2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Canım ben opuda İstanbuldaydım bi devlet hastanesinin aciline gidip covid belirtileri sıraladım test istediler zaten doktor bile görmüyo covid acile gidince teste yönlendirip eve gönderiyolar. Zaten bir yığın para ödüyoruz bari ona ödeme

Aaa ben de Tekirdağ da yaşıyorum ama henüz ayrıntılı ultrasonlar aşamasına gelemedik daha transfer olucak

İnşallah en önemlisi o tabiki ben sorun olmadığını öğrenince cinsiyet derdine düştüm yoksa İnan aklına gelmiyor sonuç beklerken diğer ihtimallerden

Evet merak daha çok katlandı bu şekilde bir sonuç gelince inşallah öyledir Allahım hayırlısını nasip etsin

Tüp Bebek transfer im var desem yapmazlar mı ya diyemem ki ben orwm ağrıyor buram ağrıyor diye

Tüp Bebek transfer im var desem yapmazlar mı ya diyemem ki ben orwm ağrıyor buram ağrıyor diye
Yani ben işimi şansa bırakmayayım dedim öyle durumlarda özelde yapın diyebiliyolar maalesef. Şimdi beni de aradılar benden de istediler Hay Allah bir de sadece progesteron fitil kullanacakmışım günde 2 tane

Benim doktorum anne gibi ya...
Hiç sarılamadım ama sarılıp anne demek isterdim..
Negatifleri aldım, ama anne gibi konuşup moral veriyordu.
Ben memnumum :)
ayyy nasıl güzel anlattın valla insanın gidip bi tanışası bile geliyor. ne güzel böyle diyaloglar kurabilmek başarabilmek. gidilen doktorların bazıları yüzümüze bile bakmadan konuşuyor...

Yani ben işimi şansa bırakmayayım dedim öyle durumlarda özelde yapın diyebiliyolar maalesef. Şimdi beni de aradılar benden de istediler Hay Allah bir de sadece progesteron fitil kullanacakmışım günde 2 tane
Pandemi bitti diyorlar ama covit testlerimizde eksik olmuyor bizde hadi bakalım hayırlı olsun sadece fitil çok iyi şuan iğneyi olmaya geldim çok gerginim

Pandemi bitti diyorlar ama covit testlerimizde eksik olmuyor bizde hadi bakalım hayırlı olsun sadece fitil çok iyi şuan iğneyi olmaya geldim çok gerginim
transferden ne kadar süre öncesinde covit testi yaptırman gerekiyor.

Tebrikler ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Umarım rahat geçer.. ama doğal biraz daha kolay oluyor.. migren de şu dönemde uykuda olursa süper olur.

başka dikkat etmen gereken bişey söyledilermi.. birde hangi hemşireyle görüştün.. sarışın bi hemşire var onla görüşüyorum o epey anlatıyor.. listedeki tüm ilaçları bulabildinmi.. ALLAH yardımcımız olsun... inşallah çıktık bi yola rabbim dayanma gücü ile beraber muradımızıda versin inşallah...

İnş sizinleler..
Burada bi arkadaş vardı... Görürse yazar zaten...
Doktor 1 tane 1. kalite, 1 tanede 5. kalite embryo transfer etmiş.
İkisi de tuttu ve geçen hafta ikisinde kalp atışını duydu..
Hiç kaliteye falan takılmayın..
Siznle olduklarına inanın ve karnınızı sevin

kesinlikle doğru:) konuşuyorum karnımla valla ne yalan diyeyim:) ama bugün adet sancım var valla, karnım çok gergin patlayacak, bu fitil beni çok şişiriyor, inşallah şu süreçlerimiz güzelce pozitifli sonuçlansın :)

senin dediğin gibi yaparım bende bide ona para ödemeyeceğim.. Sakaryada eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağğım...alacam sonucu götüreceğim..
Aynen ben de devlet hastanesinde yaptırırım ptesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…