastanenin yanındaki eczanelerde de sürekli var @eras0201 bulamazsan buradan bakalım
Hala aramadıAyşe hemşire o ,o anca yarın yada presi söyler.sen direk hocayı yasa rabiayı ara yada yaz
Amin canım benim amin inşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah isteyen bekleyen herkese çok aratmasan nasip etsinİşte sen böyle güzel bir kalbe sahip olduğun için Rabbim er ya da geç yüzünü güldürecek çünkü sen isyan etmiyorsun ve Allahtan ne gelecekse baş göz üstüne diyorsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
Ben kullanıyorum ama fiyatı zamlanmış 93 mü ne olmuş bir çok eczanede satışı başlanmıştıEstrofem nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum da konu güncel mi
BenEstrofem nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum da konu güncel mi
merhaba yaş 43 sebepsiz infertifite, 7 kez aşılama, 7 kez çatlatma, hepsi negatif, amh 1, kendiliğinden hamile kaldım ama 12 haftalık iken düşük, ilk tüp bebek denemem, 28 nisanda transfer yapıldı, 2 embriyo konuldu,10 mayıs test günüm :)Evet hanımlar yeni bi liste oluşturmaya çalıştık katılmak isteyeni de ekleriz yanlış yazdıklarım varsa düzeltelim söyleyin yeni topiğimiz hayırlı olsun umarım hepiniz pozitif olun
Ilk ve son olur umarim❣merhaba yaş 43 sebepsiz infertifite, 7 kez aşılama, 7 kez çatlatma, hepsi negatif, amh 1, kendiliğinden hamile kaldım ama 12 haftalık iken düşük, ilk tüp bebek denemem, 28 nisanda transfer yapıldı, 2 embriyo konuldu,10 mayıs test günüm :)
Hakkında hayırlısı olsun canımmerhaba yaş 43 sebepsiz infertifite, 7 kez aşılama, 7 kez çatlatma, hepsi negatif, amh 1, kendiliğinden hamile kaldım ama 12 haftalık iken düşük, ilk tüp bebek denemem, 28 nisanda transfer yapıldı, 2 embriyo konuldu,10 mayıs test günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?