2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

3.denemesi olan arkadaşlar, diğerlerinden farklı olarak bu denemenizde neler yapılacak..
Ben histeroskopi +lenfosit aşısı deniyorum..
ben de histeroskopi oldum farklı olarak clexane kullanıyorum. bir de merkez değişikliği yaptım bugün 9. günüm inşallah güzel sonuç alırım.

benim de hiç belirtim yok ve 9. günüm endişe etme canım daha test günümüze zaman var belirti beklemek anlamsız

evet anlamsız belirti aramak canım, biliyoruz ya embriyonun rahimde olduğunu insan beklemekten de yoruluyor
stres yapma demek anlamsız biliyorum ama stres çok olumsuz etki ediyor vücud östrojen ve progesteron yerine epinefrin norepinefrin salgılıyor ve bu da süreci olumsuz etkiliyor. embriyonun tutunması için östrojen ve progesterona ihtiyacımız var. o yüzden sakin olup beklicez yeter ki sonu güzel olsun

Aynen 7.gun 20 civari cikiyorsa gebelik testlerinde de cikar cunku 5 in uzeindeki degerlerde testte cjkiyor... artis ozellikle tup bebekte daha onemli sanirim..normal gebeliklerde drlar git tekrar kan tahlili yaptir falan demiyor..

Aynen normalde gebelikte hamile miyim diye düşünmek için adetin gecikmesi lazım. Hemen geciktiği gün de test yapan azdır. Bir kaç gün geç geliyor bazen hepimizde öyle mi oldu böyle mi oldu derken zaten bir hafta geçer o arada da hcg yükselmiş olur. Zaten beta kese görene kadar yapılan bir kontrol ya.. ultrasonda görününce oradan takip başlıyor. Tüp bebekte zaten direk kan testi yaptığımız için düşük değerlerle başlıyor. Tekrar tekrar kan testi istiyorlar böyle olunca

ben de histeroskopi oldum farklı olarak clexane kullanıyorum. bir de merkez değişikliği yaptım bugün 9. günüm inşallah güzel sonuç alırım.
İnş müjdeli haberi alırsınız…
Ben pragmatik biriyim..
Merkez değiştiremedim.. Bütün doktorlar deneme yanılma olacak dedi.. Aynı ilaçları başka doktorda verecek diye değiştirmek istemedim , inş pişman olmam

3.denemesi olan arkadaşlar, diğerlerinden farklı olarak bu denemenizde neler yapılacak..
Ben histeroskopi +lenfosit aşısı deniyorum..
Benim de 3.denemem histereskopi oldum çizik atıldı adet olmayı bekliyorum transfer için başka ne gibi değişiklikler eklenecek bilmiyorum doktorumu ben de değiştirmedim ilk sefer pozitif alıp düşük yaşamıştım ikinci hiç tutmadı ama yine de güveniyorum doktoruma inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım

Hala test yapmadin degil mi..

Cinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetini Benim de yarın detaylı ultrason çok heyecanlıyım

Ryamm cukulatam kızlaaar ben kan tahlillerimi yaptırıp doktoruma yolladım salı günü transfer var :)) çok rahatladım gün belli olunca. siz ne yaptınız haber bekliyorum :)
Aaaaaaa tahlillerde neler cikti mayene oldun mu.. rahim kalinligi vs bakildimi..en son regli tqrihin neydi... ayyy seninde bugundu kontrolun degilmi.. cok heyecanli cok erkene vermisler transfer tarihini..

Aaaaaaa tahlillerde neler cikti mayene oldun mu.. rahim kalinligi vs bakildimi..en son regli tqrihin neydi... ayyy seninde bugundu kontrolun degilmi.. cok heyecanli cok erkene vermisler transfer tarihini..
aaa evet sen de vardın ben de bir kişi daha vardı diyordum :)) hemen cevaplıyorum son regl 19 nisan bu sürede kontrole gittim 3 kez en son rahim kalınlığım iyiymiş 3 çizgi görüntüsündeymiş yumurtam da 19 mm di. artık muayeneye çağırmayacağım demişti kan tahlili istemişti lh e2 ve progesteron. bugünkü tahlillere bakınca yumurtlama olmuş dedi ve salıya çağırdı :) senin sat ne zamandı ne durumdasın canım?

Ben hiç pozitifi görmedim. Ama bende doktoruma güveniyorum..
Güvenden öte görüşürken anlatmasını ilgilenmesini seviyorum.
Yanından ayrılırken niye böyle dedi, niye bunu verdi. Şimdi niye böyle olmuş.
Kafamda en ufak soru işareti bırakmıyor. Herşeyi anlatmadan odasından çıkarmıyor..
O yüzden değiştirmedim..
Ama instagramda takip ettiğim bütün doktorlar 3. de histerskopi öneriyor.. Ve hep 3. sonrası pozitif haberleri veriyor..
Bende histerskopiye güveniyorum bakalım :)

Sizinki doğal siklus mu?
Bana da doktor doğal siklus yapabiiriz belki dedi.
Progesteron kaç çıktı sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…