2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Yok ben kullanmadım kendiliğinden çatladı çatlamasını takip ettik sadece.

transferden sonra cinsel ilişki yasak mı? bununla ilgili bişey söylediler mi? internette 10 gün ve eğer gebelik olursa 1-2 ay yasak diyor. Aşağıdaki şekilde...

Transfer gerçekleştikten 7 ila 10 gün sonrasına kadar cinsel ilişkiden uzak durulması, hamileliği her türlü riskten ve tehlikeden korumanıza yardımcı olur.

İşlemin başarıyla sonuçlanması ve anne adayının tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalması durumunda ise cinsel ilişki için 4 ila 5 hafta kadar beklenebilir. Pek çok uzman hekim, cinsel ilişkinin gerçekleşebilmesi için bebeğin kalp atışlarının ultrason muayenesi ile saptanmasını bekler.

Eğer anne adayının düşük yapma riski yüksekse, gebeliğin ilk üç ayı (birinci trimester) boyunca cinsel ilişkinin sınırlı bir şekilde yaşanması istenebilir. Birinci trimester dönemi, tüm gebeliklerde düşük riskinin en yüksek olduğu evredir. Bu nedenle, ilk üç aylık süreçte cinsel ilişkinin kısıtlı bir şekilde yaşanması, gebeliğin sağlığı açısından önem teşkil eder.

Ben de iyiyim iyi diyelim iyi olalım baya gaz yaptı duphaston da kullanıyorum kilo alımım hızla devam ediyor nolcak bilmiyorum Kolesterol kolay kontrol altına alınıyor diye biliyorum hamilelikte o yüzden hiç sıkıntı yapma biraz yediklerimize dikkat edicez yürüyüşle tamamlıcaz artık insallah Ben de cumartesi fetal dna testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum merakla insallah güzel haberler gelsin sen yaptırdın mı testleri?

Sonrasında uzun bş süre bende korkudan yapamam da transfer öncesinde cinsel ilişkinin bi zararı olacağını sanmıyorum sonrasında zaten belli bi haftaya gelmeden yapılmamalı bence de

Bu soru benim de kafamı kurcalıyor. İlk 3 ay yasaktı zaten de bundan sonrası için ne der doktor bilemiyorum. Doktoru açıklama yapam oldu mu

Çok mu aldın, yediklerine dikkat ediyor musun? Zaten tüp bebek ilaçlarıyla baştan +2-3 ile başladım ben Allahtan pozitifi öğrendikten sonra henüz kilo almadım ama göbeğim çıktı

Transfer hazırlıklarına başlandığında yasak başlıyor enfeksiyon yada sperm kalıntısına karşı sonra da devam biz 12. haftadayız daha yasak devam herhalde 3 ay bitiminde kaldırırlar bir sıkıntı yoksa ama bizim ikiz olduğu için 26 yada 28de tekrar geri gelir diye düşünüyorum kasılma ve açılmaya karşı.

merhaba kızlar, transferin 8. günü, dün çok adet sancım vardı, bugünde hafif var gibi, böyle olunca umitsizliğe kapılıyorum, sonumuz hayırlı olsun inşallah, yüzümüz gülsün

merhaba kızlar, transferin 8. günü, dün çok adet sancım vardı, bugünde hafif var gibi, böyle olunca umitsizliğe kapılıyorum, sonumuz hayırlı olsun inşallah, yüzümüz gülsün
Adet sancısı gibi yaşayıp pozitif çıkan çok ya bence hiç tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…