2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

üniversite hastanesinde yaptırdım ben ve sadece tüp bebek fiyatı 15 bin idi, ilaçlar ekstralarla 22 bini buldu, o kadar çok artmış ki herşey, Allah ım inşallah hepimizin yüzü güler

Evet İnşallah bu sefer olur da değer bunca emege.
Şimdi sonuç mu bekliyorsunuz ne aşamadasınız ?
transfer sonrası 8. gündeyim iyi kalite 2 adet 4. gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok test de yapmadım test günümü beklicem ama çok endişeliyim. İki olumsuz denemem oldu çünkü

üniversite hastanesinde yaptırdım ben ve sadece tüp bebek fiyatı 15 bin idi, ilaçlar ekstralarla 22 bini buldu, o kadar çok artmış ki herşey, Allah ım inşallah hepimizin yüzü güler
Hangi üniversite hastanesinde yaptırdınız? O zaman özel tüp bebek merkezleri ile aynı fiyata geliyor tabii Ben Ankara için konuşuyorum

transfer sonrası 8. gündeyim iyi kalite 2 adet 4. gün embriyosu transfer edildi. Hiç belirtim yok test de yapmadım test günümü beklicem ama çok endişeliyim. İki olumsuz denemem oldu çünkü
Belirti aramayın hiç bu kadar erken süreçte belirti olmaz.
İnşallah tutunmuşlardır bencede en iyisi test gününü beklemek bende öyle yapmıştım. Dualarım sizinle ..

Benimde ayni fiyatlara mal oldu maalesef hayirlisi olsun bi cok kisinin ilk denemesinde nasip olmus belki bizede nasip olur

Belirti aramayın hiç bu kadar erken süreçte belirti olmaz.
İnşallah tutunmuşlardır bencede en iyisi test gününü beklemek bende öyle yapmıştım. Dualarım sizinle ..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah güzel bir sonuç almak nasip olur

yok ben bursada tedavi görüyorum memnun muyum bilmiyorum aslında çok fazla inceleme yapılmadı gibi inşallah güzel sonuç alırız da hepsine değer bu arada benim de 3. denemem 1 taze 2 donmuş embriyo
Bursa'da nerede tedavi görüyorsun? Bende Acıbadem deyim Şahin Zeteroğlu nda

Yeni mi yaptirdiniz toplam ne kadara mal oldu ilaclar haric... birde ilgi alaka nasil..
Evet ikisi de bu yıl içinde oldu yumurta toplama ücreti 13.500 yumurta dondurma 2.500tl idi sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim.Dondurulmuş transfer edilecekse 6000 tl oluyor. Sakarya da tek yer olunca yoğun oluyor.Doktor kibar birisi ancak kendi planını kafasında yapıyor size pek bir açıklama yapmıyor sorarsanız cevaplıyor tabi ama sizi özellikle aydınlatmıyor.Hemşirelerse gayet candan sevecen ve anlayışlılar bir şey soracağınız zaman size güzelce cevaplar veriyorlar.

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok

Eklentiler

• D43CD184-8A4B-4F42-8911-41493363350F.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
Canim benim seninde burda ki herkesin de kalbi öyle güzel ki . İstiyorum ki herkes pozitif sonuçlar alsın ama yollar sancılı hepimizin imtihani farklı. Dilerim bu imtihandan kucağınizdan saglikli bebeklerle cıkarsıniz

Otrivelleyi en son ne zaman vurulmustunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…