2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Benim yarın kontrolüm var doğal siklus ilerliyoruz biz o yüzden bana bişey demedi yarın belli olur sanırım
Benimde cuma gunu randevum var..prosgestan olcumu falan yapacaklar sanirim.... birde muayenede kac yumurta olduguna bakiyorlar yazarsin sende bize..

Canın benim doktor da istedi özel hastane ile konuştuk dış istek olarak girdiler iki değere 180 tl verdik. Devlet hastaneleri çalışmıyor bsşka özel hastane varsa oraya da sor. Yarın tekrar kan vericem

Herzaman ki gibi yine pozitif yine çok tatlı bi hatun görüyorum burda.senin ne güzel bi kalbin var ..
Benimde 3. Denemem olacak bakalım hayırlısını dilemekten başka ne gelir elden ..
Kendini biraz toparla eksiklerini tespit etmeye çalış olmadı doktorunu değiştir yaşımız dolayısıyla çok ara vermeden denemeye devam yani ben öyle yapacağım zaten çok bekledim kendiliğinden olsun diye olmadı.
Bakalım , kısmet … biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan.

Son düzenleme:
Ben Sakaryada iki başarısız deneme geçirdim.Aslen de kayseriliyim yaz için araştırma yapıyorum.Haberlere bile çıkıyor takipteyim ben de

Bende Kayseri acı badem de tedavi görüyorum.
Acı badem tüp bebek 13.500 olmuş bu sene
Son transferim nisan ayındaydı 40 a yakın gitti tabii herkesin tedavisi farklı ilaçları farklı ama maddi manevi zor bir süreç.

İlaçlar çok pahalı gonal f 450 1355 tl cetrotide 443 lira ilaçlar en az 15 bin tutuyor bir o kdar da merkezler istiyor iki kişi çalışıyoruz buna rağmen zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun

İlaçlar çok pahalı gonal f 450 1355 tl cetrotide 443 lira ilaçlar en az 15 bin tutuyor bir o kdar da merkezler istiyor iki kişi çalışıyoruz buna rağmen zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle deneme sayısı çoğaldıkça ki benim 3. Deneme hazırlıkları başladı masraflar da çoğalıyor. Masrafların yanı sıra her deneme ayrı bir stres süreci hayal kırlıklıgı …
Sizde memoria deydiniz değil mi ? Memnunmusunuz ?

yok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyo

yok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyo
Evet İnşallah bu sefer olur da değer bunca emege.
Şimdi sonuç mu bekliyorsunuz ne aşamadasınız ?

Benimde cuma gunu randevum var..prosgestan olcumu falan yapacaklar sanirim.... birde muayenede kac yumurta olduguna bakiyorlar yazarsin sende bize..

Canım ben bugun gittim kan verdim. Yarın bidaha çağırdılar büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnes vurulcam 11 mayıs gibi olcak sanırım transferde yarın belli olcak tam net olarak

Canım ben bugun gittim kan verdim. Yarın bidaha çağırdılar büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnes vurulcam 11 mayıs gibi olcak sanırım transferde yarın belli olcak tam net olarak
Benimde 12 mayista demislerdi.. catlatma ignesini 6 gun kala mi vurulacaksin.. bana bisey demediler cuma gidince ogrenecegim bende..yarin muayene olacakmisin kac tane yumurtan buyumeye baslamis bisey soyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…