2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Canım çok üzüldüm rabbim hakkımız da hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerçekten Çok zorlu yollardan geçiyoruz rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallah

Pozitif olunca herşey güzelde negatif olunca çekiliyorlar aradan işte bahçeci için bile okumuştum bunu bir kaç kere ama yüreğim hala bi mucizeye inanmak istiyor
Aynen canım pozitif olunca onlardan negatif olunca yok ne yardım ne destek çok yazık ama ben hala inanamıyorum neyse haber veririm sonucumu size zaten rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Valla +1 de benden bende ikisi arasında kaldım dediğin gibi o yorumları duyunca vazgeçtim ama bakalım nasip yani neler olacak ne bitecek şu an kestiremiyorum ama döndüklerinde yine yok üzüldüm yok iyiydi bilmem ne derlerse o zaman sıkıntı çıkacak işte. Olumlu yada olumsuz senin bi açıklama yapman lazım parayı anında almayı biliyorlar ama

Aynen canım pozitif olunca onlardan negatif olunca yok ne yardım ne destek çok yazık ama ben hala inanamıyorum neyse haber veririm sonucumu size zaten rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Haberlerini bekliyoruz dört gözle inan şu arefe hürmetine inşallah çok çok dua edicem 170 defa Ayetel Kürsi okuyup dua etmek çok iyiymiş okuyabilirsem okuyacağım bugün senin için

Haberlerini bekliyoruz dört gözle inan şu arefe hürmetine inşallah çok çok dua edicem 170 defa Ayetel Kürsi okuyup dua etmek çok iyiymiş okuyabilirsem okuyacağım bugün senin için
Yaa o kadar güzel kalplisin ki canım benim Allah razı olsun duaların güzel dileklerin yeter okumuş kadar oldum bunu dedin ya bana rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Vende öyle ıste kaldım arada sonuçta ortada bı para var ve bu paralar nasıl kazanılıp verıyolar ben bu iş için arabamı sattım ve bana bız senden çok umıtlıydık embrıyolar guzeldı ee dedım o zaman nerde sorun dedım eksık bı tahlıl mı var yaptıralım yanı sonuçta ınsanlar bu iş ıcın dünya para harcılyolar acaba dıyorum sırf para ıcın mı yapıyorlar bende böyle ortada kaldım 2.için fazla ümidim kalmadı işin açıkcası umarım sen suprız yaparsın da bıze bende korkumu yenerim sayende

Yaa o kadar güzel kalplisin ki canım benim Allah razı olsun duaların güzel dileklerin yeter okumuş kadar oldum bunu dedin ya bana rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Burda birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz kalbimizde haset olmadan kendimiz gibi seviniyoruz başka hamilelik haberleri üzse de burdakiler hepimize umut oluyor yada hepimizi birden üzüyor inşallah bir gün yüzlerimiz gülerek te yazmak nasip olur , aminnn inşallah tüm hepimiz için güzel haberler diliyorum

Tüp bebek sürecine başlıyorum bende..

Heralde canım az paralar değil dediğim gibi ne gerekiyorsa baştan söyle yapalım zaten ağızlarının içine bakıyoruz ne deşeler yapıyoruz bir sürü ilaç vs alıyoruz vücudumuza maddi manevi kolay bir süreç değil. Bilmiyorum eşim bile aynısını dedi bilerek mi yapıyorlar nasıl olsa bar embriyo geride en sonuncusunu mu yapacaklar vs insanın aklıma gelmiyor değil ama o kadar da olmaz insanım umutlarınile oynanmaz hak yani bu sonuçta. İnşallah canım ben daha oraya giden tanıdığım kimseden duymadım sen varsın benim 2.denemem bir arkadaşım var o negatif minikmıcizem ne olacak bakalım inşallah o pozitif çıkar da hayırlısı ile birde bi tanıdığım daha var o henüz transfer olmadı etrafındakilerden pozitif alsam belki biraz ümitlenicem ama yok

Yaş 30.. 2 klomen 1 aşılama olumsuz.. 3 cm çikolata kisti ve eşte ileriz hız azlığı..Diyarbakır Bahçeci de Zeki Akkum ile tedaviye başlamayı düşünüyoruz..

Aynen öyle gerçekten bu uğurda emek harcayan çaba sarfeden herkese o kadar çok dua ediyorum ki dediğim gibi bizde biraya bir gün yüzümüz gülerek yazacağız rabbim çok aratmasam inşallah nasip eder ve kucağımıza alırız bizde

Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Hoş bulduk canımm
Çok güzel olmuş bu topic.. Keşke kimsenin gelmesine gerek kalmasa ama yine de ortak paydada olacağımız insanlarla konuşmak iyi gelir insana..
Gerçek hayatta çevremizden kaç kişi tüp bebekle uğraşıyor ki.. Yani kimseyle konuşulmuyor malesef bu konular.. Anlamıyorlar..

Benım iş arkadaşım gıttı o yonlendırmıstı benı yoksa ben bahcecıye gıdecektım onun tavsıyesı üzerine işte ben hıc umıtlı degılım işin açıkcası çünkü hersey temız eee sorunum nerde benım o zaman gel 2.cıye başlayalım başlayalım da başlamasına ama nasıl neyle ınan bılemıyorum ya 2.ıcın yaptırsam mı oraya dıye aynı şey olacak dıye bakıyorum eşimde hıc umutlu degıl olmıcak dıyor bu hastane hasıl hastane dıyor kanamam vardı ve ben işte çalıştım arkadaşa dedım sen kendını düşünmen lazım dıyor gelmeseydin dınlen dıyor ya ben bu süreçten ilk defa gecıyorum senn degıl bana bunu doktorun söylemesi lazım esım arıyor kan ver dedı sureklı 2 günde ya ben sonucumu gördüm ilk seferde daha ne gerek war ve o zaman devlettekı acıller kaldırmış kan testını kadındoguma da sureklı randevu yok özel bana 200 lıra dedı ya kan testını cıdden bu ınsanlar nasıl evlat sahıbı olacak Allah askına cıdden

Damdan düşenin hâlinden damdan düşer anlar yalnızca bizlerde bu kadar şeyler yaşamayı oramızı buramızı morartan iğlener yemeyi tonla para harcamayı seçtiğimiz den olmuyor hiçbiri ama burda hikayelerimize benzer hikayeler görmek yalnız olmadığını bu yolda birlikte yürüyen insanlar tanımak gerçekten bu süreci daha kolay geçiriyor bence aklına takılan sorabiliyorsun sevincini paylaşıyorsun üzümtünü paylaşıyorsun ve bunun asla yargılanıp saçma sapan cümleler duymuyorsun -ayyy sende kafaya çok takıyorsun gibi stres yapma ondan olmaz gibi - inşallah ilk tedavinde pozitif sonuç alıp anneler kervanına terfi edersin sende

Arkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477 çok şükür darısı sizlerin başına
Çok ama çok sevindim hepimize umut ol enerjimizi değiştir İnşallah Her olumsuz olumluya dönsün, ozmut bugün değerinina rttığını öğrensin vs vs çok sevindim gerçekten sağlıkla artsın değerin ,İnşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun

Ahh ağzından bal damlıyor inşallahhh inşallah ilkte pozitifi görenlerden olurumm iğne fobisi olan biri olarak tüp bebek süreci benim için çok korkunç görünüyor ama başa gelen çekilir yapacak hiç bir şey yok.. Kendimi bebişime kavuşmuş olarak hayal edip dayanmaya çalışıcam bu sürece..

Ahh o kafaya takma stres yapma olur diyenlerin ağzına kürekle vurasım var çok biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…