- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Estrofem kullandığımız zaman yumurtalama olmuyormuş. O yüzden transferden 1 hafta önce 1 den küçük olmalıymış ki yumurtlama olmadıgı tespit edilsin..progeston kaç olmalı kızlar ve e2, transferden önce bakılmıştı ama sadece güzel dediler
Herhalde progestan kullandırır..Ben doğal olduğunda progestan kullandım diye hatırlıyorum. Ama siz onu da kullanmayacaksınız galiba.gumy o zaman daha da rahat geçer.. progestan etkileri bazen çekilmez oluyor
Normalde 1'in üstüne çıksa ve yumurta çatlasa yeterli. Zaten yavaş yavaş yükseliyor veya iğnelerle artabiliyor...Normalde kac olmali..
benim hiç bir bilgim yok valla ne oluyor ne olmuyorTransfer günü progesteron 10 un üstü olması gerekiyor diye biliyorum
2 tane embriyo oldu ikisini de koymuştu, elde kalmadı embriyoDondurulmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz embriyonuz yoksa baştan başlıyorsunuz
İnşallah öyledir canım umut etmek istiyorum. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah.Sonuçta nasıl rahat ediyorsan öyle yapmak en iyisi. Ben kan vermeye bilerek gitmeyi seçiyordum. Sen kan ile öğrenmeyi seçiyorsan, öyle rahat ediyorsan öyle yapmalısın zaten..
İletişim sıkıntısı olmayan bir merkezde olmak sana iyi hissettirmiş olmalı. Sonucun da pozitifse harika olur..
canım çok teşekkür ederim, herşey o kadar hızlı oldu ki benim verdiğim kanlarda nelere bakıldı kaç kere kan verdim ne kadar iğne yedim film şeridi gibi hızlı geçti :) ben yumurta toplanır sonra işte bekletilirim sonra transfer yapılır diye beklerken yumurta toplandı ertesigün döllendi dendi sonraki gün embriyo işte 3. gün embriyosu 2 tane 28 nisanda geliyosun transfer dediler :) embriyolarım kaliteli değilmiş, ama belli olmaz kaliteli dediklerimizden de olmayanlar oluyor dedi doktor, ben bilmiyorum nedir kaltesi nasıldır, merak içersinde bekliyorumEstrofem kullandığımız zaman yumurtalama olmuyormuş. O yüzden transferden 1 hafta önce 1 den küçük olmalıymış ki yumurtlama olmadıgı tespit edilsin..
1 den küçük olduğunu görünce ovitrelle vuruluyordum. Vücut sanki yumurtlama olmuş gibi hissetsin diye..
5 gün kala da progesteron fitil, prolutex duphaston kullanıyordum.
Transferden 1 günce bu yukardaki ilaçlar progesteronu yükseltmeliymiş. Kan tahlili veriyordum..
10 üstü olursa transfer yapılıyor. Ama prolutan depot kullanılıyor..
40 üstü olursa prolutex günde 1 olarak devam edeceğiz demişlerdi..
Benim tedavimde progesteron düzeylerinde doktorun yorumu ve açıklamaları böyleyfi. İnş faydası olur..
benim de öyle canım inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur. Çok emek verdik çok yorulduk inşallah pozitifi de görürüz2 tane embriyo oldu ikisini de koymuştu, elde kalmadı embriyo
Bence başka doktorlarda araştırın tekirdağda da var benim arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı reyap’a da geliyor bildiğim kadarıyla başka yerlerde vardır eminim ben kendimi kazıklanmış gibi hissettim bizi aşağı gönderdiker ben gelince doktor tekrar bakıcak görüşücez sandım adam hasta almış içeri . Hadi parayı bir kenera bırakalım bide bakması gereken şeylere bakmadı yazık günah gerçekten. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi bize bütün bu sıkıntıları unutturucak olan onlarBen de duygu hanıma gidiyorum. 18+5 haftalığız, 22.hafta olacak ben gittiğimde. İlk hamileliğimde gitmemiştim ayrıntılı ultrosona ama 2. De gidelim dedik 800 tl de çok fazla geldi. Yarım saat - 45 dkdan bahsediyorlar ben hep o şekilde düşünüyordum. 15-20 dk az bir zaman. Kafam çok karışık.
Bu arada bebeklerinizi sağ salim sağlıkla Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Herhalde progestan kullandırır..
Çünkü prolutan depot kaldıracak popom olmadığını düşünüyorum
inşallah görelim pozitifi valla yoruluyor insan artık, gelsin bebişlerimiz :)benim de öyle canım inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur. Çok emek verdik çok yorulduk inşallah pozitifi de görürüz
Ben bugün en az bir tane erkek bebeğim olacağını öğrendimCinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetiniBenim de yarın detaylı ultrason çok heyecanlıyım
Ay yok maalesef çok nazlı benimkiler aslında detaylıdan umutluydum ama doktor sağolsun bakmadı bileCinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetiniBenim de yarın detaylı ultrason çok heyecanlıyım
Ya çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallahBen bugün en az bir tane erkek bebeğim olacağını öğrendimfetal DNA sonucum geldi Y kromozomuna rastlanmış ama bir tanesi mi ikisi de mi bilinemiyormuş çok şaşkınım ve öğrendiğim için çok mutluyum diğerini daha çok merak ediyorum tabi artık Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizin bu heyecanlarını ve sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
Yok progestan fitil kullandırıcak aldırdı çünkü ama başka ilaç kullanıcak mıyım bilmiyorum bir de benim migrenim var hormon ilaçları aşırı derecede baş ağrısı yapıyor. İnş rahat geçer sürecimBen doğal olduğunda progestan kullandım diye hatırlıyorum. Ama siz onu da kullanmayacaksınız galiba.gumy o zaman daha da rahat geçer.. progestan etkileri bazen çekilmez oluyor
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahYa çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallahKaç gün sürdü sonucun çıkması Genox ta yaptırmıştınız sanırım
Ahh iyi bari çünkü bu süreçte bazı ilaçlar beni de çok zorlamıştı hem migren hem ruh hali olarak. Gelsin ve geçsin su gibi inşallahAynen öyle..
Beni ilaçlar inanılmaz mutsuz etmişti. Resmen pozitif biri olmama rağmen hayat enerjimi alıp tükettiler..
Doktora da defalarca söyledim bunu..
Moral veriyordu saolsun ama ruh halim değişmeyince bari bana böyle anlatma demeye başladı
Negatif alıp yanına gidince 3.de sana ilaç vermeyeceğim ruh halini çok etkiledi. Belki tutmamasının sebebi de öyle hissediyor olman demişti...
Sıradan ilişki sonrası tutmuş gibi hissettirecektir. İlaç yok, kaygı yok..
Bence bunu denemekte gerekiyor :)
Oo çok iyi sizin hemen ulaşmış bize 11 iş günü dediler cinsiyet için aynı şekilde doktora gidicek sonuç bakalım bekliyoruz sabırlaÇok teşekkür ederim hepimize inşallahÇarşamba verdim cuma ellerine ulaştı cumartesi bir günde sonuç çıktı. Türkiye içinde olduğu için hemen çıkıyormuş sonuç gün sayısını çıkmama durumuna göre veriyorlar bence çünkü bana da 13matısa çıkar demişlerdi. Bayram tatili olduğu için cinsiyeti öğrenememiştim bize göndermiyorlar çünkü o bilgiyi. Doktoruma bugün iletmiş aracı olan temsilci o yüzden cinsiyeti yeni öğrendim.
Yaaa işte şimdi daha çok heyecan duyar insan diğeri de erkek mi yoksa kız mı diyeBen bugün en az bir tane erkek bebeğim olacağını öğrendimfetal DNA sonucum geldi Y kromozomuna rastlanmış ama bir tanesi mi ikisi de mi bilinemiyormuş çok şaşkınım ve öğrendiğim için çok mutluyum diğerini daha çok merak ediyorum tabi artık Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizin bu heyecanlarını ve sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
Evet şuan ben de iyiler mi diye çok endişeliyim 3 hafta olacak görmedik bebişleri. İnşallah öncelikle her şey yolundadır sonra da cinsiyet tahmini alabiliriz umarımAy yok maalesef çok nazlı benimkiler aslında detaylıdan umutluydum ama doktor sağolsun bakmadı bile♥ Şimdi nifty nin sonucunu bekliyorum 11 inde doktor gelin dedi bayram tatilini sayarsak en geç 10 u gibi çıkar sonucumuz öğrenince yazarım hemen sizde yazın eğer belli olursa iyi olduklarını öğrenince bu sefer merak başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?