2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Amin canım amin inşallah duaların da dualarımız da kabul olur Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç ben tüp bebek için Aralık ayından beri uğraşıyorum covid oldum opü iptal oldu öyle böyle 2.denemem oldu o da negatif daha öncesinde doğal dış gebelik ve kimyasal oldu yani gerçekten zor rabbim yardım etsin bizlere Bizde inşallah senin ve sizin gibi hayırlı haberler alabiliriz inşallah

Öyle bir karar almak zorunda kalmak daha zor bir durum bence. Böyle bir risk varsa nasıl iki tane embriyo koydular ki. İnşallah öyle bi mecburiyette kalmazsınız sağlıkla gelirler dünyaya
Canım 5. transferimdi bunlar hem son embiriyolarımdı hemde tutmuyordu tek embiriyolar 5. gündü hepsi. Doktorum çiftli dondurulan son embiriyolarımı denerken tek koyarsak biri çöp olacak mecburen ama risk iki tane dedi bizde şimle düşündük en azından şansımızı arttıralım çöp olmasın boşuna tutarsa tutar tutmazsa napalım herşey allahtan dedik. zaten sonuncu oldukları için hiç tutar gözüylede bakmamıştık çok boş vermiştik yeni hastane yeniden yumurta toplamaya hazırlıyorduk kendimizi ama şaka gibi tuttu bakalım şimdi çift mi tek mi :) 6.5-7 aya kadar taşırsın derlerse ikisinide tutucam ama risk derlerse biri mecburen gidicek allahtan herşey kaderci olduk artık

Yok transfer aynı aşılama gibi zorlu bi Yanı yok anestezi sis oluyor, miniklerinnnnn çift emriyo konulacak
Aşılamayı o kadar gözümde büyütmüştüm ki o spekulum nasıl takılcak nolcak canım çok yancak diye uykularım kaçmıştı ama hiç bir zorluğu yokmuş
Yaaa ikiz olcak demekkk yaş kaç bu arada. Allahım inşallahhh sımmsıkı tutunsunlarrr sağlıklaaaa bebişlerine kavuşmana çokk az kaldı demekkk

Ben kendimi suçlamıyorum ya dediğim gibi elimden gelen herşeyi yaptım ben yani ya nasip olmuyor yada eeksik yapılan bir şey var. Su gibi akıntı gelmiş adet oldum sandım
Evet bı yerde eksıklık war yoksa neden olmasın sorun yok bırsey yok kan vermedın hala dımı

Doktorla görüştün mü peki sonucu alınca,
Ne dedi tedaviye nasıl devam edilecek ?
Herşey kısmet üzme kendini sakın inşallah pozitifli günlerde gelecek .

Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Canım test yaptığından beri seni takip diyorum. Enerjin öyle geçtiki bana inşallah dedim hep.
Seni üzmek asla istemem ama 5 pozitif değer olarak değerlendirilmiyor. İlaçlarını bırak demeleri bu yüzden. Keşke doktor seninle görüşüp bi açıklama yapsaymış sende böyle soru işaretleri içinde kalmazdın çünkü bizim isteğimiz umudumuz hep bi acaba dedirtiyor bize..

Canım kasık bölgemde ve belimde ağrı vardı. Yani kasığımda bi hassasiyet yani içi su dolu gbi hissettim. Ama en belirgin özelliğim bel ağrımdı tabi aşırı sinir hali de vardı
Bunların aynısı bende de vardı ama sonucum negatif oldu doktorumda belirti bu kadar erken süreçte olmaz demişti.
Belirti aramamak lazım her vücut farklı bizim belirti olarak değerlendirdiğimiz birçok şey psikolojik..
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Kuzucum hayırlısı olsun diyelim dünkünde de böyle yazıyorsa 5ten küçük demişler zaten sonuç kağıdında, başında küçüktür işareti var o yüzden ilaçları bıraktırmıştır doktor ama dönmemesi büyük sorun affedilir bir şey değil. Herneyse şimdi bunları unut, önüne bak artık dinlenme zamanı. Söylemesi kolay belki ama hayırlısı bu ben elimden geleni yaptım demekten başka yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…