- 3 Mayıs 2022
- 26
- 20
- 3
- 35
Anladım şimdiEmriyoların gününü soruyorsanızda biri 5. Gün diğeri 6. Gün emriyosu
Dün özelde yaptırmıştım bugünde hadi sağlık ocağında yaptırayım dedim kendim yapamıyorum korkudan eşimde yapmak istemiyorum bugün vuran kişi çok acıttı elden kaynaklı da olabilirBenim de göbeğim delik deşik ama çok acımıyor bi sorun isterseniz göbeğin sağı solu ve altına göbek deliğimizin 4 parmak sonrasındaki boşluğuna yapıyorum bir önceki tedavimde de yapmıştım 12. Haftada bıraktırmıştı
İnşallahhhhhAnladım şimdiallah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah
Evet evet benim kalçadan olan beni mahfediyorDün özelde yaptırmıştım bugünde hadi sağlık ocağında yaptırayım dedim kendim yapamıyorum korkudan eşimde yapmak istemiyorum bugün vuran kişi çok acıttı elden kaynaklı da olabilir
İnşallah yanılma vardır yani Allah tan gelen her şey kabulum tabiki inanın yaşam tehlikesi olması olasılığı üzdü herhangi bir engeli sorun etmezdim ama hayırlısı diyorum Allah razı olsun iyi ki varsınızTestlerin yapıldığı üst üste her teste bozukluk çıkmasına rağmen sapasağlam doğan bebişler var hiç canına sıkma rabbim sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inşallah bu testin sonucu güzel çıkarda içininiz rahatlar biraz rabbim yardımcınız olsun inşallah dualarımız bebeklerinle
Yaa bunları konuşmak üzücü ama tek bebekte sıkıntı varsa birini sonlandırabiliyorlar mı? İnşallah bebeklerde hiçbir sıkıntı yoktur ikisi de sağ salim doğarlarAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum . Evet riskli diye çekiniyorum fakat başka çare maalesef yok tüp bebek doktorum fetal dna da plesentaya kadar ulaşabildiklerini plesentada olup bebekte olmama ihtimalide var dedi birde her iki bebek mi tek mi ona bakılıcak . Eğer aminyosentezde çıkarsa sanırım sonlandırılcak Çorludaki doktorum doktor bir arkadaşının aynı şekilde 6. Ay doğumunu yaptırıp bebekte çok büyük sorunlarla karşılaştıklarını söyledi hakkımkzda hayırlısı artık bol bol dua edicez
Onu hiççç deme dün yaptırdım onu da Allah'ım oturup kalkamıyorum ya 2. Sinş de transfer günü vurulucamEvet evet benim kalçadan olan beni mahfediyor
3 ay da onu vurundum daha evvelOnu hiççç deme dün yaptırdım onu da Allah'ım oturup kalkamıyorum ya 2. Sinş de transfer günü vurulucaminşallah bu kalçadan olan çok uzun süre devam etmez ya
Diğer gebeliğinize noldu acaba düştü mü3 ay da onu vurundum daha evvel
Yok yok çok şükür eylülde 3 yaşına girecek bir oğlum varDiğer gebeliğinize noldu acaba düştü mü
Şükür ne güzel bir an dedim acaba düştü mü Allah sağlıkla nice yaşlarını göstersinYok yok çok şükür eylülde 3 yaşına girecek bir oğlum var
Amin canım çok şükür Allah’aŞükür ne güzel bir an dedim acaba düştü mü Allah sağlıkla nice yaşlarını göstersin
Oyy Allah'ım kolaylık versin hepimize.Kan sulandırıcı o bebek için kan dolaşımı önemli günde bir göbekten bende yapıyorum
Ayrıca sabah akşam ikişer tane gece fitil olarak da 2 tane estrofem
Günde 3 defa progestan
Ecopirin
İmom omega
Prednol
3 günde bir kalçadan proluton
4 günde bir climara fort göbeğe bant yapıştırıyorum
Vallahi yazarken yoruldum
Allah kolaylık versin hepimize iyi ki tıp var bizim aşılama deneyimimiz olmadı eşim varikosel ameliyatı değerleri düzelmedi tek çaremizdi tüp bebekOyy Allah'ım kolaylık versin hepimize.
Bende iki aşilama.denedim.
Artık yaza tüp bebek düşünüyoruz
Okuyorum sürekli sizi takip ediyorum
Oyy Allah'ım kolaylık versin hepimize.
Bende iki aşilama.denedim.
Artık yaza tüp bebek düşünüyoruz
Okuyorum sürekli sizi takip ediyorum
Aminnn hepimiz için en güzeli,hayırlısı olsun inşallahAllah kolaylık versin hepimize iyi ki tıp var bizim aşılama deneyimimiz olmadı eşim varikosel ameliyatı değerleri düzelmedi tek çaremizdi tüp bebek
Seni hatırlıyorum topiklerden.Benim kanama olunca oksaparı kestiler.zaten ilk zamanlar için önemli oksapar dedi doktor.5 gün sonra corasprine devam edicez o yeterliymiş sanırım
Bizde de aynı sorunlar söz konusuydu ameliyata kadar gitti bekleme süreci yaşadık 1 yıl kadar ardından direk tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi çünkü beklemeye gerek olmadığına kanaat getirdikAminnn hepimiz için en güzeli,hayırlısı olsun inşallah
Bizimde ilk aşılama kimyasal oldu, ikincisi negatif.
Eşimin sper hız ve sayı sorunu vardı düzeldi ama gebelik elde edemiyoruz, üç seneye girecek denemelerimiz.
Artık çok yoruldum
İnşallah hayırlısı ile nasip oluR
Bize asilama bile yapmıyorlardi ben istedim.Bizde de aynı sorunlar söz konusuydu ameliyata kadar gitti bekleme süreci yaşadık 1 yıl kadar ardından direk tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi çünkü beklemeye gerek olmadığına kanaat getirdik
Doktorumuz da aşılama ile uğraşmaktan sa maddi manevi yıpranmayın direk tüp bebek şansınız daha yüksek dedi öylelikle girmiştik bu yola
Hep doktorların İnstagram gönderilerinde görüyorum. Bağışıklık baskılayıcı tedavi diyorlar merak ediyordum nasıl oluyor diyeAy asıl transfer den sonra cesaret edememzaten bağışıklık baskılanması için ilaç içiyorum kesin kaparım enfeksiyon gerek yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?