2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Dün özelde yaptırmıştım bugünde hadi sağlık ocağında yaptırayım dedim kendim yapamıyorum korkudan eşimde yapmak istemiyorum bugün vuran kişi çok acıttı elden kaynaklı da olabilir

İnşallah yanılma vardır yani Allah tan gelen her şey kabulum tabiki inanın yaşam tehlikesi olması olasılığı üzdü herhangi bir engeli sorun etmezdim ama hayırlısı diyorum Allah razı olsun iyi ki varsınız

Yaa bunları konuşmak üzücü ama tek bebekte sıkıntı varsa birini sonlandırabiliyorlar mı? İnşallah bebeklerde hiçbir sıkıntı yoktur ikisi de sağ salim doğarlar Allahım kimseyi bu kararları vermek zorunda bırakmasın. Hep güzel düşün inşallah bir sorun olmayacak

Evet evet benim kalçadan olan beni mahfediyor
Onu hiççç deme dün yaptırdım onu da Allah'ım oturup kalkamıyorum ya 2. Sinş de transfer günü vurulucam inşallah bu kalçadan olan çok uzun süre devam etmez ya

Oyy Allah'ım kolaylık versin hepimize.
Bende iki aşilama.denedim.
Artık yaza tüp bebek düşünüyoruz
Okuyorum sürekli sizi takip ediyorum

Allah kolaylık versin hepimize iyi ki tıp var bizim aşılama deneyimimiz olmadı eşim varikosel ameliyatı değerleri düzelmedi tek çaremizdi tüp bebek

Allah kolaylık versin hepimize iyi ki tıp var bizim aşılama deneyimimiz olmadı eşim varikosel ameliyatı değerleri düzelmedi tek çaremizdi tüp bebek
Aminnn hepimiz için en güzeli,hayırlısı olsun inşallah
Bizimde ilk aşılama kimyasal oldu, ikincisi negatif.
Eşimin sper hız ve sayı sorunu vardı düzeldi ama gebelik elde edemiyoruz, üç seneye girecek denemelerimiz.
Artık çok yoruldum
İnşallah hayırlısı ile nasip olur

Benim kanama olunca oksaparı kestiler.zaten ilk zamanlar için önemli oksapar dedi doktor.5 gün sonra corasprine devam edicez o yeterliymiş sanırım
Seni hatırlıyorum topiklerden.
Ne güzel yavruna kavusmussun
Allah'ım.saglikla kucağına almayı nasip etsin insallahh

Bizde de aynı sorunlar söz konusuydu ameliyata kadar gitti bekleme süreci yaşadık 1 yıl kadar ardından direk tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi çünkü beklemeye gerek olmadığına kanaat getirdik
Doktorumuz da aşılama ile uğraşmaktan sa maddi manevi yıpranmayın direk tüp bebek şansınız daha yüksek dedi öylelikle girmiştik bu yola

Bize asilama bile yapmıyorlardi ben istedim.
Neyse ki rapor alıp tüp bebek tedavisi olacayim herşeyde bir hayır vardır
Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreçte maddi yani bir yana psikolojsi zor.❤

Ay asıl transfer den sonra cesaret edemem zaten bağışıklık baskılanması için ilaç içiyorum kesin kaparım enfeksiyon gerek yok o yüzden
Hep doktorların İnstagram gönderilerinde görüyorum. Bağışıklık baskılayıcı tedavi diyorlar merak ediyordum nasıl oluyor diye
Hangi ilaç bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…