ben de histeroskopi oldum farklı olarak clexane kullanıyorum. bir de merkez değişikliği yaptım bugün 9. günüm inşallah güzel sonuç alırım.3.denemesi olan arkadaşlar, diğerlerinden farklı olarak bu denemenizde neler yapılacak..
Ben histeroskopi +lenfosit aşısı deniyorum..
yarın mı kan vereceksin, çok heyecanlı , inşallah tuttu bebeğin seninle :)ben de histeroskopi oldum farklı olarak clexane kullanıyorum. bir de merkez değişikliği yaptım bugün 9. günüm inşallah güzel sonuç alırım.
benim de hiç belirtim yok ve 9. günüm endişe etme canım daha test günümüze zaman var belirti beklemek anlamsızgünaydın kızlar
bugün 7. günüm hiç bir şey hissetmiyorum, lekelenme de hiç olmadı, olsa en azından tutmuş diye anlayacağım ama sadece çok azıcık göğüsde ama az şişlik var, oda ilaçlardandır diyorum, 5 gün kaldı kan testine
inşallah canım inşallah pazar günü kan vercem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızyarın mı kan vereceksin, çok heyecanlı , inşallah tuttu bebeğin seninle :)
evet anlamsız belirti aramak canım, biliyoruz ya embriyonun rahimde olduğunu insan beklemekten de yoruluyorbenim de hiç belirtim yok ve 9. günüm endişe etme canım daha test günümüze zaman var belirti beklemek anlamsız
ayyy haydi güzel haberler gelsin sonra zincirleme hepimiz sırayla güzel haber vereliminşallah canım inşallah pazar günü kan vercem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
stres yapma demek anlamsız biliyorum ama stres çok olumsuz etki ediyor vücud östrojen ve progesteron yerine epinefrin norepinefrin salgılıyor ve bu da süreci olumsuz etkiliyor. embriyonun tutunması için östrojen ve progesterona ihtiyacımız var. o yüzden sakin olup beklicez yeter ki sonu güzel olsunevet anlamsız belirti aramak canım, biliyoruz ya embriyonun rahimde olduğunu insan beklemekten de yoruluyor
inşallah canım Allah yardımcımız olsunayyy haydi güzel haberler gelsin sonra zincirleme hepimiz sırayla güzel haber verelim
Aynen 7.gun 20 civari cikiyorsa gebelik testlerinde de cikar cunku 5 in uzeindeki degerlerde testte cjkiyor... artis ozellikle tup bebekte daha onemli sanirim..normal gebeliklerde drlar git tekrar kan tahlili yaptir falan demiyor..
İnş müjdeli haberi alırsınız…ben de histeroskopi oldum farklı olarak clexane kullanıyorum. bir de merkez değişikliği yaptım bugün 9. günüm inşallah güzel sonuç alırım.
İşyerinde yaptım hep sabahları yatma imkanım olmadı. 5 dk oturup işime devam ettim hepbana dedikleri yarım saat yatabilirsen yat yoksa çalışanlarda mecbur işyerinde kullanıyorlar dedilerde ben günde 4 sefer kullanıyorum zaten :)
Benim de 3.denemem histereskopi oldum çizik atıldı adet olmayı bekliyorum transfer için başka ne gibi değişiklikler eklenecek bilmiyorum3.denemesi olan arkadaşlar, diğerlerinden farklı olarak bu denemenizde neler yapılacak..
Ben histeroskopi +lenfosit aşısı deniyorum..
Hala test yapmadin degil mi..stres yapma demek anlamsız biliyorum ama stres çok olumsuz etki ediyor vücud östrojen ve progesteron yerine epinefrin norepinefrin salgılıyor ve bu da süreci olumsuz etkiliyor. embriyonun tutunması için östrojen ve progesterona ihtiyacımız var. o yüzden sakin olup beklicez yeter ki sonu güzel olsun
Cinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetiniMerhaba evet bende optimedte duygu hanıma gidiyorum kendi doktorumdan çok memnunum ama perinatolog olarak Çerkezköy e yönlendirdi adını sorarsınız Cihan İnan adamın adı detaylı ultrason sözde evet tek gebelik 800 ikiz 900 müş bizden de 800 tl alıp sonra çok bişey bakmış gibi 100 tl daha istediler . Gidierseniz görürsünüz zaten adamın randevuları 20 dk da bir.. Paranız ziyan oluyor bakılması gereken şeylere baktımı inan ki bilmiyorum ben 13. Haftada gittim ikiz olduğu için kafasını ölçtü boyunu ölçtü kalp dinledi ense kalınlığı normal dedi yolladı bizi cinsiyet dedim çok erken dedi bakmadı bile diğer iki doktorum bakıp net olmamakla birlikte en azından tahmin ettiler bu beyefendi baştan savma iş yapıyor açıkçası çoğu kişide memnuniyetsiz ayrılıyor 18 . Haftada asla ona gitmem elbette o haftalarda organlarına vs bakar ama 15 dk nın yeterli olcağını sanmıyorum.
Aaaaaaa tahlillerde neler cikti mayene oldun mu.. rahim kalinligi vs bakildimi..en son regli tqrihin neydi... ayyy seninde bugundu kontrolun degilmi.. cok heyecanli cok erkene vermisler transfer tarihini..
aaa evet sen de vardın ben de bir kişi daha vardı diyordum :)) hemen cevaplıyorum son regl 19 nisan bu sürede kontrole gittim 3 kez en son rahim kalınlığım iyiymiş 3 çizgi görüntüsündeymiş yumurtam da 19 mm di. artık muayeneye çağırmayacağım demişti kan tahlili istemişti lh e2 ve progesteron. bugünkü tahlillere bakınca yumurtlama olmuş dedi ve salıya çağırdı :) senin sat ne zamandı ne durumdasın canım?Aaaaaaa tahlillerde neler cikti mayene oldun mu.. rahim kalinligi vs bakildimi..en son regli tqrihin neydi... ayyy seninde bugundu kontrolun degilmi.. cok heyecanli cok erkene vermisler transfer tarihini..
Ben hiç pozitifi görmedim. Ama bende doktoruma güveniyorum..Benim de 3.denemem histereskopi oldum çizik atıldı adet olmayı bekliyorum transfer için başka ne gibi değişiklikler eklenecek bilmiyorumdoktorumu ben de değiştirmedim ilk sefer pozitif alıp düşük yaşamıştım ikinci hiç tutmadı ama yine de güveniyorum doktoruma inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Sizinki doğal siklus mu?aaa evet sen de vardın ben de bir kişi daha vardı diyordum :)) hemen cevaplıyorum son regl 19 nisan bu sürede kontrole gittim 3 kez en son rahim kalınlığım iyiymiş 3 çizgi görüntüsündeymiş yumurtam da 19 mm di. artık muayeneye çağırmayacağım demişti kan tahlili istemişti lh e2 ve progesteron. bugünkü tahlillere bakınca yumurtlama olmuş dedi ve salıya çağırdı :) senin sat ne zamandı ne durumdasın canım?
Yapmadım canım yapmıcam sanırım pazar gününü beklicemHala test yapmadin degil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?