Bana pazartesi kan testi yap dediler. Senin neden daha geç. 5. Gün embriyosu benimal bende çok heyecanlıyım ama bu adet sancısı beni çok düşündürüyor, bugün yok sancım ama dün ve ondan önceki gün vardı baya, adete 6 günüm kaldı, kan testi salı günü, karışık duygular barındırıyorum
benim 3. gün embriyosu idi, yaş var benim 2 tane embriyo oldu ikisi kodu ama pek kaliteli görmedi doktor ya Allah büyükBana pazartesi kan testi yap dediler. Senin neden daha geç. 5. Gün embriyosu benim
Kendiliğinden gelen bu sürpriz benimde en büyük dileğim.Selam kızlar ,umarım herşey yolundadır. Ben kendiliğinden hamile kaldım bu ay tüp bebege hazırlanırken ama 5 haftalık şuan düşürmeye calısıyorumyani yeniden tüp bebek yolları gözüktü bana. Esimle kendimize de genetik test mi yaptırsak diye düşünmeye basladık .Doktorum yuksek ihtimal embriyo genetiginde sorun vardı oyuzden düştü diye
Bulantı daha erken dönemde başlamıyor mu?genelde 3.ayda biter derler ama.benim de ilk hamileliğimde bel ağrısından oturamazdım.bunda öyle bi ağrım olmaz inşallahGunaydin arkadaslar bulanti basladi ve hic birsey yeyip icemiyorum . Sizler naptiniz bu durumda
3. Gün olduğu için test gününü geç vermiş. Bana da cok kaliteli demedi. Allah büyük. AA kalite olup tutmayan çok kişi var. Bc benim. Kısmet.benim 3. gün embriyosu idi, yaş var benim 2 tane embriyo oldu ikisi kodu ama pek kaliteli görmedi doktor ya Allah büyük
aynen kısmet canım, kalitesinin ne olduğunu bile demedi ama işlemin çok güzel olduğunu söyledi ve ekranda gösterdi sadece bakalım, bebeklerimiz bizimle olsun3. Gün olduğu için test gününü geç vermiş. Bana da cok kaliteli demedi. Allah büyük. AA kalite olup tutmayan çok kişi var. Bc benim. Kısmet.
Amiiin hayırlısı ile olsunaynen kısmet canım, kalitesinin ne olduğunu bile demedi ama işlemin çok güzel olduğunu söyledi ve ekranda gösterdi sadece bakalım, bebeklerimiz bizimle olsun
hangi şehirde nereye yaptırdın özel değilse öğrenebilir miyim :)Amiiin hayırlısı ile olsun
Adana başkenthangi şehirde nereye yaptırdın özel değilse öğrenebilir miyim :)
Endiselerinde korkularjnda okadar haklisin ki ama Allah var o herseye kadir ve korkularinizin gereksiz oldugunu insallah sonuclarla ogrenirsiniz..emekleriniz guzel dusunceleriniz bebeklerinize derman deva saglik olsun..Her şey kabulüm ama en çok düşündüren eğer biri sağlıklıysa diğerine zarar gelir mi düşüncesi hep aklımda ikiz olunca bu düşüncelere engel olamıyorum eğer kötü bir durum varsa bile bunun her ikisinide etkilemesi en büyük kaygım Allah büyük buda benim sınavım beklemkten başka çare yok İnşallah bugünleri tebessümler hatırlarım
Ya sabah ogle aksam var sabah aksam var haftada bir var 3 gun gunde 1 tane antibyt. Karindan ilac kalcadan igne vs varda da... o yuzden tek care icip yazmak.. birde depotumu oldum kendim yaptim yavas yavas ittim.. yagli bi igne internetten baktim diyorki cok yavas ilerletin diyor 12 mayista buse gel ben vururum dedi ama ben evde kendim vurup gidecem daha agrisiz sizisiz oldu benim icin..Bende yapayım şundan unutuyorum vaalhicyclo-progynova dan çıkan günleri yapıştırdım benze üstüne ilaçların ki aldım mı almadım mı karışmasın diye
ayyyy adanaya mı gelsem demiştim de zor olur diye vazgeçtik, hangi doktor canım, ben mersin üniversite hastanesiAdana başkent
Migde karismasi vardi ama bulanti yoktu . Bi an once gider insAllah. Sizinde olmaz insAllahBulantı daha erken dönemde başlamıyor mu?genelde 3.ayda biter derler ama.benim de ilk hamileliğimde bel ağrısından oturamazdım.bunda öyle bi ağrım olmaz inşallah
evet inşallah güzel haberler veririz yaaaa :)Pittik G gizlidunyam kızlar bir tek biz kaldık sanırım inşallah beklediğimize değer iletişimi kesmeyelim birbirimize haber verelim
Kendine nasıl vurdun kız depotu kalçadan değil mi oYa sabah ogle aksam var sabah aksam var haftada bir var 3 gun gunde 1 tane antibyt. Karindan ilac kalcadan igne vs varda da... o yuzden tek care icip yazmak.. birde depotumu oldum kendim yaptim yavas yavas ittim.. yagli bi igne internetten baktim diyorki cok yavas ilerletin diyor 12 mayista buse gel ben vururum dedi ama ben evde kendim vurup gidecem daha agrisiz sizisiz oldu benim icin..
Uzandim esimi cagirdim popomu gerdi bende yavasca igneyi bayirdim hafif saga dogru donup sonra geri cektim kan geliyormu diye sonra yavas yavas ileri ittim ama 5 dakika surmustur.. hic acimadi.. acayip koyu bi ilac şiringaya bile zor cektim..oksapari sen aksam vuruyom diyince bende oyle yapacam.. daha onceden bebelac kutu mamalarindan plastik-slikon karisimi arkasi tombul bi kalem gibi yumusak bebek kasigi veriyordu onlardan vardi evde progestorunu onunla ittiriyorum...hic elim bulasmiyor ve rahatca yatiyorum.. ve cok ileri kadar ittirebiliyorum..Kendine nasıl vurdun kız depotu kalçadan değil mi oben oksaparı koldan alıyom ya göbeğim daha hassas benim, oksapar ı vuruldun mu tecrübeni merak ediyorum salı günü bende yanımda götüreceğim transfer den önce vursun diye
İnan ben dönemiyorum yatakta ya sol tarafım pert çok otıeudğumda kalkınca yürüyemiyorum, ben kendi kendime gonalf kalem hariç hiçbir ilacımı yapamadım meriofert gonapeti cetrotide hepsini başkasına vurdurdumUzandim esimi cagirdim popomu gerdi bende yavasca igneyi bayirdim hafif saga dogru donup sonra geri cektim kan geliyormu diye sonra yavas yavas ileri ittim ama 5 dakika surmustur.. hic acimadi.. acayip koyu bi ilac şiringaya bile zor cektim..oksapari sen aksam vuruyom diyince bende oyle yapacam.. daha onceden bebelac kutu mamalarindan plastik-slikon karisimi arkasi tombul bi kalem gibi yumusak bebek kasigi veriyordu onlardan vardi evde progestorunu onunla ittiriyorum...hic elim bulasmiyor ve rahatca yatiyorum.. ve cok ileri kadar ittirebiliyorum..
Biraz once lavobaya gittim hic bisey gelmemis..akmamişİnan ben dönemiyorum yatakta ya sol tarafım pert çok otıeudğumda kalkınca yürüyemiyorum, ben kendi kendime gonalf kalem hariç hiçbir ilacımı yapamadım meriofert gonapeti cetrotide hepsini başkasına vurdurdumoksaparı da kendim yapamam sızlatıyor biraz çözümünü bulman harika olmuş inşallah bu Depot tan çok vurulmak zorunda kalmayız ama fitili bana burdan Mabel ıslat ilacı öyle koy demişti öyle yapınca gerçekten kolay gitti valla çok itiyor muyum itmiyor muyum bilmiyorum koyuyorum öyle işte beyaz beyaz akıntın oldu mu ilaçtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?