2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

12.gün 207.8 olmuş
104 tü 10. Gün testin benve güzel artmış 2 katı işte hiç kafanı yorma bence sevincine odaklan ama 2 bebişte seninle değil sanırım 2 si de tutsaydı daha farklı bir rakam gelebilir di ama belli olmaz bu işler bugün güzel haber almak iyi geldi tebrik ediyorum tekrardan

Ben acilde progesteron verdim aldılar muayene kapsamı olmadan başka özel hastane varsa onlara da sor

İnşallah ya doktorum 14. Gün yine tekrarla dedi bu kafamı karıştırdı hala tam hamilemiyim değil miyim bilemiyorum

İnşallah ya doktorum 14. Gün yine tekrarla dedi bu kafamı karıştırdı hala tam hamilemiyim değil miyim bilemiyorum
Normal de doktorlar 12. Günü test istiyor tekrar testi de 14. Güne denk geliyor 10. Günden kana başlandığı için tekrar istemiş olabilir bence strese girme sağlıkla devam etsin inşallah

Benim yarın kontrolüm var doğal siklus ilerliyoruz biz o yüzden bana bişey demedi yarın belli olur sanırım

Benim de 8. Günüm hep birlikte bekleyelim nelere dikkat ediyorsun
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sonra yatmamaya çalışıyorum evin içinde de olsam sakin sakin dolanıyorum, temizlk felan yapmıyorum asla, bu fitil felan çok şişiriyor beni ama idare etmeye çalışıyorum, ağrım sızım bir şeyim kalmadı sadece göğüslerim birazcık ağrıyor, oda ilaçtandır diye düşünüyrum, şimdilik böyle canım, sende durumlar nasıl, sen 9 mayıs da mı kan vereceksin :)

Ben de ağır işler yapmamaya arada dolaşmaya yürüyüş yapmaya çalışıyorum. 8 mayıs test günüm pazar günü ama test verebilirsem o gün vericem. Ben de hazır gıda yemiyorum. Çay kahve asitli içecekler içmiyorum. İlaçlarımın saatine dikkat ediyorum fitil koyduktan sonra bir saat yatıyorum.

fitilden sonra yatamıyorum ben malesef, belki bir 10 dakika, zaten yatmana gerek yok demişlerdi, napayım artık idare ediyrum

fitilden sonra yatamıyorum ben malesef, belki bir 10 dakika, zaten yatmana gerek yok demişlerdi, napayım artık idare ediyrum
Bir süre yatmanda fayda bar en azından 20-30 dk ve progesteron çabuk yarılanıyor ama akıp gitmesine de izin vermemek gerek

Bir süre yatmanda fayda bar en azından 20-30 dk ve progesteron çabuk yarılanıyor ama akıp gitmesine de izin vermemek gerek
bana dedikleri yarım saat yatabilirsen yat yoksa çalışanlarda mecbur işyerinde kullanıyorlar dedilerde ben günde 4 sefer kullanıyorum zaten :)

bana dedikleri yarım saat yatabilirsen yat yoksa çalışanlarda mecbur işyerinde kullanıyorlar dedilerde ben günde 4 sefer kullanıyorum zaten :)
Haklısın çalışanlar için çok zor dinlenebilecekleri bir yer olmadığı için mecbur bu şekilde kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…