2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bana pazartesi kan testi yap dediler. Senin neden daha geç. 5. Gün embriyosu benim

Gunaydin arkadaslar bulanti basladi ve hic birsey yeyip icemiyorum . Sizler naptiniz bu durumda

Kendiliğinden gelen bu sürpriz benimde en büyük dileğim.
Düşük mü yaptın
bende başarısız 2 denemeden sonra genetik yapmaya karar verdim bence yapın sürekli tekrarlayan başarısız denemeler düşükler tek nedeni kalitesiz yumurta yada sperm.
Genetik bakılsın bari sorun varsa çözümü aranır.

Gunaydin arkadaslar bulanti basladi ve hic birsey yeyip icemiyorum . Sizler naptiniz bu durumda
Bulantı daha erken dönemde başlamıyor mu?genelde 3.ayda biter derler ama.benim de ilk hamileliğimde bel ağrısından oturamazdım.bunda öyle bi ağrım olmaz inşallah

benim 3. gün embriyosu idi, yaş var benim 2 tane embriyo oldu ikisi kodu ama pek kaliteli görmedi doktor ya Allah büyük
3. Gün olduğu için test gününü geç vermiş. Bana da cok kaliteli demedi. Allah büyük. AA kalite olup tutmayan çok kişi var. Bc benim. Kısmet.

3. Gün olduğu için test gününü geç vermiş. Bana da cok kaliteli demedi. Allah büyük. AA kalite olup tutmayan çok kişi var. Bc benim. Kısmet.
aynen kısmet canım, kalitesinin ne olduğunu bile demedi ama işlemin çok güzel olduğunu söyledi ve ekranda gösterdi sadece bakalım, bebeklerimiz bizimle olsun

Endiselerinde korkularjnda okadar haklisin ki ama Allah var o herseye kadir ve korkularinizin gereksiz oldugunu insallah sonuclarla ogrenirsiniz..emekleriniz guzel dusunceleriniz bebeklerinize derman deva saglik olsun..guzel mutlu haberlerinizi alalim burdan insallah.. dualarimiz sizinle bebeklerinizle..

Bende yapayım şundan unutuyorum vaalhi cyclo-progynova dan çıkan günleri yapıştırdım benze üstüne ilaçların ki aldım mı almadım mı karışmasın diye
Ya sabah ogle aksam var sabah aksam var haftada bir var 3 gun gunde 1 tane antibyt. Karindan ilac kalcadan igne vs varda da... o yuzden tek care icip yazmak.. birde depotumu oldum kendim yaptim yavas yavas ittim.. yagli bi igne internetten baktim diyorki cok yavas ilerletin diyor 12 mayista buse gel ben vururum dedi ama ben evde kendim vurup gidecem daha agrisiz sizisiz oldu benim icin..

Bulantı daha erken dönemde başlamıyor mu?genelde 3.ayda biter derler ama.benim de ilk hamileliğimde bel ağrısından oturamazdım.bunda öyle bi ağrım olmaz inşallah
Migde karismasi vardi ama bulanti yoktu . Bi an once gider insAllah. Sizinde olmaz insAllah

Kendine nasıl vurdun kız depotu kalçadan değil mi o ben oksaparı koldan alıyom ya göbeğim daha hassas benim, oksapar ı vuruldun mu tecrübeni merak ediyorum salı günü bende yanımda götüreceğim Depot u transfer den önce vursun diye ya zaten Depot ta şunu farkettim vururken çok acımıyor mevzuyu vurduktan sonra başlıyor

Uzandim esimi cagirdim popomu gerdi bende yavasca igneyi bayirdim hafif saga dogru donup sonra geri cektim kan geliyormu diye sonra yavas yavas ileri ittim ama 5 dakika surmustur.. hic acimadi.. acayip koyu bi ilac şiringaya bile zor cektim..oksapari sen aksam vuruyom diyince bende oyle yapacam.. daha onceden bebelac kutu mamalarindan plastik-slikon karisimi arkasi tombul bi kalem gibi yumusak bebek kasigi veriyordu onlardan vardi evde progestorunu onunla ittiriyorum...hic elim bulasmiyor ve rahatca yatiyorum.. ve cok ileri kadar ittirebiliyorum..

İnan ben dönemiyorum yatakta ya sol tarafım pert çok otıeudğumda kalkınca yürüyemiyorum, ben kendi kendime gonalf kalem hariç hiçbir ilacımı yapamadım meriofert gonapeti cetrotide hepsini başkasına vurdurdum oksaparı da kendim yapamam sızlatıyor biraz çözümünü bulman harika olmuş inşallah bu Depot tan çok vurulmak zorunda kalmayız ama fitili bana burdan Mabel ıslat ilacı öyle koy demişti öyle yapınca gerçekten kolay gitti valla çok itiyor muyum itmiyor muyum bilmiyorum koyuyorum öyle işte beyaz beyaz akıntın oldu mu ilaçtan

Biraz once lavobaya gittim hic bisey gelmemis..akmamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…