2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hep doktorların İnstagram gönderilerinde görüyorum. Bağışıklık baskılayıcı tedavi diyorlar merak ediyordum nasıl oluyor diye
Hangi ilaç bu ?
Prognaf içiyorum ben vucüt bebeği yabancı algılamasın atmaya çalışmasın diye organ nakillerindede kullanılan bi ilaçmış , belki o daha farklı bi tedavi olabilir serum falanda yiyen var benim doktor her hastasına veriyor sanırım çünkü bu hapı

Canım bende transferlerim de kullandım bu hapı. Demekki bu tedavi yi bende görmüşüm
Doktorlar o kadar yoğun kalabalık ki soru bile soramıyor insan ..
Sana hayırlı sonuçlar dilerim canım

Canım bende transferlerim de kullandım bu hapı. Demekki bu tedavi yi bende görmüşüm
Doktorlar o kadar yoğun kalabalık ki soru bile soramıyor insan ..
Sana hayırlı sonuçlar dilerim canım
Doktoruma olamasada hemşireme aklıma takılanları sormaya çalışıyorum unutunca WhatsApp tan yazıp soruyorum falan inşallah hepimize hayırlı sonuçlar olsun

Bunu daha önce söylemişti doktorum tek bebekte sorun varsa kardeşini riske atmamak için tekinin kalbini durdurabiliyorlarmış tabi inanın aklına ihtimali bile gelmiyor yaşayınca inanamıyorsun İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelsinler zorluklar bizi bulmasın

Herkese merhaba, herkese sürecinde kolaylık ve sağlık dilerim. Ben martta kimyasal geçirmiştim ilk denememde. Bugün histeroskopi yapıldı. Polip alınmış. Bir kaç yerde yapışıklık varmış onlar giderilmiş. Bir de rahim biraz genişletilip çizik atıldı. Miyomlar da var ama şuan ameliyata gerek yok dedi doktorum. Bunların dışında bir de pıhtılaşma kan testi, eşli karyotip ve nk hücre paneli testi yapıldı. 2 adet te beklecekmişiz . En erken temmuz yani onda başla bi problem çıkmazsa tabii benimle aynı süreci yaşayan başka arkadaşlarım var mı acaba diye yazmak istedim

Canım çok üzüldüm inşallah amniyosentezde hiç bir sorun olmadığı çıkar dualarım seninle 4.kromozom neymiş ne hastalığı tam olarak bilgi verdiler mi? Çok şaşırdım çok üzüldüm inşallah güzel haberler alırsın yakın zamanda.

Tüm dualarımız seninle ve bebeklerinle, Rabbim evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın hiçbirimizi. Tabiki bu testler tam da bu yüzden var önceden riski görebilmek için ama hiçbiri %100 değil hepsinde yanılma payı var. Önce bunun için olsun tüm duamız, amniyosentezin sorunsuz geçmesi ve sonucun tertemiz olması. Ve öyle de olsun

Bize asilama bile yapmıyorlardi ben istedim.
Neyse ki rapor alıp tüp bebek tedavisi olacayim herşeyde bir hayır vardır
Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreçte maddi yani bir yana psikolojsi zor.❤
Çok zor süreç gerçekten sabır aslında en zoru maddiyattan sonra Siz devlette misiniz

Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş canım eminim ki bu sefer tutacaktır benimde polioelrden kaynaklı histeroskopi yapıldı keşke Haziran da olsa ama Niue o kadar bekliyorlar ki transfer için çizik atıldığı ay yapılması gerekmiyor muydu transfer in çok bilmiyorum bende

Hadi inşallah başarılı sonuçlanır bu denemeniz ben de histereskopi oldum adeti bekliyorum transfer için ama ben histereskopiden sonraki adetle transfer olacağım sizin neden 2 adet acaba
Bir de rahim genişletme neden yapıldı acaba bilginiz var mı? Ben yarım rahim olmama rağmen genişletme yapmadı doktorum

Doktorum bugün biz sormadan ilişki konusuna da açıklık getirdi. Kanama olmadığı sürece herhangi bi sorun yok. Denersiniz lekelenme vs olursa ara verilebilir gene ama bebeklere zararı olmaz dedi. Merak edenlere duyurulur
Bize henüz hiçbir şey dememişti ben de sormadım açıkçası

İnşallah tek isteğim bir sorun çıkmaması çünkü çıkarsa naparım bilmiyorum güzel dualarınızla İnşallah güzel haberlerle gelirim Gelişim geriliği zihinsel engel tek gebelikte bile erken doğum doğduktan sonra fazla yaşayamama gibi durumlar milyonda bir görülme ihtimali varmış öyle dedi doktorum

Çok çok teşekkür ederim Rabbim hiçbirimize bu acıları yaşatmasın İnşallah. Amniyosentez hep korkutucu gelmişti çok uzaktı fikri bile ama tek çözüm tek umut o umarım bir aksilik çıkmaz

Canım içini ferah tut inşallahhh hiç bir sorun çıkmaz. Dualarım seninle ❤
Kardeşim aynısını yaşadı ikili taraması riskli çıktı ve trizomi 18 dediler bebeğine.
Aldırmadım söyledi doktor. Dogarsa bile yaşamaz dediler.
Ayrıntılı iki ulturasona girdi farklı doktor, o bir sorun göremedi.
Şuan kızı iki yaşında Allah'a şükürler olsun çok sağlıklı.
Allah'ım herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin

Canım inşallah sonuç temiz çıkar inanıyorum senin de gönlünü ferahlatır rabbim biran önce Çok dua edicem Ne zaman yapılacak belli mi?

Yarin bende baslayacam nasil karistirmiyorsunuz bi yontemi varmi... yani not aliyormusunuz..

Çok çok teşekkür ederim Rabbim hiçbirimize bu acıları yaşatmasın İnşallah. Amniyosentez hep korkutucu gelmişti çok uzaktı fikri bile ama tek çözüm tek umut o umarım bir aksilik çıkmaz
Canim oncelikle cook gecmis olsun insallah bi yanilma soz konusudur. Bundan 22 yil once teyzemde amniyosentez oldu hatta daha onceden de burda yazmistim.. kizinin gelisim geriligi vs olarak dogacagina dair bir suru test yapildi en son amnjyoswntez dediler ve oldu cok sukur sonuca o sekilde ulqsildi kizi suan da yeditepede psikoloji okuyor 180 boyunca manken gibi ve cok akilli... yani evet biraz korkutucu gelsede sonunda feraha kavusun insallah... rabbim senide sevindirsin insallah

Allahım İnşallah banada nasip eder o ferahlığı insan bütün ihtimalleri düşünmeden edemiyor. Güzel duaların için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…