- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
Hemen ekliyim sizi demerhaba yaş 43 sebepsiz infertifite, 7 kez aşılama, 7 kez çatlatma, hepsi negatif, amh 1, kendiliğinden hamile kaldım ama 12 haftalık iken düşük, ilk tüp bebek denemem, 28 nisanda transfer yapıldı, 2 embriyo konuldu,10 mayıs test günüm :)
Hadi hayırlı olsun canım inşallah pozitif haberler verirsinKizlae,ben de yola tek yumurta ile devam ediyorum.
Persembe toplama olacak.
3.gun de transfer dusunuyor doktorum.O da pazara denk geliyor.
Bayram sonrasi baya transfer sonucu bekleyecegiz grupta.
Allah bu sefer yuzumuzu guldurur insallah
Ver ver hepimiz meraktayız vallahiValla bende ama aramadı hala
Ben yarın akşam yine kan vereceğim yine de
Geçen sefer adet olduğunda bile bıraktırmayan doktor şimdi Niue böyle diyor anlamadım açıkçasıBana test sonucu için yazan numaraya sordum ilaçları alayım mı bitti devam edeceksem diye ilaçları bırakabilirsiniz doktor bey yoğun arayacak sizi dedi. Yani burdan Dönmez demek istediler olmadı
Yeni gördüm canm. Evet öyle birini bir rahme diğerini de birine koymuştuD deryanintupbebekgunlugu canım bir şey soracam sana çift rahimliydin ya şimdi buldum doktor iki ayrı embriyoyu iki ayrı Rahime yerleştirmişti dimi
Biraz araştırma yaparken gördüm de amacım seni asla üzmek değil ama bu durumda tutma olasılığı çok düşükmüş doktorlar bunu asla tercih etmiyorlarmış sana ne açıklama yaptı doktorun ve onda devam ediyor musunYeni gördüm canm. Evet öyle birini bir rahme diğerini de birine koymuştu
İnan bende hiç anlamadım dün aramadı bile bir şey demedi aşırı gerginim bu konuda gerekirse başka yere taşıycam embriyoları bilmiyorum çok karışığımGeçen sefer adet olduğunda bile bıraktırmayan doktor şimdi Niue böyle diyor anlamadım açıkçası
Canım inşallah degerın yukselır tam sınırdasın bende ilk negatifte yazdım donmedıler aşırı sınır oldum aradın mı kendısını mesajlara geç dönüyor bende aynı durumu yaşadım rabiyaya yazmıştım sureklıİnan bende hiç anlamadım dün aramadı bile bir şey demedi aşırı gerginim bu konuda gerekirse başka yere taşıycam embriyoları bilmiyorum çok karışığım
teşekkür ederim :) benim cesaretimde değil vallahi, başka şehirlerde gittiğim başka başka doktorlar hep aşılamaya ikna ettiler nedense, hep vücudum hazırmış sanırım, hepsi olacağına çok çok inanıp hepsi ile tutmayınca şok oluyordukHemen ekliyim sizi deay 7 kez aşılama ben cesaret edemezdim vallahi inşallah ilk seferde tutar tüp Bebek ve kucağınıza alırsınız
Bakalım bi akşam test sonucun ne gelicek , tekrar transfer olman gerekirse oturur bi konuşursun bakalım nasıl bi yol izleyecek tavrına göre karar verirsin sonuçta bankasının hayırına yapmıyor transfer onun için de Dünya para alıyorİnan bende hiç anlamadım dün aramadı bile bir şey demedi aşırı gerginim bu konuda gerekirse başka yere taşıycam embriyoları bilmiyorum çok karışığım
İşte bazen yaşamamız gerekeni yaşamak zorunda oluyoruz nasibi böyleymiş yaşadığımız herşey bizlere birer tecrübe vardır hepsinde bir hayırteşekkür ederim :) benim cesaretimde değil vallahi, başka şehirlerde gittiğim başka başka doktorlar hep aşılamaya ikna ettiler nedense, hep vücudum hazırmış sanırım, hepsi olacağına çok çok inanıp hepsi ile tutmayınca şok oluyordukama bende 4. ya da 5. den sonra neden bir dur dememişim kendime de hayret ediyorum, doktorlar bizde bilinmeyen olunca gayet uygunsun olarak ikna edip yapıyorlardı, bu kadar beklemez idim en azından ya neyse olması gereken buymuş :) inşallah tutsun amin ...
Yok canım yazmadım valla aramadım da saldım bugün yine bi kan vericem işte bakalım duruma göre eğer Yükseliş olursa yazarım atarım sonucu ama zaten 5 ten düştüyse o zaman yazmam. Artık bayramdan sonra konuşurum sinir de olunmayacak gibi değil doğru düzgün bir açıklama olmadı yaniCanım inşallah degerın yukselır tam sınırdasın bende ilk negatifte yazdım donmedıler aşırı sınır oldum aradın mı kendısını mesajlara geç dönüyor bende aynı durumu yaşadım rabiyaya yazmıştım sureklı
Allah hakkında hayırlısını ve gönlünden geçeni en yakın zamanda versinKızlar ben de bugün kan verdim koca bi 0 çıktıpek umudum yoktu idrar yolu enfeksiyonu oldum kanlı idrar yaptim ilaclar kullandim falan bebeklerin tutunmamasına şaşırmadım ama bi umut insan bekliyor tabi. İnşallah diğer denemede olur diyorum artik napiyim hakkimizda hayırlısı
Aynen canım kesinlikle öyle sadece transfer 8 bin ilaçlar vs 10 bini geçti yani yazıl günah adam akıllı bir şey söylenmedi etmedi ne olacak şu kan sonucum belli olsun bakacağım yapılması gerekenlereBakalım bi akşam test sonucun ne gelicek , tekrar transfer olman gerekirse oturur bi konuşursun bakalım nasıl bi yol izleyecek tavrına göre karar verirsin sonuçta bankasının hayırına yapmıyor transfer onun için de Dünya para alıyor
Pozitif olunca herşey güzelde negatif olunca çekiliyorlar aradan işte bahçeci için bile okumuştum bunu bir kaç kere ama yüreğim hala bi mucizeye inanmak istiyorAynen canım kesinlikle öyle sadece transfer 8 bin ilaçlar vs 10 bini geçti yani yazıl günah adam akıllı bir şey söylenmedi etmedi ne olacak şu kan sonucum belli olsun bakacağım yapılması gerekenlere
İşte aynı şey benım de basıma gelmıstı ben yazıyorum dönen yok rabıaya döndüm kaç saat gecmıs dönen eden yok sinir olmustum bende ver bakalım belkı yukselır tekı tutmuştur belkı Allah’ın işi benı de arkadaş yonlendırmıstı dedım tasıcam dedım ınsan dedım yazar bılmem ne kız bana kendı mesajlarını okuttu 1 gun sonra yazdığı mesajlar bıle war oda tasıcakmıs mesela ama 2.cıde tutunca ve gıdıp konuşunca vazgeçmiş ınsan pısman oluyor bı ama bılemedım bahcecıyle burası asasında kaldım ben mesela orayı çok paracı dedıler bana ama yüzlerce hamılelık haberi paylasıyolarYok canım yazmadım valla aramadım da saldım bugün yine bi kan vericem işte bakalım duruma göre eğer Yükseliş olursa yazarım atarım sonucu ama zaten 5 ten düştüyse o zaman yazmam. Artık bayramdan sonra konuşurum sinir de olunmayacak gibi değil doğru düzgün bir açıklama olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?