Yeni mi yaptirdiniz toplam ne kadara mal oldu ilaclar haric... birde ilgi alaka nasil..Adatıp'ta Bülent hoca'da
transfer sonrası 8. gündeyim iyi kalite 2 adet 4. gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok test de yapmadım test günümü beklicem ama çok endişeliyim. İki olumsuz denemem oldu çünküEvet İnşallah bu sefer olur da değer bunca emege.
Şimdi sonuç mu bekliyorsunuz ne aşamadasınız ?
Hangi üniversite hastanesinde yaptırdınız? O zaman özel tüp bebek merkezleri ile aynı fiyata geliyor tabii Ben Ankara için konuşuyorumüniversite hastanesinde yaptırdım ben ve sadece tüp bebek fiyatı 15 bin idi, ilaçlar ekstralarla 22 bini buldu, o kadar çok artmış ki herşey, Allah ım inşallah hepimizin yüzü güler
ankarada has hastanesinden uzak durun derimHangi üniversite hastanesinde yaptırdınız? O zaman özel tüp bebek merkezleri ile aynı fiyata geliyor tabii Ben Ankara için konuşuyorum
Belirti aramayın hiç bu kadar erken süreçte belirti olmaz.transfer sonrası 8. gündeyim iyi kalite 2 adet 4. gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok test de yapmadım test günümü beklicem ama çok endişeliyim. İki olumsuz denemem oldu çünkü
Benimde ayni fiyatlara mal oldu maalesef hayirlisi olsun bi cok kisinin ilk denemesinde nasip olmus belki bizede nasip olurüniversite hastanesinde yaptırdım ben ve sadece tüp bebek fiyatı 15 bin idi, ilaçlar ekstralarla 22 bini buldu, o kadar çok artmış ki herşey, Allah ım inşallah hepimizin yüzü güler
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah güzel bir sonuç almak nasip olurBelirti aramayın hiç bu kadar erken süreçte belirti olmaz.
İnşallah tutunmuşlardırbencede en iyisi test gününü beklemek bende öyle yapmıştım. Dualarım sizinle ..
Bursa'da nerede tedavi görüyorsun? Bende Acıbadem deyim Şahin Zeteroğlu ndayok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyo
Jinemed murat erdemir de tedavi görüyorum canımBursa'da nerede tedavi görüyorsun? Bende Acıbadem deyim Şahin Zeteroğlu nda
Az kaldı, hayırlı güzel haberler inşallahJinemed murat erdemir de tedavi görüyorum canım
Evet ikisi de bu yıl içinde oldu yumurta toplama ücreti 13.500 yumurta dondurma 2.500tl idi sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim.Dondurulmuş transfer edilecekse 6000 tl oluyor. Sakarya da tek yer olunca yoğun oluyor.Doktor kibar birisi ancak kendi planını kafasında yapıyor size pek bir açıklama yapmıyor sorarsanız cevaplıyor tabi ama sizi özellikle aydınlatmıyor.Hemşirelerse gayet candan sevecen ve anlayışlılar bir şey soracağınız zaman size güzelce cevaplar veriyorlar.Yeni mi yaptirdiniz toplam ne kadara mal oldu ilaclar haric... birde ilgi alaka nasil..
artık aynı tüp bebek fiyatları malesef, başka şehirlere daha iyi yerdir diye gitsem de her şey paraHangi üniversite hastanesinde yaptırdınız? O zaman özel tüp bebek merkezleri ile aynı fiyata geliyor tabii Ben Ankara için konuşuyorum
inşallah canım ya inşallah çektiğimiz çilelere değer aminBenimde ayni fiyatlara mal oldu maalesef hayirlisi olsun bi cok kisinin ilk denemesinde nasip olmus belki bizede nasip olur
28 nisan mı transferiniz öyleyse evetbenim yarın transferin 7. günü oluyormuş :) bugün 6. gün imiş
Amin kuzumInsallah bir mucize olsun o zamantum listedeki herkese nasip etsin rabbim insallah
Canim benim seninde burda ki herkesin de kalbi öyle güzel ki . İstiyorum ki herkes pozitif sonuçlar alsın ama yollar sancılı hepimizin imtihani farklı. Dilerim bu imtihandan kucağınizdan saglikli bebeklerle cıkarsınizHerzaman ki gibi yine pozitif yine çok tatlı bi hatun görüyorum burda.senin ne güzel bi kalbin var ..
Benimde 3. Denemem olacak bakalım hayırlısını dilemekten başka ne gelir elden ..
Kendini biraz toparla eksiklerini tespit etmeye çalış olmadı doktorunu değiştir yaşımız dolayısıyla çok ara vermeden denemeye devam yani ben öyle yapacağım zaten çok bekledim kendiliğinden olsun diye olmadı.
Bakalım , kısmet … biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan.
Otrivelleyi en son ne zaman vurulmustunuz..Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?