aaaa ben şok :))) harika o halde şimdiden geri sayıma başlıyoruz canım :)
Birlikte gün sayarız artıkk inşallah ikimizden de pozitif haberler bekliyorumcanım senin doğal siklus muydu* hangi ilaçlara başladı? benim doktorun asistanı arayacak ilaçlar için
Aynen teklistedeki oksapar piyasada yok ya yinede bulup için falan diyorlar mı...
tekrar covit testi 250 imiş istersen devlette yapılabilir sin dedi , bana enox yazmıştı eczanede oksapar vardı onu aldım bayramdan önce onu vurulucam 3 muadili var 3 den hangisini bulursan iğnenin vurulursun canım progestan bakmadık bugün 3 Mayıs'ta baktığımız sadece , emriyo kalitelerimi de öğrendim 4aa ve 4ab imişNe diyosun yaaa yine mi covit testi...prosteron ne gelmis..
Yaaaa benimde salı günü transfer im
Aynen tek
tekrar covit testi 250 imiş istersen devlette yapılabilir sin dedi , bana enox yazmıştı eczanede oksapar vardı onu aldım bayramdan önce onu vurulucam 3 muadili var 3 den hangisini bulursan iğnenin vurulursun canım progestan bakmadık bugün 3 Mayıs'ta baktığımız sadece , emriyo kalitelerimi de öğrendim 4aa ve 4ab imiş
hangi şehirde idin canımAynen tek
tekrar covit testi 250 imiş istersen devlette yapılabilir sin dedi , bana enox yazmıştı eczanede oksapar vardı onu aldım bayramdan önce onu vurulucam 3 muadili var 3 den hangisini bulursan iğnenin vurulursun canım progestan bakmadık bugün 3 Mayıs'ta baktığımız sadece , emriyo kalitelerimi de öğrendim 4aa ve 4ab imiş
Açıkcası test yapmaya korkuyorum ya olumsuz sonuç duyarsam diye korkuyorum
Transfer günü progesteron 10 un üstü olması gerekiyor diye biliyorumprogeston kaç olmalı kızlar ve e2, transferden önce bakılmıştı ama sadece güzel dediler
Transfer günü belli olmuş.. 10 mayısta her şey gönlünce olsun. Bebeğin onun için hazırlanan ilk evinde, güvenle huzurla hayata başlasın, sana sıkıca tutunsun
İnşallah ikiside sıkıca tutunsun ikisinide içtenlikle kabul etmeye hazırım bedenimeTransfer öncesi covid testi mi istiyorlar ? İki embriyo mu transfer edilecek ?
Kocaeli dehangi şehirde idin canım
Dondurulmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz embriyonuz yoksa baştan başlıyorsunuzkızlar negatif sonuç alınca gene aynı masraflar ve olaylarla başlanıyor dimi
ben paket almıştım ya o covit testide içindedir herhalde.. peki embriyo kalitelerini nerden öğrendin.. birde şey öğrendim içtiğimiz progestron yada fitil olarak kullandığımız progestrondan sonra 5-6 gün sonra transfer yapılması gerekiyormuş internette buldum yine.. gittiğim zaman bi defter alıp tek tek yazacam... ben unuturum bu kadr çok şeyi... sanırım heycandan gözüm dönüyor:)))Aynen tek
sizin kaçıncı gün oldu kan verdinizmi.. yada idrarda bakıldımı..yarın mı kan vereceksin, çok heyecanlı , inşallah tuttu bebeğin seninle :)
Yok benimkidr paket de bu dahil değil içine opu da yapılan dahildi yada belki farklı da olabilir yarın sorarsın olmadıben paket almıştım ya o covit testide içindedir herhalde.. peki embriyo kalitelerini nerden öğrendin.. birde şey öğrendim içtiğimiz progestron yada fitil olarak kullandığımız progestrondan sonra 5-6 gün sonra transfer yapılması gerekiyormuş internette buldum yine.. gittiğim zaman bi defter alıp tek tek yazacam... ben unuturum bu kadr çok şeyi... sanırım heycandan gözüm dönüyor:)))
Açıkcası test yapmaya korkuyorum ya olumsuz sonuç duyarsam diye korkuyorum
Benim klinik değiştirmemin nedeni daha yakın bir yerde tedavi görebilmekti uzaktan ciddi iletişim sıkıntısı yaşanıyor
Aynen öyle..ayy hadi inşallah :)) herhalde en güzel yanı çok az ilaç kullanarak transferin yapılması.
Benim doktorum anne gibi ya...Böyle uzun soluklu tedavilerde doktorlar sadece işlerini yapmıyorlar, yeri geliyor psikolojik danışman oluyorlaro yüzden insani yönü kuvvetli, hayata pozitif bakan bir doktor bence daha iyi oluyor.
Aynen öyle..
Beni ilaçlar inanılmaz mutsuz etmişti. Resmen pozitif biri olmama rağmen hayat enerjimi alıp tükettiler..
Doktora da defalarca söyledim bunu..
Moral veriyordu saolsun ama ruh halim değişmeyince bari bana böyle anlatma demeye başladı
Negatif alıp yanına gidince 3.de sana ilaç vermeyeceğim ruh halini çok etkiledi. Belki tutmamasının sebebi de öyle hissediyor olman demişti...
Sıradan ilişki sonrası tutmuş gibi hissettirecektir. İlaç yok, kaygı yok..
Bence bunu denemekte gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?