2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

ayy canım dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıksın

Yaaaa çok üzüldüm İnşallah herşey çok iyi çıkar dualarımız seninle ve bebeklerinleAmniyosentez %100 sonuç veriyor dedi bugün perinatoloji uzmanı. Ammiyosentez için baya anlattı korkulcak bir şey yok evet düşük riski var ama çok çok düşük bir ihtimal ama insanlarda böyle önyargı oluşturdu dedi. Çoğunlukla böyle bir şey gerçekleşmez dedi. Peki amniyosentez sonucuna göre nasıl bir yol izlenecek bilgilendirdiler mi?

Testlerin yapıldığı üst üste her teste bozukluk çıkmasına rağmen sapasağlam doğan bebişler var hiç canına sıkma rabbim sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inşallah bu testin sonucu güzel çıkarda içininiz rahatlar biraz rabbim yardımcınız olsun inşallah dualarımız bebeklerinle

Benimki tek o yüzden ikili test yaptırdım şu an normal görünüyor ama henüz dr yorumlamadı bakalım belki doktor değişmeyi düşünüyorum bu ay Kilo henüz almadım ben progestan ve estrofermi de bıraktım 12.haftada bakalım sanki hafiften bi kendini gösteriyor gibi bebiş 13.haftaya girdik bugün

Sonrasında uzun bş süre bende korkudan yapamam da transfer öncesinde cinsel ilişkinin bi zararı olacağını sanmıyorum sonrasında zaten belli bi haftaya gelmeden yapılmamalı bence de
Transfer öncesi enfeksiyon vs riski olmasın diye önerilmiyor benim hemşire de uyarmıştı transfere kadar ara veriyoruz ilişkiye demişti transferden sonra da cesaret edilebilir mi bilemiyorum

Oskapar herkestemi veriliyor canım, ne için kullanıyorsun.
Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Transfer öncesi enfeksiyon vs riski olmasın diye önerilmiyor benim hemşire de uyarmıştı transfere kadar ara veriyoruz ilişkiye demişti transferden sonra da cesaret edilebilir mi bilemiyorum
Ay asıl transfer den sonra cesaret edemem zaten bağışıklık baskılanması için ilaç içiyorum kesin kaparım enfeksiyon gerek yok o yüzden

Oskapar herkestemi veriliyor canım, ne için kullanıyorsun.
Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kan sulandırıcı o bebek için kan dolaşımı önemli günde bir göbekten bende yapıyorum
Ayrıca sabah akşam ikişer tane gece fitil olarak da 2 tane estrofem
Günde 3 defa progestan
Ecopirin
İmom omega
Prednol
3 günde bir kalçadan proluton
4 günde bir climara fort göbeğe bant yapıştırıyorum
Vallahi yazarken yoruldum

Yaaa test yaptığın günü hatırlıyor musun şimdi 13 oldu ya şaka gibi

Bana hemşirem koldan dedi koldan yaptırıyorum ben oksaparı çooook acıyor bu oksapar ya

Bana hemşirem koldan dedi koldan yaptırıyorum ben oksaparı çooook acıyor bu oksapar ya
Benim de göbeğim delik deşik ama çok acımıyor bi sorun isterseniz göbeğin sağı solu ve altına göbek deliğimizin 4 parmak sonrasındaki boşluğuna yapıyorum bir önceki tedavimde de yapmıştım 12. Haftada bıraktırmıştı

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum . Evet riskli diye çekiniyorum fakat başka çare maalesef yok tüp bebek doktorum fetal dna da plesentaya kadar ulaşabildiklerini plesentada olup bebekte olmama ihtimalide var dedi birde her iki bebek mi tek mi ona bakılıcak . Eğer aminyosentezde çıkarsa sanırım sonlandırılcak Çorludaki doktorum doktor bir arkadaşının aynı şekilde 6. Ay doğumunu yaptırıp bebekte çok büyük sorunlarla karşılaştıklarını söyledi hakkımkzda hayırlısı artık bol bol dua edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…