Denicemm bunu akşama o zamanElini ıslatırsan ya da çok zorsa ilacı da ıslatabilirsin çok kolay gidiyor.
Hep böyle güzel, pozitif, heyecanlandıran haberlerle geçsinİnşallahBenim gebeliğim çok zorlu geçiyor ve sürekli bi sorunla ya da korkuyla gittiğim için açıkçası mutlu olmaya bile korkar haldeydim. şuanda en heyecanlı halimi yaşamış olabilirim Allahım böyle güzel devam etmesini nasip etsin inşallah. O zamana kadar doktorun da tahmin yapar bence belli olmuş olur sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah
Amin inşallah, aynen öyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Kızım 2012 doğumlu o zaman ayrıntılı ultroson dedi doktor zorunlu değil ben zaten burda herşeyine bakıyorum bi sorun görsem zaten yönlendiririm siz bilirsiniz yine de dedi. O zaman optimed tıp merkezi yeni açılmıştı gökhan bey vardı çok memnundum. Şuan duygu hanımdan memnunum ama ayrıltılı ultroson konusunda başka araştırmalar yapıyorum. Sizinle karşılaştığıma çok mutlu oldum. Evet parayı da geçiyor insan ama iyi bir hizmet almadıktan sonra insan kendini enayi gibi hissediyor.Bence başka doktorlarda araştırın tekirdağda da var benim arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı reyap’a da geliyor bildiğim kadarıyla başka yerlerde vardır eminim ben kendimi kazıklanmış gibi hissettim bizi aşağı gönderdiker ben gelince doktor tekrar bakıcak görüşücez sandım adam hasta almış içeri . Hadi parayı bir kenera bırakalım bide bakması gereken şeylere bakmadı yazık günah gerçekten. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi bize bütün bu sıkıntıları unutturucak olan onlar
Bende duygu hanımdan çok memnunum çorluda bir çok doktora gittim hamilelik öncesi ve sonrası tatlı ilgili bir doktor :) Kesinlikle araştırın etrafınızdakilere danışın muhakkak hem vaktinizi hem paranızı harcayıp benim gibi stres sahibi olmayın özellikle bu dönemdeAmin inşallah, aynen öyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Kızım 2012 doğumlu o zaman ayrıntılı ultroson dedi doktor zorunlu değil ben zaten burda herşeyine bakıyorum bi sorun görsem zaten yönlendiririm siz bilirsiniz yine de dedi. O zaman optimed tıp merkezi yeni açılmıştı gökhan bey vardı çok memnundum. Şuan duygu hanımdan memnunum ama ayrıltılı ultroson konusunda başka araştırmalar yapıyorum. Sizinle karşılaştığıma çok mutlu oldum. Evet parayı da geçiyor insan ama iyi bir hizmet almadıktan sonra insan kendini enayi gibi hissediyor.
çok teşekkür ederim bizi dualarınızdan eksik etmeyin :) inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. bizim özel sağlık sigortamız sanırım yaşam hastanesinde geçiyor benim tüp bebekten önceki doktorum da oradaydı çok memnundum ilgisinden sanırım onunla devam ederim :)Ne güzel tesadüf öncelikle İnşallah bebekleriniz size sağlıkla tutunur hayırlısıyla bu aşamalarada gelirsiniz biz hamileler olarak dualarımızdasınız hepBu arada Tekirdağ merkezde Star Medica hastanesinde takipli olursanız orda iyi bir doktor biliyorsanız takipli hastalarına detaylı ultrasonu ücretsiz yapıyolar aklınızda bulunsun
Parfüm kolonya durumunu bana da söylediler çok ilginç gelmişti embriyolar etkileniyormuşHaaa bide şey dedi transfer günü eşinde gelmesi gerekiyor Muş imza veriyormuş parfüm kolanya vs kullanma dedi hatırladığım
Parfüm kullanırım normalde ama o gün temiz parfüm veya yumuşatıcı kokmayan bi kıyafet giyerimParfüm kolonya durumunu bana da söylediler çok ilginç gelmişti embriyolar etkileniyormuş
benim alerjim var yumuşatıcıya uzun zamandır kullanmıyorum. bu süreçte de temiz içerikli, güneş kremi Roll on aldım. artık kimyasalları doğal olanlarla değişmeyi düşünüyorum. asla kalıcı ojesiz duramam onu bile söktürdüm :))Parfüm kullanırım normalde ama o gün temiz parfüm veya yumuşatıcı kokmayan bi kıyafet giyerimyalnız yumuşatıcı yı şuan kendime iyi hatırlattım kısa programda giyecekleri mi bi yıkıyim ya ben kullanıyorum çünkü yumuşatıcı bol bol
Merhaba canım teşekkür ederim ederim
Yetetki olsun da hiç kullanmayız bunları minik fedakarlıklarrrbenim alerjim var yumuşatıcıya uzun zamandır kullanmıyorum. bu süreçte de temiz içerikli, güneş kremi Roll on aldım. artık kimyasalları doğal olanlarla değişmeyi düşünüyorum. asla kalıcı ojesiz duramam onu bile söktürdüm :))
tabi kiiii :)Yetetki olsun da hiç kullanmayız bunları minik fedakarlıklarrr
ayyy o fitili hiç deme yaaa, günde 4 kere yeminle içim şiştiAdet sancısı normal. Hem vücudub kendi iç saati hem de ilaçlar öyle hissetmemizi sağlıyor..
O fitili de Allah’a havale ediyorum..
Annemin sevmediğim yemeği yedirmeye çalışırken faydalarınu sayması gibi hissediyorum.. Her yediğimde kusmak istiyorum ama iyi de geliyor gibi
Pozitif bakın pozitif olsun
Evet ben de birçok doktor gezdim Çorlu ve çorlu dışında ama hep dönüp dolaşıp duygu hanıma gittim. Memnun olamadım hiçbirinden. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah Rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemiziBende duygu hanımdan çok memnunum çorluda bir çok doktora gittim hamilelik öncesi ve sonrası tatlı ilgili bir doktor :) Kesinlikle araştırın etrafınızdakilere danışın muhakkak hem vaktinizi hem paranızı harcayıp benim gibi stres sahibi olmayın özellikle bu dönemdeBende çok memnun oldum umarım güzel hakkaniyetli bir doktor bulursunuz :)
Rica ederimm her zaman dualarımdasınız :) tabi sizin için daha mantıklı olur öylesi detaylı içinde güzel bir doktor car orda bende ikinci için oraya gidicem İnşallahçok teşekkür ederim bizi dualarınızdan eksik etmeyin :) inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. bizim özel sağlık sigortamız sanırım yaşam hastanesinde geçiyor benim tüp bebekten önceki doktorum da oradaydı çok memnundum ilgisinden sanırım onunla devam ederim :)
Amin İnşallah iyilikler güzellikler bizimle olsunEvet ben de birçok doktor gezdim Çorlu ve çorlu dışında ama hep dönüp dolaşıp duygu hanıma gittim. Memnun olamadım hiçbirinden. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah Rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi
Oksaparı ne zaman kullanacaksın...transferden önce mi?Aynen tek
tekrar covit testi 250 imiş istersen devlette yapılabilir sin dedi , bana enox yazmıştı eczanede oksapar vardı onu aldım bayramdan önce onu vurulucam 3 muadili var 3 den hangisini bulursan iğnenin vurulursun canım progestan bakmadık bugün 3 Mayıs'ta baktığımız sadece , emriyo kalitelerimi de öğrendim 4aa ve 4ab imiş
Bide çatlatma iğnesi kullanacakmısın? Bu verdikleri ilaçların listesinde yazmıyor...Yetetki olsun da hiç kullanmayız bunları minik fedakarlıklarrr
Detaylı bakan hangi doktor oradaki. Benim doktorum Atilla BeyRica ederimm her zaman dualarımdasınız :) tabi sizin için daha mantıklı olur öylesi detaylı içinde güzel bir doktor car orda bende ikinci için oraya gidicem İnşallah
Yok ben kullanmadım kendiliğinden çatladı çatlamasını takip ettik sadece.Bide çatlatma iğnesi kullanacakmısın? Bu verdikleri ilaçların listesinde yazmıyor...gumy sende kullnıyormuydun.. Formda biri dedi aslında ama unuttum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?