Bayramdan sonra burdayım senin güzel haberini duymadan bırakmam kardeşimOoooo hadi güzel güzel gez dolaş bakalımeylüle kadar bizi yalnız bırakma ama
Ayyy benimde şuan böyle inşallah bende pozitifi görürüm kendimi zor tutuyorum test yapmamak İÇİN ya bugün 7. Gün (5.gün embriyosu )Evet haklısınız zaten çoğu pozitif olan göğüs ağrısından da bahsetmişti o bende hiç yoktu. Aslında var olan belirtiler aynı zamanda regl olma belirtileri de
Bugün pozitif olduğumu öğrenince gün boyu miğde bulantısı hissettim ve bu mesela tam psikolojik bi örnek
Malesef kuzum 5 den küçükse yükselmiyor ilaçların etkisi olsa daha yüksek çıkar düşük çıkmazdıYine 5 belki de ilaçlardan böyle yükselmemiş sonuçta
Gözün aydın tekrar, kimsenin değeri ile karşılaştırma hatta kendi ilk sonucunla bile karşılaştırma gebesin şu an mutlu ol ve inşallah çifter çifter katlasın, sağlıkla ilerlesin10. Günüm bu gün kan verdim 104 çıktı değerimiyimi değerim sizce az mı yoksa İlk transferimde tuttuğunda 11. Gün 330 du tek embiriyoydu. Bu swfer çift embiriyo 104 çıktı kafam karıştı
CansınnBayramdan sonra burdayım senin güzel haberini duymadan bırakmam kardeşim
Amin canım benim çok teşekkür ederim lekelenmelerim oluyor endişelenmelimiyim bilmiyorumGözün aydın tekrar, kimsenin değeri ile karşılaştırma hatta kendi ilk sonucunla bile karşılaştırma gebesin şu an mutlu ol ve inşallah çifter çifter katlasın, sağlıkla ilerlesin
Bugün ne kadar çok negatif haberimiz oldu yaGözün aydın tekrar, kimsenin değeri ile karşılaştırma hatta kendi ilk sonucunla bile karşılaştırma gebesin şu an mutlu ol ve inşallah çifter çifter katlasın, sağlıkla ilerlesin
Hadi gözün aydın canım benim bizlere de nasip olsun inşallah10. Günüm bu gün kan verdim 104 çıktı değerimiyimi değerim sizce az mı yoksa İlk transferimde tuttuğunda 11. Gün 330 du tek embiriyoydu. Bu swfer çift embiriyo 104 çıktı kafam karıştı
Bekle bence 9. Yada 10. GünüAyyy benimde şuan böyle inşallah bende pozitifi görürüm kendimi zor tutuyorum test yapmamak İÇİN ya bugün 7. Gün (5.gün embriyosu )
Anladım canım Allah ol derse her şey olur sağlıkla ilerler inşallah ikisi deCanım 5. transferimdi bunlar hem son embiriyolarımdı hemde tutmuyordu tek embiriyolar 5. gündü hepsi. Doktorum çiftli dondurulan son embiriyolarımı denerken tek koyarsak biri çöp olacak mecburen ama risk iki tane dedi bizde şimle düşündük en azından şansımızı arttıralım çöp olmasın boşuna tutarsa tutar tutmazsa napalım herşey allahtan dedik. zaten sonuncu oldukları için hiç tutar gözüylede bakmamıştık çok boş vermiştik yeni hastane yeniden yumurta toplamaya hazırlıyorduk kendimizi ama şaka gibi tuttu bakalım şimdi çift mi tek mi :) 6.5-7 aya kadar taşırsın derlerse ikisinide tutucam ama risk derlerse biri mecburen gidicek allahtan herşey kaderci olduk artık
Amin canım inşallah İnşallah kucağımada almak nasip olur :)Hadi gözün aydın canım benim bizlere de nasip olsun inşallah
Hmm demek ki yapan kişiye göre değişiyor şanslıymışımBenim 2. Aşılama çok kötü geçti ama takamadı aleti yapan kişi kanadı falan ama diğer 2 sşılsmam kolaydıyaş 27 Aynen inşallah ikizlerim olucak şurada bi
Haftaya sonraya transfer inşallah
İnşallah canım sağ sağlim inşallahAmin canım inşallah İnşallah kucağımada almak nasip olur :)
Yok yapanla ilgiliydi ya ilkinde acımadı 2. De mahvaldum 3. Yüde özelde oldu ve hissetmedim bile onu , maşallah bu hocamın elide hafif normalde Umuttepe de muaneye ederken cılkımı çıkarıyor lardı karnım ağrıyordu her seferinde saatlerce ama Şeyma hanım ne ara muayne ediyor anlamıyorum bile o yüzden transfer dede acıyacağını sanmıyorumHmm demek ki yapan kişiye göre değişiyor şanslıymışımacaba kastın mı kendini ben hiç hissetmedim bile çünkü.. Ki vajinal muayeneyi bile eylülde anca olabildim korkuyordum
Yok canım bayramin 2. Günü yapicam ama pek umudum yok. Sen naptın kuzum ?Satestemur sen neler yaptın canım? Var mı bir gelişme? Yeni bir test falan yaptın mı?
3 kere aşılama olmuş biri olarak aşılama benim için moral motivasyon bozukluğu ilişkiden bi farklı yok sonuçta amaç yumurtaları güzelce büyütmek spermleri içine bırakıp gerisini yine vücuda bırakıyorlar eğer aşılama olumsuz olursa tüp bebekte de bir sürü ilaç kullanıcan bence üst üste vucüdana bu kadar ilaç yükleme derim tabi doktoruna da danış ve onun fikirlerine göre yönlen benceSizlere bir şey danışmak istiyorum kızlar..
Haziran da tüp bebeğe başlayacağız..
Mart ta aşılama oldum olumsuz oldu nisanda ramazandı diye tamamen bıraktım..
Mayıs adetimle 2. Aşılamayı denesem mi acaba diyorum.. Ne kaybedebilirim ki ama tutarsa maddi manevi bir sürü zorlukla uğraşmak zorunda kalmam..
Ama aşılamadan dolayı kist vs oluşursa diye de çekincem var..
Yorumlarınıza, tecrübelerinize açığım..
Kesinlikle yapan kişiyle ilgili o zaman. Sen İzmitte misin yoksaaaYok yapanla ilgiliydi ya ilkinde acımadı 2. De mahvaldum 3. Yüde özelde oldu ve hissetmedim bile onu , maşallah bu hocamın elide hafif normalde Umuttepe de muaneye ederken cılkımı çıkarıyor lardı karnım ağrıyordu her seferinde saatlerce ama Şeyma hanım ne ara muayne ediyor anlamıyorum bile o yüzden transfer dede acıyacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?