2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Allah ım çiftse de tekse de sorunsuz kucağına almayı nasip eder inşallah ve evet dediğin gibi boşverince oluyo galiba. 2 klomen tedavisinden negatif sonuç alınca 1 ay dinlenin sonra ki ay devam edelim demişti doktorum. Dinlenin dediği ay hamile kalma ihtimalini hiç düşünmediğim için galiba kendiliğinden hamile kalmıştım

Benim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydı yaş 27 Aynen inşallah ikizlerim olucak şurada bi
Haftaya sonraya transfer inşallah

Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Aynen 8 -9 çıkması gerekirdi en azından ne diyelim ki şimdi biz insanın yazacak kelimesi de olmuyor bu durum da cidden tatilini yap gel doktorunla tekrar planla bakalım neler diyecek genetik test belki zaten histeroskopi yi mutlak yaptır şuan çok üzüldüm gerçekten kalbimden hep pozitif olarak düşündüm hep bi Umut vardı ama

Benim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydı yaş 27 Aynen inşallah ikizlerim olucak şurada bi
Haftaya sonraya transfer inşallah
Sen böyle ikiz ikiz dedikçe ben de gaza geliyorum bak

Hiç bilmiyorum ki açıkçası ikiz olma ihtimali beni korkutuyor
Bi de 6 yaşında bi kızım var çünkü rabbim sağlık versin
Daha önce doğum yapanlarda tek olunca da beta yüksek çıkabiliyor Muş belki ondan dır o zaman hayırlısıyla devamı da gelsin inşallah

Evet haklısınız zaten çoğu pozitif olan göğüs ağrısından da bahsetmişti o bende hiç yoktu. Aslında var olan belirtiler aynı zamanda regl olma belirtileri de
Bugün pozitif olduğumu öğrenince gün boyu miğde bulantısı hissettim ve bu mesela tam psikolojik bi örnek

Sen böyle ikiz ikiz dedikçe ben de gaza geliyorum bak
Ben beynime talimatı veriyorum bilinç altıma işliyorum hep belki beni kaild alıp ikisini de kucaklar rahmim kendimi şimdiden ikiz anası olmaya odakladım Trendyol da gezerken bile ikizli şeylere bakıyorum, ikiz olursa arabamız küçük gelir diye araba modellerinde bile bakıyoruz o derece bizde yani

Ahahahahaha harikaabana tek embriyo transferi olacak benim de belki tek yumurta ikizlerim olur ben de ikizli şeylere bakayım en iyisi ahahahah

Ahahahahaha harikaabana tek embriyo transferi olacak benim de belki tek yumurta ikizlerim olur ben de ikizli şeylere bakayım en iyisi ahahahah
Belli plmaz o işler burda 2 transfer olup 3 ü olan var sonuçta herşey olabilir hayal kurmak bedava sonuçta olmazsw da napalm yeni bi tedavi de yeni hayaller kurarım sonra

Yok canım ya burda herkes birbirinin iyiliğini güzelliğini istiyor zaten kimse birbirini çok üzmek istemiyor ama gerçekleri de duymak lazım yalancı bir şeye kapılmaya gerek yok yani bende farkındaydım zaten başından beri. Bugünde sadece artacak mı ne olacak diye bakmak istedim sadece. Evet açıklama olmadı dönüş olmadı şundan dolayı oldu vs denmedi çok saçma bir durum var ortada sinirimi bozanda bu aslında. Rabbim hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Aynen bebiş hayırlısı böyleymiş rabbim daha güzel zaman da hayırlısını sağlıklsını nasip etsin inşallah Kesinlikle affedilir bir şey değil çünkü ortada bir olumsuzluk var hayır şu da olabilirdi ben pozitif olup kanama vs yaşasam bu şekilde dönüş alamayacak mıyım yani bu lakayıtsızlık nedir? Ama bunu konuşacağım yani gerekirse de değiştiricem ben güvendim kendisine içime başta çok sinmişti ama bu 2.tecrübemde gerçekten sinirlerim bozuldu. Ya ben zaten elimden gelen her şeyi yaptım geçen transfer de kabız oldum diye haftalar önceden başladım düzene sokmaya ilaçlarım düzenli ne bilim beslenme aynı şekilde daha ne olsun ya rabbim nasip etmiyor yada burda eksik kalan bir şey var artık öğreneceğiz onu da şu bayram vs geçişinde

Aynen canım şu an tatil yolundayım yani unuttum bile bir kaç gün buralarda olamayabilirim dağıtayım kendimi artık dönüşte bakıcam olmadı başka doktorla görüşecek vs ayarlayacağım ama zaten transfer Eylül ekime kadar düşünmüyorum

Ooooo hadi güzel güzel gez dolaş bakalım eylüle kadar bizi yalnız bırakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…