2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hep böyle güzel, pozitif, heyecanlandıran haberlerle geçsin

Amin inşallah, aynen öyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Kızım 2012 doğumlu o zaman ayrıntılı ultroson dedi doktor zorunlu değil ben zaten burda herşeyine bakıyorum bi sorun görsem zaten yönlendiririm siz bilirsiniz yine de dedi. O zaman optimed tıp merkezi yeni açılmıştı gökhan bey vardı çok memnundum. Şuan duygu hanımdan memnunum ama ayrıltılı ultroson konusunda başka araştırmalar yapıyorum. Sizinle karşılaştığıma çok mutlu oldum. Evet parayı da geçiyor insan ama iyi bir hizmet almadıktan sonra insan kendini enayi gibi hissediyor.

Bende duygu hanımdan çok memnunum çorluda bir çok doktora gittim hamilelik öncesi ve sonrası tatlı ilgili bir doktor :) Kesinlikle araştırın etrafınızdakilere danışın muhakkak hem vaktinizi hem paranızı harcayıp benim gibi stres sahibi olmayın özellikle bu dönemde Bende çok memnun oldum umarım güzel hakkaniyetli bir doktor bulursunuz :)

çok teşekkür ederim bizi dualarınızdan eksik etmeyin :) inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. bizim özel sağlık sigortamız sanırım yaşam hastanesinde geçiyor benim tüp bebekten önceki doktorum da oradaydı çok memnundum ilgisinden sanırım onunla devam ederim :)

Parfüm kolonya durumunu bana da söylediler çok ilginç gelmişti embriyolar etkileniyormuş
Parfüm kullanırım normalde ama o gün temiz parfüm veya yumuşatıcı kokmayan bi kıyafet giyerim yalnız yumuşatıcı yı şuan kendime iyi hatırlattım kısa programda giyecekleri mi bi yıkıyim ya ben kullanıyorum çünkü yumuşatıcı bol bol

benim alerjim var yumuşatıcıya uzun zamandır kullanmıyorum. bu süreçte de temiz içerikli, güneş kremi Roll on aldım. artık kimyasalları doğal olanlarla değişmeyi düşünüyorum. asla kalıcı ojesiz duramam onu bile söktürdüm :))

O okuryazar Canım nasılsın uzun zamandır yoksun merak ettim
Merhaba canım teşekkür ederim ederim iyiyim çok şükür bir ara ozmut u merak ettiğim için girip 20 sayfa falan okudum ama yazmamıştım ne zaman girsem kötü bir şeye denk geliyorum moralim bozuluyor diye çok bir şey okumamaya çalışıyorum ama bakmadan da duramıyorum iyiyim bugün kan falan verdim kolesterolüm çok yüksek çıktı sadece onun dışında bir sorun yok gibi şimdilik sen nasılsın nasıl gidiyor

Yetetki olsun da hiç kullanmayız bunları minik fedakarlıklarrr

ayyy o fitili hiç deme yaaa, günde 4 kere yeminle içim şişti adet sancım hala var ama iyi şeyler düşünüyorum, İnşallah ol derse olacak

Evet ben de birçok doktor gezdim Çorlu ve çorlu dışında ama hep dönüp dolaşıp duygu hanıma gittim. Memnun olamadım hiçbirinden. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah Rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi

Rica ederimm her zaman dualarımdasınız :) tabi sizin için daha mantıklı olur öylesi detaylı içinde güzel bir doktor car orda bende ikinci için oraya gidicem İnşallah

Amin İnşallah iyilikler güzellikler bizimle olsun

Oksaparı ne zaman kullanacaksın...transferden önce mi?

Rica ederimm her zaman dualarımdasınız :) tabi sizin için daha mantıklı olur öylesi detaylı içinde güzel bir doktor car orda bende ikinci için oraya gidicem İnşallah
Detaylı bakan hangi doktor oradaki. Benim doktorum Atilla Bey

Bide çatlatma iğnesi kullanacakmısın? Bu verdikleri ilaçların listesinde yazmıyor... gumy sende kullnıyormuydun.. Formda biri dedi aslında ama unuttum..
Yok ben kullanmadım kendiliğinden çatladı çatlamasını takip ettik sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…