2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Çok sevindim her şey yolunda gider inşallah canım benim

Çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre vermiş diyebiliriz bir sürpriz olmazsa çok şükür sağlıklı yavruların
Evet bir süpriz olmazsa sonuçtan çok mutluyum Çok şükür inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Çok sevindim her şey yolunda gider inşallah canım benim
Amiiin canım inşallah hepimiz için yolunda gitsin sağlıkla kavuşalım Bekleyen isteyen herkes de en kısa zamanda önce pozitifi görsün sonra bebeklerine kavuşsun

Merhabalar 29 Nisanda 3 gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 16:00 da 7. Gün doldu çok şükür. Sabah ilk idrarla test yaptım hassas olmayanlardan onda ikinci çizgi çoook silik çıktı sonra hassas vardı onunla da ikinci idrarımda denedim onda da çok silik ikinci çizgi çıktı hem heyecan hem merak içindeyim
Bir de oğlum var 2019 Eylül doğumlu o da dönmüş embriyo idi çok şükür aynı doktora gittim acaba gidip kan versem mi çok kararsızım benim gibi olan var mı doktor Pazartesi 10. Gün kan ver demişti oğlumda da 10. Gün evde test yapmıştım onda da silik çıkmıştı değer de 52 idi ama bu 7. Gün doldurdu kafam karışık

Hunharca mutluyum, gözün aydın canım benim. İnşallah kan da harika çıkacak ve beklemeye başlayacaksın artık bir kız bir oğlunu tekrar tekrar gözün aydın

Yaaaaa çokkk sevindim hem herşeyin Yolunda olmasına hemde birinin kız birinin erkek olmasına rabbimin gönlüne göre vermesine çok sevindim bizlere de nasip olsun inşallah

Şimdiden hayırlı olsun canım demekki tutmuş transfer çok sevindim kan içinde 10. Yada 12. Günü bekleki 3 kez kan vermek zorunda kalma bence hayırlısıyla keseyi de görmek nasip olsun

ayyy maşallah canım harika

Yok mu bana akıl verecek resim atayım mı kasetin bakar mısınız
Benim 3. gün embriyosuydu 10. gün yaptım testi. Sürekli kan vermek istemiyorsanız 1-2 gün daha bekleyebilirsiniz. Silik çizgi varsa zaten pozitiftirSağlıkla kucağınıza alın
Yaaaaa çokkk sevindim hem herşeyin Yolunda olmasına hemde birinin kız birinin erkek olmasına rabbimin gönlüne göre vermesine çok sevindim bizlere de nasip olsun inşallah
Amiiin canım Allahım inşallah gönlüne göre verir de bir ikiz haberini de senden alırız Bakalım sonradan kızda değişiklik olmazsa inşallah ideal olan olacak Yoksa kendimi üç erkek bi de kocamla düşünemedim

Hunharca mutluyum, gözün aydın canım benim. İnşallah kan da harika çıkacak ve beklemeye başlayacaksın artık bir kız bir oğlunu tekrar tekrar gözün aydın
Çok teşekkür ederim canım Ayy inşallah sonradan sürpriz olmaz bakalım Bi sonraki kontrolde kesinleşsin başlarım yavaştan alışverişe de

Arkadaşlar benım bı arkadaşım war hıcbır sekılde hamıle kalamadı bahcecıde tedavıye başlamıştı oda 2 sıne de 2 ay vıtamın takvıyesı vermıs ve rahım fılmı ıstemıs bugun kız çektirmeye gıtmıs ve doktor 4 defa denedıgını ve hıcbır sekılde açılmadığını ve rahım ağzında genısleme war demıs tüp bebek doktoruna da yazmış ama donmemıs daha sımdı ne yapması gerekıyor nasıl bı yol ızlenıyor bu sekılde basına gelen warmı

Merhaba kızlar benim nifty ( fetal dna ) test sonucum çıktı 4. Kromozomda %30 - 40 oranında bozukluk görüldü her iki doktorumda aminyosentez önerdiler tekrar zorlu bir süreç beni bekliyor bunu yazmamın amacı sizleri korkutmak üzmek asla değil hepimiz her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz eşim ve bende genetik testlerde herhangi bir sorun yoktu bebeklerdede çok sağlıklı ilerlediler hatta eşim bu teste gerek var mı diye sorguladı birçok kez maalesef varmış. Bize dua edein iyi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…