Ben de Haziranda olmasını umuyordum. Temmuz olmadı benim de modunu düşürdü biraz. Dinlendirmek istiyorum dedi ama kan testlerini beklemek için mi temmuz acaba diye aklımadan geçmiyo değil. Biri 45 günde çıkacakmış çünkü. Daha erken yapabilirlerdi testleri ama onları da bugün yaptılar. Umarım hatalı bir karar değildirHisteroskopi yapılması çok iyi olmuş canım eminim ki bu sefer tutacaktır benimde polioelrden kaynaklı histeroskopi yapıldı keşke Haziran da olsa ama Niue o kadar bekliyorlar ki transfer için çizik atıldığı ay yapılması gerekmiyor muydu transfer in çok bilmiyorum bende
Gerçekten çok teşekkür ederim toparlamak için dualarınıza ihtiyacım varCanım inşallah sonuç temiz çıkar inanıyorum senin de gönlünü ferahlatır rabbim biran önce Çok dua edicemNe zaman yapılacak belli mi?
Teşekkür ederim, size de şimdiden güzel haberler diliyorum. İnanın bu soruların cevaplarını ben de merak ediyorumHadi inşallah başarılı sonuçlanır bu denemenizben de histereskopi oldum adeti bekliyorum transfer için ama ben histereskopiden sonraki adetle transfer olacağım sizin neden 2 adet acaba
Bir de rahim genişletme neden yapıldı acaba bilginiz var mı? Ben yarım rahim olmama rağmen genişletme yapmadı doktorum
Çok sağol Allah razı olsun evet görmüştüm yazdığını anımsıyorum şuan peki amniyosentezde sonuç temiz mi çıkmıştı onu hatırlıyormusunuz acaba çok nadirde olsa yanılma payı varmış sanırım tabi biz o aşamaya gelemedik nasıl olucak hiç bilmiyorumCanim oncelikle cook gecmis olsun insallah bi yanilma soz konusudur. Bundan 22 yil once teyzemde amniyosentez oldu hatta daha onceden de burda yazmistim.. kizinin gelisim geriligi vs olarak dogacagina dair bir suru test yapildi en son amnjyoswntez dediler ve oldu cok sukur sonuca o sekilde ulqsildi kizi suan da yeditepede psikoloji okuyor 180 boyunca manken gibi ve cok akilli... yani evet biraz korkutucu gelsede sonunda feraha kavusun insallah... rabbim senide sevindirsin insallah
Teyzem 2li 3lu test detayli ultrason ve daha bi cok test yaptirdi hatta alacaklardi bebegi.. isbankasinda calisiyor esi ozel sigortasi vardi hep acibademe gidiyordu bir cok hastanede bu testleri tekrarladi hepsi ayniydi en son amniyosentezde temiz cikmisti sonra gebelige devam etti ama yinede hep bi suphesi vardi... daha yeni kiz kardesime neler dediler bebegin bobreginde sureklj buyumesi varmis buda bebegin down sendromu olacagina isaretmis kac tane teste girdi en son dediki artik yeter 32 haftaya kadar hep bi supheyle geldim artik neyse nasilsa kabulum dedi devam etmedi..cocuk dogduktan sonra bobrek buyumesi duradabilirmis devamda edebilirmis..ya cok zor bi surec bu.. rabbim sagljk versin canim..hem sana hem onlara içini sıkma olurmu cunku uzuntu herseyin anasi duvari nem insani gam yikarmis..Çok sağol Allah razı olsun evet görmüştüm yazdığını anımsıyorum şuan peki amniyosentezde sonuç temiz mi çıkmıştı onu hatırlıyormusunuz acaba çok nadirde olsa yanılma payı varmış sanırım tabi biz o aşamaya gelemedik nasıl olucak hiç bilmiyorum
Kuzum benim negatif sonuçlandı malesef.
Ne olursa olsun doktoruna güven kafanı rahat bırak Emin ol rabbimin izni olmadan hiçbir şey olmuyor demekki temmuz da olması gerekiyor demekkiBen de Haziranda olmasını umuyordum. Temmuz olmadı benim de modunu düşürdü biraz. Dinlendirmek istiyorum dedi ama kan testlerini beklemek için mi temmuz acaba diye aklımadan geçmiyo değil. Biri 45 günde çıkacakmış çünkü. Daha erken yapabilirlerdi testleri ama onları da bugün yaptılar. Umarım hatalı bir karar değildirsize de şimdiden güzel haberler diliyorum
Doktorun verdiği reçete doğrultusunda kullanıyorum size verilmedi miYarin bende baslayacam nasil karistirmiyorsunuz bi yontemi varmi... yani not aliyormusunuz..
Aslında bi süre sonra alışıyorsun ama bende mesela climara bant da var.3 gün sağ tarafa tak 4. Gün sola da tak.sağa taktığını toplamda 6 günde bir sola taktığını da 6 günde bir değiştir dediler.böyle olunca akılda tutmak mümkün değil.bende gün gün liste yaptım.haftada 1 de pruluton var mesela atlamamak adına.böylece o gün sabah kalkınca hangisini yaptıysam listeye tik atıyorum.takibi daha kolay oluyor.başlarda telefonda alarm da kuruyordum ama şimdi saatleri ezberlediğim için alarma gerek kalmadı.3 ay dolunca da keserler inşallah ilaçları vücut kendine gelir.bana hepsini birden değil yavaş yavaş azaltarak gidicez dediler ama muhtemelen 3 aydan sonra başlarlar azaltmayaYarin bende baslayacam nasil karistirmiyorsunuz bi yontemi varmi... yani not aliyormusunuz..
Dilerim en kısa zamanda pozitifi görürsünKuzum benim negatif sonuçlandı malesef.
Verdilerde aldim mi almadim mi karistiriyorum..cok ilac var bi kaci sabah aksam bi kaci sabah ogle aksam bi kaci ginde 1 tane bende soyle bi cozelge yaptjm her ictigimi not alacam... yoksa cok zor...Doktorun verdiği reçete doğrultusunda kullanıyorum size verilmedi mi
Şoyle bi cizelge bilgisayarda da yapabilirim aslinda daha duzgun olur..Doktorun verdiği reçete doğrultusunda kullanıyorum size verilmedi mi
İnşallah pozitif çıkarBen cesaret edemedim bişey yaptırmaya henüzYarın test günüm de yaptırabilir miyim bilmiyorum çok korku sardı beni
İnşallah canım benim.Allahım İnşallah banada nasip eder o ferahlığı insan bütün ihtimalleri düşünmeden edemiyor. Güzel duaların için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende yapayım şundan unutuyorum vaalhiŞoyle bi cizelge bilgisayarda da yapabilirim aslinda daha duzgun olur..
Her şey kabulüm ama en çok düşündüren eğer biri sağlıklıysa diğerine zarar gelir mi düşüncesi hep aklımda ikiz olunca bu düşüncelere engel olamıyorum eğer kötü bir durum varsa bile bunun her ikisinide etkilemesi en büyük kaygım Allah büyük buda benim sınavım beklemkten başka çare yok İnşallah bugünleri tebessümler hatırlarımTeyzem 2li 3lu test detayli ultrason ve daha bi cok test yaptirdi hatta alacaklardi bebegi.. isbankasinda calisiyor esi ozel sigortasi vardi hep acibademe gidiyordu bir cok hastanede bu testleri tekrarladi hepsi ayniydi en son amniyosentezde temiz cikmisti sonra gebelige devam etti ama yinede hep bi suphesi vardi... daha yeni kiz kardesime neler dediler bebegin bobreginde sureklj buyumesi varmis buda bebegin down sendromu olacagina isaretmis kac tane teste girdi en son dediki artik yeter 32 haftaya kadar hep bi supheyle geldim artik neyse nasilsa kabulum dedi devam etmedi..cocuk dogduktan sonra bobrek buyumesi duradabilirmis devamda edebilirmis..ya cok zor bi surec bu.. rabbim sagljk versin canim..hem sana hem onlara içini sıkma olurmu cunku uzuntu herseyin anasi duvari nem insani gam yikarmis
Benim de 9. Gün. Daha test yapmadım ama zor duruyorumgünaydın kızlar
transferin 9. günü bugün, adet sancısı devam ama az daha hafif, çok korkuyorum kızlar az kaldı öğrenmeye, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama kasıklarıma ve bacaklarıma inen sancı hep hatırlatıyor kendini
al bende çok heyecanlıyım ama bu adet sancısı beni çok düşündürüyor, bugün yok sancım ama dün ve ondan önceki gün vardı baya, adete 6 günüm kaldı, kan testi salı günü, karışık duygular barındırıyorumBenim de 9. Gün. Daha test yapmadım ama zor duruyorumbelirti de yok. Sadece heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?