Gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar ben geldiiiimmmm
Bugün 12. Günüm ve az önce kan sonucum çıktı ve sonuç 477çok şükür darısı sizlerin başına
Alla allah neden böyle çıkıyor doktor dondumu sanaYine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Allah ım çiftse de tekse de sorunsuz kucağına almayı nasip eder inşallahCanım 5. transferimdi bunlar hem son embiriyolarımdı hemde tutmuyordu tek embiriyolar 5. gündü hepsi. Doktorum çiftli dondurulan son embiriyolarımı denerken tek koyarsak biri çöp olacak mecburen ama risk iki tane dedi bizde şimle düşündük en azından şansımızı arttıralım çöp olmasın boşuna tutarsa tutar tutmazsa napalım herşey allahtan dedik. zaten sonuncu oldukları için hiç tutar gözüylede bakmamıştık çok boş vermiştik yeni hastane yeniden yumurta toplamaya hazırlıyorduk kendimizi ama şaka gibi tuttu bakalım şimdi çift mi tek mi :) 6.5-7 aya kadar taşırsın derlerse ikisinide tutucam ama risk derlerse biri mecburen gidicek allahtan herşey kaderci olduk artık
Üzülmeni istemiyorum ama sonuç 5 den küçüktür çıkmış yani gebelik yok demekYine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Benim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydıAşıla mayı o kadar gözümde büyütmüştüm ki o spekulum nasıl takılcak nolcak canım çok yancak diye uykularım kaçmıştı ama hiç bir zorluğu yokmuş
Yaaa ikiz olcak demekkk yaş kaç bu arada. Allahım inşallahhh sımmsıkı tutunsunlarrr sağlıklaaaabebişlerine kavuşmana çokk az kaldı demekkk
Hiç bilmiyorum ki açıkçası ikiz olma ihtimali beni korkutuyorİkiside tutumu o zaman ya değerin güzel çıkmış çünkü
Aynen 8 -9 çıkması gerekirdi en azındanYine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Sen böyle ikiz ikiz dedikçe ben de gaza geliyorum bakBenim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydıyaş 27 Aynen inşallah ikizlerim olucak şurada bi
Haftaya sonraya transfer inşallah
Daha önce doğum yapanlarda tek olunca da beta yüksek çıkabiliyor Muş belki ondan dır o zamanHiç bilmiyorum ki açıkçası ikiz olma ihtimali beni korkutuyor
Bi de 6 yaşında bi kızım var çünkü rabbim sağlık versin
Evet haklısınız zaten çoğu pozitif olan göğüs ağrısından da bahsetmişti o bende hiç yoktu. Aslında var olan belirtiler aynı zamanda regl olma belirtileri deBunların aynısı bende de vardı ama sonucum negatif oldu doktorumda belirti bu kadar erken süreçte olmaz demişti.
Belirti aramamak lazım her vücut farklı bizim belirti olarak değerlendirdiğimiz birçok şey psikolojik..
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ben beynime talimatı veriyorum bilinç altıma işliyorum hep belki beni kaild alıp ikisini de kucaklar rahmim kendimi şimdiden ikiz anası olmaya odakladım Trendyol da gezerken bile ikizli şeylere bakıyorum, ikiz olursa arabamız küçük gelir diye araba modellerinde bile bakıyoruz o derece bizde yaniSen böyle ikiz ikiz dedikçe ben de gaza geliyorum bak
Ahahahahaha harikaaBen beynime talimatı veriyorum bilinç altıma işliyorum hep belki beni kaild alıp ikisini de kucaklar rahmim kendimi şimdiden ikiz anası olmaya odakladım Trendyol da gezerken bile ikizli şeylere bakıyorum, ikiz olursa arabamız küçük gelir diye araba modellerinde bile bakıyoruz o derece bizde yani
Belli plmaz o işler burda 2 transfer olup 3 ü olan var sonuçta herşey olabilirAhahahahaha harikaabana tek embriyo transferi olacak benim de belki tek yumurta ikizlerim olur ben de ikizli şeylere bakayım en iyisi ahahahah
Yok canım ya burda herkes birbirinin iyiliğini güzelliğini istiyor zaten kimse birbirini çok üzmek istemiyor ama gerçekleri de duymak lazım yalancı bir şeye kapılmaya gerek yok yani bende farkındaydım zaten başından beri. Bugünde sadece artacak mı ne olacak diye bakmak istedim sadece. Evet açıklama olmadı dönüş olmadı şundan dolayı oldu vs denmedi çok saçma bir durum var ortada sinirimi bozanda bu aslında. Rabbim hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeCanım test yaptığından beri seni takip diyorum. Enerjin öyle geçtiki bana inşallah dedim hep.
Seni üzmek asla istemem ama 5 pozitif değer olarak değerlendirilmiyor. İlaçlarını bırak demeleri bu yüzden. Keşke doktor seninle görüşüp bi açıklama yapsaymış sende böyle soru işaretleri içinde kalmazdın çünkü bizim isteğimiz umudumuz hep bi acaba dedirtiyor bize..
Aynen bebiş hayırlısı böyleymiş rabbim daha güzel zaman da hayırlısını sağlıklsını nasip etsin inşallahKuzucum hayırlısı olsun diyelim dünkünde de böyle yazıyorsa 5ten küçük demişler zaten sonuç kağıdında, başında küçüktür işareti var o yüzden ilaçları bıraktırmıştır doktor ama dönmemesi büyük sorun affedilir bir şey değil. Herneyse şimdi bunları unut, önüne bak artık dinlenme zamanı. Söylemesi kolay belki ama hayırlısı bu ben elimden geleni yaptım demekten başka yapacak bir şey yok.
Yok canım dönmesine de gerek yok artık bayramdan sonra gidicem konuşucam zaten Eylül ekime kadar da düşünmüyorum.Alla allah neden böyle çıkıyor doktor dondumu sana
Yok canım ya üzülmüyorum sıkıntı yokÜzülmeni istemiyorum ama sonuç 5 den küçüktür çıkmış yani gebelik yok demekbiliyorum çok zor ve ne desem boş
Aynen canım şu an tatil yolundayım yani unuttum bile bir kaç gün buralarda olamayabilirim dağıtayım kendimiAynen 8 -9 çıkması gerekirdi en azındanne diyelim ki şimdi biz insanın yazacak kelimesi de olmuyor bu durum da cidden tatilini yap gel doktorunla tekrar planla bakalım neler diyecek genetik test belki zaten histeroskopi yi mutlak yaptır şuan çok üzüldüm gerçekten kalbimden hep pozitif olarak düşündüm hep bi Umut vardı ama
Ooooo hadi güzel güzel gez dolaş bakalımAynen canım şu an tatil yolundayım yani unuttum bile bir kaç gün buralarda olamayabilirim dağıtayım kendimiartık dönüşte bakıcam olmadı başka doktorla görüşecek vs ayarlayacağım ama zaten transfer Eylül ekime kadar düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?