Azmo acaba ya2 kat artmis saglikla ilerler insallah
12.gün 207.8 olmuş10. Gün için normal bi değer canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin
104 tü 10. Gün testin benve güzel artmış 2 katı işte hiç kafanı yorma bence sevincine odaklan ama 2 bebişte seninle değil sanırım 2 si de tutsaydı daha farklı bir rakam gelebilir di ama belli olmaz bu işler bugün güzel haber almak iyi geldi tebrik ediyorum tekrardan12.gün 207.8 olmuş
Ben acilde progesteron verdim aldılar muayene kapsamı olmadan başka özel hastane varsa onlara da sorKızlar fsh estrodiol lh ve progesteron istedi doktorum (özel muayene ve şuanda kendisi bayram tatilinde) ben bu kanı nerede verebilirim devlet hastanesi yapmıyor perşembe açılıyormuş poliklinik özel hastaneler de muayene kapsamında yaparız diyorlar çok tutuyor o da
Tam 2 kat artmis iste... bence cok guzel hayirli ugurlu olsunAzmo acaba ya
İnşallah ya doktorum 14. Gün yine tekrarla dedi bu kafamı karıştırdı hala tam hamilemiyim değil miyim bilemiyorum104 tü 10. Gün testin benve güzel artmış 2 katı işte hiç kafanı yorma bence sevincine odaklan ama 2 bebişte seninle değil sanırım 2 si de tutsaydı daha farklı bir rakam gelebilir di ama belli olmaz bu işler bugün güzel haber almak iyi geldi tebrik ediyorum tekrardan
Normal de doktorlar 12. Günü test istiyor tekrar testi de 14. Güne denk geliyor 10. Günden kana başlandığı için tekrar istemiş olabilir bence strese girme sağlıkla devam etsin inşallahİnşallah ya doktorum 14. Gün yine tekrarla dedi bu kafamı karıştırdı hala tam hamilemiyim değil miyim bilemiyorum
Evet cok stresli bir sureç.. ama hic okadar stres sıkinti yasamiyorum allaha sukur heyecanda yok yaşimin ve surekli deneme yaptigim icin olmadigi icin kafama hic takmiyorum.. benim 18.gunu olacak demisti doktor.. siz transfere kadar kac kere gideceksiniz kontrole doktor bununla ilgili birsey soyledimi..
Yaptırdım canım çok şükürBen acilde progesteron verdim aldılar muayene kapsamı olmadan başka özel hastane varsa onlara da sor
günaydın canım, benim daha bugün 7. gün, beklemece devamKızlar günaydın test günü bugün olan kimler güzel haberler bekliyoruz inşallah
Benim de 8. Günüm hep birlikte bekleyelim nelere dikkat ediyorsun cnmgünaydın canım, benim daha bugün 7. gün, beklemece devam
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sonra yatmamaya çalışıyorum evin içinde de olsam sakin sakin dolanıyorum, temizlk felan yapmıyorum asla, bu fitil felan çok şişiriyor beni ama idare etmeye çalışıyorum, ağrım sızım bir şeyim kalmadı sadece göğüslerim birazcık ağrıyor, oda ilaçtandır diye düşünüyrum, şimdilik böyle canım, sende durumlar nasıl, sen 9 mayıs da mı kan vereceksin :)Benim de 8. Günüm hep birlikte bekleyelim nelere dikkat ediyorsun
Ben de ağır işler yapmamaya arada dolaşmaya yürüyüş yapmaya çalışıyorum. 8 mayıs test günüm pazar günü ama test verebilirsem o gün vericem. Ben de hazır gıda yemiyorum. Çay kahve asitli içecekler içmiyorum. İlaçlarımın saatine dikkat ediyorum fitil koyduktan sonra bir saat yatıyorum.sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sonra yatmamaya çalışıyorum evin içinde de olsam sakin sakin dolanıyorum, temizlk felan yapmıyorum asla, bu fitil felan çok şişiriyor beni ama idare etmeye çalışıyorum, ağrım sızım bir şeyim kalmadı sadece göğüslerim birazcık ağrıyor, oda ilaçtandır diye düşünüyrum, şimdilik böyle canım, sende durumlar nasıl, sen 9 mayıs da mı kan vereceksin :)
fitilden sonra yatamıyorum ben malesef, belki bir 10 dakika, zaten yatmana gerek yok demişlerdi, napayım artık idare ediyrumBen de ağır işler yapmamaya arada dolaşmaya yürüyüş yapmaya çalışıyorum. 8 mayıs test günüm pazar günü ama test verebilirsem o gün vericem. Ben de hazır gıda yemiyorum. Çay kahve asitli içecekler içmiyorum. İlaçlarımın saatine dikkat ediyorum fitil koyduktan sonra bir saat yatıyorum.
Bir süre yatmanda fayda bar en azından 20-30 dk ve progesteron çabuk yarılanıyor ama akıp gitmesine de izin vermemek gerekfitilden sonra yatamıyorum ben malesef, belki bir 10 dakika, zaten yatmana gerek yok demişlerdi, napayım artık idare ediyrum
bana dedikleri yarım saat yatabilirsen yat yoksa çalışanlarda mecbur işyerinde kullanıyorlar dedilerde ben günde 4 sefer kullanıyorum zaten :)Bir süre yatmanda fayda bar en azından 20-30 dk ve progesteron çabuk yarılanıyor ama akıp gitmesine de izin vermemek gerek
Bir süre yatmanda fayda bar en azından 20-30 dk ve progesteron çabuk yarılanıyor ama akıp gitmesine de izin verfitilden sonra yatamıyorum ben malesef, belki bir 10 dakika, zaten yatmana gerek yok demişlerdi, napayım artık idare ediyrum
Haklısın çalışanlar için çok zor dinlenebilecekleri bir yer olmadığı için mecbur bu şekilde kullanıyorlarbana dedikleri yarım saat yatabilirsen yat yoksa çalışanlarda mecbur işyerinde kullanıyorlar dedilerde ben günde 4 sefer kullanıyorum zaten :)
kesinlikle, mecburende çalışmak zorunlu, bu tedaviler çok pahalı, çok paralar harcanıyor malesefHaklısın çalışanlar için çok zor dinlenebilecekleri bir yer olmadığı için mecbur bu şekilde kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?