2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Yok yanlış anlamamış yaptırmış testini negatif çıkmış. Söylemiş doktoruna da hatta doktoru şaşırmış embriyolar çok kaliteliydi nasıl olur falan demişarkadaşım yanlış anlamış olsaydı erken yapmışsın falan derdi herhalde

İşte sen böyle güzel bir kalbe sahip olduğun için Rabbim er ya da geç yüzünü güldürecek çünkü sen isyan etmiyorsun ve Allahtan ne gelecekse baş göz üstüne diyorsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim

Estrofem nerden buldunuz acaba ben bulamıyorum da konu güncel mi

Amin canım benim amin inşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah isteyen bekleyen herkese çok aratmasan nasip etsin

Evet hanımlar yeni bi liste oluşturmaya çalıştık katılmak isteyeni de ekleriz yanlış yazdıklarım varsa düzeltelim söyleyin yeni topiğimiz hayırlı olsun umarım hepiniz pozitif olun
merhaba yaş 43 sebepsiz infertifite, 7 kez aşılama, 7 kez çatlatma, hepsi negatif, amh 1, kendiliğinden hamile kaldım ama 12 haftalık iken düşük, ilk tüp bebek denemem, 28 nisanda transfer yapıldı, 2 embriyo konuldu,10 mayıs test günüm :)

Ilk ve son olur umarim❣
Guzel haberlerinizi aliriz sizin de insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…