Amin canım amin inşallah duaların da dualarımız da kabul olurOzmut hamilelerin duası kabul olur derler ya inan ki şu saatten sonra sen ve senin gbi bekleyişte olanlar için hep dua edicem bu benim 5 senelik tedavimin ardından aldığım sonuç. Yani demem o ki çok yıprandım ve sonuç çok şükür
Yok transfer aynı aşılama gibi zorlu bi Yanı yok anestezi sis oluyor, miniklerinnnnnAyyy çokk heyecanlı hadi inşallahhh tutunsun miniğinnntransfer de anestezili mi oluyor
İkiside tutumu o zaman ya değerin güzel çıkmış çünküÇok şükür evet canım çift embriyo transferi
Ya hayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi lütfen paylaş bizimleArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
ayy banada 2 embriyo kondu :) ayy inşallah olsun :)Yok transfer aynı aşılama gibi zorlu bi Yanı yok anestezi sis oluyor, miniklerinnnnnçift emriyo konulacak
Hadi inşallah ikiside tutunur sana da ikiz anneler kervanına katılırızayy banada 2 embriyo kondu :) ayy inşallah olsun :)
Canım 5. transferimdi bunlar hem son embiriyolarımdı hemde tutmuyordu tek embiriyolar 5. gündü hepsi. Doktorum çiftli dondurulan son embiriyolarımı denerken tek koyarsak biri çöp olacak mecburen ama risk iki tane dedi bizde şimle düşündük en azından şansımızı arttıralım çöp olmasın boşuna tutarsa tutar tutmazsa napalım herşey allahtan dedik. zaten sonuncu oldukları için hiç tutar gözüylede bakmamıştık çok boş vermiştik yeni hastane yeniden yumurta toplamaya hazırlıyorduk kendimizi ama şaka gibi tuttu bakalım şimdi çift mi tek mi :) 6.5-7 aya kadar taşırsın derlerse ikisinide tutucam ama risk derlerse biri mecburen gidicek allahtan herşey kaderci olduk artıkÖyle bir karar almak zorunda kalmak daha zor bir durum bence. Böyle bir risk varsa nasıl iki tane embriyo koydular ki. İnşallah öyle bi mecburiyette kalmazsınız sağlıkla gelirler dünyaya
ayy evet valla katılırız :)Hadi inşallah ikiside tutunur sana da ikiz anneler kervanına katılırız
Aşılamayı o kadar gözümde büyütmüştüm ki o spekulum nasıl takılcak nolcak canım çok yancak diye uykularım kaçmıştı ama hiç bir zorluğu yokmuşYok transfer aynı aşılama gibi zorlu bi Yanı yok anestezi sis oluyor, miniklerinnnnnçift emriyo konulacak
Evet bı yerde eksıklık war yoksa neden olmasın sorun yok bırsey yok kan vermedın hala dımıBen kendimi suçlamıyorum ya dediğim gibi elimden gelen herşeyi yaptım ben yani ya nasip olmuyor yada eeksik yapılan bir şey var. Su gibi akıntı gelmiş adet oldum sandım
Verdim yeni haber veririm sonucu bakalımEvet bı yerde eksıklık war yoksa neden olmasın sorun yok bırsey yok kan vermedın hala dımı
Dualarım senınle ınsallah yukselırVerdim yeni haber veririm sonucu bakalım
Doktorla görüştün mü peki sonucu alınca,Kızlar ben de bugün kan verdim koca bi 0 çıktıpek umudum yoktu idrar yolu enfeksiyonu oldum kanlı idrar yaptim ilaclar kullandim falan bebeklerin tutunmamasına şaşırmadım ama bi umut insan bekliyor tabi. İnşallah diğer denemede olur diyorum artik napiyim hakkimizda hayırlısı
Canım kasık bölgemde ve belimde ağrı vardı. Yani kasığımda bi hassasiyet yani içi su dolu gbi hissettim. Ama en belirgin özelliğim bel ağrımdı tabi aşırı sinir hali de vardıYa hayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi lütfen paylaş bizimle
Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçtaDualarım senınle ınsallah yukselır
Canım test yaptığından beri seni takip diyorum. Enerjin öyle geçtiki bana inşallah dedim hep.Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Bunların aynısı bende de vardı ama sonucum negatif oldu doktorumda belirti bu kadar erken süreçte olmaz demişti.Canım kasık bölgemde ve belimde ağrı vardı. Yani kasığımda bi hassasiyet yani içi su dolu gbi hissettim. Ama en belirgin özelliğim bel ağrımdı tabi aşırı sinir hali de vardı
Çooooooook sevindimArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
Kuzucum hayırlısı olsun diyelim dünkünde de böyle yazıyorsa 5ten küçük demişler zaten sonuç kağıdında, başında küçüktür işareti var o yüzden ilaçları bıraktırmıştır doktor ama dönmemesi büyük sorun affedilir bir şey değil. Herneyse şimdi bunları unut, önüne bak artık dinlenme zamanı. Söylemesi kolay belki ama hayırlısı bu ben elimden geleni yaptım demekten başka yapacak bir şey yok.Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?