2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

İnan bebek isteyene kadar hayatımda en fazla 6 kere falan kalçamdab iğne yemişimdir ama bebek istyeme başladığımdan beri bir sürü ovitrella kaç kere kalçadan 2 kere aşılamalar için tüp Bebek sürecindeki iğneler ayrı bide ben Şubat'ta başladım tümmmm ilaçlarımı kullandım ama opu zamanı covit pozitif çıktı iptal oldu hepsi ama ben iğneleri hepppp vurulmuştum Mart'ta bir daha yer misin yemez misin tekrar vuruldum şimdi de transfer için kan sulandırıcı ve progestan vermiş bide onları yicez burda iğne hepimizin korkulu rüyası ama yumurta geliştici iğneler o kadar acıtmıyor inan kan verirken bile tansiyon u düşüp bayılan biri olarak diyorum beni tabi artık alıştım

Arkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477 çok şükür darısı sizlerin başına
Yaaaaaaaa hadi hayırlı olsun maşallah çok iyi çıkmış kız çift transfer miydi senin

Yaaa üzülüyorum böyle negatif leri görünce bi yandan pozitif leri görüp mutlu oluyoruz, enfeksiyon dan kaynaklı mı tutmadıki acaba

Pozitif olunca herşey güzelde negatif olunca çekiliyorlar aradan işte bahçeci için bile okumuştum bunu bir kaç kere ama yüreğim hala bi mucizeye inanmak istiyor
Pozitif olunca bizden negatif olursa Allahtan demeye getiriyorlardır.. Nasip değilmiş vs gibi..
Çok ciddi bir süreç keşke bütün merkezler gerçekten ellerinden gelen her şeyi yapsalar.

Yaaaa inanmıyorummm nasıl şansızlık.. Ben de ilk klomen tedavimde covid oldum yarım kaldı sonraki ilk aşılama da aşılama zamanı covid oldum iptal oldu.. Toplasan 10 tane gonalf 2 ovitrella vurulmuşumdur..
Aynen yumurta geliştiriciler yine neyse de tutunması için verilecek iğne serumlar daha acıtır heralde.. Off davulun sesi uzaktan çokk kötü geliyor
Transfer tarihin ne zaman

Valla İnan hiç bilmiyorum canım bu işte yeniyiz ne derlerse inanıyoruz yapmaya çalışıyoruz işte onlar da bizim ümitlerimizle umutlarımızla oynamıyordur .. tabi canım bende kanamam varken kan verdim vs vs aynı şeyleri yaşadık.. rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyim ki

Amin canım inşallah Ama iğneleri yapmadım da karın kaşık ağrısı başladı reglim gelecek heralde

Yaaa şu covit resmen hepimizin başına bela olmuş yaaa bu nedir bayramın 2. Günü kan vericem henüz belli değil ama bayramda sonra 1 hafta içinde olur transfer im tahmini

Sorumsuzlukmu nedır ınan bılmıyorum ama ınsallah bebeklerin senledır duam senınle canım bugun mu vereceksin kan

Sorumsuzlukmu nedır ınan bılmıyorum ama ınsallah bebeklerin senledır duam senınle canım bugun mu vereceksin kan
Sorumsuzluk bence canım
Evet dışardayım şimdi ama sanki kanamam başladı bi kontrol edeyim de bakalım

Sorumsuzluk bence canım
Evet dışardayım şimdi ama sanki kanamam başladı bi kontrol edeyim de bakalım
Öyle deme senlık bı durum yok sen elınden gelenin fazlasını yaptın ben ınanıyorum aklına kötü şeyler getırme ama senın de benımde bı yerde eksık yapılan bırsey war yoksa neden olmasın ki atlanılan bısey war

Yaaa şu covit resmen hepimizin başına bela olmuş yaaa bu nedir bayramın 2. Günü kan vericem henüz belli değil ama bayramda sonra 1 hafta içinde olur transfer im tahmini
Ayyy çokk heyecanlı hadi inşallahhh tutunsun miniğinnn transfer de anestezili mi oluyor

Ben kendimi suçlamıyorum ya dediğim gibi elimden gelen herşeyi yaptım ben yani ya nasip olmuyor yada eksik yapılan bir şey var. Su gibi akıntı gelmiş adet oldum sandım

Çok sevindim canım rabbim daim eylesin kucağına almak nasip olsun inşallah
Ozmut hamilelerin duası kabul olur derler ya inan ki şu saatten sonra sen ve senin gbi bekleyişte olanlar için hep dua edicem bu benim 5 senelik tedavimin ardından aldığım sonuç. Yani demem o ki çok yıprandım ve sonuç çok şükür

ayyy canım duaların kabul olsun, bebeğin sağlıkla doğsun inşallah, 14 yılın mücadelesi var bende inşallah sonuç güzel çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…