Canım ben opuda İstanbuldaydım bi devlet hastanesinin aciline gidip covid belirtileri sıraladım test istediler zaten doktor bile görmüyo covid acile gidince teste yönlendirip eve gönderiyolar. Zaten bir yığın para ödüyoruz bari ona ödemeYok benimkidr paket de bu dahil değil içine opu da yapılan dahildi yada belki farklı da olabilir yarın sorarsın olmadı2 gün önceden ver dedi cumartesi acile gidip soracağım yok derse pazartesi orada yaptırıcam, ya bu süreçte katı kurallar yok şu zamana transfer diye bunlar kişiye özel olduğu için ama benimde bugün başlarsam 5 gün sonraya Transfer olmuş oluyor adetimin de 19. Günü ne denk geliyor aklımdaki herşeyi sordum vallahi ilaç kağıdını da verdi zaten herşeyden günde birer ikişer tane artık Allah ne verdi ise progestan ı da fitil değil de ağızdan alsam bi fark olur mu dedim çok yan etkisi olur dedi baş ağrısı sinirlilik hali uyku hali fitil alman daha iui olur dedi, transfer günü için sıkışıklık durumunu sordum aşırı derecede sıkışık olmayın dedi yarım lt içicem sadece su bakalım
Aaa ben de Tekirdağ da yaşıyorum ama henüz ayrıntılı ultrasonlar aşamasına gelemedikBence başka doktorlarda araştırın tekirdağda da var benim arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı reyap’a da geliyor bildiğim kadarıyla başka yerlerde vardır eminim ben kendimi kazıklanmış gibi hissettim bizi aşağı gönderdiker ben gelince doktor tekrar bakıcak görüşücez sandım adam hasta almış içeri . Hadi parayı bir kenera bırakalım bide bakması gereken şeylere bakmadı yazık günah gerçekten. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi bize bütün bu sıkıntıları unutturucak olan onlar
İnşallah en önemlisi o tabiki ben sorun olmadığını öğrenince cinsiyet derdine düştüm yoksa İnan aklına gelmiyor sonuç beklerken diğer ihtimallerdenOo çok iyi sizin hemen ulaşmış bize 11 iş günü dediler cinsiyet için aynı şekilde doktora gidicek sonuç bakalım bekliyoruz sabırlaİnşallah bizdede sağlıkla alakalı bir sorun çıkmazda rahat nefes alıp yolumuza devam ederiz
Evet merak daha çok katlandı bu şekilde bir sonuç gelinceYaaa işte şimdi daha çok heyecan duyar insan diğeri de erkek mi yoksa kız mı diyeİnşallah öbürü de kızdır ve bir erkek bir kız ikisi de sağ salim dünyaya gelirler
Evet şuan ben de iyiler mi diye çok endişeliyim 3 hafta olacak görmedik bebişleri. İnşallah öncelikle her şey yolundadır sonra da cinsiyet tahmini alabiliriz umarım
Tüp Bebek transfer im var desem yapmazlar mı ya diyemem ki ben orwm ağrıyor buram ağrıyor diyeCanım ben opuda İstanbuldaydım bi devlet hastanesinin aciline gidip covid belirtileri sıraladım test istediler zaten doktor bile görmüyo covid acile gidince teste yönlendirip eve gönderiyolar. Zaten bir yığın para ödüyoruz bari ona ödeme
Yani ben işimi şansa bırakmayayım dedim öyle durumlarda özelde yapın diyebiliyolar maalesef. Şimdi beni de aradılar benden de istedilerTüp Bebek transfer im var desem yapmazlar mı ya diyemem ki ben orwm ağrıyor buram ağrıyor diye
ayyy nasıl güzel anlattın valla insanın gidip bi tanışası bile geliyor. ne güzel böyle diyaloglar kurabilmek başarabilmek. gidilen doktorların bazıları yüzümüze bile bakmadan konuşuyor...Benim doktorum anne gibi ya...
Hiç sarılamadım ama sarılıp anne demek isterdim..
Negatifleri aldım, ama anne gibi konuşup moral veriyordu.
Ben memnumum :)
Pandemi bitti diyorlar ama covit testlerimizde eksik olmuyor bizdeYani ben işimi şansa bırakmayayım dedim öyle durumlarda özelde yapın diyebiliyolar maalesef. Şimdi beni de aradılar benden de istedilerHay Allah bir de sadece progesteron fitil kullanacakmışım günde 2 tane
transferden ne kadar süre öncesinde covit testi yaptırman gerekiyor.Pandemi bitti diyorlar ama covit testlerimizde eksik olmuyor bizdehadi bakalım hayırlı olsun sadece fitil çok iyi şuan iğneyi olmaya geldim çok gerginim
Ben bugün en az bir tane erkek bebeğim olacağını öğrendimfetal DNA sonucum geldi Y kromozomuna rastlanmış ama bir tanesi mi ikisi de mi bilinemiyormuş çok şaşkınım ve öğrendiğim için çok mutluyum diğerini daha çok merak ediyorum tabi artık Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizin bu heyecanlarını ve sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
Hadi bakalım en az acıyla atlat inşallahPandemi bitti diyorlar ama covit testlerimizde eksik olmuyor bizdehadi bakalım hayırlı olsun sadece fitil çok iyi şuan iğneyi olmaya geldim çok gerginim
Yok progestan fitil kullandırıcak aldırdı çünkü ama başka ilaç kullanıcak mıyım bilmiyorum bir de benim migrenim var hormon ilaçları aşırı derecede baş ağrısı yapıyor. İnş rahat geçer sürecim
48 saat öncetransferden ne kadar süre öncesinde covit testi yaptırman gerekiyor.
başka dikkat etmen gereken bişey söyledilermi.. birde hangi hemşireyle görüştün.. sarışın bi hemşire var onla görüşüyorum o epey anlatıyor.. listedeki tüm ilaçları bulabildinmi.. ALLAH yardımcımız olsun... inşallah çıktık bi yola rabbim dayanma gücü ile beraber muradımızıda versin inşallah...Yok benimkidr paket de bu dahil değil içine opu da yapılan dahildi yada belki farklı da olabilir yarın sorarsın olmadı2 gün önceden ver dedi cumartesi acile gidip soracağım yok derse pazartesi orada yaptırıcam, ya bu süreçte katı kurallar yok şu zamana transfer diye bunlar kişiye özel olduğu için ama benimde bugün başlarsam 5 gün sonraya Transfer olmuş oluyor adetimin de 19. Günü ne denk geliyor aklımdaki herşeyi sordum vallahi ilaç kağıdını da verdi zaten herşeyden günde birer ikişer tane artık Allah ne verdi ise progestan ı da fitil değil de ağızdan alsam bi fark olur mu dedim çok yan etkisi olur dedi baş ağrısı sinirlilik hali uyku hali fitil alman daha iui olur dedi, transfer günü için sıkışıklık durumunu sordum aşırı derecede sıkışık olmayın dedi yarım lt içicem sadece su bakalım
Ne zaman gideceksin doktoruna? Zaten artık gösterirse eğer diğerini ultrasonda da görürEvet merak daha çok katlandı bu şekilde bir sonuç gelinceinşallah öyledir Allahım hayırlısını nasip etsin
senin dediğin gibi yaparım bende bide ona para ödemeyeceğim.. Sakaryada eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağğım...alacam sonucu götüreceğim..48 saat önce
İnş sizinleler..canım çok teşekkür ederim, herşey o kadar hızlı oldu ki benim verdiğim kanlarda nelere bakıldı kaç kere kan verdim ne kadar iğne yedim film şeridi gibi hızlı geçti :) ben yumurta toplanır sonra işte bekletilirim sonra transfer yapılır diye beklerken yumurta toplandı ertesigün döllendi dendi sonraki gün embriyo işte 3. gün embriyosu 2 tane 28 nisanda geliyosun transfer dediler :) embriyolarım kaliteli değilmiş, ama belli olmaz kaliteli dediklerimizden de olmayanlar oluyor dedi doktor, ben bilmiyorum nedir kaltesi nasıldır, merak içersinde bekliyorum
kesinlikle doğru:) konuşuyorum karnımla valla ne yalan diyeyim:) ama bugün adet sancım var valla, karnım çok gergin patlayacak, bu fitil beni çok şişiriyor, inşallah şu süreçlerimiz güzelce pozitifli sonuçlansın :)İnş sizinleler..
Burada bi arkadaş vardı... Görürse yazar zaten...
Doktor 1 tane 1. kalite, 1 tanede 5. kalite embryo transfer etmiş.
İkisi de tuttu ve geçen hafta ikisinde kalp atışını duydu..
Hiç kaliteye falan takılmayın..
Siznle olduklarına inanın ve karnınızı sevin
2 gün öncesinden yaptır dedi devlet almazsa pazartesi konakta vericemtransferden ne kadar süre öncesinde covit testi yaptırman gerekiyor.
Aynen ben de devlet hastanesinde yaptırırım ptesi günüsenin dediğin gibi yaparım bende bide ona para ödemeyeceğim.. Sakaryada eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağğım...alacam sonucu götüreceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?