2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Senin tam zamanind aoluyor aslina bakacak olursan..22.gunde transfer yapacaklar normalide 20-22arasinda rahmi tam transfere uygun olma zamaniymis.. benim 25 nisan son adet tarihimin 1.gunuydu transferide 12 mayista yapariz falan dedi bayramdan once gittigimde 1 muayene olup sonra transfer yapacaz dedi yarin tahlil ve muayene var bakalim.. sonuclarimi falan yazarim.. senin lh e2 ve progestronun degerleri ne bende kendiminkiyle karsilastirayim..qsljnda hic heyecanli degildim ama boyle biseyleri beklemek biraz heyecan yaptiriyor..

Tekrar randevuya cagriyorlarmi cok iyi olmus bencede olmasi gereken yapilmis...cunku simdi git 1 hafta sonra gel direk transfer cok kafadan sallamasyon olurdu.. bakalim bana ne diyecekler yarin..

Senin en son adetin kacti yine unuttum..lh progestron ve yumurta sayisi vs nelere bakildi.. ay ikinizinkide ayni gun ne guzel hadi hayirlisi..
22 Nisan'da adet oldum ben, bugün kan istemedi 2 yumurtam vardı biri 9 mm diğeri 11 mi neydi rahim kalınlığım 9 mm pazartesi tekrar rahim kalınlığı kontrol edicek bide covit testi istediler yine

canım senin doğal siklus muydu* hangi ilaçlara başladı? benim doktorun asistanı arayacak ilaçlar için

22 Nisan'da adet oldum ben, bugün kan istemedi 2 yumurtam vardı biri 9 mm diğeri 11 mi neydi rahim kalınlığım 9 mm pazartesi tekrar rahim kalınlığı kontrol edicek bide covit testi istediler yine
Ne diyosun yaaa yine mi covit testi...prosteron ne gelmis..

Doğalda gebelik elde eden çok, sizinki de sıkı sıkı tutunacak inş.. :) İnş yumurta çatlayınca daha da yükselecektir..
ayy hadi inşallah :)) herhalde en güzel yanı çok az ilaç kullanarak transferin yapılması.

Farklı bir çözüm önerilmediği sürece başka merkeze gitmek gerekmiyor bence de..

V vicril17 senin değişiklik tercihin ve yeni tedavin pozitif sonuç almanı sağlar umarım. Aslında şu an olan oldu. Sonuç içinde bence onu taşıyorsun sadece resmiyet kazanmadı

listedeki oksapar piyasada yok ya yinede bulup için falan diyorlar mı...

progeston kaç olmalı kızlar ve e2, transferden önce bakılmıştı ama sadece güzel dediler

Böyle uzun soluklu tedavilerde doktorlar sadece işlerini yapmıyorlar, yeri geliyor psikolojik danışman oluyorlar o yüzden insani yönü kuvvetli, hayata pozitif bakan bir doktor bence daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…