evet doğal siklus bugün 1.14 çıktı dr um yükselmiş dedi. ben estrofem bulamadığım için doğala döndü bakalım artık hayırlısıSizinki doğal siklus mu?
Bana da doktor doğal siklus yapabiiriz belki dedi.
Progesteron kaç çıktı sizin?
Senin tam zamanind aoluyor aslina bakacak olursan..22.gunde transfer yapacaklar normalide 20-22arasinda rahmi tam transfere uygun olma zamaniymis.. benim 25 nisan son adet tarihimin 1.gunuydu transferide 12 mayista yapariz falan dedi bayramdan once gittigimde 1 muayene olup sonra transfer yapacaz dedi yarin tahlil ve muayene var bakalim.. sonuclarimi falan yazarim.. senin lh e2 ve progestronun degerleri ne bende kendiminkiyle karsilastirayim..qsljnda hic heyecanli degildim ama boyle biseyleri beklemek biraz heyecan yaptiriyor..aaa evet sen de vardın ben de bir kişi daha vardı diyordum :)) hemen cevaplıyorum son regl 19 nisan bu sürede kontrole gittim 3 kez en son rahim kalınlığım iyiymiş 3 çizgi görüntüsündeymiş yumurtam da 19 mm di. artık muayeneye çağırmayacağım demişti kan tahlili istemişti lh e2 ve progesteron. bugünkü tahlillere bakınca yumurtlama olmuş dedi ve salıya çağırdı :) senin sat ne zamandı ne durumdasın canım?
Varsa ve yaparsan cikacak biliyorsun degilmiYapmadım canım yapmıcam sanırım pazar gününü beklicem
Doğalda gebelik elde eden çok, sizinki de sıkı sıkı tutunacak inş.. :) İnş yumurta çatlayınca daha da yükselecektir..evet doğal siklus bugün 1.14 çıktı dr um yükselmiş dedi. ben estrofem bulamadığım için doğala döndü bakalım artık hayırlısı
Normalde kac olmali..Doğalda gebelik elde eden çok, sizinki de sıkı sıkı tutunacak inş.. :) İnş yumurta çatlayınca daha da yükselecektir..
Yaaaa benimde salı günü transfer imRyamm @cukulatam kızlaaar ben kan tahlillerimi yaptırıp doktoruma yolladım salı günü transfer var :)) çok rahatladım gün belli olunca. siz ne yaptınız haber bekliyorum :)
Senin en son adetin kacti yine unuttum..lh progestron ve yumurta sayisi vs nelere bakildi.. ay ikinizinkide ayni gun ne guzel hadi hayirlisi..Yaaaa benimde salı günü transfer im
Evde test yok canım özellikle almadım dayanamam yaparım diye mutlaka haber veririm tabiki hep beraber bekledikVarsa ve yaparsan cikacak biliyorsun degilmiyapsrsan bizede gonder..
Tekrar randevuya cagriyorlarmi cok iyi olmus bencede olmasi gereken yapilmis...cunku simdi git 1 hafta sonra gel direk transfer cok kafadan sallamasyon olurdu.. bakalim bana ne diyecekler yarin..Kızlar doktordan çıktım pazartesi rahim kanlınlığı için bi randevum var salı ya da transfer denildibütün ilaçlarıma başlıyorum bugünden meşhur Depot u da vurdurucam bugün acayip heyecanlandım uaaaa
22 Nisan'da adet oldum ben, bugün kan istemedi 2 yumurtam vardı biri 9 mm diğeri 11 mi neydi rahim kalınlığım 9 mm pazartesi tekrar rahim kalınlığı kontrol edicek bide covit testi istediler yineSenin en son adetin kacti yine unuttum..lh progestron ve yumurta sayisi vs nelere bakildi.. ay ikinizinkide ayni gun ne guzel hadi hayirlisi..
aaaa ben şok :))) harika o halde şimdiden geri sayıma başlıyoruz canım :)Yaaaa benimde salı günü transfer im
canım senin doğal siklus muydu* hangi ilaçlara başladı? benim doktorun asistanı arayacak ilaçlar içinKızlar doktordan çıktım pazartesi rahim kanlınlığı için bi randevum var salı ya da transfer denildibütün ilaçlarıma başlıyorum bugünden meşhur Depot u da vurdurucam bugün acayip heyecanlandım uaaaa
Ne diyosun yaaa yine mi covit testi...prosteron ne gelmis..22 Nisan'da adet oldum ben, bugün kan istemedi 2 yumurtam vardı biri 9 mm diğeri 11 mi neydi rahim kalınlığım 9 mm pazartesi tekrar rahim kalınlığı kontrol edicek bide covit testi istediler yine
ayy hadi inşallah :)) herhalde en güzel yanı çok az ilaç kullanarak transferin yapılması.Doğalda gebelik elde eden çok, sizinki de sıkı sıkı tutunacak inş.. :) İnş yumurta çatlayınca daha da yükselecektir..
İnş müjdeli haberi alırsınız…
Ben pragmatik biriyim..
Merkez değiştiremedim.. Bütün doktorlar deneme yanılma olacak dedi.. Aynı ilaçları başka doktorda verecek diye değiştirmek istemedim , inş pişman olmam
listedeki oksapar piyasada yok ya yinede bulup için falan diyorlar mı...22 Nisan'da adet oldum ben, bugün kan istemedi 2 yumurtam vardı biri 9 mm diğeri 11 mi neydi rahim kalınlığım 9 mm pazartesi tekrar rahim kalınlığı kontrol edicek bide covit testi istediler yine
Ben hiç pozitifi görmedim. Ama bende doktoruma güveniyorum..
Güvenden öte görüşürken anlatmasını ilgilenmesini seviyorum.
Yanından ayrılırken niye böyle dedi, niye bunu verdi. Şimdi niye böyle olmuş.
Kafamda en ufak soru işareti bırakmıyor. Herşeyi anlatmadan odasından çıkarmıyor..
O yüzden değiştirmedim..
Ama instagramda takip ettiğim bütün doktorlar 3. de histerskopi öneriyor.. Ve hep 3. sonrası pozitif haberleri veriyor..
Bende histerskopiye güveniyorum bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?