2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

aaaa ben şok :))) harika o halde şimdiden geri sayıma başlıyoruz canım :)
canım senin doğal siklus muydu* hangi ilaçlara başladı? benim doktorun asistanı arayacak ilaçlar için
Birlikte gün sayarız artıkk inşallah ikimizden de pozitif haberler bekliyorum yok canım doğal siklus değil benimki coraspirin ve dekort içiyordum günde 1 sabah akşam cyclo-progynova içiyordum estrofem yerine şimdi de progestan fitil sabah akşam Depot vurulucam bugün oksapar hergün azitromax profafa da başlıyorum şimdiden

listedeki oksapar piyasada yok ya yinede bulup için falan diyorlar mı...
Aynen tek
Ne diyosun yaaa yine mi covit testi...prosteron ne gelmis..
tekrar covit testi 250 imiş istersen devlette yapılabilir sin dedi , bana enox yazmıştı eczanede oksapar vardı onu aldım bayramdan önce onu vurulucam 3 muadili var 3 den hangisini bulursan iğnenin vurulursun canım progestan bakmadık bugün 3 Mayıs'ta baktığımız sadece , emriyo kalitelerimi de öğrendim 4aa ve 4ab imiş

Transfer öncesi covid testi mi istiyorlar ? İki embriyo mu transfer edilecek ?

hangi şehirde idin canım

Açıkcası test yapmaya korkuyorum ya olumsuz sonuç duyarsam diye korkuyorum
Benim klinik değiştirmemin nedeni daha yakın bir yerde tedavi görebilmekti uzaktan ciddi iletişim sıkıntısı yaşanıyor

Transfer günü belli olmuş.. 10 mayısta her şey gönlünce olsun. Bebeğin onun için hazırlanan ilk evinde, güvenle huzurla hayata başlasın, sana sıkıca tutunsun
Transfer öncesi covid testi mi istiyorlar ? İki embriyo mu transfer edilecek ?
İnşallah ikiside sıkıca tutunsun ikisinide içtenlikle kabul etmeye hazırım bedenime evet test istediler vallahi doktorla ilk konuştuğumuz da çift transfer yapalım dedi benim 2 emriyom var biri 5. Gün biri 6. Gün dondurmaya gerek Yok başarı şansımız artar demişti ama bugün hemşire tek falan dedi yüksek ihtimalle çift olucak ama dondurmak istemiyorum

ben paket almıştım ya o covit testide içindedir herhalde.. peki embriyo kalitelerini nerden öğrendin.. birde şey öğrendim içtiğimiz progestron yada fitil olarak kullandığımız progestrondan sonra 5-6 gün sonra transfer yapılması gerekiyormuş internette buldum yine.. gittiğim zaman bi defter alıp tek tek yazacam... ben unuturum bu kadr çok şeyi... sanırım heycandan gözüm dönüyor:)))

Yok benimkidr paket de bu dahil değil içine opu da yapılan dahildi yada belki farklı da olabilir yarın sorarsın olmadı 2 gün önceden ver dedi cumartesi acile gidip soracağım yok derse pazartesi orada yaptırıcam, ya bu süreçte katı kurallar yok şu zamana transfer diye bunlar kişiye özel olduğu için ama benimde bugün başlarsam 5 gün sonraya Transfer olmuş oluyor adetimin de 19. Günü ne denk geliyor aklımdaki herşeyi sordum vallahi ilaç kağıdını da verdi zaten herşeyden günde birer ikişer tane artık Allah ne verdi ise progestan ı da fitil değil de ağızdan alsam bi fark olur mu dedim çok yan etkisi olur dedi baş ağrısı sinirlilik hali uyku hali fitil alman daha iui olur dedi, transfer günü için sıkışıklık durumunu sordum aşırı derecede sıkışık olmayın dedi yarım lt içicem sadece su bakalım

Açıkcası test yapmaya korkuyorum ya olumsuz sonuç duyarsam diye korkuyorum
Benim klinik değiştirmemin nedeni daha yakın bir yerde tedavi görebilmekti uzaktan ciddi iletişim sıkıntısı yaşanıyor

Sonuçta nasıl rahat ediyorsan öyle yapmak en iyisi. Ben kan vermeye bilerek gitmeyi seçiyordum. Sen kan ile öğrenmeyi seçiyorsan, öyle rahat ediyorsan öyle yapmalısın zaten..
İletişim sıkıntısı olmayan bir merkezde olmak sana iyi hissettirmiş olmalı. Sonucun da pozitifse harika olur..

ayy hadi inşallah :)) herhalde en güzel yanı çok az ilaç kullanarak transferin yapılması.
Aynen öyle..
Beni ilaçlar inanılmaz mutsuz etmişti. Resmen pozitif biri olmama rağmen hayat enerjimi alıp tükettiler..
Doktora da defalarca söyledim bunu..
Moral veriyordu saolsun ama ruh halim değişmeyince bari bana böyle anlatma demeye başladı
Negatif alıp yanına gidince 3.de sana ilaç vermeyeceğim ruh halini çok etkiledi. Belki tutmamasının sebebi de öyle hissediyor olman demişti...
Sıradan ilişki sonrası tutmuş gibi hissettirecektir. İlaç yok, kaygı yok..
Bence bunu denemekte gerekiyor :)

Böyle uzun soluklu tedavilerde doktorlar sadece işlerini yapmıyorlar, yeri geliyor psikolojik danışman oluyorlar o yüzden insani yönü kuvvetli, hayata pozitif bakan bir doktor bence daha iyi oluyor.
Benim doktorum anne gibi ya...
Hiç sarılamadım ama sarılıp anne demek isterdim..
Negatifleri aldım, ama anne gibi konuşup moral veriyordu.
Ben memnumum :)

Ben doğal olduğunda progestan kullandım diye hatırlıyorum. Ama siz onu da kullanmayacaksınız galiba. gumy o zaman daha da rahat geçer.. progestan etkileri bazen çekilmez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…