İnan bebek isteyene kadar hayatımda en fazla 6 kere falan kalçamdab iğne yemişimdir ama bebek istyeme başladığımdan beri bir sürü ovitrella kaç kere kalçadan 2 kere aşılamalar için tüp Bebek sürecindeki iğneler ayrı bide ben Şubat'ta başladım tümmmm ilaçlarımı kullandım ama opu zamanı covit pozitif çıktı iptal oldu hepsi ama ben iğneleri hepppp vurulmuştum Mart'ta bir daha yer misin yemez misin tekrar vuruldumAhh ağzından bal damlıyor inşallahhh inşallah ilkte pozitifi görenlerden olurummiğne fobisi olan biri olarak tüp bebek süreci benim için çok korkunç görünüyor ama başa gelen çekilir yapacak hiç bir şey yok.. Kendimi bebişime kavuşmuş olarak hayal edip dayanmaya çalışıcam bu sürece..
Ahh o kafaya takma stres yapma olur diyenlerin ağzına kürekle vurasım varçok biliyorlar
Yaaaaaaaa hadi hayırlı olsun maşallah çok iyi çıkmış kız çift transfer miydi seninArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
Yaaa üzülüyorum böyle negatif leri görünce bi yandan pozitif leri görüp mutlu oluyoruz, enfeksiyon dan kaynaklı mı tutmadıki acabaKızlar ben de bugün kan verdim koca bi 0 çıktıpek umudum yoktu idrar yolu enfeksiyonu oldum kanlı idrar yaptim ilaclar kullandim falan bebeklerin tutunmamasına şaşırmadım ama bi umut insan bekliyor tabi. İnşallah diğer denemede olur diyorum artik napiyim hakkimizda hayırlısı
Pozitif olunca bizden negatif olursa Allahtan demeye getiriyorlardır.. Nasip değilmiş vs gibi..Pozitif olunca herşey güzelde negatif olunca çekiliyorlar aradan işte bahçeci için bile okumuştum bunu bir kaç kere ama yüreğim hala bi mucizeye inanmak istiyor
Yaaaa inanmıyorummm nasıl şansızlık.. Ben de ilk klomen tedavimde covid oldum yarım kaldı sonraki ilk aşılama da aşılama zamanı covid oldum iptal oldu.. Toplasan 10 tane gonalf 2 ovitrella vurulmuşumdur..İnan bebek isteyene kadar hayatımda en fazla 6 kere falan kalçamdab iğne yemişimdir ama bebek istyeme başladığımdan beri bir sürü ovitrella kaç kere kalçadan 2 kere aşılamalar için tüp Bebek sürecindeki iğneler ayrı bide ben Şubat'ta başladım tümmmm ilaçlarımı kullandım ama opu zamanı covit pozitif çıktı iptal oldu hepsi ama ben iğneleri hepppp vurulmuştum Mart'ta bir daha yer misin yemez misin tekrar vuruldumşimdi de transfer için kan sulandırıcı ve progestan vermiş bide onları yicez burda iğne hepimizin korkulu rüyası ama yumurta geliştici iğneler o kadar acıtmıyor inan kan verirken bile tansiyon u düşüp bayılan biri olarak diyorum beni tabi artık alıştım
Valla İnan hiç bilmiyorum canım bu işte yeniyiz ne derlerse inanıyoruz yapmaya çalışıyoruz işte onlar da bizim ümitlerimizle umutlarımızla oynamıyordur .. tabi canım bende kanamam varken kan verdim vs vs aynı şeyleri yaşadık.. rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyim kiBenım iş arkadaşım gıttı o yonlendırmıstı benı yoksa ben bahcecıye gıdecektım onun tavsıyesı üzerine işte ben hıc umıtlı degılım işin açıkcası çünkü hersey temız eee sorunum nerde benım o zaman gel 2.cıye başlayalım başlayalım da başlamasına ama nasıl neyle ınan bılemıyorum ya 2.ıcın yaptırsam mı oraya dıye aynı şey olacak dıye bakıyorum eşimde hıc umutlu degıl olmıcak dıyor bu hastane hasıl hastane dıyor kanamam vardı ve ben işte çalıştım arkadaşa dedım sen kendını düşünmen lazım dıyor gelmeseydin dınlen dıyor ya ben bu süreçten ilk defa gecıyorum senn degıl bana bunu doktorun söylemesi lazım esım arıyor kan ver dedı sureklı 2 günde ya ben sonucumu gördüm ilk seferde daha ne gerek war ve o zaman devlettekı acıller kaldırmış kan testını kadındoguma da sureklı randevu yok özel bana 200 lıra dedı ya kan testını cıdden bu ınsanlar nasıl evlat sahıbı olacak Allah askına cıdden
Çok sevindim canım rabbim daim eylesin kucağına almak nasip olsun inşallahArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
Amin canım inşallahÇok ama çok sevindim hepimize umut ol enerjimizi değiştir İnşallahHer olumsuz olumluya dönsün, ozmut bugün değerinina rttığını öğrensin vs vs çok sevindim gerçekten sağlıkla artsın değerin ,İnşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun
Yaaa şu covit resmen hepimizin başına bela olmuş yaaa bu nedirYaaaa inanmıyorummm nasıl şansızlık.. Ben de ilk klomen tedavimde covid oldum yarım kaldı sonraki ilk aşılama da aşılama zamanı covid oldum iptal oldu.. Toplasan 10 tane gonalf 2 ovitrella vurulmuşumdur..
Aynen yumurta geliştiriciler yine neyse de tutunması için verilecek iğne serumlar daha acıtır heralde.. Off davulun sesi uzaktan çokk kötü geliyor
Transfer tarihin ne zaman
ayyyyy harika haber maşallah maşallah tü tü tü maşallah :)Arkadaşlar ben geldiiiimmmm
Sorumsuzlukmu nedır ınan bılmıyorum ama ınsallah bebeklerin senledır duam senınle canım bugun mu vereceksin kanValla İnan hiç bilmiyorum canım bu işte yeniyiz ne derlerse inanıyoruz yapmaya çalışıyoruz işte onlar da bizim ümitlerimizle umutlarımızla oynamıyordur .. tabi canım bende kanamam varken kan verdim vs vs aynı şeyleri yaşadık.. rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyim ki
Sorumsuzluk bence canımSorumsuzlukmu nedır ınan bılmıyorum ama ınsallah bebeklerin senledır duam senınle canım bugun mu vereceksin kan
Öyle deme senlık bı durum yok sen elınden gelenin fazlasını yaptın ben ınanıyorum aklına kötü şeyler getırme ama senın de benımde bı yerde eksık yapılan bırsey war yoksa neden olmasın ki atlanılan bısey warSorumsuzluk bence canım
Evet dışardayım şimdi ama sanki kanamam başladı bi kontrol edeyim de bakalım
Ayyy çokk heyecanlı hadi inşallahhh tutunsun miniğinnnYaaa şu covit resmen hepimizin başına bela olmuş yaaa bu nedirbayramın 2. Günü kan vericem henüz belli değil ama bayramda sonra 1 hafta içinde olur transfer im tahmini
Çok şükür evet canım çift embriyo transferiYaaaaaaaa hadi hayırlı olsun maşallah çok iyi çıkmış kız çift transfer miydi senin
Ben kendimi suçlamıyorum ya dediğim gibi elimden gelen herşeyi yaptım ben yani ya nasip olmuyor yada eksik yapılan bir şey var. Su gibi akıntı gelmiş adet oldum sandımÖyle deme senlık bı durum yok sen elınden gelenin fazlasını yaptın ben ınanıyorum aklına kötü şeyler getırme ama senın de benımde bı yerde eksık yapılan bırsey war yoksa neden olmasın ki atlanılan bısey war
Ozmut hamilelerin duası kabul olur derler ya inan ki şu saatten sonra sen ve senin gbi bekleyişte olanlar için hep dua edicem bu benim 5 senelik tedavimin ardından aldığım sonuç. Yani demem o ki çok yıprandım ve sonuç çok şükürÇok sevindim canım rabbim daim eylesin kucağına almak nasip olsun inşallah
ayyy canım duaların kabul olsun, bebeğin sağlıkla doğsun inşallah, 14 yılın mücadelesi var bende inşallah sonuç güzel çıkar :)Ozmut hamilelerin duası kabul olur derler ya inan ki şu saatten sonra sen ve senin gbi bekleyişte olanlar için hep dua edicem bu benim 5 senelik tedavimin ardından aldığım sonuç. Yani demem o ki çok yıprandım ve sonuç çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?