2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ayyy benimde şuan böyle inşallah bende pozitifi görürüm kendimi zor tutuyorum test yapmamak İÇİN ya bugün 7. Gün (5.gün embriyosu )

Yine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Malesef kuzum 5 den küçükse yükselmiyor ilaçların etkisi olsa daha yüksek çıkar düşük çıkmazdı hayırlısı allahtan tez zamanda nasip etsin rabbim inşallah

10. Günüm bu gün kan verdim 104 çıktı değerim iyimi değerim sizce az mı yoksa İlk transferimde tuttuğunda 11. Gün 330 du tek embiriyoydu. Bu swfer çift embiriyo 104 çıktı kafam karıştı
Gözün aydın tekrar, kimsenin değeri ile karşılaştırma hatta kendi ilk sonucunla bile karşılaştırma gebesin şu an mutlu ol ve inşallah çifter çifter katlasın, sağlıkla ilerlesin

Gözün aydın tekrar, kimsenin değeri ile karşılaştırma hatta kendi ilk sonucunla bile karşılaştırma gebesin şu an mutlu ol ve inşallah çifter çifter katlasın, sağlıkla ilerlesin
Amin canım benim çok teşekkür ederim lekelenmelerim oluyor endişelenmelimiyim bilmiyorum

Bugün ne kadar çok negatif haberimiz oldu ya rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

10. Günüm bu gün kan verdim 104 çıktı değerim iyimi değerim sizce az mı yoksa İlk transferimde tuttuğunda 11. Gün 330 du tek embiriyoydu. Bu swfer çift embiriyo 104 çıktı kafam karıştı
Hadi gözün aydın canım benim bizlere de nasip olsun inşallah

Anladım canım Allah ol derse her şey olur sağlıkla ilerler inşallah ikisi de

Benim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydı yaş 27 Aynen inşallah ikizlerim olucak şurada bi
Haftaya sonraya transfer inşallah
Hmm demek ki yapan kişiye göre değişiyor şanslıymışım acaba kastın mı kendini ben hiç hissetmedim bile çünkü.. Ki vajinal muayeneyi bile eylülde anca olabildim korkuyordum

Sizlere bir şey danışmak istiyorum kızlar..
Haziran da tüp bebeğe başlayacağız..
Mart ta aşılama oldum olumsuz oldu nisanda ramazandı diye tamamen bıraktım..
Mayıs adetimle 2. Aşılamayı denesem mi acaba diyorum.. Ne kaybedebilirim ki ama tutarsa maddi manevi bir sürü zorlukla uğraşmak zorunda kalmam..
Ama aşılamadan dolayı kist vs oluşursa diye de çekincem var..
Yorumlarınıza, tecrübelerinize açığım..

Hmm demek ki yapan kişiye göre değişiyor şanslıymışım acaba kastın mı kendini ben hiç hissetmedim bile çünkü.. Ki vajinal muayeneyi bile eylülde anca olabildim korkuyordum
Yok yapanla ilgiliydi ya ilkinde acımadı 2. De mahvaldum 3. Yüde özelde oldu ve hissetmedim bile onu , maşallah bu hocamın elide hafif normalde Umuttepe de muaneye ederken cılkımı çıkarıyor lardı karnım ağrıyordu her seferinde saatlerce ama Şeyma hanım ne ara muayne ediyor anlamıyorum bile o yüzden transfer dede acıyacağını sanmıyorum

3 kere aşılama olmuş biri olarak aşılama benim için moral motivasyon bozukluğu ilişkiden bi farklı yok sonuçta amaç yumurtaları güzelce büyütmek spermleri içine bırakıp gerisini yine vücuda bırakıyorlar eğer aşılama olumsuz olursa tüp bebekte de bir sürü ilaç kullanıcan bence üst üste vucüdana bu kadar ilaç yükleme derim tabi doktoruna da danış ve onun fikirlerine göre yönlen bence

Kesinlikle yapan kişiyle ilgili o zaman. Sen İzmitte misin yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…