2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Tabiki olacak diğerleri işin şakası, hem de sağlıkla kolaylıkla hallolacak inşallah

Kızlar 1 de perinatolojide randevum var. Çok heyecanlıyım ama her kontrol öncesi olduğu gibi korkuyorum da Dualarınızda bizi de unutmayın her şey yolunda olsun
Her şey güzel geçecek, yine sağlıklı haberlerini alacaksın inşallah. Dualarımız seninle, bizleri habersiz bırakma

öyle mi diyorsun ayy inşallah canım valla tedirginlik var morali düzeltmeye çalışıyorum
Bu moral bozukluğunu yaşamamak için test yapma hevesim yok transfer den sonra belirtide hiççç takma dünya ilaç kullanıyoruz

Yaaaaa çok sevindim hatırlıyorum seni maşallah Allah bizlere de nasip etsin inşallah kaç beta ile öğrendin

Yaaaaa çok sevindim hatırlıyorum seni maşallah Allah bizlere de nasip etsin inşallah kaç beta ile öğrendin
Amin inşallah.12. Gün 709 çıktı 14.gün 1561 çıktı ama bayramda kanama olunca çok endişelendim allahtan kanama alanı falan yokmuş içim rahatladı.umarım kesilir bu kanama da

Amin inşallah.12. Gün 709 çıktı 14.gün 1561 çıktı ama bayramda kanama olunca çok endişelendim allahtan kanama alanı falan yokmuş içim rahatladı.umarım kesilir bu kanama da
Burda çoğu yaşadı bunu korkma listede beta nı da güncelliyim hemen umut olsun hepimize Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çift transfer değil di demi seninki beyan çok iyi çıkmış 12. Günde

ay maşallah canım, 10 mayısda beta hcg test olacağım ay inşallah pozitifleri görürüm, dualarını eksik etme, hamiş duası kabul olur

ay maşallah canım, 10 mayısda beta hcg test olacağım ay inşallah pozitifleri görürüm, dualarını eksik etme, hamiş duası kabul olur
Çok az kalmış.ben 10. Gün erken gebelik testi yapmıştım orda gördüm ama kan için 12.günü bekledim.bu sefer değer düşük çıkardı normal mi değil mi diye onu kafaya takardım

Çok az kalmış.ben 10. Gün erken gebelik testi yapmıştım orda gördüm ama kan için 12.günü bekledim.bu sefer değer düşük çıkardı normal mi değil mi diye onu kafaya takardım
evde gebelik testi olmasına rağmen yapmayı tercih etmiyorum, kafamdan atıyorum düşünceyi , günü gelsin öğreneceğim :) inşallah güzel olacak :)

MEMUR54 kaçtaydı canım randevun
Canım ben gittim kan tahlilimi verdim,sonra muayene oldum.. Rahmim çok hazırmış sadece progestron hormonuna bakacaz dendi. Endometrium kalınlığı 9,1 çıktı burda yazılanlar vardı 3 çizgi / iki çizgi şeklini gördüm. 2 yumurtam vardı sağ tarafta 17 mm olmuşlar. Banada 11 mayıs yada 12 mayıs dendi transfer için. Embriyom 5BB kalitedeymiş. 28 nisandaki E2 değerim 34, progestronum 0,7 imiş. Bugunkü progestronum 0,1 çıktı. normal mi bilmiyorum..Buse hemşire henüz aramadı..

Kızlar 1 de perinatolojide randevum var. Çok heyecanlıyım ama her kontrol öncesi olduğu gibi korkuyorum da Dualarınızda bizi de unutmayın her şey yolunda olsun
İnşallah çok güzel geçer her şey yolundadır uzun uzun bebeklerini görmüş olursun Müsait olduğunda biraz bilgi verir misin canım muayene ile ilgili ben de yarına perintologdan randevu aldım yaşadığım yerdeki başhekim mutlaka bu haftalarda gitmelisin dedi kendi doktorum hiç yönlendirmemişti ama aldım bi anda. Fakat doktorun muayene ücreti 500tl imiş ikiz gebelik deyince 800tl dediler acaba farklı bişey mi yapıyo normal kadın doğumdan farkı ne olacak diye düşünüyorum dünden beri ben senin gibi ayrıntılı ultrason randevusu da almadım normal randevu aldım inşallah ayrıntılı bi inceleme yapılır. Ve muayeneni nerden yaptılar?

Biz geldik kızlar çok şükür her şey yolunda. Muayenem ortalama 50 dk sürdü sonra bi 20 dk bilgilendirme yaptı sonra da işte tarama testleri fetal dna vs konuşuldu. 1,5 saat kadar kaldık içerde. Çok şükür ikisi de çok iyi durumda ense kalınlıkları, burun kemikleri normal. Ultrasonda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı Bebeklerden birinin pipi çok net göründü %100 erkek diğeri %70 kız dedi. Kız için 2 hafta sonra netleşir şuan %100 diyemeyiz dedi inşallaj değişmez tam hayalimdeki gibi olur

Yaaa çokk güzel

Canım bizde de tek bebek 600 ikiz 800 dü. Karından muayene oldum ilk kez Normal muayeneden farklı canım, böbrek, mesane, fıtık var mı her şeye bakıldı. Kalp atışlarını dinleyip kaçak varmı kontrol etti. Bütün organları gözden geçirdi sanırım. Birkaç sayfalık rapor verdi. 22 haftada bi daha görüşelim şuan her şeyleri iyi durumda. Ultrasonla %85 sağlıklılar diyebiliriz ama %100 için tabii ek testler gerekir dedi. Haftaya 13+ larda yaptırabilirsiniz fetal dna yı dedi

Çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre vermiş diyebiliriz bir sürpriz olmazsa çok şükür sağlıklı yavruların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…