2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

progeston kaç olmalı kızlar ve e2, transferden önce bakılmıştı ama sadece güzel dediler
Estrofem kullandığımız zaman yumurtalama olmuyormuş. O yüzden transferden 1 hafta önce 1 den küçük olmalıymış ki yumurtlama olmadıgı tespit edilsin..
1 den küçük olduğunu görünce ovitrelle vuruluyordum. Vücut sanki yumurtlama olmuş gibi hissetsin diye..
5 gün kala da progesteron fitil, prolutex duphaston kullanıyordum.
Transferden 1 günce bu yukardaki ilaçlar progesteronu yükseltmeliymiş. Kan tahlili veriyordum..
10 üstü olursa transfer yapılıyor. Ama prolutan depot kullanılıyor..
40 üstü olursa prolutex günde 1 olarak devam edeceğiz demişlerdi..
Benim tedavimde progesteron düzeylerinde doktorun yorumu ve açıklamaları böyleyfi. İnş faydası olur..

Ben doğal olduğunda progestan kullandım diye hatırlıyorum. Ama siz onu da kullanmayacaksınız galiba. gumy o zaman daha da rahat geçer.. progestan etkileri bazen çekilmez oluyor
Herhalde progestan kullandırır..
Çünkü prolutan depot kaldıracak popom olmadığını düşünüyorum

İnşallah öyledir canım umut etmek istiyorum. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah.

canım çok teşekkür ederim, herşey o kadar hızlı oldu ki benim verdiğim kanlarda nelere bakıldı kaç kere kan verdim ne kadar iğne yedim film şeridi gibi hızlı geçti :) ben yumurta toplanır sonra işte bekletilirim sonra transfer yapılır diye beklerken yumurta toplandı ertesigün döllendi dendi sonraki gün embriyo işte 3. gün embriyosu 2 tane 28 nisanda geliyosun transfer dediler :) embriyolarım kaliteli değilmiş, ama belli olmaz kaliteli dediklerimizden de olmayanlar oluyor dedi doktor, ben bilmiyorum nedir kaltesi nasıldır, merak içersinde bekliyorum

Bence başka doktorlarda araştırın tekirdağda da var benim arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı reyap’a da geliyor bildiğim kadarıyla başka yerlerde vardır eminim ben kendimi kazıklanmış gibi hissettim bizi aşağı gönderdiker ben gelince doktor tekrar bakıcak görüşücez sandım adam hasta almış içeri . Hadi parayı bir kenera bırakalım bide bakması gereken şeylere bakmadı yazık günah gerçekten. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi bize bütün bu sıkıntıları unutturucak olan onlar

Herhalde progestan kullandırır..
Çünkü prolutan depot kaldıracak popom olmadığını düşünüyorum

Onu hiç kullanmadım bu transferde karnımdan vuruyorum o da çok konforlu. Yüksek doz kullanmam gerektiği için hepsini fitil olarak kullanınca çok geri geliyor. İğne + fitil daha etkili bence

Cinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetini Benim de yarın detaylı ultrason çok heyecanlıyım
Ben bugün en az bir tane erkek bebeğim olacağını öğrendim fetal DNA sonucum geldi Y kromozomuna rastlanmış ama bir tanesi mi ikisi de mi bilinemiyormuş çok şaşkınım ve öğrendiğim için çok mutluyum diğerini daha çok merak ediyorum tabi artık Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizin bu heyecanlarını ve sağlıkla kucağımıza almayı inşallah

Cinsiyetleri öğrenebildiniz mi merak ediyorum ikizlerin cinsiyetini Benim de yarın detaylı ultrason çok heyecanlıyım
Ay yok maalesef çok nazlı benimkiler aslında detaylıdan umutluydum ama doktor sağolsun bakmadı bile ♥ Şimdi nifty nin sonucunu bekliyorum 11 inde doktor gelin dedi bayram tatilini sayarsak en geç 10 u gibi çıkar sonucumuz öğrenince yazarım hemen sizde yazın eğer belli olursa iyi olduklarını öğrenince bu sefer merak başlıyor

Ya çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallah Kaç gün sürdü sonucun çıkması Genox ta yaptırmıştınız sanırım

Ben doğal olduğunda progestan kullandım diye hatırlıyorum. Ama siz onu da kullanmayacaksınız galiba. gumy o zaman daha da rahat geçer.. progestan etkileri bazen çekilmez oluyor
Yok progestan fitil kullandırıcak aldırdı çünkü ama başka ilaç kullanıcak mıyım bilmiyorum bir de benim migrenim var hormon ilaçları aşırı derecede baş ağrısı yapıyor. İnş rahat geçer sürecim

Ya çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallah Kaç gün sürdü sonucun çıkması Genox ta yaptırmıştınız sanırım
Çok teşekkür ederim hepimize inşallah Çarşamba verdim cuma ellerine ulaştı cumartesi bir günde sonuç çıktı. Türkiye içinde olduğu için hemen çıkıyormuş sonuç gün sayısını çıkmama durumuna göre veriyorlar bence çünkü bana da 13matısa çıkar demişlerdi. Bayram tatili olduğu için cinsiyeti öğrenememiştim bize göndermiyorlar çünkü o bilgiyi. Doktoruma bugün iletmiş aracı olan temsilci o yüzden cinsiyeti yeni öğrendim.

Ahh iyi bari çünkü bu süreçte bazı ilaçlar beni de çok zorlamıştı hem migren hem ruh hali olarak. Gelsin ve geçsin su gibi inşallah

Oo çok iyi sizin hemen ulaşmış bize 11 iş günü dediler cinsiyet için aynı şekilde doktora gidicek sonuç bakalım bekliyoruz sabırla İnşallah bizdede sağlıkla alakalı bir sorun çıkmazda rahat nefes alıp yolumuza devam ederiz

Yaaa işte şimdi daha çok heyecan duyar insan diğeri de erkek mi yoksa kız mı diye İnşallah öbürü de kızdır ve bir erkek bir kız ikisi de sağ salim dünyaya gelirler
Evet şuan ben de iyiler mi diye çok endişeliyim 3 hafta olacak görmedik bebişleri. İnşallah öncelikle her şey yolundadır sonra da cinsiyet tahmini alabiliriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…