Çok sevindim her şey yolunda gider inşallah canım benimCanım bizde de tek bebek 600 ikiz 800 dü. Karından muayene oldum ilk kezNormal muayeneden farklı canım, böbrek, mesane, fıtık var mı her şeye bakıldı. Kalp atışlarını dinleyip kaçak varmı kontrol etti. Bütün organları gözden geçirdi sanırım. Birkaç sayfalık rapor verdi. 22 haftada bi daha görüşelim şuan her şeyleri iyi durumda. Ultrasonla %85 sağlıklılar diyebiliriz ama %100 için tabii ek testler gerekir dedi. Haftaya 13+ larda yaptırabilirsiniz fetal dna yı dedi
Evet bir süpriz olmazsa sonuçtan çok mutluyumÇok sevindim senin adına Allah gönlüne göre vermiş diyebiliriz bir sürpriz olmazsa çok şükür sağlıklı yavruların
Amiiin canım inşallah hepimiz için yolunda gitsin sağlıkla kavuşalımÇok sevindim her şey yolunda gider inşallah canım benim
İlk kese görmeye gittiğimde benim de tekti. 10 gün sonra hayatımın şoku ikinci kese çıktıÇift embriyo 5. Gün ama tek kese gördük
Hunharca mutluyum, gözün aydın canım benim. İnşallah kan da harika çıkacak ve beklemeye başlayacaksın artık bir kız bir oğlunuCanım bizde de tek bebek 600 ikiz 800 dü. Karından muayene oldum ilk kezNormal muayeneden farklı canım, böbrek, mesane, fıtık var mı her şeye bakıldı. Kalp atışlarını dinleyip kaçak varmı kontrol etti. Bütün organları gözden geçirdi sanırım. Birkaç sayfalık rapor verdi. 22 haftada bi daha görüşelim şuan her şeyleri iyi durumda. Ultrasonla %85 sağlıklılar diyebiliriz ama %100 için tabii ek testler gerekir dedi. Haftaya 13+ larda yaptırabilirsiniz fetal dna yı dedi
Yüksek çıkmış değerin bayaÇift embriyo 5. Gün ama tek kese gördük
Yaaaaa çokkk sevindim hem herşeyin Yolunda olmasına hemde birinin kız birinin erkek olmasına rabbimin gönlüne göre vermesine çok sevindim bizlere de nasip olsun inşallahBiz geldik kızlar çok şükür her şey yolunda.Muayenem ortalama 50 dk sürdü sonra bi 20 dk bilgilendirme yaptı sonra da işte tarama testleri fetal dna vs konuşuldu. 1,5 saat kadar kaldık içerde. Çok şükür ikisi de çok iyi durumda ense kalınlıkları, burun kemikleri normal. Ultrasonda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadıBebeklerden birinin pipi çok net göründü %100 erkek diğeri %70 kız dedi. Kız için 2 hafta sonra netleşir şuan %100 diyemeyiz dedi inşallaj değişmez tam hayalimdeki gibi olur
At bakalım biYok mu bana akıl verecek resim atayım mı kasetin bakar mısınız
Şimdiden hayırlı olsun canım demekki tutmuş transfer çok sevindimMerhabalar 29 Nisanda 3 gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 16:00 da 7. Gün doldu çok şükür. Sabah ilk idrarla test yaptım hassas olmayanlardan onda ikinci çizgi çoook silik çıktı sonra hassas vardı onunla da ikinci idrarımda denedim onda da çok silik ikinci çizgi çıktı hem heyecan hem merak içindeyim
Bir de oğlum var 2019 Eylül doğumlu o da dönmüş embriyo idi çok şükür aynı doktora gittim acaba gidip kan versem mi çok kararsızım benim gibi olan var mı doktor Pazartesi 10. Gün kan ver demişti oğlumda da 10. Gün evde test yapmıştım onda da silik çıkmıştı değer de 52 idi ama bu 7. Gün doldurdu kafam karışık
ayyy maşallah canım harikaBiz geldik kızlar çok şükür her şey yolunda. Muayenem ortalama 50 dk sürdü sonra bi 20 dk bilgilendirme yaptı sonra da işte tarama testleri fetal dna vs konuşuldu. 1,5 saat kadar kaldık içerde. Çok şükür ikisi de çok iyi durumda ense kalınlıkları, burun kemikleri normal. Ultrasonda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadıBebeklerden birinin pipi çok net göründü %100 erkek diğeri %70 kız dedi. Kız için 2 hafta sonra netleşir şuan %100 diyemeyiz dedi inşallaj değişmez tam hayalimdeki gibi olur
Yeterki tutsun verelimŞimdiden hayırlı olsun canım demekki tutmuş transfer çok sevindimkan içinde 10. Yada 12. Günü bekleki 3 kez kan vermek zorunda kalma bence hayırlısıyla keseyi de görmek nasip olsun
Benim 3. gün embriyosuydu 10. gün yaptım testi. Sürekli kan vermek istemiyorsanız 1-2 gün daha bekleyebilirsiniz. Silik çizgi varsa zaten pozitiftirYok mu bana akıl verecek resim atayım mı kasetin bakar mısınız
Amiiin canım Allahım inşallah gönlüne göre verir de bir ikiz haberini de senden alırızYaaaaa çokkk sevindim hem herşeyin Yolunda olmasına hemde birinin kız birinin erkek olmasına rabbimin gönlüne göre vermesine çok sevindim bizlere de nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canımHunharca mutluyum, gözün aydın canım benim. İnşallah kan da harika çıkacak ve beklemeye başlayacaksın artık bir kız bir oğlunutekrar tekrar gözün aydın
İlk test bozuk bence dağılmış hep ama erken gebelik testinde çizgin gözüküyorkararınca da böyle oluyorEki Görüntüle 3061176
Sabah ilk yaptığımda böyle değildi bekledikçe sarardı ama dediğim gibi bugün 7. Günİlk test bozuk bence dağılmış hep ama erken gebelik testinde çizgin gözüküyoriçim rahat etsin dersen 10. Gün sabah vermen daha iui olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?