Benimde cuma gunu randevum var..prosgestan olcumu falan yapacaklar sanirim.... birde muayenede kac yumurta olduguna bakiyorlar yazarsin sende bize..Benim yarın kontrolüm var doğal siklus ilerliyoruz biz o yüzden bana bişey demedi yarın belli olur sanırım
Canın benim doktor da istedi özel hastane ile konuştuk dış istek olarak girdiler iki değere 180 tl verdik. Devlet hastaneleri çalışmıyor bsşka özel hastane varsa oraya da sor. Yarın tekrar kan vericemKızlar fsh estrodiol lh ve progesteron istedi doktorum (özel muayene ve şuanda kendisi bayram tatilinde) ben bu kanı nerede verebilirim devlet hastanesi yapmıyor perşembe açılıyormuş poliklinik özel hastaneler de muayene kapsamında yaparız diyorlar çok tutuyor o da
Benin e2 211 progrstan bakmadım henüz lh 5 çıktı onun yükselmesini bekliyoruzprogeston ve e2 ölçümünüz kaç çıkmıştı kızlar
Herzaman ki gibi yine pozitif yine çok tatlı bi hatun görüyorum burda.senin ne güzel bi kalbin var ..Hayır kuzum sakın umudunu kaybetme. Benim demek ki sorunum genetik değilmiş. Beni de kötü örnek olarak alma. Herkesin hikayesi ve tadavisi farklı. Umarım genetikten sağlıklı bebeğin gelsin ve sende sağlıkla kucağına alırsın . Benide lütfen etiketle güzel sonucunu alınca dualarım seninle canim
transfer günü e2 1041,70 lerde birşeydi, progestonu hatırlayamadım ama iyi demişlerdi, insan ne ne kadar olmalı kısmında hep karışıyorBenin e2 211 progrstan bakmadım henüz lh 5 çıktı onun yükselmesini bekliyoruz
Merhaba.Kayseride önerdiğiniz merkez ve doktor öneriniz nedir acaba?Kayseri memorial tup bebek merkezi
gökalp hoca var, insta dan da takip ediyorum, bir araştır canım baya baya iyi bir hoca, ben gidebilse idim giderdim sanırım o hocayaMerhaba.Kayseride önerdiğiniz merkez ve doktor öneriniz nedir acaba?
fiyatları nedir bilmiyorum ama maliyetlidir baya eminimBen Sakaryada iki başarısız deneme geçirdim.Aslen de kayseriliyim yaz için araştırma yapıyorum.Haberlere bile çıkıyor takipteyim ben de
Tabi canım orası öyledir muhakkakfiyatları nedir bilmiyorum ama maliyetlidir baya eminim
İlaçlar çok pahalı gonal f 450 1355 tl cetrotide 443 lira ilaçlar en az 15 bin tutuyor bir o kdar da merkezler istiyor iki kişi çalışıyoruz buna rağmen zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsunBende Kayseri acı badem de tedavi görüyorum.
Acı badem tüp bebek 13.500 olmuş bu sene
Son transferim nisan ayındaydı 40 a yakın gitti tabii herkesin tedavisi farklı ilaçları farklı ama maddi manevi zor bir süreç.
Canim sakaryada nerde oldun tup bebek..Ben Sakaryada iki başarısız deneme geçirdim.Aslen de kayseriliyim yaz için araştırma yapıyorum.Haberlere bile çıkıyor takipteyim ben de
Aynen öyle deneme sayısı çoğaldıkça ki benim 3. Deneme hazırlıkları başladı masraflar da çoğalıyor. Masrafların yanı sıra her deneme ayrı bir stres süreci hayal kırlıklıgı …İlaçlar çok pahalı gonal f 450 1355 tl cetrotide 443 lira ilaçlar en az 15 bin tutuyor bir o kdar da merkezler istiyor iki kişi çalışıyoruz buna rağmen zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun
yok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyoAynen öyle deneme sayısı çoğaldıkça ki benim 3. Deneme hazırlıkları başladı masraflar da çoğalıyor. Masrafların yanı sıra her deneme ayrı bir stres süreci hayal kırlıklıgı …
Sizde memoria deydiniz değil mi ? Memnunmusunuz ?
Evet İnşallah bu sefer olur da değer bunca emege.yok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyo
Benimde cuma gunu randevum var..prosgestan olcumu falan yapacaklar sanirim.... birde muayenede kac yumurta olduguna bakiyorlar yazarsin sende bize..
Adatıp'ta Bülent hoca'daCanim sakaryada nerde oldun tup bebek..
Benimde 12 mayista demislerdi.. catlatma ignesini 6 gun kala mi vurulacaksin.. bana bisey demediler cuma gidince ogrenecegim bende..yarin muayene olacakmisin kac tane yumurtan buyumeye baslamis bisey soyledilermiCanım ben bugun gittim kan verdim. Yarın bidaha çağırdılar büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnes vurulcam 11 mayıs gibi olcak sanırım transferdeyarın belli olcak tam net olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?