2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kızlar çok moralim bozuk 25 döllenen emriyoda n 2 blast olmuş 4aa ve 4ab imş o kadar döllenenden bu kadar a kalması çok kötü değilmi

ayyyy adanaya mı gelsem demiştim de zor olur diye vazgeçtik, hangi doktor canım, ben mersin üniversite hastanesi
Erhan bey. Çok memnunum. Olsa da olmasa da.. Nelerle karşılaşabileceğini önden söylüyor. İlk denemem. Hayırlısı

Kızlar çok moralim bozuk 25 döllenen emriyoda n 2 blast olmuş 4aa ve 4ab imş o kadar döllenenden bu kadar a kalması çok kötü değilmi
Embriyolog ve laboratuvar cok önemli. Nerede yaptırdınız. Benim 4bc kalitesi orta. Sizinkiler kaliteli. İnşallah bu minikler tutunur. Geriye dönüp üzülmeyin. Transfer aşaması ve sonrası daha heyecanlı

Embriyolog ve laboratuvar cok önemli. Nerede yaptırdınız. Benim 4bc kalitesi orta. Sizinkiler kaliteli. İnşallah bu minikler tutunur. Geriye dönüp üzülmeyin. Transfer aşaması ve sonrası daha heyecanlı
38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuz

Çok şükür bugün bir doktorla görüştüm epey içim rahatladı ama tabi yinede amniyosentez yaptırıcam detaylı ultrasonla her şeyine baktı ben bu bebeklerde sorun göremiyorum varsa bile çok düşük ihtimal dedi birde ikisinde birden olma ihtimali çok düşük bir kız bir erkek bebeklerin Ve testin yanılma olasılığı %60 70 gibiymiş

Benim depot doğuma kadar haftada bir kez İğneyi ısıtıp götürüyorum bir de yavaş vururlarsa çok sıkıntı olmuyor

Yaa o kadar yüksek yanılma payları varsa neden yaptırıyoruz bunları. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Allah büyük, belki biraz stresli günler yaşayacaksın ama ben inanıyorum ikisine de sağlıkla kavuşacaksın Yaaa cinsiyetleri de öğrendin mi? Çok güzel yaaa bir kız bir erkek

Son düzenleme:
38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuz
Yumurta sayısı ne kadar artarsa yumurtanın kalitesi de bozuluyor o yüzden döllense bile bölünme gerçekleşmiyor. Yine elinizde kaliteli embriyolar var umudunuzu kaybetmeyin üzülmeyin

Hadi inş yanılmış olurlar da sağlıkla gelirler annesi

Beni hergün arayıp kaç tane kaldığını bilgilendirdiler. Size sadece 5. Gün mü söylendi. Benim transfer oldu, test yapmak için günümü bekliyorum. Hayırlısı ile pozitif görecek miyim diye gün sayıyorum

Evet insan gerçekten onu sorguluyor bize %30 40 gibi bir oran verdiler iki profesör de bu oranın afaki olduğunu ve yanılma payının çok yüksek olduğunu söyledi tabi yine tedbirli ilerlemek gerek ama şuan kesinlikle daha iyi hissediyorum kendimi :) Evet cinsiyet konusu aklımdan tamamen çıkmıştı ama bu gibi durumlarda önemi büyükmüş baya detayşı baktı 2 3 kez onayladı hatta ilk etapta sevinemedim endişeden daha yeni yeni kendime geliyorum

Kaçıncı haftandasın şimdi amniyosentez sanırım 16 dan sonra yapılıyor değil mi? Kendini iyi hissetmene çok sevindim, dualarımız seninle bebeklerinle Güzel olacak her şey

Kaçıncı haftandasın şimdi amniyosentez sanırım 16 dan sonra yapılıyor değil mi? Kendini iyi hissetmene çok sevindim, dualarımız seninle bebeklerinle Güzel olacak her şey
14+4 bugün doktor 17. Haftayı önerdi daha az riskli olur dedi tabi amniyosentez sentez ayrı bir maliyet özelde bür laboratuvarla görüştüm 13 bin gibi bir fiyat çıkardı şimdi tekrar bir araştırma süreci bakalım hakkımızda hayırlısı İnşallah güzel sıkıntısız atlatırız hepimiz bu süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…