2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Usttekini daha sonra yaptiysaniz eger koyulasma da cikmis.. biraz once bi dr video cekmis 7.gunde kan tahlili yaptiriyormus donmus embriyo icin 2 gun sonra yeniletiyormus..cunku anne adaylari cok merak ediyor bizde bu sekilde yapiyoruz diye konustu.. en az 20 civari cikiyor diyor..

Oooooooo otriville etkisi 7-8 gunde hic bi sekilde boyle cikmaz 4 kere otrivelle vurulmus biri olarak vede vurulduktan sonra 12.gune kadar test yapn biri olarak boyle cikmiyor hayirli ugurlu olsun derim kan tahliline giy derim..

Oooooooo otriville etkisi 7-8 gunde hic bi sekilde boyle cikmaz 4 kere otrivelle vurulmus biri olarak vede vurulduktan sonra 12.gune kadar test yapn biri olarak boyle cikmiyor hayirli ugurlu olsun derim kan tahliline giy derim..
Ayy çok teşekkür ederim yarın ilk işim olucak kısmet inşallah kimyasal değildir

Merhaba, ben de çorlu da yaşıyorum. Optimede gidiyorum 18 haftalık hamileyim. Ayrıntılı ultrosondan mı bahsediyorsunuz 900 tl diye. Bizim doktorumuz da yönlendirdi randevu aldık 800 tl dediler. Doktor edirne den geliyormuş çerkezköy optimede aynı doktor mu acaba? Memnun kalmadınız mı?

Merhaba evet bende optimedte duygu hanıma gidiyorum kendi doktorumdan çok memnunum ama perinatolog olarak Çerkezköy e yönlendirdi adını sorarsınız Cihan İnan adamın adı detaylı ultrason sözde evet tek gebelik 800 ikiz 900 müş bizden de 800 tl alıp sonra çok bişey bakmış gibi 100 tl daha istediler . Gidierseniz görürsünüz zaten adamın randevuları 20 dk da bir.. Paranız ziyan oluyor bakılması gereken şeylere baktımı inan ki bilmiyorum ben 13. Haftada gittim ikiz olduğu için kafasını ölçtü boyunu ölçtü kalp dinledi ense kalınlığı normal dedi yolladı bizi cinsiyet dedim çok erken dedi bakmadı bile diğer iki doktorum bakıp net olmamakla birlikte en azından tahmin ettiler bu beyefendi baştan savma iş yapıyor açıkçası çoğu kişide memnuniyetsiz ayrılıyor 18 . Haftada asla ona gitmem elbette o haftalarda organlarına vs bakar ama 15 dk nın yeterli olcağını sanmıyorum.

Ben de duygu hanıma gidiyorum. 18+5 haftalığız, 22.hafta olacak ben gittiğimde. İlk hamileliğimde gitmemiştim ayrıntılı ultrosona ama 2. De gidelim dedik 800 tl de çok fazla geldi. Yarım saat - 45 dkdan bahsediyorlar ben hep o şekilde düşünüyordum. 15-20 dk az bir zaman. Kafam çok karışık.
Bu arada bebeklerinizi sağ salim sağlıkla Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benim tedavilerde 5. Gün embriyosuna göre kan testi 8 ve 11 gün.. 8. Gün kan testi negatifse ilaçlar bıraktırıldı hikaye orada bitti. Pozitifse hamileliği netleştirmek için 11. Gün artış kontrol edildi.

Teşekkür ederim umarım siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize Anlatımıma dair güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Ama meslekle alakalı değil bence uzun yıllar önce yazmaya ilgim vardı. Zamanla uzaklaştım ama belki hala kalıntıları benimledir

Benim tedavilerde 5. Gün embriyosuna göre kan testi 8 ve 11 gün.. 8. Gün kan testi negatifse ilaçlar bıraktırıldı hikaye orada bitti. Pozitifse hamileliği netleştirmek için 11. Gün artış kontrol edildi.
Bu sekilde erkenden pat diye ciktigini bilmjyordum normal hamileliklerde hani gec dollenme hemen kana karismiyor cikmiyor gibi bir suru secenek var ama bunda yokmuş sanirim..yani heyecanli bir surec..

Bu sekilde erkenden pat diye ciktigini bilmjyordum normal hamileliklerde hani gec dollenme hemen kana karismiyor cikmiyor gibi bir suru secenek var ama bunda yokmuş sanirim..yani heyecanli bir surec..

Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması gerekiyor. Doğal hamilelikte yumurtlama zamanı değişebilir. Ama tüp bebekte öyle değil ki zamanlar çok net. yumurtlama döllenme, tüplerde yuvarlanma süresi dışarıda geçiyor zaten. Bunlar da 5 günde tamamlanıyor herhalde.. Üstüne 8 gün eklerince de kanda bir değer çıkması normal bence. Ama zaten 8. Gün kan testi bir başlangıç oluyor. Asıl 11. Gün kan testindeki artışa göre bu hamilelik var ve sağlıklı diyorlar.

Benimde 12 mayista demislerdi.. catlatma ignesini 6 gun kala mi vurulacaksin.. bana bisey demediler cuma gidince ogrenecegim bende..yarin muayene olacakmisin kac tane yumurtan buyumeye baslamis bisey soyledilermi

Bugün tam belli olur günü. Yumurta sayısını bilmiyorum ama en büyük boyut 15 vardı yumurtam ona göre ilerliyoruz

günaydın kızlar
bugün 7. günüm hiç bir şey hissetmiyorum, lekelenme de hiç olmadı, olsa en azından tutmuş diye anlayacağım ama sadece çok azıcık göğüsde ama az şişlik var, oda ilaçlardandır diyorum, 5 gün kaldı kan testine

Aynen 7.gun 20 civari cikiyorsa gebelik testlerinde de cikar cunku 5 in uzeindeki degerlerde testte cjkiyor... artis ozellikle tup bebekte daha onemli sanirim..normal gebeliklerde drlar git tekrar kan tahlili yaptir falan demiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…