- 17 Şubat 2018
- 617
- 766
- 103
İnşallah kuzum. Ama bir süre sizlerin pozitif haberlerini duyup mutlu olmayı ümit ediyorumDilerim en kısa zamanda pozitifi görürsün
Erhan bey. Çok memnunum. Olsa da olmasa da.. Nelerle karşılaşabileceğini önden söylüyor. İlk denemem. Hayırlısıayyyy adanaya mı gelsem demiştim de zor olur diye vazgeçtik, hangi doktor canım, ben mersin üniversite hastanesi
Embriyolog ve laboratuvar cok önemli. Nerede yaptırdınız. Benim 4bc kalitesi orta. Sizinkiler kaliteli. İnşallah bu minikler tutunur. Geriye dönüp üzülmeyin. Transfer aşaması ve sonrası daha heyecanlıKızlar çok moralim bozuk 25 döllenen emriyoda n 2 blast olmuş 4aa ve 4ab imş o kadar döllenenden bu kadar a kalması çok kötü değilmi
38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuzEmbriyolog ve laboratuvar cok önemli. Nerede yaptırdınız. Benim 4bc kalitesi orta. Sizinkiler kaliteli. İnşallah bu minikler tutunur. Geriye dönüp üzülmeyin. Transfer aşaması ve sonrası daha heyecanlı
Transferiniz ne zaman bnm hazirandaEmbriyolog ve laboratuvar cok önemli. Nerede yaptırdınız. Benim 4bc kalitesi orta. Sizinkiler kaliteli. İnşallah bu minikler tutunur. Geriye dönüp üzülmeyin. Transfer aşaması ve sonrası daha heyecanlı
Çok şükür bugün bir doktorla görüştüm epey içim rahatladı ama tabi yinede amniyosentez yaptırıcam detaylı ultrasonla her şeyine baktı ben bu bebeklerde sorun göremiyorum varsa bile çok düşük ihtimal dedi birde ikisinde birden olma ihtimali çok düşük bir kız bir erkek bebeklerinEndiselerinde korkularjnda okadar haklisin ki ama Allah var o herseye kadir ve korkularinizin gereksiz oldugunu insallah sonuclarla ogrenirsiniz..emekleriniz guzel dusunceleriniz bebeklerinize derman deva saglik olsun..guzel mutlu haberlerinizi alalim burdan insallah.. dualarimiz sizinle bebeklerinizle..
Benim depot doğuma kadar haftada bir kezİnan ben dönemiyorum yatakta ya sol tarafım pert çok otıeudğumda kalkınca yürüyemiyorum, ben kendi kendime gonalf kalem hariç hiçbir ilacımı yapamadım meriofert gonapeti cetrotide hepsini başkasına vurdurdumoksaparı da kendim yapamam sızlatıyor biraz çözümünü bulman harika olmuş inşallah bu Depot tan çok vurulmak zorunda kalmayız ama fitili bana burdan Mabel ıslat ilacı öyle koy demişti öyle yapınca gerçekten kolay gitti valla çok itiyor muyum itmiyor muyum bilmiyorum koyuyorum öyle işte beyaz beyaz akıntın oldu mu ilaçtan
Yaa o kadar yüksek yanılma payları varsa neden yaptırıyoruz bunları. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Allah büyük, belki biraz stresli günler yaşayacaksın ama ben inanıyorum ikisine de sağlıkla kavuşacaksınÇok şükür bugün bir doktorla görüştüm epey içim rahatladı ama tabi yinede amniyosentez yaptırıcam detaylı ultrasonla her şeyine baktı ben bu bebeklerde sorun göremiyorum varsa bile çok düşük ihtimal dedi birde ikisinde birden olma ihtimali çok düşük bir kız bir erkek bebeklerinVe testin yanılma olasılığı %60 70 gibiymiş
Yumurta sayısı ne kadar artarsa yumurtanın kalitesi de bozuluyor o yüzden döllense bile bölünme gerçekleşmiyor. Yine elinizde kaliteli embriyolar var umudunuzu kaybetmeyin üzülmeyin38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuz
Hadi inş yanılmış olurlar da sağlıkla gelirler annesiÇok şükür bugün bir doktorla görüştüm epey içim rahatladı ama tabi yinede amniyosentez yaptırıcam detaylı ultrasonla her şeyine baktı ben bu bebeklerde sorun göremiyorum varsa bile çok düşük ihtimal dedi birde ikisinde birden olma ihtimali çok düşük bir kız bir erkek bebeklerinVe testin yanılma olasılığı %60 70 gibiymiş
Beni hergün arayıp kaç tane kaldığını bilgilendirdiler. Size sadece 5. Gün mü söylendi. Benim transfer oldu, test yapmak için günümü bekliyorum. Hayırlısı ile pozitif görecek miyim diye gün sayıyorum38 yumurta toplandı 25 i döllendi 5 . gün en emriyosu ikiside ama bi problemimiz var acaba 8 tane en az 5 . güne gider diye bekliyordu emriyologumuz
Evet insan gerçekten onu sorguluyor bize %30 40 gibi bir oran verdiler iki profesör de bu oranın afaki olduğunu ve yanılma payının çok yüksek olduğunu söyledi tabi yine tedbirli ilerlemek gerek ama şuan kesinlikle daha iyi hissediyorum kendimi :) Evet cinsiyet konusu aklımdan tamamen çıkmıştı ama bu gibi durumlarda önemi büyükmüş baya detayşı baktı 2 3 kez onayladı hatta ilk etapta sevinemedim endişeden daha yeni yeni kendime geliyorumYaa o kadar yüksek yanılma payları varsa neden yaptırıyoruz bunları. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Allah büyük, belki biraz stresli günler yaşayacaksın ama ben inanıyorum ikisine de sağlıkla kavuşacaksınYaaa cinsiyetleri de öğrendin mi? Çok güzel işte bir kız bir erkek
Amiiin İnşallah düne göre çok umutluyum Allah hiçbirinize hiç kimseye bu şüpheyi yaşatmasın hep güzel haberler alalımm İnşallahHadi inş yanılmış olurlar da sağlıkla gelirler annesi
Kaçıncı haftandasın şimdi amniyosentez sanırım 16 dan sonra yapılıyor değil mi? Kendini iyi hissetmene çok sevindim, dualarımız seninle bebeklerinleEvet insan gerçekten onu sorguluyor bize %30 40 gibi bir oran verdiler iki profesör de bu oranın afaki olduğunu ve yanılma payının çok yüksek olduğunu söyledi tabi yine tedbirli ilerlemek gerek ama şuan kesinlikle daha iyi hissediyorum kendimi :) Evet cinsiyet konusu aklımdan tamamen çıkmıştı ama bu gibi durumlarda önemi büyükmüş baya detayşı baktı 2 3 kez onayladı hatta ilk etapta sevinemedim endişeden daha yeni yeni kendime geliyorum
Ya hadi maşallah duam seninle ne zaman test gününBeni hergün arayıp kaç tane kaldığını bilgilendirdiler. Size sadece 5. Gün mü söylendi. Benim transfer oldu, test yapmak için günümü bekliyorum. Hayırlısı ile pozitif görecek miyim diye gün sayıyorum
Bunu bilmiyordum ne kadar çok o kadar iyi sanıydm pcosum zaten teşekkür ederim içim rahatladı birazYumurta sayısı ne kadar artarsa yumurtanın kalitesi de bozuluyor o yüzden döllense bile bölünme gerçekleşmiyor. Yine elinizde kaliteli embriyolar var umudunuzu kaybetmeyin üzülmeyin
ne kadar harcadınız, oraya gideydim mi ben diye düşünüp duruyorum ki gitseydim erhan hocaya gidecek idim :)Erhan bey. Çok memnunum. Olsa da olmasa da.. Nelerle karşılaşabileceğini önden söylüyor. İlk denemem. Hayırlısı
14+4 bugün doktor 17. Haftayı önerdi daha az riskli olur dedi tabi amniyosentez sentez ayrı bir maliyet özelde bür laboratuvarla görüştüm 13 bin gibi bir fiyat çıkardı şimdi tekrar bir araştırma süreci bakalım hakkımızda hayırlısı İnşallah güzel sıkıntısız atlatırız hepimiz bu süreçleriKaçıncı haftandasın şimdi amniyosentez sanırım 16 dan sonra yapılıyor değil mi? Kendini iyi hissetmene çok sevindim, dualarımız seninle bebeklerinleGüzel olacak her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?